torsdag 23 juni 2011

TÄVLING - VINN DAYTEXTILIER

.
.

Något av detta kan du vinna denna gång!





Goodmorning everyone!



Idag har jag åter igen det stora nöjet att presentera en finfin tävling för er!

Denna gången är det urfräscha butiken STORE Igorgallerian i Västerås som i samarbete med House of Philia ger er chansen att vinna något av dessa två textilpaket!


Första paketet är: 4 st DAY HOME sittkuddar 45x45x5 cm i färgen Coraille + Två st matchande DAY HOME kuddar 50x50 Coraille i mönsterna Bisquit och Bohemian circle

Andra paketet är: 1 st DAY HOME Triple Paisley kudde Coraille + DAY HOME Bohemian circle Coraille överkast/pläd till enkelsäng 


Motivera bara vilket paket du helst önskar och varför just detta i kommentarsfältet nedan så är du med i tävlingen!

Tävlingen avslutas tisdagen den 28:e juni kl 15.00.

 

Lycka till!




315 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 315 av 315
Malin sa...

Jag önskar mig det andra paketet. Bara för att det är så ljuvligt fint och jag vill pigga upp min älskade mamma i hennes renoveringskaos. Kram! Malin.

Anonym sa...

Jeg ville ønsket meg pakke nr 2. Holder på å bygge hytte og dette hadde passet perfekt:)

Mvh
Linn

Malin sa...

Nu är insidan av huset ljust och fint. TACK för all inspiration! T.o.m. sambon har motvilligt erkänt att det blev bra med så mycket vitt ;). Problemet är att nu ser uteplatsen hemskt skruttig ut. Den skulle bli betydligt mycket bättre med kuddarna i paket nr1. Hoppas på tur :).

Anonym sa...

Hej HOP
Finaste feel good bloggen i Sverige!!!!!
Om jag nu vann önskar jag paket två, och detta paket skulle rakt av gå till min dotter P 14 år som nu är mycket intreserad av inredning och är mycket kräsen i sin smak. Men vem gillar inte Day!! P.S Skulle passa bra i hennes rum D.S

Anonym sa...

Åhhh vad kul med en tävling igen : ) Jag gillar paket nummer 1 bäst : ) 2 vuxna och två barn hemma då skulle vi kunna ha varsin kudde inget bråk bara mys i soffan ;) dessutom två extra kuddar i snyggt mönster kan det bli bättre. Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg på ön kram Sofia i Hjo

malin sa...

Hej hej! Paket nummer två önskar jag om jag har turen med mig. Passar perfekt på vår verandan i amerikansk stil. malinahlund@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! Vill gärna vara med och tävla om paket 2.
Behöver en ny fin pläd att lägga i soffan och paisleymönstret är ju bara såå snyggt!

Mvh//Janni

Anonym sa...

Pakke nummer 1 ville passe perfekt til bænken udenfor vores hus....
Fantastisk blog du har.
KH
Tanja i Holte, Danmark

Anonym sa...

Paket nr 2 skulle sitta som en smäck i min howardfåtölj med fotpall. På vintern är det daykuddar och fårskinn som gäller men nu på sommaren skulle man ju gärna goa in sig i detta mysiga kittet
Bästa hälsningar Camilla i Helsingborg

Anonym sa...

Paket nr 2
Är precis ett halvt år till julafton!Vore så trevligt med ett paket mitt i midsommarhelgen oxå! Kram Åsa

Anonym sa...

Åh, paket nr 1 skulle göra mej lycklig!
Vankar runt hemma med stor mage o väntar på att bebisen ska komma. "Boar" för fullt och de sittkuddarna skulle göra under för utemöblerna, och mej =)

Glad sommar!
Anna K

Vivi sa...

Jag skulle önska mig paket nr:1 på grund av att jag och min sambo har köpt våran första gemensamma lägenhet. Och vi behöver hjälp på traven med indredningen och jag behöver några sköna kuddar som jag kan ligga vila medans lilla Stella ligger och växer i magen.
Mvh
Vivi

Catarina Torneryd sa...

Paket ett skulle passa förträffligt till vår nya utemöbel! Jag bara ääälskar Day home! Skulle kunna inreda hela huset med deras fantastiska saker, men eftersom jag är mammaledig just nu så är inte plånboken så fet...;) så denna tävling passar mig perfekt!
Kram Catarina i Västerås

Anonym sa...

