lördag 11 juni 2011

ONA THE ISLAND INA DA SUN

.



Very hot day today! Här är jag utanför den delen av hotellet där vi bor. (Dagens: tunn mörkblå/vit klänning från Custommade som finns hos Biskopsgården, jättegamla favvicrocosandaler från Friis & Co och väska Lexington.


Tjingeling!



Har lite siesta just nu och det betyder smaskig Toblerone och skvallertidningar på soffan:) Det är förresten inte klokt vad man äter hela hela tiden när man är borta så här??? Allt smakar ju såå gott och jag blir så fantastiskt sugen på det som är salt, flottigt och sött:) (Finns ju ett riktigt fint gym på resorten men det är ju verkligen såå synd att jag, hmmm, "glömde" träningsbagen hemma tyvär;)




Trulle på väg ner till lunchen (och bakom honom ser ni Flisan och H med Bea i vagnen:)


Mina badtjejer i absolut sötaste baddräkterna från Stella Cove (Finns hos Babyshop)


Skatterna leker i poolen...


och skatterna har siestatime i soffan framför en barnfilm på tv:n. (Tjejernas klänningar kommer från Zara och Trulle har linne Pop och shorts HM)


Gääsp, nej nu ska jag nog också ta en nap här, precis som resten av familjen gör just nu. Ikväll blir det nog middag och show på resorten!


Ha en riktigt mysig lördagskväll söta bloggvänner!


KRAM





.

8 kommentarer:

VivanDivanGoesFashion sa...

Vad underbart ni verkar ha det! Älskar de glada bilderna på barnen och du är snygg som vanligt :-)

Hoppas ni får en fin lördagskväll
Kram
/Vivvi

Anonym sa...

Takk for fantastiske bilder & fine tips fra Rhodos!!! Jeg gleder meg bare enda mer til vår ferie på samme sted om en drøy måned :-) Vi skal også bo på Helios! Kos dere masse videre og NYT den herlige familietiden! - klemmer fra Norge!

Casaofmia sa...

Det ser helt underbart ut! Längtar själv till Medelhavet och värmen när jag ser dina fina bilder.

Casa Loda sa...

Härliga greklandsbilder! Så fint med det vita och blåa! Och så fnissar jag lite åt rubriken, precis så brukar det låta ;)

Ha det gott!
Annika

Anonym sa...

Hej!

Jag var på Kallithea Rhodos förra året, det var verkligen super. Mamma och Pappa bjöd med syrran och mig med familjer och vi hade det toppen. Blir alldeles nostalgisk när jag ser bilderna du lägger ut. Vi var på Sunwing Teneriffa i februari men det var inte alls lika bra. Redan första kvällen började vi jämföra med Kallithea och det var inte till Teneriffas fördel. :-)

Njut, njut, njut!

Tack förresten för tipset angående strandväskan. Köpte Lexington Beach Bag igår och idag var det premiärpackning. Allt och lite till fick plats! Dyr men väl värd sitt pris!

Vänliga hälsningar,
Kristina

ROXANNA - KAMP EFTER CANCERN sa...

söt dom är

Julia sa...

Hej P !

Måste börja med att säga att din klänning är ju bara sååå snygg!! En sån skulle jag verkligen kunna tänka mig, underbar.

Ni ser ut att ha det toppen bra. Njut av solen och värmen, här hemma i lilla Örebro är det just nu regn och åska...

Må så gott
Kram J

Anonym sa...

Bloggar du från din vanlig dator eller har du en mindre när du är på semester? :)