söndag 10 juli 2011

FEELING HOT HOT HOT

..
.
.

Bloggerska trippandes på Visbys gatstenar tidigare idag! Byxor Marlene Birger (nya superfavvisar från Tintinstyle - dock något för varma idag), clogs Gul & Blå, väska Mulberry och linne American Vintage (vill bara uppmärksamma att mina, hm, "små svalor" inte alls är "toksvettiga" även om det ser preciis ut som det!:)



Tjingeling Söndag!




Nästan nyss hemkommen från "storstan" Visby!  H var tvungen att fixa ett par små ärenden så det fick bli en liten sväng till kanske jordens vackraste stad idag igen:)

Mycket märkligt väder idag btw. I förmiddags när vi lämnade vårt sommarställe för att åka till andra sidan ön så var det kanske 18 grader och mulet. När vi sen efter bara en halvtimme når Visby är det 28 grader och strålande sol!(?) Jag hade satt på mig stickad tröja och långbyxor,hmm, inte såå komfortabelt i den hettan... Så det var bara att fixa ett nytt litet linne pronto!:)




Lunchen intog vi på ett av mina favvoställe som heter Strykjärnet Creperie och som ligger mitt i Visby. Där är det jättemysigt och de har de godaste crepsén ni kan tänka er! Jag åt chevré-crepes med honung, ruccola och mandel och jag lovar DET verkligen var bland det godaste jag ätit:)



Dagens busiga Bea och en av hundra urmysiga små gränder i Visby. Det är verkligen precis så rart som i Pippifilmerna:) (Beas klänning och tights, som åkte av snabbt, kommer från Esprit)




Sen köpte vi gotländska glassar och tidningar och satte oss i Botaniska trädgården en stund. Där var det fantastiskt fint och det blommade maassor av underbara rosor samtidigt i säkert hundra olika rosa/vita/gula färger! Såå vackert och mycket inspirerande. Kolla bara in bågarna med honungsrosor bakom mig - kanske vore något i lilla trädgården hemma i Småstaden? (Jag har en honungsros som är ca 1 meter hög...)


Bea har somnat för kvällen och nu ska vi kolla på en spännande sommarthriller här. Känner mig sådär lagom soft och lite seg så det passar perfekt med soffmys:)



Önskar dig en skön kväll så ses vi imorgon!


KRAM


.


16 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för att du delar med dig!! Allt är så snyggt och du med! Kram Lotta

Anonym sa...

Hej
Undrar om du har fler bra tips på caféer, lunchrestauranger och andra matställen och butiker i Visby som bör uppsökas. Åker snart dit med våra vänner och vi har barn så det måste gå att kombinera med barn. Är ofta på Gotland så jag har ngr egna favvoställen men kul att höra vilka andras är så man inte missar ngt bra. Ha en skön sommar!

Anonym sa...

Hej i gen P!
Många svar med samma frågor som folk ställer hela tiden. Men du svarade inte på min fråga...

Maria - Wikers liv sa...

Skrattar lite GOTT åt din kommentar angående "de små svalorna" , kärt barn ahr många namn ;) :)
Vilka vackra bilder du bjuder på, och rolig läsning!
/ Maria - Wikers liv

På vår gata sa...

Vilka underbara bilder!

Jag instämmer i att Botaniska trädgården är fantastisk, alla dessa rosor... Underbart!

Kram Daniela

Karin L sa...

Det var verkligen varmt i Visby idag. Det blev både glass och DBW för oss oxå! Rosorna var verkligen bedårande!

Att vara någons fru sa...

Det ser ut att vara en underbar vistelse. Skönt att ni har möjlighet att bara slappna av och ta hand om varann.

Malin sa...

Hann inte riktigt med frågestunden, men hoppas att du vill svara i alla fall. Har funderat ett tag på nu hur "ni" gör. Alltså ni som bloggar om inredning o flyttar runt tavlor och annat på väggarna hela tiden. Blir det inte en MASSA hål, eller hur löser du det?! Jag har precis "fått" nya ytskick (plus en massa annat) i hela huset o är närstan rädd för att sätta upp saker alls. För tänk om jag inte tycker det blir bra och vill flytta på det?! Då har jag ju en massa fula hål som jag definitivt inte vill ha där... Tacksam för tips!!

mammaxtre sa...

Så bra ni har det. Härligt!

Ha det fortsatt fint

Anonym sa...

Hej!
Missade frågestunden men jag ställer en fråga nu istället. För "länge sedan" fick du många frågor om vad du jobbade med och då hade du något kreativt på G som du inte ville avslöja vid det tillfället eftersom det var i sin linda. Nu när det har gått en tid kanske du är redo att berätta vad det var. Jag är en sån där konstig, nyfiken människa som har funderat på det då och då, även om jag inte känner dig ;). Vill du fortfarande inte berätta så önskar jag dig i alla fall LYCKA TILL!
KRAM

Anonym sa...

Hej anonym, ovan...
jag ställde frågan i frågestunden men hon svarade ändå inte...

Anonym sa...

Jag missade tyvärr frågestunden men undrar vad "spegeldekorationen" i den trädgård kommer från? http://1.bp.blogspot.com/_K7FLTQMc6Xo/TDeGwYri3EI/AAAAAAAAHbY/rNkU6P74k8w/s1600/DSC_0226.JPG

Tack på förhand för hjälpen!

Kram Linda

casaofmia sa...

Härliga bilder från Visby!

Anonym sa...

Ursnygga bilder och du är ju snygg som få. Upphör dock aldrig att förvånas över vilka frågor folk ställer. "Inkomster o utgifter o vilka spel dina barn har,,,,? Men hallå? Hur orkar du ens svara...

Anonym sa...

Jäklar vad snygg du är människa! All cred till dig som ser ut så där 3-barns mamma o snart 40 dessutom :-).

Keep up the good work!

Kram, Anna

Sofia Agardtson sa...

Vad härligt ni verkar ha det på ön :)