tisdag 24 maj 2011

I SYRENBUSKARNA

.
.


Idag visar jag mig från min bästa sida ute i trädgården!;)



Todeloooo Tisdag!


Tittar in en snabbis mitt i lunchen (Bondomelett, med bacon och tomat, på stående fot i köket:).

Jag är ju en Lexingtondame i sommar och idag har jag på mig ett par riktigt snygga jeans därifrån (och som även har en riktigt snygg label!). Tycker själv att det är toksvårt att hitta schyssta och sköna jeans och när jag letar jeans på nätet så vill jag personligen se bilder på hyfsat normala tjejer som bär dem, och helst rumpbilder hihi, för det är ju faktiskt allra viktigast hur ett par jeans ser ut bakifrån inte sant?:) Et voila, ovan "bjuder jag er rumpan" på en normalstor halvtränad 3-barns mamma:) (Jag har strl 27 och jeans och collagetröjan finns i Lexingtonshopen).


Ha nu en smarrig lunch så ses vi senare!


KRAM


.


56 kommentarer:

Anonym sa...

Kolla in det här Philia http://blogg.amelia.se/maria-montazami/2011/05/24/hej-da-fantastiska-sverige/

Anonym sa...

Normalstor? 27 är ju pyttelitet :)

Patricia sa...

Ja de sitter ju som en "smäck" på dig. Mycket snygga!!! Man får kanske ta sig en närmare koll på dessa.

Ha en bra dag!
Patricia

Anonym sa...

Hej P!
Har aldrig kollat in Lexington förrut, men det var ju snygga kläder till hyfsade priser...
Lexington denim dress....KLICK sa det visst!
Kram Annsofie

FruSofie sa...

Supersnygga jeans, ska kika in på deras shop nu!

Kram

Anonym sa...

Hmmm...du vill se "hyfsat normala tjejer" och då antar jag att du menar strl.mässigt?! Men strl 27 är ju pyttelitet och är väl på snudd barnstrl?

Elina sa...

mm.. härligt med syrener.. de doftar så gott! snygga jeans!

Anonym sa...

Skulle kunna tänka mig dom jeansen! Strl 27 är väl högst normalt!? Själv är jag strl 26 och känner mig helt normal jag med! Barn strl. är en del helt galna?

Kram/Stina

Anonym sa...

Från Wikipedia: "Size Zero Size zero – storlek 0 – är en klädstorlek för kvinnor i det amerikanska måttsystemet, och skulle i Sverige motsvara storlek 30. En kvinna av size zero har bystmått på 80 cm, midjemått på 59 cm och höftmått på 82 cm."

Då borde ju strl 27 vara på barnstorlekarna?!

Anonym sa...

Passopp så att du inte blir köpt av företagen. Helt plötsligt skrivs det en massor om Lexington i mina favvobloggar och då blir man lite mistänksam... Du har bra kvalitet, tänk på att inte tappa den!

/Lisen

Anonym sa...

Intressant kanske för vissa att läsa följande

http://nyheter24.se/noje/104427-kandistjejernas-jeansstorlekar

27 tum är nog inte så litet:-)

Anonym sa...

Instämmer om "normalstor"......har ni vriden verkligehetsuppfattning?? Stl 27 är minimalt!!!!! Normalstor kvinna idag är i stl 42 på de flesta kläder.

Så ni i stl 27 måste tycka alla andra är feta.

Gillar annars din blogg men nu håller jag inte med.

Sara

Unknown sa...

Grymt snygga brallor på en riktig snygg bakdel :)
Tråkigt kan jag tycka att det skulle finnas något som är normalt och något som i så fall inte är normalt. Själv har jag strl 24 på jeans och har SJUKT svårt för att lägga på mig, sen jag fick barn har jag blivit tunnare än innan dessutom. Jäkligt ledsamt att jag av vissa/många ses som "onormal", det är ju en sak om man svälter sig, men jag äter som en häst och ändå ser jag ut som jag gör..
Om 27:er hör hemma på barnavdelning så skulle väl min avdelning vara obefintlig..eller?
Förlåt P, nu gav jag mig in i debatt, kanske inte är önskvärd, men jag kunde inte låta bli.

