måndag 6 juni 2011

NATIONALDAGEN

.
.


Nationaldagen till ära så bjöd min goa lillebror och hans lika goa sambo på otroligt söta blå/gula minicupcakes! Mango och blåbärssmak, mmmm så goda de var:)



Bon soir vänner!


Då har man varit på en liten tripp till Stockholm. Men det som skulle vara en riktigt riktigt skön dag med en bloggerska full av energi och lust att gå i affären blev inte riktigt så. Orsaken - dum jobbig migrän:(



Lunch på Östermalmstorg med en superduktig och glad Beabus och en bloggerska med, ja ni vet vad... (Mitt batiklinne kommer från Lexington, solisa Marc Jacobs och halsband Cloud 69. Bea har blus från Benetton)


Åt en suuupergod Toast Skagen - fortfarande med migrän...


Hamnade mitt i nationalsdagsparaden, med migrän...


och gosade med min ursöta lilla brorsson Harry och glömde migränen totalt för en stund!


Så det blev bara shopping tll H och till skatterna. Jag orkade varken prova eller intressera mig för sandaler och sommartoppar...

Nu ska jag krypa ner i ett mörkt svalt sovrum och hoppas att jag är mycket piggare tills imorgon!



KRAM


P


Psst, Missa inte 10%-rabatten hos Blackballoon som gäller idag och imorgon. Kod H of P.




16 kommentarer:

mammaxtre sa...

Usch så trist med migrän. Hoppas den nu gett med sig. Ha det så bra

Linda-Sprudla sa...

Jobbigt med migrän, jag vet...Krya på dig!
Kram, Linda

Anonym sa...

Det är såå jobbigt med migrän. Lider själv av det och hela förra veckan gick i migränens tecken för mig. Tur har jag riktig migränmedicin (sumatriptan) på recept, som stoppar anfallet, men migränen kommer ju tillbaka i flera dagar så det är att ta medicin, lägga sig och sova och sen vakna och hoppeligen känna sig rätt normal och detta då några dagar i följd. Och det där att det bryter ut då man ska göra något kul, som att åka på shopping eller liknande är ju just det typiska...det är ju alltid då migränen slår till. Har du inte någon riktig migränmedicin så rekommenderar jag att du går till läkare och får recept för migränmedicin. Det underlättar livet. Att bara ta vanlig värkmedicin tar ju bara udden av anfallet. Åtminstone är det så för mig. Men hoppas du mår bättre då du vaknar!

H Viveca från Ekenäs/Finland

Anonym sa...

Jag håller så med föregående "talare" ang migrän. Du borde skaffa något bra läkemedel mot migrän så att du kan "häva" det i tid...
Jag använder också Sumatripan och det gör allt lite enklare och lättare att leva när det slår till...
Vanliga tabletter funkar ju oftast inte alls om det är "riktig" migrän du har och inte bara vanlig huvudvärk.
Har för mig att du haft flera inlägg om detta tdigare och fått massa råd, så till en läkare bums om du inte redan varit där!

Malin

Camilla i England sa...

Åh hoppas du mår bättre snart!!! Jag brukar också få migrän..ingen höjdare...Här i England finns receptfri migränmedicin som heter Migraleave som är jättebra. Jag har försökt "pin-pointa" vad det är som gör att jag får migrän för att försöka undvika det, men det är ju inte alltid man vet vad det beror på...jobbigt är det i allafall! KRAM från mig

Anonym sa...

Stakkars deg. Vet hvordan du har det med migrene, jeg har det også.-( Hvilken modell er de kule solbrillene fra marc joacobs?

God bedring!

Du har en inspirerende blogg

Lina:-)

Anonym sa...

Hej! Tråkigt att du mår dåligt. Jag led tidigare av migrän minst en gång i månaden, ofta runt menstruation och blev nästan alltid sängliggande ett par dagar. Förra året satte jag in en hormonspiral, inte mot detta, men faktiskt har jag inte haft ett enda anfall sedan dess! Så skönt det är! Säger som någon ovan, försök att föra dagbok över när du drabbas.

Livet är Underbart sa...

Men snälla vännen gå till doktor och få rätt medicin! Snälla, du kommer att må så mycket bättre =( Har själv en hemsk migrän som kom till efter första graviditeten och jag fick snällt maka mig iväg till doktorn för ingen av de receptfria alternativen bet på värken. Kram kram

erika(jyrignen) sa...

så det finns i varje fall ngn som firar nationaldagen :)

Anonym sa...

Jag har lidit av migrän sen tonåren.Har så ont ibland att jag kräks.Det har blivit bättre sen jag fick barn.Jag har med sumatriptan och jag tycker verkligen att du ska gå till DR och få det utskrivet.Beundrar dej som tog dej igenom dagen.när det är riktigt illa så blir jag säng liggande.
Sköt om dej!
/Ann-Sophie

Anonym sa...

Hej!
Håller med de flera av inläggen ovan, gå till doktorn och får Sumatriptan! Snart kommer du inte att förstå hur du klarade dig utan! På mig hjälper dem i 99% av fallen!
Lyssna nu på oss och gör som vi säger.....:-)
//Åsa

Anonym sa...

Åh så söt lille Harry är.

Anonym sa...

Det er jo også en kjent sak at kosthold har noe å si på migrene. Nå vet jeg ikke nok om det til å vite om ditt lavkarbo-kosthold er bra ellerm dårlig mot migrene.. men det kan jo kanskje være smart å sjekke det ut?! :)
Jeg har også dessuten et par venninner som var plaget av det, men som gikk til akupunktur og ble bedre..
Masse god bedring P.
Klem, Line

Julia - Ett hem för 5 sa...

Fy så tråkigt med migrän, verkar jobbigt. Lille Harry var söt som socker och det såg jättegott ut både med cupcakes och med toast Skagen...! :)

Anonym sa...

Hej P! Gillar verkligen din blogg, härlig inspiration! Lider med dig, huvudvärk är förfärligt och migrän är ännu värre! Har du varit hos läkare någon gång och fått migrän konstaterat? Om inte så undrar jag om det verkligen är migrän du har! Att vistas ute i solsken, höra hästars hovklapper mot gatan och dessutom äta, det kan jag absolut aldrig göra när jag har migrän! Ett tips: Zomig nasal, receptfritt på Apotek. Dyra men värda varenda krona när migränen kommer!! Vänliga hälsningar Christin

Anonym sa...

Annars finns det en gammal beprövad migränmedicin som heter Anervan. Väääldigt prisvärd oxå! Triptanerna är väääldigt dyra!

O har man migrän ofta...

Men ibland vill inte läkarna skriva ut den pga att de är "sponsrade" av företagen med triptanerna! De tjänar väldiga summor på dessa mediciner...

Hoppas det ordnar sig! Hälsningar Malle