onsdag 4 maj 2011

NU GÄLLER DET

.
.

 Demi Moore Twittrar ju och denna bikinibild la hon ut för inte så länge sen. Demi är 10 år äldre än vad jag är, har också fått tre barn och är hur fit som helst så det finns liksom inget att "skylla på" eller?:)



Ojojojoj...


Jag är heelt slut just nu. Har nämligen, tillsammans med Småstadens bästa frisör Amanda, varit och träffat PT Tobias (suuperbra) som har kört fystest, fotat, mätt och vägt oss hela kvällen ikväll. Ojojoj, det var inget lätt fystest vill jag lova. Puh vad det var jobbigt...

 PT:N tyckte faktiskt jag var hyfsat stark (för att vara otränad då;) men hade ingen vidare bra kondis:( Så det finns en heel del att jobba med mao. Men trots att jag är helt färdig så känner jag mig supermotiverad. Jag vill verkligen ha riktigt bra kondis igen och bli superstark!:)

Vad säger ni bloggisar, gillar ni att läsa om träning, hälsa och nyttig mat? Kanske blir det  lite mer sånt här inne hos H of P igen:)


Nu - sköna sängen, zzzzzz.



Vi ses imorgon raringar!




KRAM


.

75 kommentarer:

Anonym sa...

jeg syns naa at til tross for at Demi ser bedre ut enn de fleste OG jeg syns hun kan stille opp til forside bilder etc etc - syns jeg IKKE det er for NOEN a twittre med et slikt bilde ( i allefall ikke naar hun er 10 aar eldre enn oss;-)
MEN fy hvor hun er flott da!!!

Anonym sa...

Så snygg hon är Demi, men det är fan du med- och jo, det är alltid kul att läsa om nyttig kost och motion :)

Henriettæ sa...

Nja, jag tycker hon är för smal Demi, även om hon är vältränad. Men träning och hälsa är alltid kul att läsa om, och andras framsteg gör mig alltid motiverad, så skriv du om det hur mycket du vill! :)

mammaxtre sa...

Kanske kan du inspirera mig att ta tag i just detta med träning :-)

Ha det fint

sandra s sa...

Skriv gärna om kost och träning=) Alltid kul att få inspiration, för det behövs vill jag lova! Jag hejar på dig, go girl! Kram Sandra

Anonym sa...

Hej träning är väl inte min grej men skriv du ,det är din blogg.Jag är mer för onyttigheter.Men kläder inredning och trädgårg är kul att läsa om Ha det gott Lena

Marita sa...

Skillnaden mellan dig och henne är väl att hon har en PT, en som fixar all mat till henne och ett hundratal andra som fixar allt runt omkring henne så hon kan lägga all sin energi på sig själv! ; ) Men vem skulle inte vilja ha hennes kropp?

Anonym sa...

OCH GLÖM INTE - hon opererade hela kroppen för några år sedan! Hela! Sedan har hon varit duktig på att hålla efter den ...
Lycka till!

Unknown sa...

Mycket märkligt av en kvinna i den åldern att visa upp sig så där kan jag tycka, dessutom var hon mycket vackrare innan alla operationer, hon var ju så naturligt vacker en gång i tiden. Lägg märke till naveln som hamnade något högt efter bukplastiken, sen ser ju brösten alldeles för stela ut, om det är sillisar eller muskler runt om är svårt att avgöra. Ja, så tycker jag även om jag kanske är väldigt taskig, sen är ju inte jag snyggare för den delen heller..

Duktig du är som anstränger dig för att ta hand om din kropp på bästa sätt, blir så avis för jag är en riktig slappis.

Klänningarna i förra inlägget är verkligen hur fina som helst, finns så himla mycket fina kläder till flickor.

Ha en go dag,
kram Catta

Anonym sa...

Hellre inlägg om trädgård och inredning och smaskiga recept!

Linda

VivanDivanGoesFashion sa...

Jaaa, kör för sjutton! Håller själv på att försöka komma igång och det är ju jätteinspirerande att läsa om andra som tränar :-)

Kram
/Vivvi

Anonym sa...

