tisdag 31 maj 2011

TÄVLING - VINN SJU HAGEDORNHAGEN ARTPRINTS

.
.

Denna fining kan du vinna

+ dessa sex! 






Todelooo!



Nu är det tävlingsdags igen! Denna gången har jag, tillsammans med netbutiken Bloominghome, det stora nöjet att kunna ge er möjligheten att vinna de fina Hagdeornhagenprintsen. Både valfri stor och den fina boxen med 6 mindre fjärilar.

Lämna bara en liten kommentar där du kort berättar varför dessa passar just hos dig! Det går att tävla fram till Söndag den 5:e juni klockan 12.00.



Lycka till!



.

308 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 308 av 308
Anna sa...

Åhhh fjärilar är ju min passion, dessa prints är underbara! Har nyligen flyttat till den fantastiska småstaden Ulricehamn och fjärilarna skulle trivas utmärkt på mina vita väggar. Stora i sovrummet, de små fördelade i vardagsrummet och syrummet...Jag håller tummarna ända till söndag!
Anna

Anonym sa...

Tänk om man kunde ha de fina på väggen och alltid kunna ha känslan av sommar och värme inne, fast att snön viner utanför på vintern.

Tack för mycket inspiration.
//Maria

Anonym sa...

Vi har nyligen blivit klara med en utbyggnad i form av en stooor härlig hall med ca 4 m i takhöjd. Vi är supernöjda, då vi gjort precis allt själva. Mörka långsmala klinkers på golvet, krispigt vita väggar, inbyggd lantlig hallförvaring med pärlspont och porslinsknoppar. Vi är såå nöjda, förutom på en punkt. Väggarna ekar ödlsigt tomma och fjärilarna skulle få flyga vackert omkring på våra väggarna. Jag skulle bli så oerhört glad att varje dag få möta dessa vackra tavlor när vi stiger över tröskeln till vår nya hall.
En stor kram till dig som varje dag får mig att må bra med din blogg! En stor kram från Jossan

Anonym sa...

Vilken underbar tävling! Efter att ha sett en bild för ganska längesedan i din blogg på tavlorna så har jag verkligen velat ha dem!

Efter första året avklarat på universitetet har jag precis flyttat till min första egna lägenhet. Efter många sena kvällar framför böckerna har inredningen fått lida. Vad kan passa bättre än en fin present efter att ha klarat ett tufft år?

Jag håller tummarna!!!

/Hanna

Anonym sa...

Jag har sneglat på de fina fjärilstavlorna läääänge! Hos mig är det alldeles för tomt på väggarna och de hade passat perfekt...

Kram Anna

Anonym sa...

Åhhhh,så nyyydelige bilder! Jeg håper jeg er den heldige vinner fordi min kjære og jeg er i gang med en stor oppussing av huset vårt,og bruker nesttopp din blogg som inspirasjon!! Disse bildene hadde passet perfekt i vår nye stue:) Dessuten er datteren vår, Sophie,supersøt når hun sier sommerfugl,som hun uttaler "fommerfugl"!!!:)

Puss och kram fra Bette fra Norge!

Marie sa...

Åh, vad jag vill vinna dessa! Har tittat på dem länge men inte köpt någon än.
Jag älskar fjärilar och har dekorerat bonusdotterns rum med underbara rosa i olika storlekar och former. Hon är överförtjust.
En sådan här tavla skulle passa perfekt i vårt vardagsrum då det är helvitt med inslag av mörka träslag i mina älsklingsmöbler som jag ärvt från min mormor och morfar. Det är underbara teakmöbler från 50-talet som jag bara älskar! Så många minnen och så vackra profiler. Visst skulle en fjäril matcha detta bra? Jag har ett stort fönster som fyller en stor vägg med naturligt ljus och där skulle en fjäril passa perfekt!

Kram Marie

Anonym sa...

Heisann!

Jeg er en fast følger av deg og din nydelige blogg.
Her i huset er det "bytte av stil", og du er min store inspirasjon, jeg elsker stilen din!! :-)
Jeg synes jeg burde vinne sommerfugl bildet , for jeg ELSKER bildet, og jeg ELSKER stilen du har hos deg.

Ha en fin fin dag.

klem fra Siri V

Malin sa...

Hej finaste du :) Du är alltid så tjusig och verkar så go och glad att det är ett nöje att läsa din blogg.

Jag vill vinna dessa till min svägerska. Hon gillar verkligen din blogg och inspireras massor - hon har precis din stil hemma hos sig. Det är ett år sedan de flyttade in och mycket är klart - men definitivt inte väggarna! Snart anländer deras första barn också och tänk så fint för en liten baby med fina fjärilar att kika på.

Kram från mig!

Janne sa...

Å disse er nydelige. Har selv malt noe som ligner da det ikke finnes noen forhandlere i Norge.

Tvi, tvi:)

**Janne

Anonym sa...

Jag bor på liten yta men har precis gett mig in i en budgivning på ett radhus, dubbelt så stort som det jag har idag. I tankarna har jag naturligtvis redan drömt mig bort och det mesta är färgsatt, möblerat och klart. De här tavlorna skulle vara pricken över i för mig. Jag vet givetvis redan var den kommer att sitta! Och det kommer att bli så fint.
Just fjärilar har även en speciell plats i mitt hjärta. Vår "familjehund" gick bort för några år sedan och ligger begravd i trädgården hos mamma. När vi begravde henne kom en fjäril flygande över graven och den där fjärilen har sedan följt oss, kommer fladdrande och vill nyfiket vara med och fladdra omkring oss.

/evaPeva

Kristin sa...