Möntrena och färgerna lyfter vilken regnig sommardag som helst! Med dessa kuddar på altanen blir sommaren fullständig oavsett väder och vind. Gillar båda paketen! OM jag vinner ska jag dela min lyckosamma vinst med svärmor. Hennes veranda behöver ett lyft, men hon skulle aldrig själv köpa så dyra fina kuddar el plädar.
/'Mälardrottningen'

Nina sa...

Korallfärgade textilier tillsammans med ett vitsåpat golv på landet,sittkuddarna skulle jag ha i fönsternischen och njuta av en kopp te medan regnet faller utanför. Nina på Värmdö.

Ann-Louise sa...

Hej på er! Åh vad avis jag är på er som är på Gotland nu, för jag antar att ni har solen hos er! Väl förunnat i och för sig :-)

Jag skulle vlija vinna paket 2 för att styla om i vårt sovrum. Paisleykudden är ju bara så fin och en härlig DAY pläd gör varje möbel snyggare! Vår soffa i vardagsrummet pryds av DAY's svartvita kuddar och det vore kul att ha samma stil på inredningen.

Hälsar Ann-Louise i Vendelsö.

Micaela sa...

Skulle gärna placera de ursnygga sittdynorna på mina snygga, men ack så hårda stolar i bersån. Det skulle verkligen ge lite x-tra mysfaktor åt ett redan underbart smultronställe...

Må gott/Micaela

Anonym sa...

Hej! Paket 1 skulle passa perfekt i min ny inköpta utesoffa! Inbjudande och mysigt ja helt perfekt med dynorna och kuddarna i min soffa!
Tänk att sitta och titta på solnedgången i västerhavet inte mycke skulle slå det!!!
Kram Renate.

Anonym sa...

Båda är ljuvliga men gillar mest av paket nr 1. Älskar mönstret och färg och de skulle passa perfect på terassen.

Mia från Helsinfors

Anonym sa...

Jag är supergärna med och skulle vilja vinna paket nr 1. Vår soffa är sliten som få och därför skulle detta verkligen piffa upp den och göra att man inte behöver skämmas ihjäl när man får besök.

/Anna

hillevianna@hotmail.com

Cecilia Collin sa...

Jag önskar mig paket nr 1, för vi har precis inrett en mysig uteplats i skuggan och de kuddarna skulle passa så bra.

Anonym sa...

Min syster älskar paisly och råkar fylla är nu i början på juli, så skulle det inte bara vara för perfekt om jag skulle vinna paket nr 2 och få den ultimata presenten till min älskade syster?
Johanna i Umeå

Camilla sa...

Hej! Paket nr 2 skulle jag vilja ha, den fina kudden o pläden hade iaf fått flytta in på min dotters rum. Kudden o pläden är helt underbara.
Tack för mycket trevlig o inspirerande läsning varje dag! Jag har blivit beroende av din blogg!!
Kram Camilla fr Skåne

Joseph sa...

Jag skulle vilja paket nr 1
för att det hade ju varit så rätt
vi ska flytta om en vecka
vi behöver nytt men får inte pengarna att räcka!

Karin sa...

Skulle turen komma till mig så kan gärna paket nr 2 flytta in i min äldsta sons rum. Han har precis fått stor säng så ett överkast skulle vara toppen. Tack för en inspirerande blogg. Karin

Kristin Sirén sa...

Min mamma fyller 80 år i mars nästa år och hon har precis flyttat upp 100 mil för att komma närmare min son. I flytten försvann hennes överkast så därför vore det kul att få ge henne det fina överkastet och kudden i 80-årspresent.
Mvh Kristin

Anna Mclaren sa...

Paket nummer ett är ju så läckert! Varför jag ska vinna? Ja, det är fruktansvärt kallt utan kuddar, när min rumpa det bara trät nuddar. När jag tänker på dessa fina DAY HOME kuddar från STORE, jag nästa gåshud får. Tänk om jag hade turen att med dessa kuddar min kökssoffa smycka, då skulle nog flera komma hem till oss och vilja drycka! :)

Emma-Lena sa...

Paket nummer 1 skulle jag gärna vinna. Vi har precis blivit med fritidshus och det fattas mycket fint till hemmet. Detta vore en toppenfin start. Sittkuddarna skulle passa så fint på vår veranda. Så kan man sitta där och titta ut över vattnet och bara njuta.

pemms66@yahoo.com

Emma-Lena sa...

Jag skulle gärna vinna paket nr 1. Otroligt fina mönster som skulle passa i vårt fritidshus. Det är en gammal timmerstuga från 30-talet.

Micaela sa...

Skulle gärna placera sittkuddarna från paket 1 i mina fina men ack så hårda stolar i bersån.
Skulle höja mysfaktorn på vårt smultronstäle...