Vad kul med en PT, skulle jag också behöva! Fst Demi Moore ser jag inte som någon förebild direkt, hon är ju super-opererad!! Då kan väl (nästan) vem som helst bli snygg?! Och så ser hon lite kantig ut tycker jag, så nej...och lite konstigt att stå o ta kort på sig själv så där! Det finns mängder med sunda snygga tjejer som jag ser mer som förebild!
Lycka till med ditt tränande, kanske blir lite inspirerad av skaffa egen PT?
Ha en fin dag! Kram Anna

Anonym sa...

Morning girl!!

Tack du vackra för tipset ang Wolf-mössan, inhandlade en svart som flitigt användes i vintras, just lovely!

Demi är ju bara sååå fin, men men.... det kostar att ligga på topp;)

Har själv 3 små diamanter 13, 10 och 2 år. De första två raringarna har jag med min ungdomskärlek (som tyvärr inte höll efter 13 år...) och lilla pärlan (allas favorit) med min nuvarande make (R). Lite samma sits som du P:)

Älskar själv träning och är gift med världens bästa PT. Jag älskar min löpning (ffa denna årstid) som varvas med träning/pass på gymet (Motionshuset i Uddevalla).

Läser gärna mer om både träning, hälsa och nyttig mat i kombination med inredning och mode. Bättre kan väl inte en blogg bli.

Kramar i massor runt dig//Caroline.

mina finaste. sa...

Heja dig! Jag är precis i min uppstartsfas med vårträningen och skulle bli jätteglad för mer inlägg om recept och träning. Fast jag gillar din blogg som den är med!

Kram, Marie

Anonym sa...

Tycker inte man ska jämföra sig med någon som har lagt ner väldigt många dollars på operationer, träning och specialkost....
Men en PT skulle nog alla behöva :-)

Vad fin du var i Malina klänningen!!

Kram Johanna

Edun sa...

Jamen jag läser gärna om träning, kost och hur det går för dig med dit mål. Gifter mig i början av augusti så jag laddar stenhårt för att lyckas tighta till kroppen lite och bli starkare. Funderar på tjejmilen i år också. Mao är jag med på ömsesidigt pepp och stöd
kram

Anonym sa...

Demi har ju opererat det mesta som går att operera...det går aldrig att jämföra sig med kändisar om man nu själv inte genomgår alla operationer/behandlingar.

Sund förnuft är mitt motto här i livet!

Anonym sa...

Det gillar vi tränar mycket själv men älskar att baka också ; ) kram Sofia

Anna-Panna sa...

Trodde först det var en bild från Big Brother!! Blir lite paff att hon twittrar o lägger upp sådana bilder, men men. Sen är grejen ju, som jag ser fler har skrivit här, att hon opererade ju HELA KROPPEN för några år sedan. Så hon har verkligen haft hjälp/"fusk" på vägen om kan kalla det så.

Visst, jag gillar lite peppande träning o kost här på bloggen, men jag föredrar din härliga inredning. Gillar dock när du varierar så KÖR PÅ!

Själv ska jag stappla mig iväg till kiropraktorn idag då min rygg inte vill samarbeta längre. Svinont i svanken o ena höften. :( Tror att bristen på träning ligger lite bakom tyvärr, så jag peppas gärna :)

Ha en fin dag!
Kram
A

Anonym sa...

Ja- skriv gjerne om trening og kosthold!

Anonym sa...

Lite roligt att en del skriver; Hur kan man lägga ut en SÅDAN bild i DEN åldern. Spelar det någon roll vilken ålder man har? Demi är supersnygg. Jag läser gärna om träning. Älskar din blogg som jag nyss hittat - den är den bästa och mysigaste!!! Kram till dig, du är jätteduktig :)

Anonym sa...

Jaaa vill jättegärna ha mera träning och kost i din blogg, är också åå G just nu med löprundor. Med mat tycker jag bröd är det svåra att skippa, har du något tips på det kanske.

Linda

Jessica i Malmö sa...

Gärna! Är precis som du 10 år yngre än Demi Moore och den kroppen hon har hade jag när jag var 15 :)
Men nu har jag precis som du bestämt mig för att komma i bättre form och jag som alltid hatat att spring, sprang t o m vårruset här i Malmö i måndags och blev riktigt peppad och har nu redan anmält mig till nästa lopp i slutet på maj....
Lycka till med din träning!

/jessica i Malmö

Therése sa...

