torsdag 12 maj 2011

FANTASTISKA WAVEMUSIC + EN EFTERLYSNING

.



Internet är fantastiskt och att ha en hyfsat välbesökt blogg är ju ännu mer fantastiskt!:) Jag har fått så mycket härlig feedback, mail, kommentarer, bloggvänner och även ibland små gåvor från er, mina söta besökare sen jag började blogga. Verkligen ett stort TACK till er alla för det! Häromdagen  skrev jag om en fin netbutik, TLC, som jag upptäckte bla hade riktigt bra loungemusik. Eftersom de uppmärksammade att jag skrev detta så skickade de världens härligaste samling med Wavemusicd:s till mig! Detta är ju så cool musik preciiiis i min smak (och med supersnygga fodral dessutom). Jazzig och soulig loungemusik - me like a lot! (Tusen tack snälla TLC:)



Hej hallå Torsdag!

.

Detta är ingen vanlig dag minsann för jag går fortfarande i pyjamasen här hemma fast klockan nästan är 15! Hostig, trött och magont är statusen. Fy fy fy. Så jag tar det supersoft tillsammans med krassliga Bea denna torsdag. Vi kollar på Lottafilmer och målar med fingerfärg bla.



Vardagsrummet med svängda Howardsoffan, som egentligen heter Oxford, och som kommer från Mio. (Btw är jag just nu riktigt sugen på att sätta upp vita gardiner från golv till tak. Vad tro ni om det bloggisar?:)


För en liten stund sedan fick jag en stor och faktiskt ganska tjusig "äkta engelsk" Howardsoffa levererad hit av ett par budkillar. Den är superfin och är både större + djupare än den som står i vardagsrummet, så därför har jag tänkt att den ska bytas ut a.s.a.p (Det är mammas och pappas soffa för de har precis köpt en uuursnygg Eilersen istället) Det finns bara ett problem.....den är nämligen i riktigt engelsk cottagestil och rosblommig i pastellfärger! Går inte här hemma. Så här kommer alltså en:


Efterlysning!

Kunnig och duktig sömmerska sökes för att sy ett löst överdrag till en icke svängd Howardsoffa!:) (Även överdrag med passpoaler till två stora ryggkuddar och två stora sittkuddar). Det kommer bli ett löst vitt canvasaktigt tyg och den kommer bli superfin då tror jag!:) (Howardsoffan från Mio med linnetyg kommer att säljas och när det sker så meddelar jag det här inne, ifall någon av er bloggisar ev är intresserad av att köpa den.)



Nu ska jag faktiskt passa på att fixa till mig när Bea sover sin eftermiddagsnap!


See you later!

(Jag har nämligen hittat ett så fint litet hus som ni ju också måste få se:)


KRAM



.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att du ska sätta upp långa vita gardiner....tror att det "mjukar upp" rummet på ett fint sätt. Är nyfiken på det hus du hittat...
Kram Malin

Aratorps Lena sa...

Sömmerska till soffan kanske är bäst att ha i sin närhet för exakta mått, men vitt canvastyg kan jag hjälpa till med! Säg till om du vill ha tygprover skickade till dig! (ca 129.-/m) Pssst... Jag har naturligtvis även tyg till gardiner och sömmerskor för att sy dessa... Skena i taket är en hit!
/Lena

signerat 71 sa...

Hej, Hej,
Vi har hellånga, vita gardiner från tak till golv och de har faktiskt suttit där ett par år. De är tunna och skira, men ger en härligt ombonad känsla.
Kram Jenny

Cecilia sa...

Hej,
vita färdigsydda linnegardiner har Himla! Skulle nog bli väldigt fint i ert härliga rum.

Sömmerska/tapetsör finns det en väldigt duktig i Örebro :)
Kika gärna in på www.asperum.se hos Ann-Louise!

Tess S [istla.se] sa...

Jag måste kolla in den sidan och beställa skivor.

I LOVE LOUNGE!! I AM LOUNGE!!!

Anonym sa...

Jätte fint har alltid älskat Howard!!!
Jag har precis hittat Mitt vita hus blogg! Ni är säkert vänner? ni har exakt samma inredningsstil Det är precis som jag och min bästa väninna vi faller också för samma saker jämt när vi är ute och shoppar! Det är bara kul
tycker jag!
Ha det så bra!
Mia

Hildas hem - Sofia sa...

Jag sydde för ett par veckor sen hellånga vita tunna linnegardiner från golv till tak. Är helnöjd med det. Det skulle nog passa även i ert rum.

Jag önskar dig en fin kväll!
//Sofia

Linda sa...

Det blir säkert superfint med hellånga vita gardiner!
Säg gärna till innan du säljer er soffa, för vi är ev intresserade.
Krya på dig och lilltjejen.
Kram, Linda

Roxanna - kamp efter cancern sa...

ALLTID så vackra bilder att man kan titta i evigheter



Länka gärna min CANCER insamling

Alla får självklart en TACK länk

Beytder ju så mycket!!

the super ordinary sa...

Vita skira gardiner är väll så härligt till sommaren.. Tror jag nog skulle passa ditt hem.
Men sy.. är jag kass på ; )

// M i a

Anonym sa...

Hej! Har just hittat hit och är lite nyfiken, vad jobbar du med?? :) Ha en bra kväll!

mammaxtre sa...

Gardiner behövs inte i detta fina rum, tycker jag.

Sköt om dig

Carola sa...

hej!
Jag säger gardiner från tak till golv? - oh yes!!! det kommer bli såå snyggt.. med dem utdragna utanför fönstret.. du vet för att lura ögat lite.. jag du om ngn vet vad jag talar om ;)
Jag säger i alla fall yes yes yes till de vita tunga fint fallande gardinerna!
Kram!

Jenny sa...

Skönt att Blogger fungerar igen! Och det verkar som om gårdagens inlägg nu kommit tillbaka - fast kommentarerna är borta.
Ääälskade förresten huset i Helsinborg som du visade. Blev nästan sugen på att byta stad. Fast bara nästan.

Kram!

Camilla-mammasegen.com sa...

Åh gud vad jag gillar ditt vardagsrum!!! Superfint!!! Ha en bra dag!