Ha en underbar dag/Micaela

Johanna sa...

åhh paket nummer 2 skulle vara den perfekta överraskningen till min kära mamma som fyller jämt den 28 juni! Hon älskar inredning och jag vet om att hon ofta kollar in textiler från day home så detta hade verkligen varit den perfekta presenten till henne :)

Kram

Johanna

Angelo Vanasia sa...

Hej!
Jag gillar paket 1. Jag och min sambo har precis flyttat till en ny lägenhet och det vore trevligt med nya färger i köket!

Angelo

Anonym sa...

Jag skulle behöva paket 1 mest då jag behöver piffa till vår verenda på framsida. Där tillbringar jag den mesta delen av sommaren med vår minsta skatt som skyddas från solens strålar. Dock har jag aldrig lyckats få till "det" därute trots otaliga inköp av kuddar, ljuslyktor och plädar i olika stilar/färger. Men dessa skulle bli helt perfekta till vårt gamla hus.
Mvh
Cecilia i en annan småstad vid Mälaren

Helena Lindgren sa...

Jag önskar mig andra paketet. Jag och min sambo bråkar om hur vi ska desgina vårt hem jag får göra lite som jag vill men han blir inte riktigt nöjd. Jag visade han den här tävlingen och då visade mjag vad man kunde vinna då sa han att det vore ju något han sa att det skulle bli snyggt i vårat hem eftertsom jag har fått så mycket saker av honom så ska han få dethär av mig om jag vinner. Då skulle han bli glad skulle bli som en liten sommarpresent.

Anonym sa...

Min lillasyster har flyttat om och det rummet jag ska sova i är så tråkigt hon tog med sikg alla grejer så jag vill göra et lite mysigare i rummet därför vill jag vinna paket två.

Mvh Micaela

micaela.87@hotmail.com

Mjuka sa...

Hej
Nr två skulle passa bäst hemma hos mig. En gammal soffa behöver fräschas upp. Dessutom tycker jag lite synd om mig själv då jag skall jobba hela sommaren:-)
Må så gott i sommarvärmen!
Kramar Malin från Tollered

Carola L sa...

Jag skulle vilja paket två till min dotter som ska flytta ut i egen stuga om ett par veckor.

Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/june/kuddar.html

carola(at)officefixarna.com

Anonym sa...

Hej Philia!
Det skulle vara så roligt att vinna,
så att min önskan om att äga Day Textilier kan försvinna.
Om jag vann skulle jag vilja ha paket två,
för kan du förstå, det skulle passa så bra på min bädd och sängen i min lilla etta skulle verkligen bli sedd.
Om jag vann skulle jag bli så glad, ja, det skulle verkligen göra min dag!
Nu hoppas jag på lycka så att jag min säng snyggt kan smycka!

Kram Rebecca
(rrebeccaabuller@gmail.com)

Anonym sa...

Vilken fin blogg.

Och en fin tävling där jag skulle vilja vinna paket nummer 2. Min dotter fyller år inom kort och då vill jag gärna ge henne något fint till hennes rum som ska bli iordninggjort. Hon fyller 8år.

Mvh Cecilia Larsson larssontirri@yahoo.se

Unelmia sa...

Jag gillar paket 2 eftersom det är svårt att hitta tekstiler med paysley motiv. Dessutom är det alltid bra att kunna hålla sig varm och mysa på terassen i sommar :D

Susan

Anonym sa...

Jag tycker bäst om paket nr 1 för det skulle passa till mitt vardagsrum på en långbänk där jag kan sitta och mysa och titta ut genom fönstret. Bänken är svart och det blir perfekt med de kuddarna till.

Anonym sa...

Jag skulle verkligen vilja vinna paket nr 2 mest då detta skulle passa perfekt i en däckstol framför vårt nymålade svarta hus. Kan se mig själv sitta där och mysa i sommar då alla fönster är klara och bara njuta av hur mycket en ny färg på huset och lite ny textil kan göra.

Kramis Åsa D

Anonym sa...

Jag skulle verkligen vilja vinna paket nr 2. Det skulle bli så snyggt i en vit däckstol framför vårt nymålade svarta hus. Efter allt slit med huset skulle jag verkligen vilja mys insvept i pläden och bara njuta av hur mycket lite färg och lite nya textiler kan göra. Håller tummarna att just jag vinner denna gång. Ha en trevlig vistelse på ön :)

Kramis Åsa D

Anonym sa...

Paket 2 vore fantastiskt roligt att få. Fina färger, romantiskt.

Solbritt sa...

Jag skulle jättegärna vilja vinna paket 1 med sittkuddarna. Perfekt att ha med sig ut när man behöver sitta skönt.

