tisdag 21 juni 2011

ETT PAR DOMAR

.

.

Ett par  Domar (glaskupor) från Day Home har nyss flyttat in!





God Kväll raringar!



Men tusen tack för alla söta kommentarer idag!!! Det är så roligt att läsa era hälsningar. En riktig humörboost:)

Här har vi precis ätit smaskig Pad Thai och innan jag hamnar i sköna tvsoffan (regnar ju ikväll, igen...) så tänkte jag visa mina nya fina Daydomar. Har faktiskt sneglat på dessa ett tag och nu har jag till slut skaffat en stor och en liten. Eftersom ägarinnan av netbutiken Blackballoon, Jenny, är en söt bloggvän så ger hon också mina besökare 10% rabatt på dessa idag tom torsdag med koden HoP. (Blackballoon har även fraktfritt i sommar och ni får jättegärna gilla netbutiken på facebook också:)



Det klassiska blåvita finns kvar - kan det vara rekord för en färg här hemma? Känns fortfarnde så fräscht.



Nej, nu blir det filmtajm och kramkalas med skatterna medans regnet slår mot rutorna. Lite mysigt det också eller hur?:)


Vi ses imorgon och då avslöjar jag vinnarna av Lexingtontävlingen!
(Tävlingen är avslutad)



KRAM




.

20 kommentarer:

christiane sa...

Hallo,
ich kam heute morgen nicht dazu, deinen schöne Balkon anzuschaun. Wirklich sehr hübsch, dein Blick von der Terasse.
Es ist auch so lieb, dir die Stühle zu kaufen, und vorbei zu bringen.
Liebe Grüße
Christiane

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Måste berömma för hur fin er terass blev! :-) Själva har vi ingen, men hoppas vår altan blir mysig när vi väl är klara med vårt trädgårdsfix. Själva har vi haft en enormt fin kväll med sol, blå himmel och helt vindstilla, så det blev en skön långpromenad. Kram och ha en riktigt skön kväll.

Mikaela sa...

Hej!
Är ganska ny här inne i din blogg men nu är jag fast! :) Älskar din stil,du ser alltid så fräsch ut och erat hem är så fint.Blev Pad Thai här hemma i kväll också,så gott!Ha en fin kväll!

@my casa sa...

Fräscht & Fint!

Ha en skön kväll // Åsa

Anonym sa...

Snälla du måste svara på den här frågan. Du byter ju färg och dekorationer så ofta (blå/vitt är enligt dig rekordlänge nu), men var gör du av alla saker när de inte står framme?? Säljer, slänger eller sparar du dem på vinden? Det måste ju bli mängder av kuddar, filtar och prylar! Jag tycker jag har fullt i skåpen, utan att variera mig särskilt mkt alls.
Undrar nyfikna Sanna

Anonym sa...

Jag undrar också om du inte får ångest över alla de prylar som måste fylla dina skåp eftersom du hela tiden köper nytt (detta gäller möbler, kläder, inredningsprylar, you name it). Det gör jag i alla fall. Jag har länge funderat på att denna blogg nuförtiden handlar allt för mycket om att köpa... för mig är det inget feelgood, tvärtom. Jag gillar att shoppa men försöker leva mera hållbart och klara mig med mindre saker. Och det är egentligen ganska skönt och befriande kan jag berätta! Jag har följt med din blogg länge och gillar verkligen din stil och du har många gånger inspirerat mig, men nu tänker jag hoppa av. Jag delar helt enkelt inte dina värderingar. Jag hoppas på att du någon gång skulle reflektera över dina konsumptionsvanor här i bloggen och berätta om de val du gjort.
Tack för mig! -Hanna

Anna @ Amerikana sa...

Så fint!! Tänkte beställa lite Tine K, men koden verkar inte fungera, kanske börjar den imorrn?! Kram!

LOPPISLIV sa...

Godmorgon!!Vad fint med glaskuporna, har också sneglat på dessa länge, kanske dags att slå till nu när man får rabatt och allt :-)) Och er terass...Ohhh så fin den blev Petra, men så hade jag inte väntat mig något annat heller, du har så stilsäkert öga, terassgolvet blev kanon i färgen också. Ha en fin dag, hoppas ni har solsken, det har inte vi kan jag tala om, ska ut i regnet och cykla till jobbet strax. Kram P

signerat 71 sa...

Hej Anna,
vi har testat koden och den fungerar. Vet inte vad som ställt till det. Välkommen in i butiken igen. Rabattkod HoP
kram Jenny/Blackballoon

Anonym sa...

