lördag 4 juni 2011

UNE BELLE MATINÉE


.
.

Morgonens lilla Bea vattnar ute i trädgården i sommartröja med tufft kräfttryck från How to kissa frog och ny supersöt sommarhatt från HM. Var där igår och hittade massa sommarfint till tjejerna som fick följa med hem! (Flisan fick tex också en likadan cool stråhatt) Vet att ni är flera som önskar lite tips på barnkläder från de stora kedjorna och det kommer snart...God mogon raringar!


Vilken fantastisk morgon vi har i världens vackraste land!:)

Vaknade tidigt av solens strålar (hade glömt att dra ner gardinerna) Fick genast idén att köpa lite härligt stenugnsbakat bröd till frukost på ett mysigt bageri (som ligger i ett jättefint gammalt industriområde som nu renoverats) och som ligger ett par kilometer bort. Men det var bara det att efter min lilla löptur dit så möttes jag av en lapp att de inte öppnade förrän 8.30...Så jag fick ta mig till affären och köpa "butiksbakat" sådant bröd istället! Inte riiiktigt samma sak men gott ändå och jag fick ju skönaste lilla morgonturen genom Småstaden.I bara ben och med vattenslangen i högsta hugg:) Nu ska alla smultronplantorna och minirosorna som är planterade runt lekstugan få lite vatten för det är vaaarmt idag:)


KL 8.10: Morgonens happy bloggerska tillbaka med frukosten! 1 timmes blandat spring och pw runt Småstadens centrum i den sköna morgonsolen gör susen för humöret:)


Nu ska vi fånga dagen här!


Vi ses senare!


KRAM


.

7 kommentarer:

signerat 71 sa...

Vilken härlig start på morgonen. Själv har jag städat;))) sen blev det mysig frukost ute vid poolen - helt ok det oxå.
Ha en fin lördag!
kram Jenny

Anonym sa...

Jag tycker att det är svårt mmed finkläder till min 8-åriga pojke som passar till skolavslutning mm. Har du hittat nåt fint t Trulle som du kan tipsa om? Ha en mysig dag:)!

Camilla-mamma i England sa...

Åh vad du är sportig och snygg!! Jag hade tänkt ta mig ut och springa i morse, men började städa och rensa papper...inte samma slags feelgood.., men nu blir det en ledig eftermiddag med lunch/middag i härliga Windsor utan barn (efter en vecka bara inomhus med sjuka barn känns det som en extrem lyx att bara komma utanför dörrarna..)
Ha en bra dag!

@my casa sa...

Åh vad du är duktig, vilken mysig start på denna fina dag!

Anonym sa...

Have a nice day Petra!!! here is very colddddd!!! brrrr!! I love of summer!...sun..beach...sea.... love sea!!,very nice your jogging,well,enjoy the day!!!! Andrea from Argentina!

Anna-Panna sa...

Härligt med en sådan start på dagen!

Hihi, jag har likadana löparskor. Tänkte att det hela skulle bli så mkt ROLIGARE då!! Men jag har haft problem med ryggen nu ett tag så jag kan tyvärr inte ut o löpa så mkt. (men jag sprang vårruset med kollegerna på jobbet ändå ;) )

Fin du e (för att inte tala om lilla Bea, gosh!)

Kram.

Cherrybee sa...

your girl is so cute, and i really enjoy your blog, unfortunately i don't understand andything besides ikea;-) have you ever though about blogging in english or having a subtitle?

love from germany

cherrybee

http://live-life-cherrybee.blogspot.com/