Fick en mycket efterlängtad fjäril i mors dag present, nu ser den väldigt ensam ut och skulle bli överlycklig av lite sällskap :) / Kristin

Charlotte sa...

Skulle vilja liva upp mitt "fastnat-i-det-vita-men-inte-sådär-HoPvita-utan-mest-tråkvitt-träsk" med lite färg på detta snygg sätt!
Håller tummar och tår!

Anonym sa...

Fick en mycket efterlängtad fjäril i mors dag present, nu ser den väldigt ensam ut och skulle bli överlycklig av lite sällskap :) / Kristin

Anonym sa...

Fjärlilstavlan skulle vara så fin i vårt nyrenoverade sovrum (vi har precis bytt rum med dottern!)där vi än så länge bara har bröllpsfotot uppe. För snart 20 år sedan, då jag och min man var alldeles nyförälskade och väldigt unga, fick jag en vacker fjäril i svarovskikristall av honom så denna fjärilstavla skulle fullända fjärilstemat i vårt långa förhållande under vårt jubeleumsår.

Maria från Norrbotten Ps: Försökte anv Google-konto som profil men lyckades ej - därför är jag "anonym"

Camilla L sa...

ÅÅÅÅååå! Jag behöver dem! Jag bara älskar fjärilar, som kan likson tanker flyga iväg en stund ibland.

Anonym sa...

Hej Petra!
Underbara motiv,jag blir glad i hela hjärtat...mer sommar än så är det svårt att få.

Maria O

Anonym sa...

Ut med det gamla och in med det nya
för vi håller på att bygga oss en ny lya!

Han bygger, stökar och förbereder
och jag bara donar och inreder.

Så fjäril, fjäril på väggen där
du skulle passa så otroligt bra här!

kramen
sarahkarlsson9@hotmail.com

Anonym sa...

Hej. tack så mycket för din blogg. Älskar att du kan o orkar följa upp den varje dag. Inspirerande är du som ser värdet av detaljer på ett särskilt smittande sätt. DET blir mitt svar; behöver verkligen de där små skjutsarna för att orka det lilla extra nu.Vann jag skulle jag ju bli tvungen att ta itu med rummet jag fått ledigt efter att äldsta sonen flyttat ut. Var min "tröst" att få inreda till kontor o läshörna bara för mig själv men med tungt jobb o sjuk make så fattas gnista o ork...Fjärilar så vackra, subtila o grafiska med så mycket symbolik. Perfekt!

Anonym sa...

För mig är den första fjärilen löfte om sommar och ljus. I slutet av mars när den första Citronfjärilen och det första Påfågelögat flyger förbi är en glädjens dag och något vi berättar för varandra. Oh, jag såg en fjäril idag! Att ha en vacker fjäril på väggen året om skulle vara ett underbart sätt att stå ut i mörkret under vintern
Hälsar
Lena i Kalmar

Anonym sa...

Hej,

Jag vill gärna vinna dem till en vän som älskar dessa tavlor. De är jättefina och hon skulle bli väldigt, väldigt glad. Dessutom skulle det vara roligt att få ge bort en sådan fin present.

Trevlig helg!
Anna

Anonym sa...

God kväll!
Vad vore inte bättre denna första juni att få vara med i utlottningen av dessa skönheter!!!
Tycker att fjärilarna utstrålar en otrolig sommarkänsla, ett lugn och viss elegans. De skulle passa utmärkt i vårt hem.
Hälsningar Elinor i Vårgårda

Cecilia sa...

Jag har haft pippi på fjärilar i flera år och har köpt toppar, glasunderlägg, tallrikar m m med detta fina motiv. Har länge sneglat på de fina printsen från Hagedoernhagen och önskar mig dem mest av allt just nu - de skulle få pryda de vita (rätt trista än så länge) väggarna i vår trappa.

Carolina sa...

När jag och min bror va små och var hemma hos mormor och morfar så hade dom tavlor med fjärilar på, min bror och jag satt och målade av dem. Vi hittade dessa små underverk när vi rensade upp dödsboet för en tid sen så dessa fjärilstavlor skulle bli fina ihop med egen målade + att mina barn kan få vila ögonen på något Fint och kanske hitta inspiration. Ha en skön kväll!
Carolina

Amanda sa...

Hej!Skulle passa bra hemma hos min mamma som funderar på att tatuera in en fjäril på ryggen och kanske som en försenad bröllopspresent från lilla mig :)

Anonym sa...

Wow vilket sammanträffande...jag har sett de här tavlorna för ett bra tag sedan och nu när vi målat om vardagsrummet så vill jag ha en fin tavla ovanför soffan och kom å tänka på de fina fjärilarna, men oj så jag sökte och googlade tills jag hittade dem, och nu ett par dagar senare så har du en utlottning!! Jag kan inte annat än att testa att vinna de fina fjärilstavlorna och tacka för en underbart vacker blogg med mycket lycka och estetik!
Hälsningar Karolina

Anonym sa...

hej,
jag har en sorglig story egentligen......
mina grannar förlorade sin dotter in leukemi för 2 år sedan, lilla ISA, som blev drygt 1 år. Hon var så förtjust i fjärilar så allt som påminner om henne nu blir det.....gravljusen blir pyntade med fjärilar, rabatter får fjärilar, kläder, bordsdekoration=fjärilar.......mm Jag hade så gärna velat ha dessa tavlor och delat med mig av dem till mina fina grannar och ISAs storebror A.
Kram o tack för en superblogg
U i Skåne

Anonym sa...

Jag älskar dom och jag tror att min 3-årig älskar fjärillar även mer. Så, dom skulle passa bra i hennes rum...