Träning är ett av mina största intressen så det läser jag gärna om men skulle helst se att det inte blir fullt så mycket fokus på bantning och LCHF som det var förra året, det blev långtråkigt i mitt tycke! Sedan är det ju inte något självändamål att vara så smal som möjligt - hellre att man då är frisk och mår bra, det är huvudsaken!

Två Trappor sa...

Håller med dem som skrivit att man kanske inte ska jämföra sig med en som opererat hela kroppen, det känns inte speciellt sunt. Visst är det kul att se "äldre" tjejer som tar hand om sig och är jättesnygga, men om det är p.g.a. att de späker sig och opererar sig så är inte jag särskilt imponerad. Utseende är viktigt för mig också men jag ledsnar när det blir fixering och hyllande av osunda eller ouppnåeliga "perfekta" ideal. Lite sorgligt av Demi att ha ett sådant bekräftelsebehov och visa upp sig som en 17-åring. Gillar annars verkligen din blandning av inredning, kläder, recept och annat härligt på bloggen! Hälso- och träningstips är också intressant men kommer längre ner på min favvo-lista. Det var mitt ärliga svar! :)
Ha det så fint,
Kram Madeleine

Anonym sa...

Att hålla sig i form med kost och bra vanor är väl både kul och intressant, men jag jag tycker att Demi Moore är rätt patetisk som twittrar på detta sätt. Har INTE med åldern att göra att - för visst kan man vara både snygg och intresserad av utseendet i hennes ålder också - och det är MÅNGA nu för tiden. Men sättet hon gör det på... Lite väl "bimbo-stuk" på det hela anser jag. Dessutom är hon ju mest opererad och fixad på diverse sätt, så det är ju pga de traditionella sätten hon "vältränad" direkt. Tycker att du Philia är mycket snyggare och mer naturlig faktiskt - liksom många andra kvinnor man ser! :-)

Anonym sa...

Demi är kanonsnygg! Men du vet väl att man skulle kunna skylla på att man inte är opererad. Eller möjligtvis att man är opererad men äter fel... eller möjligtvis att man är opererad, äter rätt men inte tränar flera timmar per dag... eller möjligtvis att man äter rätt, tränar dygnet runt men inte har råd att operera sig... Eller så kan man ge fasen i att twittra med bilder och gå ut och sätta sig på trappan med en kopp kaffe och tycka att livet är rätt så nice ändå...:)

Ha det fett:) nice!

Anonym sa...

Tack för en fantastisk blogg! Min absoluta favoritblogg! Första gången jag kommenterar, men jag läser din blogg varje dag :) Jaa, skriv mer än gärna om träning och kost!! Jag har precis börjat att träna hårt och äta extra bra för att komma i fin sommar-form, så jag vill gärna få tips och pepp! :)

Elin sa...

Ja visst är Demi supersnygg! Man borde kanske inte jämföra sig med kändisarna som ofta har så mycket "hjälp" av kockar, PT:s, operationer osv.. men det är lätt att man gör det.. =P
Samtidigt kan man ju se det som en liten morot till att hålla motivationen uppe när man vill börja träna och äta mer hälsosamt.
Själv är jag superdålig på att hålla fast vid att äta hälsosamt och träna regelbundet. Tränar yoga en gång i veckan och gillar det verkligen men skulle behöva göra det oftare och lägga till löpning/konditionsträning för att det ska hända något.. Är liksom lite för fluffigt över magmuskler och armmuskler för att de ska synas ;)

Läser gärna om kost och träning i din blogg!
Skulle vara kul att veta hur du brukar träna, har du alltid styrketränat och sprungit eller har du sysslat mycket med någon annan typ av träning tidigare?

Anonym sa...

Hei
Jeg vil gjerne høre mer om trening og mat, og kanskje litt treningsklær?
Skal du trene styrke trening på et senter eller hjemme?
Hvordan kommer du til å legge opp treningen din?
Gi meg INSPIRASJON:)
Heidi

Anonym sa...

Hej
visst är hon jättesnygg Demi, helt suverän. Och jag tycker absolut att man ska ta hand som sej själv,
men jag kan känna lite att glöm inte bort att hon gjort ett ANTAL operationer som hjälpt till att se ut som hon gör. Så riktigt realistiskt är det nog inte för mej i alla fall. Men visst ska man ha mål.
happy training.
Kram A

Cecilia sa...

Gärna ispiration kring kost och träning. Har själv just kommit igång efter ett par månader på latsidan. Pepp är välkommet!
Kram

Lyckliga barn sa...

