lördag 16 juli 2011

TRE FAVORITER I LILLA SMINKVÄSKAN

.
.


Mitt lilla surviverkit:)



God Morgon Lördag!


Här väntar strax en utflykt till södra Gotland (sudret) idag! (Utan liten Beabus så det blir alltså en barnledig lördag:)

Det ska bli så mysigt att komma dit igen för där nere tillbringade jag alla mina barndoms somrar. Mina föräldrar har kvar det lilla huset, där vi var då, så det måste jag titta till... Sen måste jag bla till Folkeryds klassiska café (hängda jämt där som liten), Vamlingbo och fantastiska Fide Fajans bla....

Ska bara tipsa innan jag åker om mina tre absoluta sminkfavoriter nu när det är somrar. Jag är ju inget fan av mycket make-up men concealer, rouger och solpuder är ju alltid trevligt:) Nu har jag hittat den absolut bästa concealern ever från Lancome och jag tror att det var Make upartisten Anna Kokotos som också tipsade om denna. Den syns inte, den är superlätt att lägga på, den är vattenfast (du kan springa, bada, svettas osv) och den kletar inte alls + att den har SPF 12 så du skyddar huden dessutom.

Sen har vi det "magiska" osynliga rouget från Smashbox. Det är en tunn klar gel som du lägger på kinderna och som gör att det ser ut som om du rodnar lite. Mycket naturlig rosa färg, du känner dig inte sminkad och du kan även ha den på läpparna! 

Sen har vi ovan en kräm med lite solpuder känsla också från Smashbox  (på bilden är det en testtub) som gör att du blir lite glittrig, får lite färg, en jämn ton och passar super på den som är solbrun!

Det var alltså lörddagens sminktips från mig:)


Ha en strålande dag tjejer!


KRAM


.

21 kommentarer:

fiffi sa...

Låter ju som några produkter jag skulle kunna tänka mig att pröva. Vill gärna ha en foundation som lägger sig som en tunn slöja,utan att täppa. har användt MK nu sist,är nöjd men tycker inte den riktigt låter min hud andas. Hoppas ni får en bra Lördag på Ön.

Anonym sa...

Hej!

Tack för tipsen! Jag är 40+, och mamma men jag älskar mode, smink, skönhetsvård, inredning, musik, resor mm mm, trots det!

Tack för en inspirerande blogg=)

Maria

På vår gata sa...

Jag gillar också Lancomes concealet. Den här hängt med ett bra tag nu, men det är ingen idé att byta ut den, för den är helt enkelt bäst! :)

Hoppas att du får en fin dag, på södra Gotland.

Kram Daniela

a piece of happiness sa...

Jag har använt Lancomes concealer nr. 01 jättelänge nu och törs inte byta för den är så bra. Men Smashbox har jag inte testat. Ska nog göra det.
TACK för tips!

Anonym sa...

Jag undrar bara hur många extension slingor du satt i, och om det är något självfall i det alls? Ser så rakt ut. Jag har lite självfall och behöver löshår med lite självfall!

Stina

Johanna Stålros sa...

Tack för tipsen, letar just efter en bra concealer....önskar er en mysig dag i södra Gotland. Kram Johanna

casaofmia sa...

TAck för tips och detsamma till dig!

Anonym sa...

Testtub = du har fått den för att göra reklam? = pålitligt?

Soul of Maïa sa...

Ha en härlig dag på Sudret, hoppas på att komma dit snart och hälsa på bästa vännen. Tack för alla inspirerande inlägg du skriver och att du delar med dig av dig själv så mycket. Njut av dagen

Att vara någons fru sa...

Tack för tipsen!!! Alltid roligt att prova ngt nytt.

Anonym sa...

Gratis grejer..igen.

Anonym sa...

hei! Fin blogg altså! Du presenterer så mye fine klær! Digger chill og odd molly, Lexington etc. Så jeg blir jo inspirert av alt det fine du viser frem så det blir slank lommebok av dette, men morro!!! Nå har jeg bestilt meg cammisole toppen fra Lexington takket være deg.... he he.... Også nå vurderer jeg å herme etter deg vedr. de to smashbox produktene! Men, da har jeg ett spørsmål til deg!; jeg var inne på deres nettshop og der ser det ut til at du må fylle i state!! Selvom jeg valgte Norge som land.... Så kommer ikke videre i betlaingen! Hvor kjøpte du de? el fikk du de fra? Har du et tips til hvor man kan kjøpe de på nett for uten om deres side??? takker.... Ha en fin kveld!

Benita sa...

Alltså, på riktigt, anonym(a) ge er. Vad spelar det för roll om Petra fått ett och annat? Vi som läsare ska vara glada att hon orkar hålla på varje dag hela året om. Jag för min del utgår från att Petra ibland får prover men att hon bara skriver positivt om dem hon verkligen gillar. Jag får själv erbjudanden med jämna mellanrum men tar bara emot om det är något jag verkligen är intresserad av att testa och tar inte emot urskiljninglöst och jag skriver bara om det om jag gillar't. Petra verkar vara vettig och jag har svårt att tro att hon resonerar annorlunda. Vem vill stå för att ha skrivit om produkter man inte gillar?

A House With A View sa...

Alltid bra med sminktips!!

Kraaaaaaam aka

Anonym sa...

Jag vill gärna veta att det P uttalar sig om är sponsrat eller inte. För vem köper reklam? Eller tror ni tjejer på all reklam bara för att någon känd människa uttalar sig positivt om ngt på TV tex? Att Max Factor är faantastisk, bara för att de säger de (smular..) eller att någon kräm skulle göra underverk med rynkor (wow DEN krämen skulle jag också betala storkovan för.., men tyvärr finns ingen kräm som gör under, det handlar liksom om så mycket annat; gener, solen, hur du lever, hur gammal man är osv. Så nja säger jag, när någon får betalt för att ge ditt omdöme. Däremot kändes Lancome produkten mer ärligt beprövad av P och ja den skulle jag ge en chans.

PHILIA sa...

Tack för era goa hälsningar tjejer och kul att ni gillar det lilla sminktipset!!!:)

Produkterna finns på Kicks och provtuben får man om man köper flera Smashbox produkter samtidigt (precis som man nästan alltid får några prover när man handlar flera produkter på en parfymeri:)

Önskar er en fin kväll!


KRAM

P

Anonym sa...

Hur använder man c-cealern, bara punktvis eller som en foundation? :)

Anonym sa...

Jag undrar bara hur många extension slingor du satt i, och om det är något självfall i det alls? Ser så rakt ut. Jag har lite självfall och behöver löshår med lite självfall!

Stina

Anonym sa...

Hej!

T.o.m jag får provtuber på Kicks när jag shoppar där och jag driver ingen blogg utan är bara en grå mamma=)

M

michan sa...

Ska prova conelern för jag hittar ingen som jag gillar :)
men jag gillar inte alls att använda några produkter i ansiktet på sommaren (bara eyeliner och mascara) då solen skiner och man får underbar färg i ansiktet varje dag då behöver man ju knappast smörja på sig färg också, det spar jag till vintern oh låter huden andas på sommaren.

Benita sa...

Bäste konsumentombudsman aka anonym, jag tror att vi alla här har tillräckligt mycket vett att förstå att man får ta reklam i medier med en stor nypa salt.

Jag för min del har inget behov att veta exakt vad Petra köpt eller fått prova, jag testar själv om något verkar intressant och hoppar över om inte.

Kan rekommendera http://www.radron.se/ för er som vill ha oberoende tester.