onsdag 6 juli 2011

BUHUUUU

.

Helloooo mina raringar!Min älskade kamera är kaputt! Hur ska jag kunna driva H of P utan den??? Finns det någon på Gotland som har en extra systemkamera över kanske??? Ska åka till Visby nu, till Almedagsveckan politikerna och folkmassorna, och kika på en ny men jag tror att det blir liite för expensive...Suck!


Vi ses senare!

KRAM

Psst, Jag har ju I-phonen så jag tar bilder ändå men det blir ju inte riiiktigt samma sak, bubuuuu:(.

20 kommentarer:

casaofmia sa...

Å nej va tråkigt! Är så van att se dina vackra bilder! Hoppas den går att laga.

Little Miss Norway sa...

Is there a camera shop nearby that could fix it perhaps?

Hope so as I love reading your blog and look forward to all the lovely photo's!

Lycka til!

Mxx

Anonym sa...

Oh! That`s life!
Men du, ring Cannon eller nån annan stor....de kanske kan sponsra dej....!

Anonym sa...

Trist! Finns tyvärr ingen renodlad kamerabutik i Visby. Har du tur kan du hitta någon kunnig på Expert, men åk ej till Elgiganten... Är det den som är ganska ny? I så fall ska du ju reklamera, inte köpa ny! Du kanske kan försöka haffa någon av fotograferna på Almedalsveckan och be om råd? Det kryllar av dem där.

Anonym sa...

Æsj. Så kjedelig.. OG dyrt! :(
Håper det ordner seg. Er jo veldig glad i bildene dine på bloggen her også;)
Sofie

Att vara någons fru sa...

Å neeeeej!!! Jag vet precis hur det känns, min dog ju i vintras och det var bara att åka och köpa en ny. Förbaskade teknik!

Anna S sa...

Ett systemkamerahus går sällan sönder på ett sätt som gör att den inte är reparerbar. Ofta är det spegeln, motorn eller moderkortet som är trasigt och det går att ersätta. Lämna in kameran till närmaste serviceverkstad. De brukar finnas listade på respektive tillverkares hemsida. Använder du batterigrepp kan det vara glapp mellan detta och huset. Går det att sätta igång kameran men inte ta kort kan det vara minneskortet det är fel på. Batterierna kan vara urladdade för gott så du behöver köpa nya. Glapp mellan objektiv och hus. Det kan i princip vara vad som helst men troligen behöver du inte köpa en ny kamera, bara lämna in den på service. Hoppas det går att ordna lite snabbt såhär i semestertider. Lycka till!

Anonym sa...

Smart av dig, du får säkert en ny av någon firma som vill sponsra;) Det är inte lika kul med en blogg utan bilder...

Anonym sa...

Tråkigt :(

Men pengar brukar väl aldrig vara något problem i annat fall vad det verkar i den här bloggen :P

Hoppas du hittar en ny fort..


ps. till kommentar ovanför.. varför INTE åka till Elgiganten? de säljer ju märkesgrejer, man får väl gooogla lite innan och läsa på själv såman vet vad man köper..!!

Anonym sa...

Smart där! ;))

Mirre sa...

tråkigt att vara utan kamera, men med tanke på din övriga lyxkonsumtion kan ju inte en kamera för 10 000-15 000 kr vara något.

Anonym sa...

Herregud finns värre saker att klaga över.

Anonym sa...

Håller helt med ovanstående. Känns lite krystat och inte kan väl en kamera vara liiite saftigt för er ekonomi? Låter ologiskt. /J

Anonym sa...

Mycket vill ha mer. Men det är väl din nya livsstil, att få en massa lyxprylar gratis.

sirimunk sa...

Herregud! Må dere være så negative og kjipe?! Også ovenfor en så positiv og flott dame som frk HoP. Ingen tvinger dere til å lese bloggen hennes og det er ingen i verden som vinner noe på å rakke ned på andre på den måten!
jeg håper virkelig det ordner seg med kameraet ditt, på den ene eller andre måten. Bloggen din er til stor glede og inspirasjon. Ønsker deg et fortsatt godt opphold på gotland.
Hilsen Siri
Ps: de flotte bildene fra gotland har vært god reklame, muligens blir det sommerferie på gotland på vår lille familie på fire neste sommer. Spennende!

Anonym sa...

Men jösses, är de negativa kommentarerna på riktigt!? Skulle man bli mindre ledsen över något som går sönder bara för man att man har möjlighet att köpa nytt. Missunsamhet är inte en klädsam egenskap.

Hoppas det ordnar sig med kameran! Hälsningar S (från samma småstad :-) )

Anonym sa...

Håller med många andra, vilka lyxproblem du har att klaga över, det är väl en baggis i din värld....

Anonym sa...

Herregud det sier jeg også! Er det virkelig mulig å være så negative og kjipe, helt enig med sirimunk over.
Tviler ikke på at det er en og samme person som legger inn flere anonyme kommentarer.
Jeg håper virkelig det ordner seg så vi fortsatt kan gå inn å nyte alle de fine bildene du legger ut. Du er jo supergod til å ta bilder.
Og til alle dere negative der ute FINN PÅ NOE ANNET DA VEL! Fortsatt god ferie til dere, kose dere masse på Gotland. Det blir kanskje Gotland på oss til neste år takket være din blogg. Anita/Norge

Camilla sa...

Oj, jag kan också vara avundsjuk, avundsjuk på att Petra är förbaskat snygg, har en härlig familj och ett vackert hus,förvisso har jag också de där två sista sakerna... ;-) men missunsam det är det sista jag är. Jag kan bara föreställa mig så mycket tid du lägger ner på din blogg. Jag försökte också driva på min blogg till att bli hyfsat välläst, men det kräver sitt jobb och den tiden har jag inte.
You go girl och jag är glad att du kör din egen stil och låter oss glada få fortsätta läsa din blogg och se dina härliga bilder.

Kram Camilla

Anonym sa...

Jag har ett positivt vattentätt tips om man behöver dra in lite pengar snabbt....

Sälj lite gamla Odd Molly -plagg på Tradera och vips så har man pengar igen....:-)

Funkar alltid!!!:-)