Hälsningar Susanna från Finland

Elina sa...

Hej!
Om en månad flyttar vi in i vårt drömhus!
Där skulle dessa fina passa perfekt!
Kram Elina

natti_nat@hotmail.com sa...

Fjärilar har alltid varit mitt favoritdjur sedan jag var liten. Min 4 åriga dotter har såklart tagit över intresset :) 1 Juli börjar vi om efter en jobbig separation och efter att ha hittat en underbar karl och ett underbart hus i vit rappat "House of Philia" stil så måste jag ju bara ha dessa fjärilar i mitt burspråk :)Nu börjar livet!!

WhiteVintageDreams sa...

Hej.
Jag tillhör de som bara kikar in och tacksamt låter mig inspireras utan att kommentera.
Har själv haft en metroblogg för länge sen och vet hur man kan "attackeras" av anonyma kommentarer ibland. Du skrev om det för ett tag sen. Gammalt för dig, men ville lyfta dig och säga att vi är fler som blir glada av dina inlägg.
Nu vill jag gärna delta i tävlingen, men inte för egen del. Utan för att jag vet att en arbetskollega länge suktat efter dessa. Å den kollegan har ställt upp i vått och torrt för mig den senaste tiden. Det skulle glädja mig massor att kunna få ge en sån fin gåva tillbaka :).
Önskar dig en underbar dag!
Kram

Linda sa...

är fortfarande relativt nyinflyttad i en lgh o väggarna är vita och tomma...Dessa skulle passa superbra här hemma :)

Maria sa...

Dessa vackra fjärilstavlor har stått högt på önskelistan ett tag nu. I sommar ska jag måla om hela vardagsrummet vitt och tavlorna skulle passa så bra. Jag hoppas på tur och håller tummarna. Tack för fina bilder och läsning.
MVH Maria :)

Anonym sa...

Ohh, en san tavla vill jag vinna till min 16 manader gamla sons rum. Han alskar allt som flyger for tillfallet och pekar pa flygplan, faglar, flugor etc. I helgen sag han en fjaril for forsta gangen och var helt fashinerad. Gjorde allt for att forsoka rora vid den! Tror han hade alskat att dela rum med en fjaril!!!
Kram Camilla

Anonym sa...

Åh, dessa tavlor är så fina! Vi har bott i vårt hus i nästan ett år och har inte en enda tavla vi kan sätta upp. Till och med svärmor börjar klaga... hade varit roligt att ha dessa uppe när hon kom och hälsade på nästa gång. Tack!
//Camilla i Kungsbacka

17doors sa...

Drömmer om ett sommarhus på Gotland just nu, o dina föräldrars hus är min största inspirationskälla. Lite pinsamt att erkänna, men jag åkte till Vamlingbo (?) o köpte en liten affisch med en skärfläcka på.. o nu vill jag ha de där fjärilarna till mitt hus som jag inte har. Som en liten symbol, att det kommer att hända, jag SKA hitta det lilla huset.. Är man lite knäpp då eller :)

Iréne sa...

Har nyss fått upp ögonen för hur vackra fjärilar är. För mig symboliserar de förvandling och livets olika faser.

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle vilja vinna den vackra tavlan eftersom fjärilar påminner mig om en oerhört älskad och underbar liten person som sorgligt nog inte finns ibland oss längre.
Tack förresten för en väldigt vacker och inspirerande blogg!
Vänliga hälsingar,
J

Annas tipsblogg sa...

Fjärilar är ett speciellt ting i vår familj. När min far dog så låg det en fjäril och väntade på honom och tog honom med sig (det är iallafall vad vi barn fick tro på). Därför är fjärilar så viktiga i vår familj och dessa skulle jag ge en var till mina syskon

Anonym sa...

Jeg tror jeg dør!!!!Akkurat slike bilder har jeg ønsket meg leeeeeenge.Jeg har en tavle på kjøkkenet med sommerfugler og har ønsket meg bilder som passer inn over sittekroken på kjøkkenet.Min mamma kjemper mot brystkreft og siden da har sommerfugler betydd håp og nytt liv.Får meg til å tro på at det går bra tilslutt!Wow gud så stas det hadde vært og vinne noe så flott som man ønsker seg så masse.Krysser fingrene:-)og tær:-)

Elsker bloggen din.-)Keep up the good work!
Klem fra Cathrine

Elin - Ett Hem sa...

Hej!
Vi ska precis börja med att förvandla vårt kontor/filmrum till ett barnrum. Och vad skulle passa bättre än några artprints från hagegornhagen.

Håller tummarna! /Elin

Anonym sa...

Har flyttat in i min dröm lägenhet vid Eriksberg i Göteborg som ligger vid vattnet och det är nybygge med vackra vita väggar som just nu känns som en stor vit tavla... Dessa underbar Papillions hade fyllt denna lägenhet med värme... Vilken kombination..hav, luft, natur och Papillions... UNDERBART.

Anonym sa...

WANTED!!!! Jösses, hur ska man sticka ut som 242:a kommentar.... medalj till dig om du orkar läsa alla fantastiska beskrivnigar. Själv har jag längtat i ett år efter en vit fjäril men inte unnat mig en dyrare tavla. Dessutom ingen egen blogg att länka till men fru fortuna kanske ngn gång ska slå till...
vickiseklund@hotmail.com
många hållertummarnahälsningar Viktoria

LOPPISLIV sa...

Ohhh dessa vill jag hemskt gärna vara med och tävla om...

Varför skulle dessa passa just hos mig?

