tisdag 9 augusti 2011

I VALET & KVALET

.




Hur många olika sockersöta och härliga tapeter finns det egentligen??:)



Tjingeling girls!



Seent inlägg blev det idag men vet ni vad - vårt bredband har strejkat heela långa dagen och inte förrän nyss så började det funka igen - äntligen! Men jag har saknat er raringar:)

Här i Småstaden regnar det och åskar just nu och jag sitter och bläddrar i alla de tapetböcker som jag släpade hem ifrån färghandlen tidigare idag. Så himla mycket fina tapeter det finns! Pip, Canovas, Intrade och Nina Campbell bla



Blommigt och krispigt i tapetväg fanns det massor av på Öbergs i Västerås idag. Toppen! Tapeterna till vänster kommer från kollektionen De Mme Pitou, Intrade, och var bara så fantastiskt fina. Kanske bli det den lila med fjärilar i Lo Lo´s rum... Den söta med pappegojjor som jag bla visade igår kommer från Nina Campbell.



En annan favorit! Hur ska man kunna välja bara en flickrumstapet när det finns så många??? (Tack "Team Öbergs" för hjälpen idag:)


Nu blir det sommarens allra näst sista Allsång här!



Ha en riktigt mysig kväll!


KRAM


. 

27 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, hvilken leverandør og modell er den siste tapeten? Den med rosene? Fantastiske tapeter? Jeg skal selv pusse opp et jenterum, og finner inspirasjon på nettet. Takknemlig for svar!

Vennlig hilsen
leser fra Norge :)

På vår gata sa...

Massa med fina tapeter! Förstår att det kan bli svårt att välja. Gillade den med fjärilarna på.

Kram Daniela

Casa of Mia sa...

Ja, hur skall man välja, det finns så mycket fint, de du visar är underbara. Vi har Engelska Tapetmagasinet i Göteborg som har fantastiska tapeter och tyger!

Att vara någons fru sa...

Gör om fler rum så får du chans att använda fler tapeter ;)

Anonym sa...

Jättefina, förstår att det är svårt att välja. Jag ska också göra om i vår 7åriga dotters rum och hon har önskat att få lila så den med fjärilar på var ju jättefin.. kanske kunde bli den?Jag har kollat runt men ännu inte hittat någon men den du visade har jag inte sett innan. Vi ska göra en fondvägg tänkte jag och sen resten vita väggar. Det ska bli så spännande att se hur resultatet blir i Lo lo´s rum:) Allt du gör bli ju så himla fint:) Önskar dig en fin kväll!Kramar Sofia

Anonym sa...

Tycker absolut den du håller i med den blå fjärilen.

/camilla

Anonym sa...

Ser fint ut o somrigt! Själv e jag ingen fan av tapeter, gillar mer enfärgat målat men till en liten söt tjej passar det nog. Lycka till med valet!
Tack för din fina blogg! Älskar den!
Kram Eva

Anonym sa...

Tråkigt att du tog bort min fråga angående Lexington. Undrar var alla de kläderna tog vägen, försvann intresset i och med att sponsringen var över?

Anonym sa...

Åh, vilka fina! Kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Tur att det inte är jag som ska välja.
/Jenny

Anonym sa...

Hm sponsring Lexington..?? Det kan man undra ja.
Så ytlig blogg fortfarande.

mina finaste. sa...

Det finns verkligen galet mycket fint till små damer :D Jag kan tänka mig hur jag själv skulle gå igång.....

Kram och ha en skön kväll!

mammaxtre sa...

Valmöjligheter finns det gott om, lycka till :-)

Johanna Stålros sa...

hihi ja alldeles FÖR många att välja på;) Lycka till, själv lider jag av svår beslutsångest....Kram Johanna

Anonym sa...

Jätttefina tapeter allihop. Vad tycker din flicka? Är det inte bäst att fråga henne eftersom det är hon som ska ha den i sitt rum? Lycka till, det blir säkert bra! Mvh Jeanette

Anonym sa...