Hej!
Jag har varit inne och läst på din fina blogg - tack!
Du är välkommen till vår blogg, där barnläkare Hans Nyström skriver om positivt bemötande av barn. Där finns även en inbjudan till en aktuell föreläsning på temat:

http://lyckligabarn.wordpress.com/2011/04/26/forhandsinformation/

Hälsningar
Anna

Anonym sa...

Jag läser gärna om träning också, och allt annat som du redan skriver om. Du har en superblogg!!! Kram/Yvonne

Anonym sa...

Hej! Träning, hälsa och nyttig mat läser jag gärna om. Jag är en riktig soff-potatis med tre barn som älskar god mat och dryck. 28/5 springer jag mitt 5:e Sthlm marathon! Träningen inför det gör att jag kan äta vad jag vill!

Hälsningar
Elisabeth

Anonym sa...

NEEEJ, inte träning!!!

Kramkram;
Helén

Septemberflikka sa...

Jag läser gärna om träning också. Däremot tycker jag inte att det går att jämföra med någon som har gjort ett antal operationer för att få den kroppen, visst ser hon väl bra ut men lite för opererad för min smak. Lycka till med PT:n!

kram

cruella sa...

Gärna träning och mat men skippa bilder på Demi och andra mer eller mindre konstfärdigt fixade brudar som inte kan tänka sig något värre än att fylla år...

Anonym sa...

Åh nej! Inspirera inte till att kvinnor ska försöka se ut så här. Detta är inte verkligheten.

Anonym sa...

Tycker likt många andra att det känns väldigt sökt att visa upp sin kropp på detta sätt! Spelar ingen roll vilken ålder man är i och det är klart att hon ser bra ut. Men det skulle jag också göra om jag hade totalrenoverat min kropp efter tre barn. Ingen konst att vara snygg då eller hur? Att sträva efter perfektion är dumt och lönlöst. Bättre att arbeta på att acceptera sig själv istället för att vilja ha nån hollywoodstjärnas armar, rumpa, näsa etc etc Att fråga sig istället: hur kan JAG må bra? Hur kan JAG se bra ut på ett realistiskt sätt? För mig har skönhet aldrig handlat om vilken storlek jag är. Skönhet handlar om inre styrka, hur du ser på dig själv. Känner du dig snygg när du är en storlek 48? Ja, då är du snygg! Känner du dig ful och "fet" när du inte kan knäppa stl 38 i byxor? Ja, då är du ful och "fet". Och att gå ner i vikt kommer inte att hjälpa tyvärr. Man måste vårda sitt inre, säga till sig själv att man är värd att bära fina kläder, värd att känna sig snygg trots att man inte passar in i dagens skönhetsideal där normala kroppar blir kallade feta och benrangel är de enda kropparna som får visa badmode. Gud vad jag önskar att alla tjejer kunde sträcka på sig i sommar på stranden och känna stolthet över sig själva, stl XS som stl 50.. 45 bast som 23 bast.

Sofia

Anonym sa...

Jag tycker det är jättekul att läsa om kost och träning. Och målet att få bra kondition och styrka tycker jag är viktigare än att bli jättesmal (även om det är en trevlig bieffekt). Gillar inriktningen lågkolhydrat på kosten också.
/Marie

Casa bianca di Mia sa...

Många av oss kvinnor, strävar efter olika ideal, precis som jag själv. Jag vill gå ner några kilo, efter en hektisk höst och vinter.. Bra kost och regelbunden motion, tror jag är receptet till framgång.
Demi moore, är som många i Hollywood; tillräckligt rika för att låta kniven göra jobbet.
Njut av sommaren och ta en rask promenad!

Anonym sa...

Något man ska tänka på vad gäller Demi, innan man tar henne som en förebild, är att hon fixat till sin kropp under kniven och för många tusentals dollar. Alltså inte mycket som är naturligt med hennes kropp. Så nja, jag skulle nog hitta mig en bättre förebild.

24seven by [bo:bakk] sa...

Det där är verkligen inget att sträva efter. Alla vill väl vara sitt bästa och finaste jag. Men när man opererat och omformat varenda cell i kroppen är man väl inte längre det man var skapad till på ett fint och naturligt sätt? Eller?

Nä, länge leve härliga, sunda kvinnokroppar utan ärr efter skalpellens framfart.