Vill ha sommarkänsla året om i vårt hem, och små söta fjärilar får mig att tänka på solsken och glädje. Att allt levande som finns runt om kring oss är det viktigaste här i livet!!

Flyg lilla fjäril flyg....

Kram P

Anonym sa...

Nu har grannen släppt ut kossorna på ängen utanför altandörren. Väldigt pittoreskt men som alltid innebär koskit i hagen en flugsvärm i vardagsrummet. Några sköna fjärilar skulle jämna ut:-) Amelie

Anonym sa...

Har flyttat för en stund sen och väggarna gapar fortfarande tomma då jag inte kommit underfund med vad jag skall ha på dem. Dessa finingar skulle dock passa fin, fint på en av väggarna i vardagsrummet! :)

Anonym sa...

Kjempe flotte bilder som jeg har ønsket meg leeenge! Da vi nå pusser opp stuen, og endrer til en mer svart/hvitt stil inspirert av din flotte blogg, hadde disse bildene passet perfekt!

Hilsen fra
Katrine, Norge

Nina sa...

Hej
Jag vill ju såklart vara med och tävla. Vi har äääääääntligen blivit med vita väggar här hemma. Nu är det en fröjd att få sätta upp tavlor. Fina ska de va förstås. Fjäril passar utmärkt.
Hälsningar Nina Ronehamn Gotland

Anonym sa...

Hej!

Jag har följt din blogg sedan starten och älskar den! :o)
Jag skulle bli en värdig vinnare av tavlorna, dels pga att jag varit sjuk nu en tid och sedan älskar jag fjärilar! Jag önskar jag vore en fjäril så man kunde flyga bort. Dessa tavlor har jag velat köpa väldigt länge men ekonomin har ej tillåtit det så jag skulle nog bli den gladaste i hela världen om jag vann dem!

Puss och Kram!
Jenny "Jensan".

tina sa...

Ska måla om i mitt trapphus som ligger mitt i huset, dessa tavlor hamna mitt i blickfågen och skulle göra sig såå bra där underbara fjärilar i stilren svart ram!! Ser det framför mig och fjäril är det vackraste krypet jag vet vilken förvandlign från ful mask-puppa till en underbart vacker!! Precis sådan förvandling ska mitt trapp hus få :)
Underbar blogg med undrbara tips och tävlingar

TACK och KRAM må bästa vinna hoppas på tur

/ Tina

Anonym sa...

Jaa, flärilar är underbart vackra och sedan jag hittade till din blogg för ett tag sen har jag särskilt fastnat för de där tavlorna och känslan av "feel good" som jag ser i dem och i ditt hem. Jag associerar med min uppväxt på landet i vårt gulliga hus som pappa byggt, ängen utanför med alla midsommarblomster och fjärilar i tusental ( nu låter det som om jag vore 195 år, men det byggdes gulliga hus på 70-talet också hi hi;))... Fick jag välja en tavla skulle det dock bli trollsländan, den talar direkt till mig -"Lev varje dag som om det vore din sista" säger den. Kanske för att för ett par år sedan, rycktes det där vackra och härliga plötsligt bort för mig. Min rara mamma gick bort, pappa led och sörjde, det gick fort, och likt en fjäril med bara en vinge kunde han inte leva utan sin andra hälft, läkaren sa att han dog av en massiv infarkt som delat hans hjärta i tu, han dog alltså av brustet hjärta i ordets verkliga betydelse, bara ett halvår efter mamma. Nu finns inte mamma och pappa och inte heller vårt fina hus kvar för oss. På bara ett halvår tog allting slut.. allt vackert försvann.. Tänk på detta kära vänner. Gör som trollsländan.. -Lev varje dag som om det vore din sista! (eller gör ditt bästa i alla fall;))
Oj, det blev visst en lång kommentar, men det kändes skönt att få det ur mig!
Många kramar till dig som gör ett gott arbete i att gaska upp oss när det känns tungt!

/Madeleine från Trollhättan

Frida H sa...

Goddagens!
Jag skulle mycket gärna vilja vinna dessa sju skönheter för att mitt hem saknar just nu lite levande väggar. Ska jag vara ärlig så visste jag inte om Hagedornhagen innan jag började läsa din blogg för ca. 1 år sedan! Men nu önskar jag mig dem i födelsedagpresent (25/7)!
Jag har en väldigt ansträngd ekonomi just nu så det skulle nog dröja något år innan jag har råd att köpa såna här fina skatter!

Anonym sa...

Vi renoverar ett gammalt sekelskifteshus och efter många års SLIT är vi nu inne på finliret. Jag har klurat länge på vad jag ska göra med väggen vid vår trappa - hur gör man för att få ett "trapphus" riktigt snyggt?! Den här serien skulle vara heeeeelt perfekt!
Kram Hanna

Fröken K och livet på landet sa...

Hej Philia!

Vill också vara med och tävla!!! Dessa jätte vackra och stilrena tavlor har jag länge sneglat på (bla. på din underbara, beroendeframkallande blogg!) Håller ständigt på att förändra vårt hem vilket resulterar i en del hål i väggen! Har precis frächat upp vardagsrumm och matrum med ny vit färg och skulle sååå gärna sätta upp dessa fjärilstavlor där!!! Håller tummarna...tack för en underbart personlig blogg som ger så mycket inspiration!

Kramar kommer från Karin i Borås

Anonym sa...

Hej!
Å dom tavlorna är så fina! Målade om i vardagsrummet för en tid sedan och sen dess har det inte kommit upp nåt på väggarna, efter att ha sett din fjärilstavla så visste jag att det var en sån jag ville ha. Problemet är bara att jag inte har hittat någon återförsäljare här på Gotland :(.
Tack för en underbart inspirerande blogg!
Sandra

Anonym sa...