Anonym sa...

De fina kuddarna i paket 1 vore toppenfina på den sittbänk min make håller på och snickrar. Den ska få ta plats i hallen och under sittytan blir det skoförvaring. Jag lovar visa bilder på skapelsen om jag vinner! ;) Med vänlig hälsning Mia på Grönekulle

K A T A R I N A sa...

Hej ! Jag skulle så gärna vilja vinna paket två med paisley kudden. Vi har blivit med sommarstiga i Tornedalen och de skulle passa så bra i vår nymålade täppa :-)

Ha en underbar sommar
Kramar
Katarina i Luleå

Anonym sa...

Underbara Day Home!
Har flyttat till småland efter många år i skåne där man lätt hittar detta märke. Tyvärr finns inga härliga Daybutiker här!!! Har nyss fått vår uteterass färdig med vårt vitmålade golv.(Blev såå inspirerad av ditt!)Men vår terass saknar DET... Där hade Day Paket nr. ett gjort ett WOW!
Kram

mini sa...

aaah vilken drömtävling! paket nummer ett skulle vara just som en dröm i mitt kritvita hem! åå som jag vill se minen på mina barn när vårt hem får en underbar färgklick, en dayklick! mini

Johanna sa...

Hej! Skulle jag få välja skulle det helt klart bli paket 1.... Har nyligen byggt en terrass & är mitt uppe i planering av hur den skall inredas! Så dessa härliga dynor skulle vara mer än VÄLKOMNA! Man blir så glad & ivrig varje gång jag läser din blogg ;) Mvh. Johanna

Anonym sa...

Åh vilken underbar tävling:)Paket nr 1 skulle passa perfekt till våra utemöbler som vi tyvärr inte har några dynor till ännu.Så himla fina.Skulle bli så glad om jag vann.Kramar Sofia i Ludvika

Anonym sa...

Hejsan
Jag gillar paket nr 1 bäst. Idag har jag gjort iordning lilla fikastället i vår trädgård vid sommarstugan. Har ett runt bord och möbler från Grythyttan. Tänkte faktiskt att det behövs sittdynor även när det är varmt eftersom vindarna kyler frampå kvällen. Huset är rött med vita knutar och på bordet ligger en röd och vitrutig duk. Dessa dynor skulle bli pricken över i:et.
Hälsar Lena i Kalmar

Anonym sa...

Paket nr 2 skulle passa mig utmärkt. Då jag länge har letat efter ett fint sängöverkast till min säng vore det super att vinna detta överkast. Kudden är också hur fin som helst att ha i min säng.

Jenny sa...

Åh!
Jag skulle vilja vinna paket nr 2 till min stora (snart 5åriga)tjej som ska få ny säng nu. Då hon tyvärr måste dela rum med sin lillasyster (1,5år) tror jag att detta skulle få henne väldigt glad.

Hoppas och håller tummar och tår på tur.

Kram Jenny

Fia sa...

Jag gillar paket nr 2 mest! Det skulle komma fint till användning i vårt framtida gästrum. Kram!
sofia.westerlind@hotmail.com

Anonym sa...

Skulle gärna vinna paket 1.
Det skulle jag ha i vårat Torp som håller på att renoveras. Bra motivation att färdigställa det fort om man har lite snygga inredningsdetaljer innan. Kan inreda efterhand med olika saker som passar ihop med resten.

greatgirl@tele2.se

Anonym sa...

Fordi jeg elsker bloggen din <3.Du er en riktig inspirasjon når du blogger:-)Jeg har en kjøkken krok på kjøkkenet uten puter...Barna er misnøyd med en riktig hard benk å sitte på..De putene hadde passset perfekt inn her i hus:-))Fingers crossed..Klem og kjærlighet fra Cathrine.Ps.Pakket nr 1.

Pernilla E sa...

Hej!
Jag tycker mest om paket nr 2. Om jag skulle bli den lycklige vinnaren hade jag lagt pläden över ryggstödet till min vin-/roströda skinnsoffa. Kudden hade placerat i hörnet av soffan, tillsammans med en annan kudde som jag köpt och bara väntar på att få använda. Min kudde går i samma vita ton som fjäderkudden och är helt och hållet prydd med dekorativa veck. Kombinationen skulle vara en fröjd för mina ögon rent ut sagt!

Heidi Stenberg sa...

Jag skulle bli så lycklig om jag vann paket nummer 2! Överkastet och kudden skulle förgylla min tillvaro, som just nu inredningsmässigt känns lite moloken. Vi har nämligen precis flyttat från en ljus och vacker villa om 200 kvm till en hyreslägenhet om knappa 90 kvm, vilket känns...

