tisdag 31 maj 2011

I BURSPRÅKET

.
.

I burspråket - ny kudde med broderat pertoleumblått mönster och fjärilstavlor, varav en med blå fjäril! Små små färgdetaljer här hemma som faktiskt gör en stor skillnad. Blått är ju bara såå fräscht:) (Kudde + pläd+ tavlor Day Home. Finns hos Classic Living i Vasatan.)God morgon!


Såg precis på morgontv:n att idag blir det en fantastisk strålande och solig dag här i Småstaden - underbart!

På schemat idag: först lite jobbing, sen besök av söta väninnan och efter det trädgårdsfix. En ny lavendelhäck står på önskelistan och har jag bestämt mig för något så vill jag göra det bums!
De senaste fjärilarna till casat!Här syns det fina broderade mönstret jättebra på Daykudden. Varje lite "plutt" är en liten spegel som glimmar - love it!:)


Nu måste jag hoppa i duschen för oj vad klockan är mycket helt plötsligt!


See you later girls!KRAM


.

22 kommentarer:

Radhusdrömmar sa...

Fint! Visst finns det mycket fint i den butiken, var där igår och jag ville köpa allt.
Men fick också med mig bl a en kudde.

Ha en fin dag!

Malin på ön sa...

Verkligen fräscht, härligt med enstaka accenter,
Malin

More of White sa...

Jätte fräscht ;)

Ha en mysig dag

Kram Fia

Tess [Style & Lounge] sa...

Så fina tavlor, ska in och kolla dem nu =)

@my casa sa...

Mysigt med det fräscha blåa,
det passar nu när sommaren är på ingång:)

Anonym sa...

Hej Petra, tack för en helt fantastisk blogg. Så inspirerande! Kan du hjälpa mig vart du hittat de små fjärilstavlorna i svarta ramar? Likaså vart du hittar ramar till de stora 100x70. Vore jätte tacksam för svar! Ha en bra dag.
/Stina

Anonym sa...

Petra, vart hittar du dina fina fjärilstavlor? Vill oxå ha!!!

Classic Living sa...

Stina! Maila mig på info@classicliving.se jag har två tavlor kvar.

Vänligen
Matilda
Classic Living

Anonym sa...

Hej!
Det är jättemysigt och roligt att läsa din blogg och jag hoppas du inte bryr dig om alla dumma kommentarer som dyker upp med jämna mellanrum!

Jag skulle bli jätteglad om du kunde berätta var du har hittat den fina kromade lampan på bilden? Ni har så fint hem. Kram!

Anonym sa...

Jag "hjälper" petra att svara,,ta inte illa upp. Tror att den kromade lampan kommer från ikea. det finns en liknande där iallafall. Men jag kan ha fel.
399:- tror jag den kostar.

Anonym sa...

anonym ovan igen,,det var nog fel..den ser inte likadan ut den som finns på ikea. men väldigt lika. petras är nog dyrare. ;-)

Anonym sa...

Eftersom du sa att du skulle jobba så är jag nyfiken på vad du jobbar med? :)

Anonym sa...

Hej! Funderar lite på dessa elaka kommentarer och valfriheten vi läsare har. Om man nu inte alls gillar bloggen, varför väljer man då att klicka sig in här? Och varför överhuvudtaget tar man sig tid till att kommentera? Jag gillar inte heller allt jag ser eller läser men ser ingen anledning eller rättighet till att vara elak och kränkande. Vi vet alla att en framgångsrik blogg kan generera mycket pengar till dess ägare, men tänk vilken skicklighet och finess, tid och engagemang det ligger bakom alla dessa inlägg. Må hända att det finns likheter mellan HoP och filmen familjen Jones men återigen har vi alla ett val. Jag gillar iallafall att klicka mig in här och drömma, finna inspiration och ibland faktiskt stjäla en ide' rakt av eller ibland helt enkelt bara rycka på axlarna.
Soliga hälsningar Carola

mia sa...

Hej Petra,
Jag följer din blogg varje dag, så inspirerande och jag får väldigt mycket tips från dig! heja! Jag har själv precis startat en blogg, det känns verkligen spännande och kul men samtidigt också pirrigt! Vore väldigt roligt om du ville gå in och kika på min blogg! http://www.casaofmia.blogspot.com Mvh Mia

Anonym sa...

Jag tror att lampan är från Mio, Hamptons. IKEA har en liknande men lite större och mer blank.

På vår gata sa...

Blått är verkligen fint! Jag gillar också Leilas hem och inspireras av det blå.

Kram D

LOPPISLIV sa...

Underbar bild Petra!! Så snyggt där i ditt burspråk. Vitt, fräscht och krispigt! Fint med den svarta qvilten på divanen. Jag har en likadan divan fast med mörkare beige tyg, funderar på vita kuddar till min för att ljusa upp det hela, eller kanske blanda vitt och svart. Ja jag säger då det...får alltid huvudet fullt av en massa ideér när jag kikar in här :-))

Fin kväll. Kram P ( tok gillar de små fjärilstavlorna, så söta så söta...)

Anonym sa...

Hei Carola
Hvarfor sier du elak om ting som blir skrevet her og inte er det,og så tycker du det finnes likheter mellan H O P og Familien Jones! Det er elak det. Har inte sett filmen men vet hva den handlar om.

Anonym sa...

Hej du anonyme! Jag skrev mitt inlägg som en vidare reflektion på ett annat inlägg som fanns här tidigare idag men som nu är borta?!!! Jag står fortfarande för att man har ett val att läsa eller inte, men jag gillar inte de elaka kommentarer som då och då dyker upp bland kommentarerna. Att jag skrev om liknelsen mellan filmen och HoP betyder ju inte att det är något dåligt...jag beundrar verkligen P för hennes kreativitet och förmåga att fånga intresset från hennes olika samarbetspartners och att de tillsammans fångar vårt intresse. Hon är en duktig businesswoman och det ska hon ha cred för. Jag gillar dessutom inblicken i hennes helt vanliga trebarnsmamma-fru-kvinna-liv då jag också är det och kan skratta igenkännande åt väldigt mycket. Ha en fortsatt bra kväll!/Carola

Anonym sa...

ser at flere interessante og bra innlegg er borte. Undrar varfør!!?

Anonym sa...

Hon tar bort dom som är kritiska.

Anonym sa...

Man måste väl kunna ta emot både ris och ros utan att plocka bort komentarer som är kritiska, det är trots allt du med dina inlägg som bjuder in till olika synpunkter på bloggen!!! Får man bara komentera om man håller med??