onsdag 11 maj 2011

ETT PAR PRESENTER

.

.

Ovan syns en av mina födelsedagspresenter nämligen rottingfåtöljen Monet från danska Sika. Fiiiiin! (Får dock vänta ett par veckor på denna goding men ni får så klart se den på plats sen!:)




Godmorgon vänner!



Mår ni bra finingar???

Jaha, då var men ett år äldre och ett år klokare eller!?;)

Har precis ätit frukosten på trappen på baksidan. Tycker så mycket om att sitta där i pyjamasen i morgonsolen med min lattekopp och spana ut över trädgården. Eftersom vi bor jättenära hamnen här i Småstaden så hör jag ibland skärgårdsbåtarna tuta när de lägger ut när jag sitter där, mysigt. Sen ligger ju vår villa väldigt centralt så jag hör även ibland när de tex ropar ut inkommande tåg på stationen, när Domkyrkans klockor ringer och när Stadhusorgeln spelar, allt blandat med fågelkvitter. Älskar dessa "Småstadsljud":)



Snyggingen Jennifer Aniston i sina Aviators (dock i den mindre varianten.)

Av H fick jag bla ett presentkort på ett par nya solisar igår! Ska nog slå till på ett par klassiska Aviators Large från Ray Ban denna gång. Funkar ju till allt liksom. (Fast egentligen är designersolisar och jag ingen bra kombo alls då jag antingen glömmer dem på något fik, sätter mig på dem, mosar dem i handväskan eller lägger dem på tex biltaket!)


Nu ska vi ta tag i dagen här och duscha och klä på oss, jag och flickorna (Trulle är redan i skolan)



Önskar dig en fin onsdag!



KRAM


 

Pssst, Har sett att jag har fått ett par frågor ang mitt fina "turhalsband" från Cloud 69!  Jag har det långa halsbandet och nej, det är inte tungt alls:)

23 kommentarer:

@my casa sa...

Sitter oxå ute med min latte i handen och njuter, Mälaren ligger alldeles
spegelblank. Det här är det absolut bästa tiden.
Rottingfåtöljen ser verkligen fin ut och kommer passa utmärkt i just DITT hem.
Ha en fin dagen efter födelsedagen dag!

LIVSGLITTER sa...

Skulle gärna vilja veta lite mer hur du tränar och äter ;) Söker insperation! Kram L

Haze design sa...

Vilken snygg rottingfotölj!!

Millas hem sa...

Låter som en alldeles förträfflig start på dagen! Kan efter din klockrena beskrivning av ljud och miljö nästan känna som om jag själv satt där! =))

Kraaam

Katarina sa...

Härliga presenter du fått!
Kram

Anonym sa...

Hei!!
Jeg har fulgt bloggen din en stund og den har blitt min favorittblogg :-) Du virker så positiv og jeg liker stilen din (både når det gjelder klær og interiør)!! Så her finner jeg mye inspirasjon!! Takk for det :-) Hilsen fra L i Norge :-)

VivanDivanGoesFashion sa...

Kan verkligen rekommendera RayBan Aviators. Bor i mina :-) Finns bilder lite här och där i min blogg http://vivandivangoesfashion.blogspot.com)

Jättefina presenter du fått. Snygg och stilren fåtölj...

Kram fina du
/Vivvi

Mrs G-mammasegen.com sa...

Låter underbart!!! Finns det något bättre än kaffe på en solig trappa på morgonen? Det är samma med mig och solglasögon..har hänt lite för många gånger nu..;)
Ha en bra dag! KRAM

Sofia Agardtson sa...

Kan verkligen rekommendera Aviators - snygga och klassiska :)

Anonym sa...

Oh my!!! Det var nästan lite kärlek vid första ögonkastet.... sicken snygging... stolen asså i mina ögon. Åhh vad fin! Ser fram emot att få se den på plats i ert vackra hem. Har även skickat ett litet mejl till dig. Kram kram Caroline

Anonym sa...

Hvilke fine gaver du har fått!!!! Heldiggrisen!! :-)Hvilken modell av Aviators har du tenkt på? Ha en strålende dag!!! Klem Siv

Unknown sa...

Hej!
Grattis i efterskott!
Ps. Du har mail!
kram Anna

Julia - Ett hem för 5 sa...

Jättesnygg rottingfåtölj! Skulle man inte tacka nej till :) Aviators är snygga, fast det är ju som sagt lite synd om de skulle försvinna eller så...

Jennie sa...

Grattis i efterskott, själv har jag firat min trente neuf idag. Fick en stor slant att handla växter till trädgården för och föll för din rekommendation om Myskmadra. Upplever du att de tar kål på Kirskål?

Underbar rottingfåtölj! Bra present.

Nu ska jag äta hallonmoussetårta och dricka latte.

Kram Jennie

Anna-Panna sa...

Grattis i efterskott fina du. Jag som brukar kika in varje dag har inte hunnit på 2 dar eller nåt sånt, o så har du fyllt år "bara för det". Vilken ljuvlig födelsedag, bättre väder gick ju inte att få. Superfina presenter o massa gott att stoppa i magen.

Ha en fortsatt bra vecka! Jag hoppas vädret håller i sig då jag drar till Götet i morrn, en liten weekend med min tjejkompis som bor där. Ska bli så kul!

Kramen

Emma sa...

Himla fin fåtölj. var köper man den i sverige? eller har ni beställt från danmark? pris?

kram

Blogg by Maliin Stoor sa...

Så snygg möbel!

I Like!!



Maliin

Att vara någons fru sa...

Vilken perfekt födelsedagspresent!

Pållan sa...

Vilken snygg rottingstol. Själv lyckades jag knipa rottingstolarna i IKEAs Kryddstarkt-kollektion, lovely. Dom ska matchas med färgstarka kuddar från ST. Trevlig torsdag önskar Pållan ; )

Anonym sa...

Vart tog du vägen Petra?????
Kram

Anonym sa...

Ja, vad är du ? Vad har hänt ?
Christina

Anonym sa...

ja, just precis... hoppas att allt är bra:)Mia

Philia sa...

Inget har hänt sötisar - Blogger har bara inte fungerat som det ska tyvärr!!!!


Kram

P