fredag 15 juli 2011

SOMMARMORGON

.

.
Kan någon gissa vem Bea ville se ut som denna morgon?:)




Bonjour mesdames!


Hur mår ni finingar denna julifredag!?

Här är läget så mycket bättre idag, hurrey! (Fast ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta när man läser vissa kommentarer, men nåväl;)

Underbar solig morgon har vi idag också efter en kväll och natt med värsta ovädret. Har aldrig varit med om liknande här på ön tror jag med sånt skyfall och blåst! Vi satt inne i värmen i huset och myste och åt urgod persikopaj (recept kommer:) och tittade lite på Victorias regniga födelsedagsfirande på Öland. Det roligaste och konstigaste med det programmet var att Kungen satt i en sopsäck (?) för att det regnade så och att Prinsessan Madeleine såg ut som ledsen tokblöt kattunge. Resten av publiken hade typ sydväst, stövlar och  regnställ. Såg ni? Kunde ingen i produktionen skaffat fram ett par paraplyer åt stackars kungafamiljen eller ville de själva kanske inte ha det???




Full fart klockan 8.10 fast att det är sommarlov! Bea var så söt när hon kom tidigt imorse och höll upp håret i händerna och sa "Mamma, Bea är Pippi":) Tog fram lite trädgårdsståltråd och fixade riktiga Pippiflätor som står rätt ut och fick en skatt som är såå nöjd.


Igår kväll åt vi också en fantastiskt god och ganska enkel middag. Jag ska snart fixa det receptet åt er så håll utkik!


Önskar er alla en fab fredag!



KRAM




.

35 kommentarer:

Maria - Wikers liv sa...

Så söt liten "pippi" ni har. Skönt att du mår bättre... Din sjukdom väckte tydligen debatt... ;)
/ Maria - Wikers liv

Anonym sa...

Underbara flätor:) Vill min tjej också ofta ha, svårt nu sen hon fick tag på en sax på dagis och fixade sig en page..:)
Trevlig helg!
/Marica

Att vara någons fru sa...

Ha ha ha helt fantastiska bilder! Och jag håller med dig om kommentarerna, ibland undrar jag om det finns någonting som du kan skriva som INTE skapar en diskussion. Trist. När det ska tjafsas bara för tjafsandets skull.
Nåväl.

Anonym sa...

Söt liten pippi!
Nja inte satt han väl i en soppsäck?! Vilken soppa!
*sorry kunde inte låta bli* Hoppas att du kan ta den =)

Anonym sa...

Kul att du skrev om kungen!
Satt och tänkte på det hela programmet igår och bara undrade NÄR någon skulle skriva någor om detta komiska inslag.

Eftersom vi läser samma fantastiskt spännande bok så skulle jag kriva till dig igår " Du är kanske inte sjuk utan bara sugen på att få läsa ifred" men det känns onödigt att vara ironiskt efter alla inlägg hit och dit. Men nu skrev jag ju det i allafall...

Härligt att du mår bättre!
/ Elsa

Marthina, Holmbytorp sa...

Hon är helt bedårande! Vilken liten Pippi, så coolt! Kram kram.

Casa del Caos sa...

Sötaste lilla Pippi!

Jag reagerade också på kungens sopsäck!
Tyckte det såg LITE knasigt ut när han klappade händerna där under plasten! Hehehe!

Skönt att du mår bättre!

Ha det gott!

casaofmia sa...

Söt Pippi! ser fram emot receptet!

Anonym sa...

Varför sitter folk och skriver kommentarer och kallar sig polis, socialarbetare, läkare osv. på en blogg!??? Tror dom verkligen på fullaste allvar att vi går på att dom har den titeln!?
Jag kan sätta en stor slant på att det är nån jävla nolla som inte vågar stå för att hon är en nobody, men vill vara Någon!!

Krya på dig Petra!
Mvh Karin utan blogg! titel...? ingen!

Camilla-mammas egen.com sa...

Skönt att du mår bättre!! Kommentarerna i går fick mig också att skratta rejält och var tvungen att översätta åt min engelska man (som vid det här laget är rätt insatt i din blogg efter allt jag berättar om vad jag ser och läser-gillar den verkligen!!)
Ha en bra dag! Ser fram emot recepten! KRAM

Helena sa...

Söt liten pippi!! Och beträffande den blöta kungafamiljen så var det sagt att INGEN fick ha paraply- ingen i hela publiken fick ha det och samma regler gäller visst kungafamiljen! Antagligen skulle det skymma sikten- alla ska ju kunna se scenen och artisterna :)
Men man kan ju tycka att man kunde ha byggt nått glasbås åt kungafamiljen!
Ha en skön fredag!
Kram Helena

Anonym sa...

Hvilken søt liten Pippi :-). Så bra at formen er bedre i dag. En god latter forlenger livet. Og i går forlenget jeg livet med alle kommentarer til ditt innlegg, he he:-)))). Du er bare best! Anita

Camilla sa...

Haha, jag dööör, var tvungen att läsa dina tidigare kommentarer. Att folk orkar, och anonymt också...Tänka att orka läsa en blogg som man retar sig på!!!
Kram Camilla

Hanna sa...