TJA!
Vet att min tjej är med och tävlar om dessa.. Hon visade mig och gjorde klart för mig att sånna ville hon verkligen ha i vårt sovrum..
Så tänk omj ag kunde få överraska henne och vinna dem och sätta upp dem i vårt sovrum, Tänk va glad hon skulle bli!
/Jocke i Östersund

Anonym sa...

Les poèmes sont de jolis papillons
Sortis tout droit de l'imagination
Qu'ils se posent dans notre cœur
Ou notre tête...
Ils découvrent nos pensées les plus secrètes
Ils surgissent soudain
Pour soulager un gros chagrin
Ou voltigent avec douceur
Lorsqu'arrive un grand bonheur

Selon qu'on est heureux ou qu'on est triste
De notre cœur les mots surgissent
Pour exprimer en poèmes ou en chansons
Les sentiments blottis au fond de la
Laissons ces petits papillons s'envoler
Pour faire connaitre au monde entier
Nos joies, nos peines, nos émotions
Et surtout ne jamais oublier
Que tout problème a sa solution...!

Min dotter är min fjärill och hon fyller 13 år på söndag. Hon är allt jag någonsin önskat mig och jag skulle så gärna vilja ge henne dessa.
Tack för en trevlig blogg Veronica

Anonym sa...

Hei, en av mine "svakheter" er sommerfugler. De sprer farge og sommerfølelse i alle rom. De gir energi i hverdagen!

sigfridpettersen63@hotmail.com

helen by the westcoast sa...

Åh vad skall jag säga som inte redan har sagts om dessa vackra tavlor?! Jag vill också ha dem! Har flera tomma väggar som behöver piffas upp.

Anonym sa...

Oj, Oj vilken tävling och självklart vill jag vara med!
Min anledning till varför just jag ska vinna denna är den att jag älskar dessa, men min sambo är dock mindre förjust i dessa. Summa kardemumma blir det inga tavlor i mitt hem :( Om jag inte vinner dem förstås :)

Tack för en fin fin blogg.

KrAm
Mia i Trollhättan

Anonym sa...

Åh vad glad jag blev nu när jag såg att du tävlar ut mina favorit tavlor!! Har dock ett problem, min man är inte lika förtjust i dom... nu har vi bott i vårt nybyggda hus i ett år och det har inte kommit upp en enda tavla på väggen för att vi inte hittat "the one" ännu... Men om om om jag skulle komma hem och säga att vi vunnit denna fina tavla så skulle han inse faktum att den skulle passa perfekt här hemma hos oss! Så hoppas hoppas :-) Det skulle bli min bästa födelsedags present!

Kram Karin

Emma D sa...

Åh de är så fina!
Nu i juni får jag och min pojkvän tillgång till vår första gemensamma lägenhet! Och där ska vi börja måla, tapetsera och göra fint! Och igår satt vi faktiskt vid datorn och kollade lite inredningsinspiration och fick upp bilder på dessa fjärilstavlor och konstaterade att det skulle vara jättefint med såna tavlor vid vår matplats!:D så nu håller jag tummarna på att tavlorna till slut hänger där på väggen!
Och tack för en underbar blogg!
/ Emma

Tanja Rosén sa...

Oh va fina!

Jag skulle Jättegärna vilja vinna dessa. Inte för att det är nåt fel på mina väggar för där har jag sonens fina målningar, utan för att min lillasyster bor i en liten studentlägenhet som på 3 år fortfarande har kala vita väggar. Hon skulle verkligen behöva dessa tavlor i en "duärminfinastesysterochhärfårduen3årisammalägenhet"-present.

Anna sa...

Åh så fina, de skulle passa så bra i vårt vardagsrum. Min mamma hade några gamla tavlor med fjärilar, men när vi rensade ut hennes gamla hus så slängde vi dem dumma som vi var! Nu ångrar jag mig verkligen och vill ha något som påminner om dem, som man kan kolla på och minnas tillbaka... Kram!

camilla sa...

En liten hilsen fra Norge-elsker å kikke innom bloggen din og se dine fine bilder. Og disse sommerfuglene er jo fantastiske

Anonym sa...

Åhh vad fina & härliga, de hade passat perfekt i vår sommarstuga som är en pärla vid havet. Mot Svenskt Tenn tapeter i blommigt och färgglatt kommer de stå sig fint! Hoppas på tur! Kram Josse K

Anonym sa...

Hei!
Takk for en utrolig fin blogg, den er til inspirasjon og glede. Sommerfugl-bildene minner meg om de bekymringsløse barndomssommerene i vårt gamle sommerhus i danmark. på veggen i gangen henger nemlig en gammel, stor plakat med alle sommerfugler i "hele verden"!! Hadde vært fint med noen sommerfugler hjemme også.
Ha en fin lang-helg
Hilsen Siri (Oslo)

Anonym sa...

Hejhej!
Vi har, nu äntligen, hittat och köpt vårt nya drömhus. Det blir mycket vitt och svart. Har följt din blogg en längre tid.
Jag har haft din blogg med dina härliga bilder som förebild vad gäller inredningen. Älskar din stil och skulle jättegärna(!!!) bli ägare av dessa fina bilder.

Kramar i massor! Anna

Anonym sa...

Singeltjej som spontanköpte ett eget hus efter en kreativ vinkväll för några år sedan, trivs hur bra som helst och ska nu göra om i matsalen där dessa skulle passa perfekt till mina vita väggar och stora fönster med orchidéer.
Tack för en underbar blogg, följer den dagligen!

