fredag 24 juni 2011

EN UNDERBAR DAG

.
.



Under oxeln Midsommarafton anno 2011:)  Dagens: klänning Lexington och clogs Gul & Blå.



God kväll vänner!




Hoppas ni har det bra runt om i vårt midsommarfirande sköna land!? (Ja, ni söta besökare från alla andra länder också så klart:)

Här har jag precis nattat en jättetrött Bea och vi håller nu på att mysa till det inne efter en hel lång dag ute i sokskenet. Eller alla är inte inne än för Flisan är nere vid stranden och badar med sin fantastiskt snälla morfar - gulligt:) 

Gotland har verkligen bjudit på en vacker midsommarafton och vi har fikat, ätit, fikat och ätit heela långa dagen känns det som! Puh, det får bli en pw direkt efter frukost imorgon tror jag:)




Bilder från dagen! Busiga glada skatter och massa med godsaker:) (Flisans klänning How to kiss a frog, Trulles jeans Levis och skjorta New Phil och Beas klänning ChillN.)



Jag och älskade lilla B myser vid det klassiska midsommarfirandet i Kyllaj med mamsen & papsen och deras vänner som sällskap. Det är alltid precis samma väder i Kyllaj på midsommar dvs sol och ca 23 grader varmt! Konstigt. Det är hur som helst så fint där och alla sitter på filtar med medhavd picknick och lyssnar på bandet som spelar Taube och annan mysig sommarmusik. Sen dansas det så klart runt stången men i år fick jag inte med mig någon av skatterna på den dansen! Trulle tvärnobbar - han tycker det är tokpinsamt, Flisan tycker det är för "ocoolt" och Beabusan blev jätteblyg när vi gick fram och backade. Så det blev med andra ord inga "små grodorna" för mig i år.


Nej nu kilar jag nog ner till stranden och tar mig ett megasnabbt kvällsdop jag också innan solen går ner!



Önskar att just du har en riktigt riktigt fin midsommaraftonskväll!



KRAM



.

16 kommentarer:

Jenny sa...

Underbara bilder, och Shit vad snygg du är i håret!
Glad midsommar!
Kram

Anonym sa...

wow!!!!!! Fantastiske bilder!!!!!!! Hvilken modell og str bruker Trulle i Levis? Koooos dere!!!! Sykt fin på håret er du, også!!!! :-)
Siv

Camilla i England sa...

Åh vilka jättefina bilder och håller med de andra, det är otroligt vad fint håret blev!!! Saknar Sverige lite (igen..!) då vi inte hade ett stort svenskt midsommarfirande som vi brukar ha här i England, men det blev i allafall lite..och mysigt! Ha en härlig kväll!

Åsa sa...

Ni ser ut att ha haft en alldeles förträfflig midsommarafton =)

Lite tragiskt bara att en 6-åring upplever midsommardansen som "alltför coolt"...för egen del har jag bara positiva barndomsminnen från "stångdansen" till "dansautjulendansen" och är glad att min älsta tjej på 10 år fortfarande glatt dansar med lillebror.

Men i dagens samhälle vill många barn, framför allt tjejer, bli små tonåringar alltför fort.

Åsa sa...

"Ocoolt" skulle det visst vara =)

mammaxtre sa...

Vilka härliga bilder och så mysigt med badväder.

En fortsatt fin midsommar önskar jag dig Petra.

Gullkorn sa...

Flotte stemningsbilder- nydelig det siste bilde av mor og datter :) Må si at håret ditt med extensions er utrolig fint,så fresht, elegant mamma:)

God helg!

Hanne

Anonym sa...

Blir kjempeglad for en liten stemme på min lille Adrian som årets Lano-unge :)
http://www.lano.no/bidrag/adrian-hedmark-1

Anonym sa...

Is that a cake or ice cream covered in chocolate? It looks amazing whatever it is. Lovely pictures.

Anonym sa...

oh! Gotland is a beautifull place!! i love red shoes of Flisan !! very coolllllll!!! kyysss !!! Andrea from Buenos Aires

Milla sa...

Hej - jag ville ALDRIG dansa runt midsommarstången som barn, mina barn har varit likadana... har nog inte med ålder att göra utan mer att de inte tycker om det helt enkelt. Men midsommar är ju så mycket mer... själv har jag firat midsommarafton med att shoppa på outlet i Californien. Och nu är det kväll, utan den minsta midsommarkänsla men det gör ju inget för en gång skull är på resa. Vi ska äta jordgubbar imorrn, den är enorma här och härligt goda så lite fest blir det :=) kram

Line sa...

Herlige og stemningsfulle bilder ! Håret ditt ser fantastisk ut :)

Att vara någons fru sa...

Vacker som en dag (som alltid). Och vilken tårta jag ser på bilden!

Ingis sa...

Fina midsommarbilder du visar..Gotland är bäst. Vi åker om 3 veckor och stannar lika länge...ska bli så härligt!
Ha en fortsatt skön sommar!
Kram Ingis

Anna-Panna sa...

UNDERBART!!!!!

Anonym sa...

Du har så vackra barn!