Ha det gott vackra kvinna,
kram Catta

Julia - Ett hem för 5 sa...

Folk är ju olika i kroppen, så om någon säger att storlek 27 skulle vara närmast barnstorlek är det ju urfånigt!

Nu vet jag inte hur lång du är, men gissar att du inte är jättelång. Ser normal och snygg ut och inte som ett barn, inte på långa vägar :)

Anonym sa...

jeans finnes i tommer (vanligvis fra 27"-32"), og kan ikke sammenlignes med de vanlige str for damer som ofte er fra 36-42)

Moa sa...

Snygglo! Har själv strlk 26 eller 27 men ser inte så fit ut som du :)

Anonym sa...

Skulle precis kommentera att man ska passa på att inte blanda ihop tumstorlekar med "vanliga" svenska damstorlekar.
Snygga jeans i vilket fall som helst!
Eva

Anonym sa...

Snygga jeans, sorry men du har en taskig kroppsuppfattning som kan provocera "normalstora"!

angelica sa...

skit snygg säger jag bara....

Anna sa...

Well, jag kan instämma i viss av ovanstående kritik. Visst kan man misstänka att det pågår en Lexington-kampanj på bloggen, eller att bloggerskan är nöjd med sig själv och gärna vill visa detta (och det sistnämnda är det inget fel med!), men jag vill också tillägga att stl 27 är mer "normalt" än t ex stl 42. Stl 42 förknippar jag med övervikt, vilket är ohälsosamt. Detta skriver jag ur ett rent hälsoperspektiv, utan några som helst synpunkter på vad som är "fult" eller "snyggt".

Maddie sa...

Supersnygga jeans! Skulle gärna testa dem :) Strl 27 är väl normalt, jag drar strl 28-30 i midjan på jeans beroende på modell och märke och jag har strl 38 eller M i "vanliga" storlekar. Blanda inte ihop jeansstorlekar med det vanliga svenska storlekssystemet som en del här ovan redan kommenterat. Det är heller inte konstigt att ett företag som t.ex Lexington väljer att köra en kampanj via bloggar, reklam som reklam, budskapet ska ju ut. Gillar din stil P :)

Septemberflikka sa...

Snygga jeans! Ang vad som är normalt eller inte så är det ju så att alla är olika. Och som sagt, tum och M/38 är inte riktigt samma sak.

Anna- 42=övervikt? Nu måste du skoja! Så om man är 174 cm och drar 42 i midjan är man överviktig? Eller kan det vara så att man är muskulös? Jag drar 42 och skulle absolut inte vilja säga att jag är ohälsosam. jag tränar och äter bra. Visst, inte pinnsmal men långt ifrån överviktig. Storlek och BMI säger inte alltid hur en kropp verkligen ser ut.

Åsa sa...

Snyyyyyyggga jeans!!!! Klick klick:-)

Anonym sa...

Och då håller jag inte med ovan... tycker inte alls jeansen var snygga, fula stora fickor, det blir inga "klick" här.
Och det säger jag INTE för att jag är avis utan för att jag verkligen tycker det.
Bikinin och espandrillosen var däremot jättesnygga!!!!
/Maria

Anonym sa...

Nej. inte snyggaste passformen! Ej heller på modellen på Lexingtons hemsida. Fyrkantiga platta behinds är inte så smickrande. Fram för ass-lifters som Seven jeans eller Citizens of Humanity ;-)

Anonym sa...

Oj oj, ytterligare en het debatt här. Tycker att det är så komiskt att alla sura kommentarer är anonoma. Och ni som hängt med har redan läst att Petra blivit utvald till ambassadör för lexington så vad är det att hymla om? Jag är en normal medium med stl 29-30 i jeans så S borde väl motsvara 27-28.
Och stl S är väl lika normalt som L i detta avlånga land eller??
Varför läser ni här, alla ni som blir så upprörda av reklamen och dyl?? Det är det enda jag inte fattar.