Kram! / Sofi

Anonym sa...

Ååå som jag har drömt om dessa vackra fjärilar!
Men som ensamstående mamma på timvikariat, så får det tyvärr stanna vid drömmar.

Hoppas du har en bra dag.

Soliga hälsningar/ Cilla

cillaw@live.se

Jessica S sa...

Hej

Idag har vi börjat renoveringen på vårt drömhus. Det är ett stort sekelskifteshus ute på den småländska landsbygden. Idag är det bara ett skal men förhoppningsvis om ca ett år ska det vara klart att flytta in. De här tavlorna är så supersnygga och de skulle passa perfekt i vårt framtida hem.
kram
Jessica S

Helén sa...

Vi har bott i vår lägenhet i snart tre år och har fortfarande lila kalt ovanför soffan i vardagsrummet. Där behövs det verkligen en eller flera av de fina fjärilarna. Mvh Helén i Malmö

Anonym sa...

Hej fina du:) Min mamma dog hastigt i en bilolycka då jag var 18 år, hon 43år. Några år tidigare hade mamma o jag pratat om döden, och vad vi ville bli ihopkopplade med om vi dog. Hon sa då citronfjäril! Varje vår/ sommar efter hennes bortgång så blir jag så glad när jag ser just citronfjärilar, hon känns nära då:) skulle vilja ha en fin fjäril på väggen som yttligare påminner om min fina mamma:)
Tack för en bra pepping blogg/ Linda.O

Unknown sa...

Jeg elsker sommerfugler (fjärilar), så en av disse sommerfuglene hadde passet strålende i mitt hus. Vi flyttet inn i nytt hus for et halvt år siden, og mangler bilder på veggene. Håper på vinnerlykke! :)

Anonym sa...

halloj-
prövar lyckan igen då -
i ännu en toppentävling på House of Philia!
hoppas på bättre lycka denna gång : )
Jag har en söt lite skatt jag med ! hon skall få ett eget krypin och skulle bli hjärtans glad för "frärilarna" !!
Kram!
Babs

Emma sa...

För fjärilar är mitt lyckodjur!
Hälsningar Emma

Anonym sa...

Vad kan passa bättre på väggen i vardagsrummet i mitt hus än dessa vackra fjärilar?? Här pågår renovering av yttertak och altan. Dammigt och rörigt på både insidan och utsidan av huset..Har inte hunnit få det så där härligt vår/sommarfint än som jag vill ha det. Dessa fjärilar skulle liva upp i vårt renoveringskaos.

tack för en fin blogg. Den skänker mig glädje dagligen!

Malin i Linköping

Anonym sa...

Hej! Åh jg har länge velat ha dessa tavlor. Men bor i Luleå så det är inte sä lätt att få tag i dom. Har nyligen kommit tillbaka hem från sjukhuset, har följt din blogg under tiden och har fått mycket inspiration! Hade varit kul att få något som gör vardagen lite roligare, nu när man är hemma mycket. Så mn har något fint att titta på :-)
Tack för en bra inspirations källa!
Fortsätt så,
Mvh Caroline

Anonym sa...

Vi har precis haft fjärilshus i skolan med eleverna, där vi upplevt fjärilarna från larv, puppa och till sist vackra fjärilar, jättespännande. Nu på tisdag ska vi ha fjärilssläpp. Fjärilar är så fantastisk vackra vill ha dessa fina tavlor till vårt nyrenoverade sovrum med malabartapet. Tack för din inspirerande blogg.
Anna i Nyköping

Anonym sa...

Jag skulle bli så
Glad av att få vinna dessa fantastiska prints! Jag älskar fjärilar och det gör jag för jag känner mig så lycklig när jag ser dem. På något sätt känns de som om de kan flyga vart de vill, de sitter på vackra blommor. Kanske är det för jag ibland vill fly , kanske för att man ser dem på sommaren och de väcker minnen från barndomens alla sommarlov. Tack för en underbar blogg! Kram milla

Angelica sa...

Åh, jag ÄLSKAR fjärilar så självklart skulle jag vilja vinna dessa!

Vi ska äntligen bygga hus, som vi har gått och drömt om länge. Hittills har vi bott i lägenhet hela våra vuxna liv och gått och drömt och fantiserat om den dagen vi ska få inreda vårt drömhus. Nu ska vi alltså till och med få BYGGA drömhuset, och när det väl ska inredas sen tänker vi oss ljust, luftigt och ganska avskalat med någon blandning mellan modernt och lantligt. Dessa vackra tavlor skulle passa perfekt för känslan vi vill ha i huset, och med tanke på att vi inte har några andra tavlor så skulle de dessutom bli de enda till en början (förutom foton då) :-)

Nu håller jag tummarna stenhårt!

Anonym sa...

Fjärilstavlorna är jättefina OM jag skulle vinna så skulle jag ge bort dem, den stora till min kära mamma, en varsin till mina fina systrar två och av de fyra som blir över skulle jag ge 1 var till mina tre allra bästa vänner och så skulle jag behålla en till mig själv. Fjärilen för mig är något vackert, sårbart och lyckligt fladdrigt precis som min kära "la´familia" är..
Ha en skön långhelg.//Anne O i en annan småstad

-Leena sa...

Hi!
I have attended your lotteries every time,but otherwise I don't comment.That is because my Swedish is not that good.
These wonderful butterflies would be very nice. I have thought couple of times ordering them from the internet, cause don't know where you could by them here in Finland. Maybe nowhere?
I have lived 6 years in same house, but still haven't found the right thing to hang on the wall. But here they are :)

Anonym sa...