Haha, du, jag tänkte precis samma "varför i hela friden var de ingen dom kunde ge dem paraplyer??!" för visst var det sopsäckar de hade på sig, stackarna!! Ja och prinsessan M såg verkligen lite ledsen o obekväm ut:(
Visst är det ändå "skönt" med dagar med lite sämre väder, så man bara får kura in sig och mysa?
Skönt att du känner dig piggare å JA herregud vilka kommentarer du får av vissa, men det är bara att skaka av sig!
Ta åt dig av de fina istället;)
Härlig fredag på dig!!

Stina-Lee sa...

Åh vilka underbara bilder! :-) Här hemma är det pippi för hela slanten just nu, från morgon till kväll. Tack för en bra blogg, kikar in ibland men har nog aldrig kommenterat.

Anonym sa...

lol Love Bea posts :)
she's the best ;)
Ana

Annelie sa...

Sötaste Pippi jag sett! Hoppas ni får fortsatt sol nu och slipper åska. Kram!

Anonym sa...

Vad det gäller KUNGEN så såg han rätt bitter och sammanbiten ut på flera av bilderna som togs igår, kan det hända att han kände sig som en SK*T som lika gärna kunde kastas i en svart sopsäck ?! Lite roligt var det i alla fall!

Vad det gäller din "sjukdom", du skriver om ÅTERKOMMANDE infektion, så kanske bör du ta tag i det och försöka hitta källan till den återkommande infektionen. För inte kan du tro att du får hjälp av detta penicillin i alla tider och vad ska du äta då när det längre inte hjälper?

// En som undrar!

fiffi sa...

Kan inget annat än hålla med övriga , Bea är så söt som Pippi. Och de dumma kommentarerna, så är det skrattretande att folk bara orkar. Så skönt att du är bättre

Anonym sa...

hihi vilken sööt liten pippi :)
Regn och rusk på Gotland, kan inte stämma? aldrig varit med om :)

Hoppas ni får en fin dag idag.
Kram J

Anonym sa...

Gott att du är piggare, följer din blogg så gott som dagligen & begriper inte hur man orkar kommentera din blogg, antagligen är de bara avundsjuka på ditt härliga liv & blogg. Ha en fortsatt bra semester på ön. Kram Linda i norr, just nu i Blekinge skärgård:-)

Anonym sa...

Förresten TACK för all inspiration du tillför oss alla varje dag. Hoppas du orkar blogga länge till:-) kram igen Linda i norr

Liw sa...

vilken söt liten pippi! :)

Jenny H sa...

Ni ser ut att ha det underbart mysigt i ert nya hus :) Både din mamma och du är lika duktiga som Ernst att hitta känslan i er inredning (vilket ni skall ta som en komplimang, bäst att förtydliga eftersom folk är bra på att förvränga saker i bloggvärlden)! Din Bea-Pippi är som vanligt såå gullig! Stor kram till er!

Designing good life - Sarah sa...

Härliga bilder!

Angelica sa...

Vill bara önska dig en fortsatt fin sommar tack för en fin blogg!! Kram Angelica

Evis sa...

Tack det samma hördu! Oj va lycklig man skulle ha varit med de där flätorna. :)

a piece of happiness sa...

Jag håller med dig ang. Kungafamiljen. Jag tyckte faktiskt synd om dem.

Någon typ av regnskydd kunde dem väl ha fått. Jag förstår att dem tvekade att ta på sig sopsäckarna. Vita regncaper hade jag fixat.
Eller ett litet tak. Det var bedrövligt att se. Skäms SVT! ;)

Bra att du är på bättringsvägen. Det är inget roligt att vara dålig när man har semester.

Sjöbris o vita ting sa...

Underbar liten Pippi! Tack för alla Gotlandstips du delat med dig av. Kanske blir det besök på ett par av dem inom kort då vi ska dit.

Anonym sa...

Söt Pippitjej!! Bry dig inte om alla negativa kommentarer. Avundsjukan är ett gissel, vad vet man om hur andra har det! Tack för dina fina inlägg, det är roligt att läsa om din FINA familj!!!
KRAAAAAAAAAAAAAAM B

Anonym sa...

Jeg blir så irritert på dere som kritiserer andre for å kritisere, finnes det ikke ytringsfrihet? Når noen stiller kritiske spørsmål kaster mange seg seg over stakkaren som har våget å åpne kjeften og beskylder vedkommende for å være et null, for å være misunnelig og stakkarslig. Litt hønsegårds-tendenser etter min mening.

Line sa...

Herlig liten Pippi! Har du fått fikset kameraet? veldig fine bilder som alltid

Så flott at formen er bedre :)
Veldig moro å lese kommentarene i går ..det var da veldig så mange som hadde sterke meninger om medisineringen din ..hi hi

Ser frem imot flere inspirerende innlegg,

Juule sa...

so adorable..

Anonym sa...

Så fina bilder! Snälla kan du inte berätta vilken kamera du använder, inställning, objektiv osv? Snälla?! :) tack på förhand! Kram

Anonym sa...

På grund av tv-sändningen så var paraplyer inte ett alternativ, då hade dom helt enkelt inte synts. Hur kul hade ni som tittade tyckt att det var?