Anonym sa...

Synes du er flott og at du har en flott blogg! Du kan ikke være noe annet enn deg selv;) Ikke fest deg ved de dumme kommentarene. Du bør være stolt av deg selv og det du har oppnådd med bloggen din. Flott at du kan reklamere for Lexington, det er jo tips til oss og vi ser klærne på en "normal" person ;)) KEEP GOOING!!
Ta til deg alle de fine tingene som skrives!!
Str 27/28 bruker jeg også:)
Klem Kristine

Anonym sa...

Hej!
Ville bara kika in och säga att du har en fantastiskt fin blogg men också tipsa dig om att det finns en toppen butik i Västerås som heter Store. De har massor med snygga Lexington kläder + massor av andra fina inredningsgrejer, klädmärken mm !! Där kan man ju prova allt på plats då stl ibland kan variera :-)! Går ofta dit och handlar. Kram M

BelovedbyLinda sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Bara undrar vad jeansen heter? Just hittat din blogg och jag älskar den...

AnnaH sa...

Att P gör reklam/är utsedd till ambassadör för Lexington har hon ju redan berättat om tidigare. Att det då kommer inlägg som tipsar om detta märke kan man knappast förvånas över. Tycka olika kan man ju göra, om det är bra eller dåligt, men det är P:s blogg och den bestämmer hon över.
Detta om vad som är "normal" storlek är en annan fråga. Jag läser i P:s inlägg in att hon vill se jeans på kvinnor i "normal" storlek och tycker att hon själv hör hemma i den kategorin m strö 27. I samma stund som man säger det har man då kategoriserat kvinnor i strl 25 el strl 33 som "onormala".
Kan vi enas om att kvinnor finns i alla storlekar och former. Och din jeansstorlek säger inget om du lever ett sunt liv eller ej. Det finns hälsosamma kvinnor i både stel 26 och 33.
Låt oss sluta att använda ordet normal som bara utesluter istället för att innesluta. Och vad är meningen med det?
Tror att P hade ett gott uppsåt men att det blev lite fel.

Marita sa...

Fast måste man bli utmålad som en bitter och avundsjuk människa för att man inte tycker att man är normalstor om man har 27" på jeans...
Jag tycker inte det och jag känner mig inte det minsta bitter eller avundsjuk! ; )

Anonym sa...

Hur kroppen ser ut är kanske inte det viktigaste...Men som mödrar till döttrar så bär vi ett stort ansvar...Låt våra döttrar vara barn och inte små kvinnor, varför betala dyrt för överdelar att sola/bada i? För vem klär vi våra barn?

Anonym sa...

Va fasen! Jag vill också vara ambassadör för Lexington!! Mitt favoritmärke! ♥
Jag kan ta dom.. så kan du fortsätta med Odd Molly och Chill Norway istället, för de är jag inte lika förtjusta i.
;) Avis..? Japp!!
psst.. fast jag är lite småfet och behöver stl. 32 minst... ;)
Kram

Anonym sa...

Grattis till vinsten!!!
Men jeansen ÄR inte snygga...du som är så stilsäker annars! Lexington har verkligen supersnygga lakan, handdukar och visst en del kläder oxå, men är den klassiska klädstilen verkligen du? Ta din sjal med döskallar på från Ester och matcha till Lexington tex.??? Eller alla plyschklänningar från OM eller CN som du verkar älska!? Fast kul för dig att bli ambassadör, är du det för fler märken?
/ Lisa

Anonym sa...

Super Snygga jeans P !!
Sedan måste jag nog säga att är man 174 och har strl 42 i jeans då är man bra rultig om rumpan!

Jag är 177 lång har har strl 29/30 och då är jag verkligen INTE pinnsmal...

Anonym sa...