Jag brukar inte har tur i utlottningar...men man måste ju försöka bli den som vinner i alla fall!

En - eller flera - fina fjärlistavlor skulle passa som en smäck på en av vägggarna i tv-rummet som är mörkt grå - en fin kontrast till de övriga vita väggarna.

Med vänliga hälsningar
Anna Ställ

Anonym sa...

Hejsan! Första gången jag ramlar in på din blogg ikväll och vad ser jag, en härlig tävling! :) Bilderna skulle passa perfekt hemma i vårt nya hus som ännu har så tomma å vita väggar. Har bott här i snart ett år och håller på och bo in oss och inreda med tiden det som känns rätt. Fjärilarna skulle vara jättevälkomna och trivas bra hos oss mellan tapeter med träd och fåglar. :)
H. Lina

Anonym sa...

Jag försöker skapa ett nytt hem för mig och mina två små flickor efter en väldigt slitsam och jobbig skilsmässa där jag blev ersatt av en annan. Jag har fått lämna mitt älskade hus, men har haft turen att kunna köpa ett litet radhus med en liten trädgård. Efter att ha följt din fina och andra tjejers bloggar har jag fastnat för den svartvita inredningen och försöker skapa det här hemma. Har inte så mycket att ha på väggarna ännu så det hade verkligen varit jättekul att vinna denna finfina vinst.
Jag hoppas på tur och tack för att du inspirerar så mycket.! Kram Johanna i Lerum

Kattis K sa...

Oj, jag ,tre barns mamma också, skulle absolut vija vinna de här tavlor. De skulle passa perfect på vardagsrummet i våra 40- tals hemma. Vi älskar fjärilar, småttar mer än jag :) Det skulle vara spännande en gång vinna något som du har önskat, jag hoppas det är min tur nu! Kattis Koo från Vanda, Finland.

Mrs. b sa...

Åh dessa söta skulle få hamna i lilla 4-åringens rum. Hon blev så besviken när hon insåg att min nuvarande fjärilstavla inte skulle hänga i hennes rum...

Matilda sa...

Om jag skulle vinna så skulle tavlorna inte vara till mig själv, utan till min pappa. Jag tror nämligen att tavlorna skulle passa perfekt på de ljust olivgröna väggarna i hans arbetsrum. Han tycker om naturen väldigt mycket, och jag tror att tavlorna skulle bli en finare vägprydnad än de affischerna på djur/natur som sitter där just nu :)
Kram från Matilda

Ida sa...

Jag skulle bli jätteglad över de fina fjärilarna! Den stora skulle hamna i vardagsrummet och de små i sovrummet där jag gör en mini omstyling. Vi har grå väggar, ett svartmålat linneskåp och nu har jag klickat hem sängkläder och kuddfodral i olika blå nyanser som jag väntar på. En stråhatt skall upp på väggen och en stor ståväska på golvet till kuddfodral och överkast under natten- kommer bli somrigt och fint och då hade fjärilar passat perfekt!
Trevlig helg, Mvh Ida

Marie sa...

Min dotter försöker fånga fjärilar hela dagarna! Ibland lyckas hon, och då är glädjen total. Sedan har hon en liten ceremoni på kvällen då hon släpper ut dem igen. Skulle vilja att hon hade några att titta på när hon går till sängs. Passar därför fint på hennes vägg invid sängen. Tack för fin och inspirerande blogg.

Clara sa...

Älskar dessa fjärilsmotiv! Jag har länge suktat efter tavlor med fjärilsmotiv att ha i vårt ny renoverade vardagsrum. Jag och min sambo flyttade ihop för snart två år sedan och har ännu inte fått upp en ända tavla i lägenheten. Jag har nämnligen varit på jakt efter de perfekta tavlorna och nu har jag äntligen hittat dem!! Dessa skulle passa perfekt hemma hos oss.
Jag håller verkligen tummarna för att dessa tavlor ska få smycka vårt hem.
Tack för en toppen blogg, blir otroligt inspirerad av den! Solig kram Clara

Anonym sa...

Heisann!

Jeg er en ivrig følger av deg og din blogg, jeg bare elsker stile din og interiøret ditt!

jeg håper jeg kan vinne det NYDELIGE bildet for jefg har ikke noe i huset som er så fint som det bildet! Å få det bildet ville gjøre huset mitt myyye finere! :-)

ønsker ønsker ønsker meg bildet! :-)

ha en fin fin dag!

klem Mette

Anonym sa...

Jag har tittat på dessa goingar länge…
Detta är anledningarna varför jag INTE har köpt dem:

• Håller på och renoverar ett gammalt hus från noll och inte förrän nu börjar det bli dags för finliret
• Jag har shoppingförbud från min man (tillsagt med kärleksfull men bestämd ton)
• Jag är trots min ringa ålder på 27 lite av en rookie på att beställa från nätet och tror ständigt att jag ska bli lurad..

Detta är anledningarna för att jag VILL ha dem:

• Se föregående punkter..
• De är så fina! Punkt slut!

Tack för inspiration och glädje i vardagen!

Anonym sa...

En fjäril...
så vacker, livfull, lekfull, rofylld...harmonisk, naturlig & sober...
Precis så vill jag ha mitt hem - med en vacker Hagdeornhagentavla!

Jea i Kalmar

Mammagräddvit sa...