I övrigt är livet helt underbart och jag önskar dig en underbar sommar!

Kram,
Heidi Stenberg

Sandra Åberg sa...

Jag kanske låter lite underlig när jag berättar att vi går från 70kvm till 200kvm och jag har precis sålt 2 fåtöljer och ett bord :-) Detta innebär att jag har inga möbler till vårt nya hus som vi håller på att bygga men tänk va kul jag kommer att ha framöver när jag måste införskaffa nytt ;-)
Paket 1 ser jag redan hur fina de skulle vara på sittbänken i hallen.
Mvh Sandra Åberg

-tiina- sa...

Hej, vilken tävling!!
Jag skulle vilja vinna paket nr. 2. Vilka fina färgar, som skulle passa bra i mitt uterum.
Varma hälsningar från Helsingfors / Tiina

Anonym sa...

Paket 1 vore perfekt för mig. Jag är mamma till fyra grabbar och med tillhörande kompisar blir det lätt några sittplatser kort hemma hos oss. Då vore några snygga sittkuddar det optimala att ta till!
Myspys för flera - det gillar jag mera!

Tack för en bra blog!

Anonym sa...

Vilka fantastiska fina vinster.
Andra paketet skulle pryda min tonåriga dotters daggbädd perfekt samtidigt som det skulle bli ett vackert blickfång och ge henne motivation att bädda sin säng varje dag.(något som skulle göra hennes pedantiska mamma såå glad).

Kramar
Charlotta

Maggan sa...

Hej söta du!

Paket 1 skulle vara jättefint ute på min lilla balkong här i Dalarna. Jag håller tummarna för mig =)
Kram m

Anonym sa...

Åhh, textilier från Day är ju så vackra och av dessa två alternativ kan man ju nästan inte bestämma sig för vilket som är snyggast när båda är så fina! Men på vår terass med utsikt över havet på Ölands Norra Udde, skulle sittkuddarna och de tillhörande prydnadskuddarna bli perfekta på den fina platsbyggda bänken som min köra make skall snickra ihop. Där kan vi sitta tillsammans hela familjen och titta på solnedgången! Soliga kramar Victoria

Sandra Larsson sa...

Jag önskar mig paket nr 1.

Sittkuddarna ska inte bara pryda min kalla och kala bänk, de ska också värma min bak hela vintern. De övriga kuddarna får en hedersplats i soffan.

Eddan sa...

Svårt val men satsar nog på paket 1. Vi funderar på att glasa in vår balkong och inreda den så att den blir mer inbjudande. Day Hometextilierna skulle bli som den berömda "pricken över i:et" ;-)

kram fr Anette

Anonym sa...

Sittkuddar och kuddar som kommer att piffa upp våra utemöbler. Tar nog med dem i husvagnen i sommar också. Kommer att bli superlyx i förtältet.
/ Jenny B

Anonym sa...

Paket nummer 1 skulle man ha turen att vinna. Vet inte om mitt inlägg kom med. Hur som helst skulle dessa sittdynor och kuddar piffa upp utemöblerna och dessutom skulle de få följa med i husvangen i sommar. Snacka om lyx i förtälet. Lovely!
/ Jenny B

Anonym sa...

Hej!

Paket 2 skulle passa mig perfekt för jag ska snart
flytta till min egna första lägenhet. Det är så mycket man behöver när man ska bygga upp ett eget
hem och överkastet o kudden är en bit på vägen...

Hälsningar Josefin i Örebro

Anonym sa...

Hei P! Nok en gang flotte premier :) Jeg slenger meg på og håper å vinne pakke nr.1. Ønsker meg denne fordi den hadde passet perfekt på sittebenken på den nye plattingen i hagen. At putene er mønstret i rødt og hvitt er bare "meant to be" fordi de nye stolputene og parasollen er røde. Coincidence? I think not...
Ha en flott uke, nå er det straks ferie her B-)

Mvh,
SiriH fra Norge

Tösabiten sa...

Jag hoppas på paket 1. Härliga kuddar till våra gamla trädgårdsmöbler skulle piffa upp dem och få dem att leva många år till. Bättre för naturen och bättre för vår ekonomi!

lyckobo sa...

Suckade just igår över vårt terassmöblemang och de urblekta rosa kuddarna...Dedär sittkuddarna skulle verkligen sätta sprätt och färg på terassen och vardagen!!!

Livet är Underbart sa...