Börjar med o säga att jag följer din blogg slaviskt! Men nu blev jag besviken. Just för att du säger att stl 27 är normalt. Är jag onormal då som har stl 34 nu i jeans?? Men jag har också haft stl 27. Kan dock inte påstå att det var o är speciellt "normalt"(Känner inte att jag är "normalstl" nu heller) Fick ofta höra att jag var alldeles för smal. Och nu tydligen för tjock..:(
Tycker man kan tänka lite på alla unga o även vi lite mer mogna ;) tjejer, hur kroppsnojiga vi flesta är. O inte normalisera för mycket. Som i detta fall gäller mindre storlekar, som det faktiskt är! Viktigast är väl hur vi alla mår o trivs med oss själva? Vi tjejer ska väl få varandra o må bra?! O inte känna att vi måste gå in i ngn bantningshysteri för o komma i"normala" storlekar. Jösses JAG blir ju pressad o jag vet i sjutton om jag ens, hur lite jag än äter, någonsin kommer komma i stl 27 igen! Har för breda höfter ;) Vi är helt enkelt skapta olika!
Tack annars för en underbar blogg!
Många Kramar från Ulle

Anonym sa...

Men herregud tjejer, hur ORKAR NI???
Skit i alla storlekar hit och dit. Det räcker väl med att titta på bilden så skulle jag vilja kalla P för NORMAL byggd. Inte för smal och inte för tjock...! Jag tycker definitivt att man kan använda sig av ordet NORMAL!


Tack för en bra blogg!

Anonym sa...

De jeansen är tyvärr inte så snygga, för fyrkantiga fickor.

Septemberflikka sa...

Anonym- jag vill bara säga att jag inte har 42 i jeans utan i vanliga storlekar. I jeans 31. ;-) Nåja, struntsamma. Ska inte kapa P´s kommentarsfält helt.

Ha en bra dag P och grattis till vinsten!

Anonym sa...

Jättesnygga och bra passform. Det viktigaste är ju inte hur fickorna ser ut utan hur stjärten formas. Kom också ihåg att för små fickor gör stjärten stor:-)

Unknown sa...

Jag tycker bara att har man småflickor hemma så ska man passa sig för vad man säger och hur man beter sig angående kroppen,för det kan leda till en jäkla kroppsfixering som kan bli sjuklig..Man duger väl som man är som människa och alla har vi olika förutsättningar här i livet...
Å kom ihåg att alla blir vi äldre...

P.s Grymt snygga jeans iallafall...GRATTIS till vinsten oxå...:))

Therése sa...

Jag brukar inte kommentera här men denna storleksdebatt är bland det mest bisarra jag har läst på länge så nu kan jag inte låta bli...

Menar ni tjejer på allvar att en person som har över stl 28 i jeans är överviktig??? Nog är ni väl tillräckligt smarta för att förstå att en person som är 180 cm lång inte har samma storlek i kläder som en person som är 150 cm, men att båda ändå kan vara smala/normala/vältränade eller vad ni nu väljer att kalla det?? Eller är ni bara ute efter att provocera? Och allvarligt talat, vem tycker att det är snyggt med en platt rumpa? Tusen gånger vackrare med en kurvig muskulös tjej än en pinnsmal och otränad i mina ögon!

Jessica i Malmö sa...

Håller med Therese och några andra här, man måste väl ändå ta hänsyn till längden när man pratar om strl och att 42=övervikt var det dummaste jag hört...
Hur som helst tycker jag att P ser ut som en liten och nätt kvinna men helt normal!
/Jessica i Malmö

Malin sa...

Tycker jeansen var jättefina och sitter väldigt bra på dig! Att du inte skulle kunna matcha de med dödskallesjal och alla dina fina plagg från Odd Molly och Chill Norway förstår jag inte. Jeans är ju ett basplagg som passar till ALLT!

Supersnygga!

Anonym sa...

Hej!