Lisa sa...

Håller med många av ovanstående kommentarer fullständigt. Dessutom måste jag säga att den bilden av Demi i bikini tycker jag ser läskig ut, jag tycker inte att hon har ngn snygg kropp, tycker att den ser konstig ut. Nää inget att eftersträva att se ut så där i af. P, du är mycket snyggare än vad hon är, så det så!!!

Lisa

Anonym sa...

Åh, vad ni är avundsjuka allihopa! Är man snygg vill man visa upp sig, inte så konstigt! Jag vet inte hur pass mycket Demi opererat sig, men det enda hon isåfall gjort är att återställa hur hons åg ut innan barnen. Hon var snygg innan, är snygg nu! Det är ju skillnad om man aldrig haft någon superfigur, och försöker operera sig till en!

Jag är precis 40+, har alltid varit smal (och snygg;). Fick en del överskottshud efter kejsarsnitt, inte så mycket. Men det var trist att träna magen utan resultat. Eftersom jag fortfarande är i så bra form (51 kg till 165 cm) ville jag satsa på min kropp och mitt välbefinnande. Har därför precis gjort bukplastik, och är jättenöjd.

Eftersom jag äter rätt, och motionerar, har alltid gjort, har ju nu alla förutsättningar att se bra ut länge till. Och då mår jag bra!

Så det är synd att uttrycka sig så nedlåtande om plastikoperationer. Men det om något bottnar nog i avundsjuka. De flesta som uttryckt sig så negativt, skulle förmodligen inte se bra ut ÄVEN om de opat sig lika mkt som Demi. Det är nog där skon klämmer!

/G

Anonym sa...

Ja til trening og sunne ideal- Demi Moore er ikke det og ikke noe å måle seg etter. Hvem vil se ut som sin datter når man er 45? og i tillegg fått det til ved operasjoner - sørgelig.
Synes jaget etter å se ut som kjendiser er tatt helt av og absolutt ikke noe man bør henge seg på når man nærmer seg 40.... et sunt kosthold og normal trening (for seg selv) er derimot super bra.

Philia sa...

Hello bloggisar!

Ojojoj vad många kommentarer det blev på detta inlägg!

Måste bara klargöra att jag inte alls eftersträvar att se PRECIS ut som Demi Moore för då skulle jag också behöva gå till kirurgen och till en riktigt duktig sådan!;)

Jag vet ju att hon är opererad men hon är också grymt vältränad och gryyymt snygg och har alltid varit det:)

Vissa kändisdamer (eller andra damer) som inte är helt unga som tex Claudia Schiffer, Gwyneth Paltrow, Lena Philipsson, Helene Christensen och Agneta Sjödin ser verkligen superfräscha ut. Skönheter och mammor runt 40 som håller efter sina kroppar och som nästan ser ännu bättre ut idag än när de var unga. Det sporrar i alla fall mig att se att man måste inte "gumma till sig" när man är runt 40 om man tränar sin kropp, om man inte vill gumma till sig så klart! Det är upp till var och en! Man mår nog bäst om man ser till sina egna förutsättningar och gör det bästa av det. De allra allra flesta tjejer mår nog som allra bäst när de känner sig starka och har bra kondis. När kläderna sitter som de brukar ni vet:)(Och jag ser inte heller ner på de som opererar sig eller de som trivs i strl 34-36. Mår man bättre av det och verkligen vill se ut på ett visst sätt så varför inte?)

Önskar er alla en härlig kväll!


KRAM

Sofie sa...

Visst är det kul med träning och tips kring det. Men Demi opererade ju HELA kroppen för nåt år sen. Så ja, alla kan se ut så med lite hjälp från doktorn...

Anonym sa...

Norskan: Men det finns kvinnor som jag, som ser UT så, för att vi har den kroppsbyggnaden, och för att vi verkligen tar hand om oss själva. Det betyder inte att försöka se ut som sin dotter, utan att man faktiskt ser som man GÖR! Kanske sticker i ögonen på de mindre lyckligt lottade!

/G

Anonym sa...