Hej! Jag skulle verkligen vilja ha paket nr.2. Jag vill fira mig själv lite. Har precis fått veta att jag fått mitt drömjobb. Redigerare på ett stort fotoföretag. Lilla jag av 50 sökande! Hihi! Tack för en jättefin blogg! kram kram

Johanna sa...

Jag skulle gärna vilja vinna paket nr 2. Det skulle sitta som ett smäck på punchverandan!
/ Johanna

Anonym sa...

Åhhh vilken härlig utlottning!! Jag vill gärna vara med i den!! Om jag har turen att vinna väljer jag paket nr 2, skulle bli perfekt att styla min yngsta dotters allrum med de fina tingen - superfint!!!

Kram från annika i falun

Anonym sa...

Paketet nummer 2 med vacker pläd och kudde vore underbart att njuta av nu i sommar. Jag är mamma ledig med Elvira ,5 år och lilla Elvin 3 månader och plädar är underbart att svepa in sig i om inte solen skall bränna mina barns hud när vi ligger och myser i vår underbara hängmatta nu i sommar. Jag älskar att ligga ute under de stora ek träden och gunga i hängmattan och amma! Livet på Gotland är bara för härligt just nu!

aiso sa...

Paket 2 passar mig perfekt, om det är i bomull, allergisk som jag är mot syntetmaterial.Har inte köpt något överkast, sen jag blev sjuk, så gamla påslakan får göra tjänst.
Börjar tillfriskna och vill gärna förnya lite i hemmet.Att ha det mysigt omkring mig gör att jag mår så mycket bättre, och jag tror det påskyndar läkning i kropp och själ.

Anonym sa...

Paket ett skulle jag välja för att få lite färg på min terass som nu är mest svart och grå. Dynorna och kuddarna skulle passa perfekt till våra stolar coh relaxsängar i rotting.

Ha en skön sem på Gotland

Kram från Kristina i soliga Kalmar

Elna sa...

Jag skulle vilja vinna paket nr 2.
Den finfina pläden skulle pryda min vita soffa som "pricken över i".

Måste bara säga att din blogg är super!! Massa inspiration får man!! Tack!
/Elna

Kicki K sa...

Tävlar gärna om paket nummer två.
Blev precis singel och sover i mina gamla 90 cm säng..jippie...
Vore väldigt uppskattat att få ha något snyggt i sängen igen :-)

kicki_m1(at]hotmail.com

Anonym sa...

Hej! Vill gärna vara med och tävla om paket 2. Har flera gånger känt och klämt på överkastet som skulle passa perfekt i vår soffa, men inte kommit till skott. Har redan en kudde i samma mönster. Hoppas på tur!

Karin S

Anonym sa...

Hej! Dessa underbara textilier har jag helt förälskat mig i! Köpte en stor bordsduk för ett tag sedan och den har blivit en stor favorit. Kökshanddukar hade jag sedan tidigare och de får gärna hänga framme i köket då det är mönster och färger helt i min stil! Paket nr.1 med de fina sittkuddarna skulle jag jättegärna vilja vinna. Det skulle bli som pricken över i:et i vår kökssoffa! Jösses vilken härlig butik ni verkar ha i Västerås. En semestertripp till STORE, det är dit som turen får gå och en del av lyckan nå... Tack för din fina blogg som ger avkoppling och härlig inspiration! Ha en fortsatt skön sommar! Hälsningar från Ulrika i Lidköping

Maria sa...

Hej! Jag skulle gärna vilja ha paket nr 2. Det skulle passa super på våran ute plats. Mönstret och färgsättningen är underbar....:)
Mvh Maria i Piteå.

Frida sa...

Nr 2 jag gillar bäst för det passar mig mest. Nu på sommaren jag gärna på min altan sitter och innan jag vet ordet av är kvällen där. Då är detta paket perfekt att kunna värma sig plus att jag inga förkylningar drar på mig.

Sara i Uppsala sa...

Paket 2 hade varit helt toppen før oss!! Vi har en underbar soffa dær vi tillbringar mycket tid ihop som familj,med att se på TV,spela spel,æta fredagsmys osv Men med fyra små rumpor o två stora så slits det ganska så friskt på tyget,så vi har haft en plæd dær,men som nu børjar ge sig...Så en ny o så fin plæd hade passat kanon in o skulle verkligen fylla sin funktion,så jag håller tummarna!!

Anonym sa...

Paket nr. 1 är som gjort för mig. Under våren har vi lagt mycket tid på att fixa till vår uteplats. Det har målats, städats och nya utemöbler har köpts. Dock är det något som saknas och det är precis vad paket nr. 1 innehåller. Ingen skulle vara lyckliggare än jag om detta fina paket blev mitt!!