Hejsvejs, dessa tavlor skulle pryda våra vita tomma väggar. Vi rustar vårt hus och väggarna är straxt färdiga och lämnar helt öppet för nytt och fint. Har sneglat på dem länge, länge (bl.a. i din blogg=))av allt är att de passar överallt och att de är VITA i basen. GILLAR! Sambon vill ha lite färg här hemma och med dessa tavlor kan jag lätt ta uppen liten liten gnutta färg (i allt vårt vita) och matcha färgen i tavlan detaljer som kuddar och vaser. Så med dessa tavlor slipper jag o sambon kompromissa om färg eller vitt. Jag önskar mig dem Philia! Varma sommarhälsingar Hille

Anonym sa...

Det är nu ca 6 år sedan vi började vår renoveringsresa, ett sekelskifteshus som behövde en total home-make-over. En resa med toppar och dalar, beslut och ombeslut, ritningar, hantverkare och 2 fantastiska barn som har fått leva med en pappa som till stor del har arbetat med "det stora huset" samtidigt som vi har trängt ihop oss i en stuga så stor som en trea. Med gemensamt sovrum och inga egna rum till barnen.

Under denna låååånga tid har jag haft flera olika inspirationskällor till den inredning som jag sååå länge har längtat efter att få komma till. Har hittat flera fina inredningsstilar och har haft svårt att bestämma mig (min största svårighet och en stor nackdel i renoveringssammanhang). Men för ca 2 år sedan klickade jag mig in på din blogg, som är sååå très bien, så har jag varit fast och bestämd över vilken stil jag vill ha - House of Philia!! Elegant, stilfullt och harmoniskt!

Nu har vi målet nära och snart kanske jag har mitt eget House of Lina :)och DÄR skulle dessa otroligt fina tavlor göra oss lyckliga.

Fingers crossed ;)

Hälsningar Lina W

FruSofie sa...

Åh dessa är så fina!!

Vi har bott i vårt nya hus i snart 1,5 år och fick vårt andra barn i samband med flytten men har ändå lagt så mycket tid vi kunnat för att få i ordning här och skapat ett hem i vår stil.
Just nu är vi igång med att måla hela huset, VITT såklart;)
Väggarna ekar dock fortfarande tomma och dessa hade passat perfekt in här!

Kram ifrån "FruSofie" www.frusofie.se

Anonym sa...

Åh, tävling vad roligt!
Jag skulle gärna vilja vinna dessa finfina fjärilar då jag alltid har älskat just fjärilar. Det är något magiskt över dessa Haagedornhagenbilder, fantastiskt duktig den som fotat...Vi har flera tomma vita väggar här hemma. Jag har helt enkelt inte hittat rätt tavor, men dessa tillsammans i en kvadrat skulle ju bli som en fin tavelvägg.*Håller tummarna hårt*
// Linda

Rebeccas.se sa...

Jag har valt en stor del av växterna i min trädgård utifrån vad som lockar fjärilar, så nu när jag bjudit in dem i trädgården skulle jag gärna bjuda in dem i mitt hem i form av vackra motiv från Hagedornhagen!

Hälsningar Rebecca

Marit sa...

Hei!

Disse bildene hadde passet perfekt i min lille leilighet! Jeg skal ha en eksamen om dyr og planter til høsten i forbindelse med min førskolelærerutdannelse, og da hadde det vært fint å hatt et pent bilde av en pen sommerfugl i motsetning til alle ekle insekter som jeg skal øve på;)

Hilsen Marit!

Anonym sa...

Dearest you Philia! Norway here! Tusen takk for super blogg! Du introduserte meg for Bloominghome,SÅ mye fint de har der!!Og bildene med sommerfuglene har jeg sett på en stund ; Er gift med en svensk herre, så derfor elsker jeg dine shopping tips da vi ofte er i dine trakter. Keep up the good work!! mvh Vibeke ( håper å vinne , yooohoo)

Camilla sa...

Hej, tack för en inspirerande blogg.
Vi har vridit och vänt på kalkylerna men just insett att drömhuset kommer inte bli vårt. Inte än! Så tills dess att drömmen blir sann får vi göra det så fint som möjligt i vår lite trångbodda lägenhet och dessa tavlor skulle verkligen ge vår lya lite nytändning, och lysa upp vårt vardagsrum. Dom här bilderna är underbara!
Trevlig helg! Hälsningar Camilla

Anonym sa...

Fjärilarna har jag spanat på länge. Dom skulle göra sig vackra i mitt nya vita vardagsrum. Dom skulle påminna mig om hur skört livet är och att inget är för evigt. Mvh Linda

Johanna sa...

Åh, här vill jag vinna...(så klart som alla andra ;) men varför jag skulle vinna är att denna tavla skulle passa alldeles perfekt på vår snart nyblivna "fjäjils"tokiga 6-åring! Hon har sedan hon kunde tulta runt jagat alla fjärilar hon sett! Har nu fått nya fina vita väggar i sitt rum så vad kunde passa bättre än någon av dessa tavlor!! Håller mina tummar! ha en skön söndag! MVH//Johanna

Anonym sa...

Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa fina tavlor. Jag fick en fjäril som märke på mitt skåp på dagis och har sedan dess älskat fjärilar.
Att ha dem på väggen hemma o se dem varje dag skulle göra mig glad :)
Kram Madde

Anonym sa...

Den sista tiden har vi förlorat så många kära i vår närhet. Fjärilar ger mig hopp och känslan av att våra nära ändå finns med oss...
Vill omge mig och familjen med många fina fjärilar i sommar, både ute och inne. Därför skulle jag bli så glad om jag vann.
Kram HelenaL

Anonym sa...

jag älskar insekter , dom är så vackra.Dom skulle passa så bra hos oss för vi har precis målat om och har inga tavlor, skulle verkligen vilja vinna dom
hälsningar Tina

«Äldst ‹Äldre   201 – 308 av 308   Nyare› Senaste»