tisdag 28 juni 2011

GULLNOSEN GUCCI

.
.


Är hon inte för bedårande lilla bulldogen Gucci???



Bon soir!


"Mitt i Morden i Midsomer" måste jag ju bara visa pics på en riktigt mysig tjej som kom förbi tidigare idag!:)

Jag är så sugen på att skaffa hund och blir inte mindre sugen när jag möter riktigt charmiga sådana. Har tidigare haft en Springer Spanielblandning och en Weimaraner och en liten charmig vovve skulle ju passa oss helt perfekt förutom ett litet problem - H är allergisk mot allt som heter pälsdjur:(


Hoppas du har en mysig kväll (och visst var väl sockerbiten Måns riktigt bra som Allsångsledare!?)



Vi ses imorgon!


KRAM




.

20 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Åhh Franska bulldoggar och moppsar är jag sååå himla svag för- vill ha nån dag...Måns gjorde det bra. Kram Johanna

Anonym sa...

Oj vilken söt liten Fralla!!! Vi har två hundar varav en löper nu o den andra är galen,,,inte så kul, hihi...

A House With A View sa...

Missade tyvärr Måns idag, hade tänkt se programmet!! Gissar dock att han är lite vassare än förra programledaren ;)

Kraaaaaaaaaam aka

Piffa o Puffa sa...

Håller med dig, hunden är sååå söt. Vi har turen att kunna ha hundar och har två stycken. Enda nackdelen är väl att man måste ha hundvakt då man åker på semester.
Även Måns är söt, himla bra det var.
Kramar Anette

Anonym sa...

Samma problem i vår familj...barnen vill HA en hund men min man P är allergisk mot allt som heter pälsdjur även han. Och verkligen.....äntligen var allsång på skansen en höjdare att titta på och till stor del tack vare proffsiga Måns!
KRAM Malin

Anna sa...

Vilken sötnos!
Ja, Måns gjorde en riktigt bejublad premiär tycker jag!
Njut av vårat vackra Gotland!

Anonym sa...

Frallor är underbara ! Min dotter har en , Thorsten . Härligare hund ,finns inte .

Katrin sa...

Verkligen bedårande!

Anonym sa...

Gokväll alla!
Ett tips till alla hundälskande pälsallergiker...Lagotto romagnolo (italiensk tryffelhund). Min man är jätte allergisk, men vi provlånade en Lagotto en vecka och det fungerande utmärk! det gäller säkert inte alla allergiker men kan vara värt ett försök, dessutom fäller de inget hår till min stora glädje!
Googla på rasen ,de är underbara. Perfekta familjehundar med trevligt lynne.
Trevlig kväll..Annsofie

Anonym sa...

Det blir ju fint med en hund till Hunterstövlarna.

Hege sa...

Hei der;)
Vi har en labradoodle....røyter ikke supersnill og allergivennlig;) men må børsted en gang i uken, bades hver måned og klippes av og til....den finnes i flere varianter i drøbak ( ved Oslo).
labrador og puddelmix
Klem hege

Anonym sa...

Hej P... Söt vovve! Har en liten fråga som jag hoppas få svar på. Vilken färg måla ni grunden på huset i småstaden ..och om du skulle sätta markiser till ert vita hus vilken färg skulle du ta.. Behöver lite proffs hjälp .. Kram E

Anonym sa...

Hej på dig....

Vi har en Schnauzer, trots att hela släkten är fylld av allergiker. En perfekt allergihund med andra ord. Fäller ingenting och ser du till att trimma den ofta har du minimalt med hårvårdsjobb.
Schnauzern är en liten pärla som mycket väl följer med mig på långa löprunda, likväl som njuter av att ligga och gosa en hel kväll framför tv:n. Barnkär och godmodig. Finns en underbar kennel I Stockholm vid namn New Era. Lycka till! Kram Mia

Anonym sa...

Hej

Du nämnde i ett tidigare inlägg en kräm från Smashbox som gav en summergloow till ansiktet. Snälla kan du lämna lite mer detaljer, det låter jätte intressant.

Jätte härlig blogg du har som jag läser varje dag! Ha en fortsatt skön sommar. /Annica

Linda sa...

Om ni seriöst skulle vilja ha hund tycker jag du ska titta på Chinese Crested powder puff, en kinesisk nakenhund med päls. :) En liten, men inte för liten, trevlig hund som inte fäller och är väldigt "allergivänlig". En vän till mig har en sådan och våra bekanta som absolut inte tål pälsdjur alls klarar denna utan problem. Mysig och trevlig ras som även barnen klarar att rasta själva om det skulle behövas.

Martes atelie` sa...

Søt hund. Da må du jo kjøpe en labraduddel...de er allergivennlige og veldig sjarmerende;)

Villa Humlebo sa...

Söt liten hund! Vår lata katt heter Gucci! hihi..
Jag är egentligen hundmänniska, men jag har inte tid med hund.
Katten köpte jag, bara för att jag är livrädd för möss!! Ännu äckligare är det förstås när han kommer och ska visa upp sin fångst!!! *usch* Då låser jag dörren! ;)

Annika sa...

Hej
Vovvar är bara för rara, tillför ngt i hemmet. Jag är själv jätteallergisk mot många raser men tål westie /West Highland white terrier)alldeles utmärkt. De fäller nästan inget heller. Bra och rolig familjehund i behändigt format.
Njuter av dina härliga bilder från Gotland.
Annika

Anonym sa...

Hej P:) Vi har alltid haft hund men på senare år blev min pappa allergisk. Nu har vi haft en lagotto i två år och är en fantastisk ras! Bäst är att den går så bra med barn, vilket passar er:) lätt lärd, världens snällasste och gossig! Sen att den ser ut som en lite gosebjörn gör det bara bättre;) Älskar din blogg och fantastiska inredning! Ps hunden är allergifri;)

Kram Anna

Anonym sa...

Hej! Tänkte tipsa om en perfekt hundras för allergiker, nämligen chinese crested.Jag såg att någon redan tipsat om denna ras. Vi har en naken (alltså ingen powder puff)kille på 4 år och han är världens mysigaste! Nu på sommaren blir han alldeles mörkbrun och så har han vit "man" och svans, jätteläcker!!! Han är jättebra med barnen och älskar att leka, och han har inget emot en riktig långpromenad. Att man slipper alla hundhår är ju heller ingen nackdel! Både min son och min svärmor är allergiker men klarar vår vovve utan minsta problem! Trevlig fortsättning på sommaren! Kram Ulrika