Jag är en normal 40+ med två barn som har storlek 28 i mina HM-jeans! Skulle jag hamna i storlek 32 så skulle jag börja träna för att göra mig av med en ohälsosam övervikt! Jag är en glad storlek 38 som aldrig väger mig men vägrar bära mer än 38=)

Maria

Maria

Anonym sa...

Du är otroligt snygg och allt sitter kanon på dig - men jag håller med många - det är inte direkt "vanligt" att se ut som du! Vi är nog många som skulle vilja se så fina ut. Inte sagt att varken större eller mindre är fulare, - skönhet sitter ju i så mycket annat också. Men nog skulle jag säga att du är en OVANLIGT snygg och vältränad 3-barns mor! :-)

Anonym sa...

Men P, du ÄR ju kurvig! Hade passat fint i Lexington baddräkten, det är jag säker på!

KrAm

Anonym sa...

Maria som vägrar bära mer än stl 38, hur lång är du? Skulle du anse att en kvinna som är t ex 185 cm lång, är vältränad = muskulös och bär stl 32 är ohälsosamt överviktig?

Senast jag såg mig omkring ute på stan så var alla människor definitivt inte skapta i exakt samma form och längd och kroppstyp men enligt den här debatten är tydligen de flesta kvinnor därmed onormala, intressant att veta verkligen!

Anonym sa...

Gud så rolig läsning! Kan människor inte skillnaden mellan tum-storlekar på jeans och "vanliga" storlekar på kläder!? Faschinerande...

Är man nöjd med sin kropp bli man inte provocerad.

Jag vägrar också bli större än stl 38 samt 27" på jeans. Känns normalt för mig.

:-)

Anonym sa...

Snygga jeans, Och snygg häck;)! Tänk vad storlekar alltid hetsar, det är väl bra att köpa en storlek som passar på ens kropp, vare sig man är stor eller liten????

Anonym sa...

Jösses, det här var nog den sorgligaste debatt jag har läst på länge. Snacka om att kvinnor är bra på att trycka ner varandra och få andra att känna att de inte duger, är tjocka/fula o s v. Ni som anser att stl 38/27 är max av vad som är godkänt, hur ser ni egentligen på folk som har t ex stl 46? Och hur tror ni att ni får de kvinnor som har stl 46 och som kanske läser det här att känna sig?? (Nej, jag är inte en av dem och nej, jag är INTE avundsjuk.....) Jag har tyckt att HOP-bloggen är en trevlig sida men hade ingen aning om att många av de andra läsarna vara så osympatiska, bedrövligt!!

Anonym sa...

OMG....hur orkar ni, typiskt tjejer!

/Linda

Anonym sa...

Hej! Från Maria som skrev att hon aldrig ville vara större än strlk 38:

Mitt inlägg var lite otydligt! Så klart har storlek på kläderna med längd och kroppsform att göra. Det blev lite fel.. Ska tänka mig för lite innan jag skriver en kommentar. Jag är 168 cm lång så det jag borde ha skrivit eller kanske helt enkelt undvikit att elda på debatten...så jag sätter punkt här. Det är så lätt att hamna i en negativ debatt.../Maria

Jenny sa...

Herre gud, stackars dig! Folk kallar dig barnkropp för att du har stl 27 i jeans.
Folk som inte har en aning om att stl 27 i jeans inte alls är samma måttskala som stl 42 på H&M.
27 i jeans är ju Tum!
Jag tycker att 27 är en högst normal storlek och jag tycker jeansen är skit snygga på dig!
Lite komiskt med folk som försöker vara elaka när dom inte har en aning om vad dom pratar om.
;) extra komiskt att dom inte vågar skriva sitt namn utan använder anonym funktionen.
Bry dig inte om dom!

Lisa sa...

Hej
Jättesnygga jeans, äär själv på jakt efter ett par och visst är det svårt att hitta de där som sitter perfekt och är sköna samtidigt. jag undrar om det är samma jeans du har på dig i dagens inlägg tillsammans med blårutig skjorta?
Lisa