måndag 16 maj 2011

NYTT I BADRUMSSKÅPET

.




Hmmm, vad kan detta vara då? Jo ni förstår, det är krämer som  lovar att de ska gör benen lika släta och fina som när du har tunnstrumpbyxor. Måste testas mao!




Hello nya majvecka!


Mår ni bra raringar? (Idag tänker jag inte tjata mer om hur vi mår mår i la familia. Inget feelgood att läsa om småbarnskräks hela tiden kanske;)

Jag känner mig dock både pigg och kry och eftersom jag införskaffat lite "smått och gott" till badrumsskåpet från Visageonline (brukar beställa Dermalogica och Clarins därifrån. Billigare än i butiken!) så tänkte jag testa detta idag. Det första är två krämer från Supersunic. En som heter Bronze och en som man har efter denna, och som skimrar, som heter Gold. Dessa tillsammans ser du på mitt ena ben nedan...




Volia! Vänster fot: viiiit och höger fot + vaden: som om jag mycket riktigt hade tunna knästrumpor på! :) (Dagens hemmjag har skön plyschtunika från OM och ett par gamla jeansshorts på mig) 

 Perfekt att ha på benen på sommarfesten, om man nu vill ha lite hjälp att få jämna fina ben och slippa jobbiga nylonstrumpor i peeptoeheelsen:) Krämen döljer blodkärl och annat och är vattenresistant så den måste skrubbas bort. Det är nog för att man ska kunna ha den på beachen men det skulle jag aldrig ha, den är för täckande för det tycker jag! Men finfin som sagt till söta korta sommarklänningen. (Men glöm inte att skrubba och smörja benen med vanlig lotion innan den appliceras för att få bästa resultat)

Todelooo från soffan:) Jag är som ni kanske vet alls inget fan av mycket smink till vardags men jag har mina tre måsten. Nämligen lipgloss, concealer och rouge/solpuder (jag har dock inget solpuder idag då jag smörjt in mig med bästa busen nämlig ID minerals Faux Tan! Super för den blir inte gul, luktar gott som Karlssons klister och för att den inte torkar ut huden så den är ett tips) Idag har jag alltså en ny concealer med mycket bra naturlig färg och den kommer från Murad. På läpparna: smaskigt lipgloss från Youngblood. (Sen har jag faktiskt precis blekt tänderna hos tandläkaren och det gör jag med jämna mellanrum. Det är också ett tips för det gör sån skillnad!)


Nu ska jag fixa lunch här åt mig och Beabus (Pastasallad) 



Vi ses!



KRAM



.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj, oj så fin och fräsch och vilka perfekta tips du delade med dig av idag!! Vad snyggt med blekta tänder, har aldrig provat det men jag tror faktiskt att det ska bli av nu.

Kram från Anna i Skåne

Anonym sa...

Bleka tänderna med jämna mellanrum, du har då dyrt levende... Hur mycket pengar tjänar du på din blogg egentligen!?! Och vad har du annars för välbetalt jobb där man har så mycket "fritid" att botanisera runt dagarna i ända hemma och bara spendera pengar?? Hur som....få förunnat att ha det så och jag missunnar dig verkligen inte. Har det sj lite förspänt men man får en väldigt speciell bild av allt i cyber världen, och den är tyvärr inte alltid lika positiv. Jag tror många avundas dig och rent ut sagt just missunnar. För det är inte för inte det kallas jäntelagen. Njut dina dagar och av livet och dina fina barn, familj och super snygga hem. Du har riktigt bra smak och det är alltid lika kul att titta in här. Kramen

Anonym sa...

Vad använder din tandläkare för metod för tandblekning?

Jessica i Malmö sa...

Skulle också vilja veta vilken metod din tandläkare använder och vad det kostar
Jag blekte mina tänder i början på året för 3000 kronor och blev såå missnöjd. Hade iof vädligt höga förväntningar men tycker jag man kan ha när det kostar så mycket.
Valde du "holywood" varianten?

Anonym sa...

Jag tänkte direkt när jag såg bilden att du hade så perfekta tänder! Berätta gärna mer om tandblekning så jag vet vad jag ska fråga efter när jag går till tandläkaren.

Sofia

Anonym sa...

Själv skulle jag välja gelvariant utan lampa då värmen hettar upp tänderna och det finns en risk med detta. Resultatet blir lika oavsett metod.

Anonym sa...

Håller med anonym ovan. Att göra en stolsbehandling hos tandläkaren, med lampa, är INTE bra att göra ofta. Det är bättre att gå en gång, då de tar avtryck, man får individuella blekskenor för över o underkäke, ampuller med blekgel, och sen bleker hemma själv. Ungefär varje natt i 5-7 dagar. Sen när man har blekskenorna, kan man lätta köpa en extra ampull och göra en uppfräschning själv hemma 1 gång om året cirka. Detta kostar 3400 kr (på min klinik) och sedan bara några hundralappar om året för extra ampuller!

Anna @ Amerikana sa...

Härligt med en lite färg och fina tänder. Jag ska testa ID Minerals, just nu kör jag Clarins i ansiktet och Jergens på benen. Jag bleker tänderna med Crest Whitestrips, de fungerar helt underbart! Billigt och bra alternativ. Fast jag tycker det är så roligt när jag går omkring här hemma med BUS och tandblekning samtidigt! Bleker det ena och brunar till det andra;)

kram!

Anonym sa...

Du är en stor inspiration för mig i min vardag som mamma, undrar så vad du jobbar eller har jobbat med? Skulle vara roligt o veta när man följer ditt liv dagligen. Älskar att se hur du klär barnen, får SÅN inspiration. Bleker själv tänderna med jämna mellanrum, visst känns det fräscht! Varm kram

Camilla-mammasegen.com sa...

Åh jag vill också veta vilket som är det bästa sättet att bleka tänderna. Tycker inte mycket verkar funka förutom när man går till tandläkaren...Ha en bra dag!

Anonym sa...

Min tandläkare avrådde mig från att bleka tänderna, tror hon sa någon om ilningar.

Helena

Anna @ Amerikana sa...

forts...ville bara nämna att jag har både skenor med gelé från tandläkare samt Crest Whitestrips och det är stor skillnad (för mig) med ilningar om jag använder Crest istället för skena, mycket mindre och minst lika bra resultat;)

Jag har aldrig blekt hos tandläkaren, i stolen, med lampa. KRAM! (nu ska jag gå o bleka tänderna! haha!)

Sandra sa...

Tack för alla bra tips ! Kan verkligen rekommendera Per-fekt som också blir som tunna, täckande strumpbyxor på vita försommarben. Finns bland annat hos Eleven.se

Anonym sa...

Måste kolla upp detta med tandblekning en gång till. Min tandläkare som också är min släkting har sagt att det inte är bra för tänderna i det långa loppet att bleka... tar skada på något sätt.
Skönheten sitter ju ändå mest på insidan, som tur är!
Allt är inte yta, viktigt att tänka på!

Maria

Anonym sa...

Vегу ԁeѕсriptive poѕt, I еnjoyed that bit.
Will theгe be a part 2?

Alsо visit my blog ... instant payday loans online
Also visit my site : Pay Day Loans