Visst är Gotland fantasiskt!! En sommar utan gotland är ingen riktig sommar!

Hälsningar Malin i Linköping

Anonym sa...

Underbar utlottning!! Jag vill jättegärna vara med i den och om jag vinner väljer jag paket nr 2. De fina tingen skulle passa perfekt i det gästrum jag planerar att iordningsställa, skulle bli så fint!! :)

Nu hoppas jag verkligen på tur!!

Stor kram från annika s i Falun

Johanna sa...

Hej!
Vilka vinster! Nästan omöjligt att välja, eftersom båda paketen skulle vara fina att ha. Skulle jag mot all förmodan vinna är det nog pläden som avgör det hela - paket nr 2 m a o
Johanna i Ronneby

A House With A View sa...

Wow vilken fin utlottning jag nästan höll på att missa här!! Självklart vill jag vara med i den och hoppas på tur! Jag skulle gärna vilja vinna paket nr 2 och göra lite fint i mitt vardagsrum, skulle bli jättefint!!

Stooooooooooooooor kraaaaaaaaaaaam aka

Annika och Lowa sa...

Hej
Är avis på den Gotlandsvistelse men fastlandet gör sig också bra i sommarskrud :-)
Min scnauzertjej Lowa och jag skulle gärna vilja ha paket 1. Vi älskar att krypa ner i vår Howardsoffa med mycket kuddar och titta på TV och myyyysa, vi är tvillingsjälar fast att en är människa och den andra hund.....och så uppskattar vi den enkla skönheten båda två (Lowa bekräftade det genom att slicka mig i örat just nu) Kram Annika

zielga sa...

Jag har användning av både paket 1 och 2 så vilket som skulle göra mig lycklig. Produkterna är bara såååå snygga och pryder därför vilket hem som helst. Alltså även mitt!

cecilia.c sa...

Hej! skulle önska mig paket nr 2 för att det inte kan bli mer sommarfräscht än det visar på bilden och passa alldeles utmärkt som pläd över en gammal träsoffa i uterummet, med kudden därtill- ohhhhh älskar Day och Sommar :)))

Anonym sa...

Jag skulle gärna vilja vinna paket nr 1.Då jag ej har råd att åka på semester så stannar jag hemma hela sommaren i min lägenhet.Så det skulle var toppen att få piffa till det lite ute med nya fina kuddar :)
Mvh
AnnaCarin

Anette sa...

God morgon!
Paket nr 1, med de fina dynorna och kuddarna skulle jag gärna vilja vinna. Vi är nämligen på gång att köpa en gammal släktgård, där dessa skulle passa perfekt i mitt tänkta lantkök.
Huset är byggt i slutet på 1800-talet, timrat och naturligtvis rött med vita knutar - jättemysigt. En hel del renovering kommer det att bli, men sen.....oj vad mysigt!

Anonym sa...

Paket nr 2 skull passa perfekt när jag nu håller på att göra i ordning
gästrummet:-)
Kerstin Ggb

Anette sa...

Jag vill gärna vinna paket två, skulle passa utmärkt i vår husvagn!!!

Veronica - Veraphoto sa...

Åååh, detta vill jag verkligen vinna! Paket nr 1 skulle passa perfekt på min altan så jag kan sitta därute och arbeta nu på sommaren!

Maria sa...

Hej Petra!
Jag är gärna med och tävlar om paket nr 1. Kuddarna och dynorna skulle passa perfekt på våran altan/soffa.
Maria i Piteå.

Lotte Wallskog sa...

Paket nummer två passar mej
en kolonistugeägande tjej
pläden skapar extra atmosfär
och kudden blir en ägodel så kär

Anonym sa...

Jag är som prinsessan på ärten
måste ha det mjukt under stjärten.
Får jag en pläd och den mjuka därtill
då kommer jag att sitta mycket still.

Anonym sa...

jag vill HELST ha paket 1!!!att äntligen kunna inreda köket med mys nu när ungarna är "utflugna" vore ju toppen!!
anki_1962@hotmail.com

Tove sa...

Jag önskar paket två eftersom jag just nu ska påbörja en uppfräschning av mitt rum. Är mitt uppe i nerpackandet av saker så att jag kan måla om. Mitt rum som i nuläget är gult och grönt eftersom det var favoritfärgerna vid fyra års ålder, osnyggt! Så nu ska jag ha ett ljust rum där just pläden och kudden passar perfekt i bilden jag har i huvudet.

(ttovelarsson@live.se)

Sanna sa...

