torsdag 2 juni 2011

STELLA MC CARTNEYS HIDEAWAY

.



Hittade så ljuvliga Voguebilder från Stella Mc Cartneys lilla "Country Estate" i England. Oh my - så läckert! Hon är så himla cool och skönt lyxigt bohemisk den där Stella och jag känner nu för att go beserk i trädgården när det gäller klippta buxbommar!:) Foton: Bruce Weber. 



Todeloooo mes amis!


Åh, lååånghelg har vi framför oss - jippie!

Vaknade av att morgonsolen strålade men nu så har vi helt plötsligt en ganska molnig torsdag. Sitter inne i tvsoffan med altandörrarna helt öppna och det är inga jättevarma vindar som smeker in inte. (Precis uanför leker skatterna och ljudet av deras glada skratt klingar högt - härligt:)

Vi har inget särskilt inbokat alls denna Kristi Himmelsfärd utan trädgårdsfix, altanfix, shopping till skatterna och Stockholmstripp med kusinbesök står på det vi önskar hinna med.





Älskar trädgården. På plattan på muren ovanför fikonträdet kan man läsa att den var en gåva till Stella från hennes man på bröllopsdagen. How romantic är inte det??? Älskar btw det söta vita indiantältet vid den lilla ån. Jag har sett att de har nästan exakt likadant på Granit...




 Voila! Kostar 799 kr och är i riktig fin canvas. Måste nästan ha detta till skatterna men Granit har ingen netshop tror jag? Får bli en tripp till Stockholm mao!



Just nu står lunchfix överst på schemat och strax ska jag göra coucous med grillade grönsaker, grillad kyckling med feta/basilika röra och en citronpaj - mmmmums! På Spotify i köket - denna sköning:)





Önskar dig en fantastiskt skön torsdag!

 
 
KRAM
 
 
.

8 kommentarer:

signerat 71 sa...

Ja, det där "hideaway-placet" skulle man ju kunna stå ut med.
Här i Skåne skiner solen och det är beach-handboll turnering på stranden. En riktigt nice torsdag mao.
Ha en nice torsdag du oxå.
Kram Jenny

Camilla-mammasegen.com sa...

Underbart fint! Det blir engelsk countryside för oss hela helgen (förutom i morgon då det blir sea-side, Brighton!)Can't wait!
Om ni vill ha mer engelsk country inspiration så har vi svenska Helena i England som blev Veckans rum den här veckan..
http://www.mammasegen.com/material/otroligt-vackra-hemmet-i-danskfransksvensk-countrystil

Ha en härlig helg och tack för en underbar blogg!

Anonym sa...

Ja ett hide away är ju aldrig fel ...

Följer din blogg sedan ett tag tillbaka och har tänkt på en sak. Ett tips är en sån där liten sök ruta här på HofP. Har hänt flera gånger att jag i efterhand har letat efter tips från inlägg och näst intill inte hittat dom igen. Ett litet tips bara som sagt.

Kramar Em

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Underbara bilder. :)) Hoppas ni får en skön helg. Kram

christiane sa...

Hallo,
so eine schöne symetrie. Mein Garten hat gar keine Symetrie, dafür jede Menge Unkraut.HiHi.
Das Tipi gefällt mir gut für meine Jungs.
Liebe Grüße
Christiane

Maruska sa...

What a place. Just beautiful!!
Enjoy your day :)

Anonym sa...

Önskar Dig detsamma Fina Du

Jenny

Anonym sa...

Härliga bilder!! stil är som våran butik, lantligt med en skön skvätt av det danska och gotländska som nu är nyöppnad, webshopen öppnar inom kort,kika gärna in på vår blogg, så får du se lite bilder där!!/Angela på Gotmark Design