Haha, skulle man vara ful för att man dissar plastikoperationer?? Patetiskt att tro något sådant! Jag har alltid sett bra ut och fått väldigt mycket uppmärksamhet för mitt utseende. Inte för att man behöver vara snygg med min vikt och längd, men jag är 167 cm lång och väger 51 kg. Efter att jag fick barn och ammade i många många månader så blev mina fasta snygga tuttar fullständigt utraderade kan jag säga, ser ut som en gammal gubbpung på överkroppen typ. Men vad FASEN gör det???? De har ju gjort sitt jobb!!!! Det är ju precis det pattarna är till för, ATT AMMA BARN!! Å kom inte och snacka om att man opererar sig för sig själv för hade vi bara varit kvinnor på jorden hade plastikoperationer (av den typen) inte gjorts, så det så.
Kärlek till er alla goa kvinnor där ute, även ni opererade (tycker bara det är synd).
Kan tillägga att jag tycker det är ok att skönhetsoperera sig om man har ett väldigt avvikande utseende, det säger jag inget om.

Kram

AnnaF sa...

oj, många långa inlägg här...
Läser gärna om träning. Pusha gärna! ;)
Kämpar själv med mina 3-gånger-i-veckan-löpturer varvat med SATS BodyPump. Och snart är det ju VårRuset!!! :)
Kram!

Jennie sa...

Öööhhhhh.... Man kan inte jämföra sig med Demi Moore! Hon har ju opererat om ALLT på sin kropp. Du duger verkligen som du är! =)

Hanna sa...

Åh, nej! Börja inte skriva om träning och sånt. Du har ju själv skrivit att din blogg ska vara en härlig blogg som ger energi och inte tar energi.
Det är redan så många andra som skriver om träning och olika dieter.
Ska man inte bara vara glad och njuta av livet?
Du har en alldeles underbar blogg som jag alltid ser fram emot att läsa varje dag.
Börjar du skriva om träning mister du i alla fall en läsare :(

Anonym sa...

Ja, gärna träning och hälsa (också). Att träna och ta hand om sin hälsa GER energi så att man verkligen orkar vara glad och njuta av livet!

/Maja

AnetteS sa...

Nu var det sååå många inlägg här att du kanske inte läser alla. Ville bara gratulera dig till en förstaplats i bloggtoppen inom området Hus och hem. Du leder den med hästlängder.
Grattis!
Kramar Anette

Anonym sa...

Håller med G. Demi såg bra ut innan och gör det även nu. tror faktiskt inte man kan op sig till en så snygg kropp. LÄSKIG, vad är läskigt med bilden det fattar jag faktiskt inte. och om demis tuttar är op är det nog en av dem bättre op isf. ser verkligen inte stela och onaturliga ut. däremot har hon säkert fått en heldel hjälp på traven men mycket är nog inte helt "gratis"alltså bara lägga sig på ett op bord och tro man ska se ut så. nä hon har nog kämpat för det. VAD VET VI! känner ni demi eller ha ni läst i en tidning? varför ska man tro på det? Om nu demi kan få mig att kämpa i spåret på ännu en löpruna, hoppa över chipset ELLER inte sitta här och slöglo utan ut och jogga istället då är iallafall jag glad.
Hade jag så snygg kropp så skulle jag oxå lägga ut den på twitter när jag är 50 år,det är väl för sjutton hennes val och beslut..mycket avudnsjuka som sagt men det är ju så SVENSKT så inte så konstigt. over and out

Anonym sa...

GÄSP...

Anonym sa...

Nej Nej! Det kan man läsa om överallt.Fortsätt som vanligt att inspirera med mode och inredning/ Katarina

Unknown sa...

Jag gillar din blogg som den är..:)) Tycker att en sån bild är falsk marknadsföring eftersom hon gjort om sig helt..Klart att man ska äta bra och vara rädd om sig,men personligheten sitter ju inte i kroppen som tur är..Jag tycker att du duger precis som du är,jag tror att när man blir äldre så söker man en inre ro istället..:))Önskar dig en underbar helg nu..KRAAM från mig/Annelie

Anonym sa...

Ja kul att få lite inspiration! Blandat med lite annat ex inredning och kläder. Det tröttnar man aldrig på. Lycka till och väntar med spänning på inspiration från dig.Kram/RITA

Anonym sa...

