onsdag 27 juli 2011

EXTENSIONS & GOTLANDSLÄNGTAN

.
.
Från den bästa sidan;) (Denna bild är tagen i älskade Gotlandshuset för bara ca 1 och en halv vecka sen. Längtar redan tillbaka!) Är verkligen så förtjust i mina extensions från Rapunzel of Sweden. Ovan är det "beachrufs":)

Bonjour ni vackra!


Vilken morgon!!!

Nästan tropisk värme har vi här i Småstaden idag och jag saknar därför havet mer än någonsin. Måste erkänna att det bär mig emot att ta mig till Mälarens strand med skatterna. Ni som tittar in ofta vet ju att jag inte direkt gillar att sätta ner de små tassarna när det bara säger "shlooops"  i dyn. Sen så brukar det vara änder och jättetrångt och grillos och vass och bollar som flyger och massa flugor i en enda röra och inte en fräsch fläktande havsbris så långt man kan ana! Hm, men skatterna vill ju så gärna bada i värmen så det är väl bara att följa med:)

Senare idag ska jag fixa en fin liten tävling åt er bloggisar igen! Så håll ögonen öppna:)


Jag önskar er alla en sooolig och härlig dag!

KRAMPssst, Så ni förresten Allsången igår? De här killarna bjöd verkligen på sig själva och värsta sommarlåten i finalnumret - vilket drag det blev! "Seize the day" passar ju super denna fina dag:)


.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Kollar runt på din fina blogg! Tack för alla fina idéer.
Letar matsalsbord. En fråga är det Ikeas Norden du har? Är du i så fall nöjd?
Bordet i köket, vet du var man kan hitta liknande (gillar benen väldigt mycket).

Inredningsintresserad mormor

Johanna sa...

Gillar ert hus på Gotland jättemycket! Alltid lika roligt att se bilder därifrån. Vad är det för klänning du har?

På vår gata sa...

Här skiner solen med idag! Underbart, jag hoppas att solen är här för att stanna.

Kram

Anonym sa...

Kul med håret! Men kan du inte svara på hur många slingor du satt i, och om det är något självfall i det? Du flätar väl det på nätterna som man ska göra, blir det vågigt då?

Ska du ha det i 3 månader, brukar inte rek. att ha det längre. Jag vill aldrig mer ha keratinfästen, sååååå mkt hår bryts av.....:(

Har microringar nu, mkt snällare mot håret! =)

Ha det!

HOUSE OF PHILIA sa...

Tack för era hälsningar tjejer!

Anonym - Jag minns inte hur många slingor exakt. Runt hundra kanske? Det är lite lite självfall i det, jättefint hur som helst och superbra kvalité! Vet inte hur länge det får sitta i. Så länge det ser bra ut kanske:)

KRAM

P

HOUSE OF PHILIA sa...

Johanna - Tack! Det är en ChillN-klänning


Mormorn - Det är ett Norden som jag målat själv och det är stort och jätterobust och bra!:)

KRAM

P

Elvira sa...

Blir så sugen på att prova extensions när jag ser ditt fina hårsvall.

Älskar Hoffmaestro, de har humörhöjande musik och även bra lugnare låtar också.

Maria Johansson sa...

Jag blir SÅ sugen på att skaffa extrensions när jag ser ditt fina hårsvall men jag är lite smånervös just för att jag har ett väldigt tunnt skandinaviskt hår och är rädd att det ska slita på håret. Men jag undrar främst hur du sätter i, gör du själv eller går du med håret till en salong?

Att vara någons fru sa...

Nä fy, förstår att det tar emot att trängas bland vass och grillos och gudvetvad! Och du; vi får helt enkelt sy ihop en bloggdejt snart! Än så länge är jag ju mobil (någotsånär) - tror att vi är många som kan tänka oss att åka en bit :)

Kram

Julia (mittialltvitt.blogg.se) sa...

Usch förstår känslan. Inget kan ju mäta sig mot havet! Men det är sol och varmt, alltid något :)

Önskar dig och barnen en fin dag !

Kramar J

Anonym sa...

Kanske har du besökt "fel" stränder kring Mälaren?

a piece of happiness sa...

De allmänna stränderna som finns i den staden är inte så fräscha som man kanske skulle önska. Det är svårt att hitta "rätt" strand om man inte har en privat.

Jag tycker tonen på vissa kommentarer här är förvånansvärt kaxiga. Vad får ni ut av att skriva som ni gör? Det skulle vara intressant att veta.

Varför lämnar ni en kommentar över huvudtaget på en blogg som ni INTE tycks gilla speciellt mycket. Det finns flera bloggar därute för alla smaker. Det här är inte den enda. Men ni verkar ha svårt att slita er härifrån ändå av någon märklig anledning.

Malin på ön sa...

Geggigt bad är inte kul, jag längtar också tillbaka till Gotland : ) Var det svårt att få till färgen jämnt när du målade matbordet? Vad hade du för färg? Ha en solig dag,
Malin

kristina - ingen vanlig dag sa...

Ditt hår är urtjusigt och jag förstår dig angående dyiga bottnar. Uäck! Havet är det bästa att bada i men jag antar att det ockås är en vanesak.
/kristina

Linruz sa...

Håller med dig om dyiga bottnar, bläk!!
Jag är grymt sugen på att testa extensions jag med, men väntar nog till hösten. Vi har ju en resa till Turkiet som väntar i slutet av aug och jag har hört att saltvatten sliter ngt enormt på det.
Hur har du fäst dina.
Kram kram
Lina

Anonym sa...

Världens finaste Philia.
Blir lika glad varje gång man tittar in på din blogg.Alltid positiv och glad. Det smittar av sig. Tack för att du delar med dig av din vardag.
Många kramar Maria i Göteborg

Dagarna sa...

Jag är precis likadan. Bor jättenära en sjö, men badar sällan där.
När vi är på gotland badar jag mer än gärna.
Längar tillbaka till underbara Gotland!

Tant Åsa sa...

Ta med skatterna till Långsjön utanför Surahammar eller det jättefina badet utanför Skinnskatteberg. Eller varför inte det urgulliga lilla badet ute vid Ängsö. :-)