onsdag 20 juli 2011

EXPEDITION VÄSTKUSTEN

.

.
Utanför vår villa med packning och matsäck nu på morgonen! Spana in mina svarta stockrosor till höger, en trädgårdsfavvis:) (Jag har ny höstny topp från Hunky Dory Tintinstyle, chinos Maison Scotch, väska Mulberry och sneakers från Burberry. Trulle kör RL piké och JC-shorts och Flisan har ChillNtopp och HM-shorts)



Tjingeling!



Goa goa Götlaborgare, nu kommer vi och turistar i er finfina stad!!!

 Har ju faktiskt bott där en liten sväng en gång på 90-talet och tyckte så mycket om att leva i den härliga staden. Nu ska vi var riktiga urturister och kolla på sevärdheter och har skaffat några smarta Citycards som ger oss fri entré på bla Liseberg, Museum, Universeum och fria resor på skärgårdsbåtar och spårvagnar och ja på typ allt!:)


Vi ses senare idag vänner!




KRAM SÅ LÄNGE


.

17 kommentarer:

Annabell sa...

Ett tips till dig är att besöka den nya inredningsbutiken "Artilleriet" som ligger på Magasinsgatan, lovely! Ha det så trevligt i Götet:)

Matilda sa...

Tyvärr är ni inte ensamma att ha fri entré på Liseberg... :P Alla fotbollspelare i Gothia Cup har också det! ;)

Att vara någons fru sa...

Oooo Liseberg är ju hur kul som helst! (Jag brukar tvinga mannen att åka bergochdalbanan, han är inte riktigt lika road som jag är). Hoppas ni får en fin västkustvistelse!

kristina - ingen vanlig dag sa...

Ha det så kul i Götet! Underbara staden.
/Kristina

Therése S sa...

Ha det super kul =)

Anonym sa...

AJ Aj Gothia pågår just nu ni kommer inte vara ensamma.. Glöm Liseberg denna vecka ni får köa i timmar. Inte kul för dina små barn, jag loovar! Åk bort från stan för att få lite lugn o ro.

Anonym sa...

Super kul!! Göteborg är verkligen mysigt. Passa på att se lite härlig ungdomsfotboll mitt i Götet. Det är ju trots allt världens största ungdomsturnering så det är massor av kanonduktiga spelare och kommande stjärnor!!!
/Lena

Anonym sa...

Hoppas ni får det riktigt trevligt här i Göteborg! Kram Linda

Anonym sa...

Hej, undrar vad ni har för färger på huset ser väldigt fint ut! Ha en trevlig Göteborgs tur :-) mvh Linda

Anonym sa...

Åååh vad roligt med en liten tripp till Göteborg. Hoppas ni får det bra och att solen skiner på er.

Kraam J

Anonym sa...

Som några andra redan berättat så är det Gothia Cup denna vecka. 30 000 barn med fri entré till Liseberg, say no more. Ni kunde ha valt en bättre tid att åka till Göteborg på..

Anonym sa...

Men jäklar vad alla är negativa! Nog 17 är Gbg en tillräckligt stor stad för att klara 30 000 extra barn. De kanske till och med har valt att åka just nu för att det är Gothia Cup!

Alla kommer garanterat inte vara på Liseberg exakt samtidigt i alla fall, och köer är det på vilken nöjespark som helst ute i världen.

/Maja (Stockholmare)

Anonym sa...

Nej Maja, du har fel. Du har uppenbarligen inte varit på Liseberg under Gothia Cup- veckan. Det är kaos, minst sagt. Men som tur är finns det ju annat att göra i Göteborg.

Anonym sa...

Så mysigt måste bara säga att mellantjejen påminner verkligen om Lottas söta storasyster. Har en fråga var kommer läppglanset i från och vad heter färgen ?så snyggt till toppen jag inhandlade precis en likadan häromdagen ha det bra i Göteborg tillhör sommaren att åka dit så mysigt:))

Anonym sa...

Anonym, och du har uppenbarligen inte varit på någon annan nöjespark än Liseberg. Liseberg är förhållandevis städat, även under Gothia cup-veckan.

Sen finns det ju som sagt massvis med annat man kan göra i Gbg!

Anonym sa...

Underbara sommar-Göteborg! Ni missar säkert inte Liseberg trots fotbollsinvationen :) Universeum är toppen för både barn och vuxna! Åker ni till skärgården så vill jag tipsa om Vrångö för fina bad. Går direktbåt. Bästa utsikten och drinkarna, Heaven 23. Mysig familjemiddag på restaurang Familjen. Håller med tidigare talare också, missa inte magasinsgatan och passa på att luncha på da Matteo när ni är där. Mina favoriter :) Ha det toppen i götet och tack för din fina blogg! Kram Caroline

Anonym sa...

Åh Västkusten, blir så lockad. Måste ta mig dit en dag, en sommar! :) Kanske kan få lite smultrontips sen :)