Where have you bought those lovely blue and white elephant mugs?

Fina tapetter!

Linda sa...

Härliga tapeter du har att välja på. Min dotter fyller snart 14 år och nu har jag inte så mycket att säja till om längre vad det gäller inredning på hennes rum eller kläder. Tack och lov så har hon väldigt god smak så jag är helt överens med henne men jag avundas dig lite som fortfarande kan bestämma stora delar för det är ju så kul.
/Linda

Fia sa...

Hello! Så fina tapeter, mina absoluta favvisar är ju de med papegojor;) mycket personlighet, vackra färger. Tack för alla tips ang Gotland också förresten, vår resa blev perfekt trots halvtaskigt väder;) stor kram/ Fia

Anonym sa...

Hej

Om du kan vänta en liten stund till kan jag tipsa dig om Mimous kommande tapeter i deras nya kollektion. De är helt underbara med fjärilar och blommor.

Anonym sa...

Min absoluta favorit e pip från intrade, tror jag ser den i bakgrunden på en av dina bilder. Finns i en massa färger men den som e ljust grön/ turkos med fjärilar och lite blommor e så fin på väggen ;)) man blir så glad av den varje gång man e i rummet/ Linda

jonaslindstrom sa...

Många härliga tapeter! Jag gillar den med fjärilarna. Kul att läsa din fina blogg!

Titta gärna förbi vår dagbok: http://www.lindstromdiary.com

Jonas

Sweetassugar sa...

Har precis stått i samma val själv men valt tapeter till garderoben i entrén. Efter många om och men blev det pips tapet med fåglar och rosa botten. Tittade på samma tapeter som du nu. Idag har mina rullar kommit till butiken och ska snart hämtas. Tack för en härlig blogg med mycket inspiration.

Önskar ibland att jag bodde kvar vid Mälaren så jag också kunde ta mig till Tullhuset med allt fint som du visar därifrån.

Styrkekram mot alla tråkiga inlägg.

//Sandra

Radhusdrömmar sa...

Ja svårt det där och svårt att bestämma hur mycket barnen ska vara med och bestämma. Jag håller precis på nu och gör om min 8-årige sons rum. Han har fått bestämma när jag har sållat lite. Nu blir det en fondvägg från Photowall.
Jag gillade den tapeten med fjärilar, men det kanske blir lite mycket att ha den i hela rummet.

Ska bli kul sen att se hur det blir.

Kram

Elina sa...

Åh såg just framför mig hur fint det skulle vara med en blommig tapet blandat med massa fina djur... finns det ingen så ska jag göra en själv! Vore väl fint? :-)

Kram Elina

Annica sa...

Snälla underbara människor som läser denna blogg. Är det någon som kan hjälpa mig? Jag söker med ljus och lykta efter en tapet med "touile de joy" känsla. Tapeten är vit med svart motiv föreställande luftballonger, lite växlighet samt människor.Skulle så innerligt gärna vilja finna återförsäljare, tillverkare eller leverantör. Hoppas, hoppas att någon kan ge svaret eller åtminstone en liten ledtråd. Tack på förhand! Åh tack till Dig Petra som ger så mycket av Dig själv! Tack för Din inspiration!

projecantasi sa...

Butterfly :)

Anonym sa...

Jag förstår inte varför man nu läser bloggen om man tycker den e ytlig!
Ingen tvingas till det! Men jag tror nog ni tycker den e bra set är väl därför ni läser.
Själv älskar jag bloggen!
Eva

Anonym sa...

Tips på inspiration till lite tuffare gli KRUM med härlig indisk touch: kolla in ellasinspiration.blogg.se med inlägget som heter nåt i stil med "av två världar". Det tror jag du skulle gilla! Hamna iaf i min inspirations app tills mina flickor blir större. Gillar huvudgaveln, och sån skulle man väl kunna påta ihop själv... Sänglamporna är för coola och giganttavlan super! Kolla in säger jag bara