fredag 10 juni 2011

I RHODOS GAMLA STAD

.
.


I gamla delen i Rhodos stad ikväll! Den är ett tips om du ska till Rhodos. Jättevackert, myllrigt och lite mystiskt och faktiskt även en hel del Visbykänsla med ringmur och allt:) (Flisan har klänning från HTKAF, jag har klänning från Indiska och Trulle har RL piké + HM shorts)


God kväll vänner!


Ligger nu på soffan i vår lägenhet och myser och tittar på svenskt tv + dricker smaskig Pina Colada (en semesterfavvis) + bloggar!:)

Dagen och kvällen har gått i expressfart och vi har bla hunnit med en sväng till Rhodos gamla stad. Jättefint och dit måste du verkligen åka om du ska till denna grekiska ö.Mystiska gamla ruiner och kyrkor och slott gillar skatterna! Här har de hittat en "krypta" som de sa. Jääätteläskig tydligen;)En grekisk ringmjur:)

 

På en helt fantastiskt mysig och framförallt bra restaurang i Rhodos stad! Åt så klart souvlaki och jag säger bara ojojoj så god den var. Ingen turistfälla här inte! (Om du ska hit så måste du gå dit. Tror att restaurangen hette något som typ "Olivträdet" på grekiska och nästan allt gick i vitt.)

I taxin tillbaka till resorten i den svarta natten, med magen full av Souvlaki, så fanns det både sådana där kulgrejjer på sätena och den glada runda taxichaffisen spelade Zorba på högsta volym till skatternas glädje. Då var den absolut rätta grekfeeling där med råge vill jag lova! Härligt:)

Hoppas att du har (och har haft) en mysig fredagskväll!


Vi ses imorgon girls!


GOD NATT & SOV SÅ GOTT
.

8 kommentarer:

ana sa...

You look great :)
I love the girls dresses too!!

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Åh, ser helt underbart ut. Längtar såå efter en utlandsresa men har precis som du flygrädsla (som bara verkar bli värre med åren.. tänk hur jag flög när jag var yngre..)
Men sysslolösa här ute på landet är vi iaf inte :O)
Önskar er en fortsatt toppenvaccation!
Kramar Mamma Milla

Anonym sa...

BELLA GRECIA! ENJOY!! LOVE ANDREA FROM ARGENTINA.

Anonym sa...

Hej Philia!!!!Gud vad fina bilder o vad skönt ni verkar ha det i Greece!!!!Och att bo på SUNWING resort åxå...en mammas dröm;) Du föresten,vad använder du för produkter i håret...ser så fint o naturligt ut...silkesdroppar el andra grejer ? Jättemysig blogg föresten!!!! Sara

casaofmia sa...

Det ser helt fantastiskt ut. Vi var på precis samma restaurang förra året, håller med om att Rhodos stad är så fin. Mina flickor har de fina leopardklänningarna från HTKAF, de är jättesöta.
hej svejs ha en härlig lördag

Katrin sa...

Vilka fantastiska bilder! Ni ser ut att ha det underbart...

Anonym sa...

Hei- Jeg lengter tilbake når jeg ser bildene deres. Vi var akkurat der i fjor. Ser ut til at dere koser dere. En restaurant jeg anbefaler i Rhodos by er : http://www.restaurantwonder.com/ Der var det fantastisk mat, service og atmosfære for et år siden. Anbefales virkelig. Klanningen din fra Indiska var veldig fin, er det fra årets kolleksjon? Hilsen fra Vigdis

ninni sa...

the walls still stron in grece?