Så det är rätt att operera sig om man var snygg och smal innan men inte annars eller hur tänker ni då... G tex?.. Dessutom tycker jag ni har FEL! Demi var SNYGGARE innan och ser bara... OPERERAD ut nu!.. Jag har inget emot de som använder plastikkirurgi men är man redan snygg och slank så är det väl lite onödigt... eller kanske inte för man måste ju slita väldigt med dålig självbild så det hjälper kanske rent psykiskt!?.. Och ja! Jag har några "trivselkilo" men jag har oxå råd att suga bort dem om jag vill men väljer att INTE göra det så nej, jag är inte avundssjuk heller! Dessutom så är inte problemet med denna bilden Demis kropp, självklart är hon snygg!, men hon borde VETA bättre... pga sin ålder... sån självexponering brukar man lida av i 20årsåldern... men hon har kanske en 40årskris!?.. männen köper Harley- kvinnorna suger ut lite här och sprutar in på nåt annat ställe!..

Anonym sa...

Godmorgon alla!
OJ vad kommentarer, detta är ett hett ämne och vad mycket olika åsikter det finns! Jag läser gärna mer om kost och ännu mer träning eftersom jag själv börjat träna efter ett liv som soffpotatis!
Har själv inga problem med plastik o kvinnor som gör det, skulle själv behöva suga bort lite både här å där....
Det är valfritt!
Nu tar vi helg och väntar på värmen!!!!
Kramar Annsofie

Anonym sa...

En sak som jag har tänkt på är att så många dryga, otrevliga och skrytiga människor avfärdar kritik genom att hänvisa till att man skulle vara avundsjuk eller "jantelagen".

Sofia

Anonym sa...

En sak som jag har tänkt på är att så många dryga, otrevliga och skrytiga människor avfärdar kritik genom att hänvisa till att man skulle vara avundsjuk eller "jantelagen".

Sofia

Tja vet inte om det är så trevligt att kalla andra så precis... MEN jag tycker du har så rätt i sak! Det är som att Man inte får komma med saklig kritik längre! DÅ är man AVUNDSSJUK eller helt galen som lägger sig i!? Man får inte säga till andra i dag att de har/gör fel för då är det en själv som har/gör fel! Ex: jag såg några ungar mobba en tjej i gatan och gick ut och la mig i och skällde ut! (ja, faktiskt!!!) de killarna... en av killarnas mor kom så och ringde på och undrade varför i hele friden jag hade gjort det!?.. Eh... :/ förstår inte denna "kulturen" som är nu att man bara ska bry sig om sina egna saker!?.. är inte det väldigt tråkigt!?..

cruella sa...

Varför, G och du som applåderar henne, utgår ni från att det handlar om avundsjuka? Kan man inte ha kritiska synpunkter på trender i vår tid utan att vara avundsjuk? Ointelligent tänkt.

Anonym sa...

Men Sofia. Det är väl en enorm skillnad på att kritisera sina medsystrar för deras val och utseende än att ingripa vid mobbning???

Vill du också bli kritiserad av främlingar för hur du ser ut och vilka val du gör????

Det är klart att man är avundsjuk om man som kvinna kritiserar andra kvinnor bara för att de är för vackra. Om det istället hade varit en överviktig eller en ful kvinna som visat upp sig i bikini på Twitter så hade hon säkert fått beröm för att hon var så modig istället.

Anonym sa...

Cruella: Jag har inte kallat någon annan ointelligent här, så det var inte rättvist att kalla mig det, det är jag sannerligen inte. Men ni som kritiserar gör det med någon slags nedlåtande ton, som känns frustrerande. Varför kan inte kvinnor få vara och känna sig vackra på sina villkor? Demi har alltid varit en vacker kvinna, så jo, det känns ju som avundsjuka. Och det är väl naturligt kanske. Låt dom opa sig som vill det, ni andra slipper givetvis.

Ni ska dock veta att både bröst/mag op är jättevanligt, och det är vanliga kvinnor som gör det. Grannen, arbetskamrater. De jag vet har varit jättenöjda, trivts bättre med sig själva, och fått bättre självkänsla. Så vad är fel i det?

Sluta döm andra kvinnor, och jo, kvinnor op:ar sig för sin egen skull, inte för andra. Människor har alltid eftersträvat skönhet och ungdom, nu råkar vi leva i en tidsålder då ännu mer blivit möjligt. Vi som vill bibehålla oss själva fräscha får göra det, ni som vill gå runt med hängbröst och hängmage kan göra det!

Valet är ens eget, och ingen annans!

/G

Anonym sa...