Jag skulle vilja vinna paket 1 därför att jag är i desperat behov av just 4 sittkuddar nu när jag renoverat mina gamla fina grythyttan stolar.

Anonym sa...

Paket 2! YES! Ett nytt överkast är vad jag verkligen behöver! Just nu har jag ett illgrönt skynke som överkast, som tidigare har använts som skydd för hamocken i morföräldrarnas sommarstuga, men kasserats pga solblekt och revor. Mitt sovrum skulle bli som nytt med innehållet i vackra paket 2. Skulle inte förvåna mig om jag skulle sova som prinsessa sedan också!
annika_nils@hotmail.com

Hanna sa...

Jag skulle helst vinna paket nr:1. Som studerande har jag bara kunnat drömma om Day kuddar men skulle aldrig ha möjlighet att köpa dem. Underbara är de, och de skulle passa perfekt i vårt lilla vardagsrum.

Charlotte Håkansson sa...

Jag skulle vilja vinna paket två då jag enbart har en enkel säng och tyckte det såg fräscht och fint nu till sommaren!

Mvh Charlotte Håkansson

madein_paint@hotmail.com

Camilla Gustafsson sa...

För ca 2 v sedan tog livet en drastisk vändning för min bästa vän, tillvaron vändes upp och ner över en dag och sedan dess bor hon och hennes två döttrar hemma hos mig och min familj. (Förutom mina guddöttrar på 4år och 2år så är min vän gravid och föder en son om ca 3 mån!). Eftersom detta kom helt oväntat har vi fått planerat om hemma och fixat iordning ett rum till dem. Sängar och annat nödvändigt har jag köpt och ställt iordning. Jag vill verkligen att de ska trivas och känna sig som hemma, så jag har försökt gjort det fint och mysigt i rummet. Främst är det barnen jag har haft fokus på, så nu vill jag göra något bara för min vän. Därför önskar jag nu vara med och tävla om paket nr 2, så hon kan få en mysig säng att krypa ner i på kvällarna. Ja, eller om hon vill vila sig en stund på dagen, gravid och fin som hon är! Jag håller tummarna för världens finaste vän!! Kram Camilla

Maria - Wikers liv sa...

Alla vill väl vinna något? Så även jag, men jag har ju mest tur när det gäller kärlek, har jag förstått! :) Men deltar man aldrig i utlottningar så har man ju heller ingen chans! ;)
OM jag nu ändå skulle vinna så skulle jag vilja ha paket nr 1. Av den anledningen att jag ÄLSKAR kuddar, men oftast syr dessa själv. Skulle ju vara kul med snygga kuddar som INTE är gjorda av mig... ;) Skulle passa super i det nya huset som ska byggas här i höst...
/Maria

Anonym sa...

Hej i sommar värmen, har smyg läst din blogg ett bra tag. Den är super inspirerande! Du är alltid steget före mode, skönhet & inredning, familjeliv. Du är nr 1 i blogg Sverige, iaf för lilla mig. Vi har just målat om stugan vit inkl alla små bodarna& nyfärdiga med en ute terass. På våra rotting möbler har vi just måtten 45x45 cm, så nya kuddar vore perfekt, alltså paket nr 1. Ha en härlig dag & fortsätt med ditt härliga bloggande, kramis Linda med bloggen " boviksmarinan"

Anonym sa...

HEJ PHILLA,
ÅH VAD JAG SKULLE VILJA VINNA PAKET nr 1. DET SKULLE BLI SÅ FINT I VÅRT NYRENOVERADE HEM, SOM NU BARA SAKNAR "PIFFNINGEN" FÖR ATT BLI KLART. :-)
KRAM NENA

Anonym sa...

önska önska runt i ring önska kostar ingenting
paket 1

http://flinkan69.bloggplatsen.se/

Anonym sa...

Paketet med sittkuddarna skulle jag önska mig och jag håller tummarna hårt! Ha en bra sommar! Hälsningar Anna (annapanna77@hotmail.com)

Matilda sa...

Paket 2. Om ca 1 månad flyttar vi från vår lilla lght till en 5a, men vi har 3 rum som vi måste lyckas fylla upp, så det vore kanon med lite hjälp på traven!
///Matilda

Marianne W sa...

Köpte trädgårdsmöbel i fjol men för kvinnor är bordet för högt. Skulle önska paket 1 med flera sittkuddar för då kommer mina kvinnliga grannar på fikabesök. Skulle sy kuddar men har fått jobb hela sommaren (efter att ha varit arbetslös), så jag hinner inte sy.

«Äldst ‹Äldre   201 – 315 av 315   Nyare› Senaste»