onsdag 13 juli 2011

UTE PÅ PROMMIS

.




Ute på kvällpromenad runt "vår" fina udde. Linne & espandrillos Lexington Clothing, tuffa favvobyxorna från Marlene Birger (Tintinstyle) och sommarklockan från Triwa (Creative Lounge)



Todeloooo!


Denna morgon nynnar jag fortfarande på bästa Veronica Maggio:)

Vädret är på ön idag, hmmm, "sisådär" och jag tror att vi ska göra en liten runda med bilen  för att kolla in lite schyssta keramiker/gjutare/skulptörer som finns här i trakterna. En liten inspirationstripp helt enkelt:) Det finns mycket av den varan här på ön. Hantverkare i varenda by nästan och många är så fantastiskt duktiga.



Kolla mina extensions med svenskt hår från Rapunzel - det ser så otroligt äkta ut och jag är så himla glad över mitt nya "svall"! Här har jag bara låtit det självtorka och inte lockat eller fönat. Ni mina bloggisar har 10% rabatt hos bästa Rapunzel of Sweden fram till den 8 augusti på alla extensions (ange bara koden houseofphilia på sista sidan).



Gårdagskvällens Bea med en hittad indianfjäder i håret:) Badräkt Stella Cove från Babyshop och tröja HTKAF, shorts HM och skor Adidas.


Gaaah, det här kortet är så kul! "Honey - du kan väl ta ett kort nu när jag sitter här själv vid det vackra vackra havet". H såg den halvnakna tjejen som bara dök upp men det gjorde inte jag hahaha:)



Hoppas du får en fin dag!



KRAM




17 kommentarer:

Maria sa...

Haha, underbart :)

Anonym sa...

Utrolig flotte bilder, og morsomme!!!:-) Ha en strålende dag!!! Klem Siv

Anonym sa...

Håret ser riktigt snyggt och verkligt ut, men satte du i det själv eller kan man gå till en frisör för att få dom isatta? Kram A

Att vara någons fru sa...

Håret klär dig verkligen, bra beslut att testa!

@my casa sa...

Håret ser väldigt naturligt ut - jättefint!

Kul med utflyktstrippen - det är ju så härligt med all kreativitet
just på gotland.

Anonym sa...

Och då passar han på att fota! hahahaa... ;)

casaofmia sa...

HÄrligt kort!

christiane sa...

....so ein schönes Wetter.
Ich wünsche dir, und deiner Familie noch
einen schönen Urlaub.
Christiane

LOPPISLIV sa...

Hej sötis!! Fniss ett sånt roligt foto ni fick där :-) Ohhh er nya stuga ser jättefin ut. Hoppas du hittade mycket fint på din lilla inspirationstripp. Tänk att jag aldrig varit på Gotland, har blivit jättesugen på att åka efter att du delat med dig av alla fina bilder :-)

Kram P

Johanna Stålros sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Johanna Stålros sa...

Så verkliga dina extensions ser ut, verkar vara bra kvalitet, som på allt annat som du bär. Kram på dig du fina.

Anonym sa...

Såå till gjorda kort. Att din stackars man går med på alla kort.
Min mening.
Tack o hej

VivanDivanGoesFashion sa...

Härlig bild med "hopparen" i bakgrunden :-)

Dina extensions är superfina. Är jättesugen att göra i hela håret igen. Har bara framtill nu men måste låta mitt eget växa lite till först...

Kram
/Vivvi

Anonym sa...

Härliga bilder, som alltid ! =)
Måste hålla med om att dina extensions verkligen ser äkta ut, riktigt snyggt!! Här behövs det dock inga, har redan suuper långt hår =)

Må så gott i värmen.
Kraam Julia

Anna-Panna sa...

Du är så naturligt snygg!!! Måste bara få säga det :)

KRAM.

Kviddevitt sa...

Hahaha! Faktiskt. Jätteroligt! Det är min typ av humor det, haha. Men det kunde bivit en jättefin bild :)

Anonym sa...

Solar många topless i Sverige numera? Jag är nästan aldrig på svenska stränder, är hela semestern i Kroatien. Här solar många topless, även vanligt med nakenbadare! De som solar topless springer även runt topless/bdar osv. Jag har fått för mig att man gör inte det mycker numera i Sverige? Jag föredar "påklätt" med bikini/baddräkt. Lite trött på allas nakenhet!

Ditt löshår ser jättefint ut, tänk vad extra hår kan göra för utseendet, kul! Hoppas bara ditt egna inte blir förstört, händer tyvärr många. Ska du ha det i 3 månader eller?

Kram/G