Det var inte JAG Sofia som skrev det inlägget. Jag skrev istället inlägget om att jag tycker det är så intressant att all kritik bemöts med repliken att man skulle vara avundsjuk. Sedan tror jag någon "citerade" mig i inlägget precis under, det blev lite konstigt.

Jag tycker det är fint med kvinnor i alla former och men jag ogillar dagens smala och tokopererade skönhetsideal. Jag ogillar vad det idealet gör med oss kvinnor. Vi går och skäms fast vi är snygga, vi säger saker som att vi "inte kan" bära vissa plagg eller att vi är för tjocka för att visa oss på stranden. Jag tycker det är jättesynd! Och Demi.. hur hamnade hon mitt i detta.. LOL. Jag tycker det är lite töntigt att visa upp sin kropp sådär som Demi gör, jag har ingenting emot att hon är vacker. Vad får dig att tro det? Intressant att du gör en sån grov feltolkning av det jag (och många andra) skriver. Jag tycker bara att det känns väldigt desperat att lägga ut den typen av bilder på sig själv. Jag skäms lite å hennes vägnar kan man säga. Men avundsjuk? Nej, jag har en annan åsikt helt enkelt. Man kan tycka olika ;)

Kanske bäst att tillägga att jag inte har något emot någons strävan att träna och komma i form. Lycka till med träningen!

Sofia

Eva-Lotta sa...

När ska vi människor börja fatta att livet till väldigt liten del handlar om yta och hur vi ser ut, om man mår bra i själen så syns det på utsidan.
Oavsett om man är kort eller lång, tjock eller smal.
Känns mer sunt med en vacker svenska som förebild tex. Lena Endre. Hon visar också på en inre skönhet som spiller över på utsidan.
Hon åldras med värdighet, men jag tror inte hon är opererad.
Det finns olika tankar om detta men i grunden handlar inte livet om yta utan vad vi fyller det med. Och om man inte har så mycket att fylla livet med så kanske yta och material blir allt viktigare.
Jag tror på att må bra, trivas med sig själv, och det gör man många gånger om man tränar och äter bra.
Livet ska vara roligt, glöm inte det tjejer!!
Ha det gott!!

Lisa sa...

Oj
Vill bara säga att alla har rätt att tycka utan att bli kallade avunsjuka osv. jag är absolut inte avundsjuk, är jättenöjd med min kropp, har alltid varit smal och har turen att behålla formen trots att jag fyllt 40 och fått 3 barn, det är jag jätteglad och stolt över. Jag tycker fortf att Demi ser läskig ut.
Lisa

Anna @ Amerikana sa...

Ja, visst! Roligt att läsa - blanda allt - inredning, hemma, mode, träning o recept! Kan inte bli annat än BÄST! kram!

Anna-Lena sa...

Nej det var JAG som citerade Sofia, sorry Sofia de citat-taecknen försvann..., men den som kommenterat "min" kommentar har inte förstått vad jag skrev överhuvudtaget!.. Jeg har inte försvarat någon mobbing av utseende och val av op! Har inget emot op men tycker väl det är liiite onödigt av Demi att göra det, men visst det är hennes val! Hon är ju självklart jättesnygg! MEN jag menar att det är HELT FEL att lägga ut den bilden! Det måste ju vara en helt annan sak än hennes utseende! Har inte ens läst de som kommenterar utseendet- den intressanta diskussionen är ju att lägga ut bilden eller inte! Anser väl att man som 40-åring borde ha lite mer vett än det, hade hon varit 20...tja... då hade jag iaf förstått även om jag inte hade gillat!.. Har INGET med DEmis utseende att göra!.. Och det jag menar med mobbings-exemplet är ju att här i denna "bild"-diskussionen så är det vi som tycker det är barnsligt och oövertänkt att lägga ut bilden som är de konstiga!?.. DET är skrämmande!!!

Anonym sa...

Hon har ju opererat sig massor med gånger. Även i ansiktet kan man se förändringar. Så få inte ångest av att någon som är stenrik kan operera sig till den kroppen.

Anonym sa...

Hur gick det med träningen?
Tycker det skulle vara ypperligt komplement till dina fins bakelser och trevlig kontrast till dina vackra inredningsinlägg.

Gillar alla tre ovannämnda och perfekt om man nu kunde slå dessa flugor i en smäll.

Tack på förhand / Sarah P