Jag skulle också tycka det vore intressant att höra dig reflektera över dina konsumtionsvanor. Vill tillägga att jag inte menar detta som ett påhopp utan jag är genuint intresserad över hur du resonerar.

Glaskuporna är jättefina!

Sofia

Radhusdrömmar sa...

Vad fint! Och uteplatsen blev ju kanon :-)

Kram

Att vara någons fru sa...

Så smakfullt. Älskar den lilla gunghästen du gömt där!

Anonym sa...

Du har ett otroligt fint hem! Inredningsmagasin känns ibland överflödiga nu för tiden när det finns så många duktiga bloggerskor som du och andra att inspireras av istället... Det är ju några som reflekterat över att du byter saker så ofta, om du har en del som du vill göra dig av med kan du ju börja med "bloppis" eller Tradera. Det är nog många som skulle uppskatta det och så får sakerna glädja någon annan i det eviga kretsloppet. Sommarkramar från Nina

House of Philia sa...

Tack för era hälsningar tjejer!!!

Angående konsumtion och shopping. Jag är uppvuxen i en egenföretagarfamilj. Det har alltid "konsumerats" runt mig och rätt konsumtion är bra! (Man ska dock inte handla en massa för pengar man inte har, det är ju inte särskilt bra att få betala högar med räntor sen..)Sveriges ekonomi är uppbyggd av massor med småföretagare runt om i vårt sköna land, den är beroende av att vi gör av med våra pengar! Ju mer vi handlar för desto bättre är det för landets ekeonomi. Jag är personligen så imponerad av ex alla dessa små härliga och snygga butiker och netbutiker som ofta drivs av just driftiga tjejer/mammor. Dessa behöver självklart folk som handlar för att det ska överleva och för att det ska gå bra för dem! Många många väljer att spendera sina slantar på förbrukningsvaror och åker till olika shoppingcenter på helgerna och handlar där i timmar. (Väldigt vanligt i Småstaden) Det gör nästan aldrig jag. Jag handlar istället väl utvalda kläder och inredning som jag verkligen gillar och det är det jag visar på H of P. Det som inte passar in längre åker upp i kartonger på vinden för att kanske komma tillbaka någon annan dag. Är det något med lite sämre kvalitét så slängs det (är duktig på att kasta och rensa:)Kläder kör jag ofta till Myrorna.

När det gäller miljön så handlar jag det mesta som jag kan i naturliga material från varumärken som har miljötänk. Det är så mycket som är fel med miljöförtstöring på vår planet men slutar vi handla av småföretagarna så dör allas vår ekonomi. Så är det bara.

KRAM


P

Denize - Ensam morsa till EoE - Foto - Personligt sa...

Åh, så fint! =)

Gullkorn sa...

Lekkert,lekkert!
Du har virkelig sans for beauty, både inne og ute!

Ha en fiiin dag,

Hanne :)

Anonym sa...

Vad är det för förbrukningsvaror som du menar att du undviker att köpa och som många i småstaden köper? Vore väldigt intressant höra!

Anonym sa...

Nä jag har tröttnar fullständigt på alla day grejer. Så uppenbart att du får grejerna för att visa upp. Helt ok förstårs för dig då det kommer hem. Men urk för att allt ser lika dant ut som i en day broschyr. Jag skulle bli tokig av längtat efter annat. Man måste ha fantasi..om man har en inredningsblogg. Din ser ut som så många andra som är stor diggare av danskt vita svarta hem. Inget för mig.
Hej

Anonym sa...

Nu blir också jag lite nyfiken. Vad är det som skiljer dina konsumtionsvaror från småstadsfolkets? Priserna? Inte tror jag dina är så mkt bättre för miljön i alla fall, åtminstone inte med tanke på hur du måste kasta med den förändringstakt som du har.

House of Philia sa...

Halloj girls,

Med förbrukningsvaror menar jag konsumtionsvaror alltså sådan typ av varor som till skillnad från kapitalvaror är avsedda att konsumeras eller användas under en begränsad tid tex kläder, hygienartiklar, filmer, och livsmedel, etc etc Sådant man inte kan räkna med håller särskilt länge. Enligt wikipedia: En förbrukningsvara är något som kan konsumeras, som kan förstöras, skingras, slösas bort eller spenderas.

Det jag också menade var att människor i allmänhet shoppar mycket på olika sätt - vilket är bra - men att jag själv inte både handlar på netbutikerna och småaffärerna OCH shoppar i köpcentrerna varje helg som så många andra.

Sen har jag inte skrivit att det jag handlar är mycket bättre för miljön utan bara att jag faktiskt försöker ha med miljötänk när det gäller min egen konsumtion och jag har ju även förklarat att jag inte kastar allt!


KRAM

P