söndag 14 augusti 2011

NÅGRA FAVVISAR FRÅN ODD MOLLY FALL

.
.

.
Lite söta blusar, tunikor och koftor





Bonjour sköna Söndag!




Idag fick vi sovmorgon - jippie!! (Tack lilla sömntutan Bea) Ska precis fixa frukost och klockan visar redan 10:30:)

Sen ska jag göra en äppelpaj av några av alla de tusentals äpplen som finns i vår trädgård! Måste vara någon typ av "äppelår" i år eller? Huuur mycket frukt som helst dinglar på våra fyra träd. Eller är det så att träden inte mår så bra och därför produceras enorma mängder äpplen? (har för mig att jag hört det någonstans)


Men först slänger jag, på begäran, in mina favvoplagg från Odd Mollys fall 2011. Både de ljusa och de mörkare:)




Gillar blått på kläder också just nu!
.



Önskar er alla en riktigt sköööön söndag!


KRAM


P



.

17 kommentarer:

Dr Molly sa...

Fina favoriter du valt! Mrs Melton Jacket är min absoluta favorit tillsammans med jeansklänningen Suiteheart dress! Ljuvliga!

Kramar

Eva sa...

Äppelmusteriet på Blåsbo rekomenderas om man har mer äpplen än man kan äta upp. Supergod must, helt naturlig.

Att vara någons fru sa...

MMmmm så mycket vackert. Den översta vänstra koftan är fantastisk!

Lilla Majken sa...

Helt ljuvliga. Tack för all inspiration du ger oss varje dag.

Anna sa...

Hejja Odd Molly! Så snygga!

Vår trädgård dignar av päron istället! Goda är de men synd när alla kommer på samma gång! Äpplen kan man ju musta! Riktigt lyxigt att servera på fester sen!

Kramen!

Anonym sa...

Det er herlig med mye epler. Vi har syv epletrær på rekke og rad i hagen vår. Men ikke alle bærer like godt. Fire av trærne bærer alltid frukt, men annethvert år. Kanskje det er slik hos deg også? I år har vi også myyye epler. Men våre er vinterepler og ikke modne før i oktober. Da blir det safting, eplemos-syltetøy og ikke minst eplekaker og paier. Nam-nam:))
Noen fine fra Odd Molly her.. men jeg liker best fra tidligere sesonger.. hvor det var mest broderier og ikke så mye farger om hverandre.Litt renere liksom. Nå synes jeg nesten noen er litt batikk-aktige.. og det blir litt for mye bohemsk for meg.

Linruz sa...

Vad sugen du gjorde mig på äpplepaj nu :)
Kanske vore något att slänga i hop till söndagseftermiddan.
Ha en skön söndag
Kram Lina

LOPPISLIV sa...

Fin fina favoriter!! De två översta är mina också :-)) Äppelpaj låter mums, men här ska det nog bli marängtårta istället till eftermiddagsfikat och movie tajm, vi har lite mulet och regn här nere hos oss, då passar fika och film perfekt. Ha en toppendag du fina. Kramen Paula

MagasinetByAlexandra sa...

FinFina plagg!
Såg en så intressant intervjuv på dagens nyhetsmorgon (TV4) med Odd Mollys chefsdesigner Karin Jimfelt-Ghatan!

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=odd_mollys_chefdesigner_om_nya_kollektionen&videoid=1881336

Casa of Mia sa...

Mums med äppelpaj, en favorit nu när hösten snart är här! Jättemycket snyggt från Odd Molly, så härligt med höst och vinter nytt!

Johanna sa...

Sidentunikan näst överst hade jag missat! Gillar den ärmlängden.

Anonym sa...

Tack snälla för OM inspirationen och att du svarade så snabbt på önskemålet!! Nu ska jag också ut i trädgården och plocka lite äpple till en paj, mums mums!

Kram

Anna i Skåne

Bilge sa...

Hej! Vilka vackra foton, för alla som vill se en naturskön bild så vill jag tipsa att mitt foto är med i stadsfinal - gå in o rösta - checka in på min blogg!!! skriv att du röstat då lägger jag in din länk i bloggen =) love & piece

Anonym sa...

Hej!

Nej, den överesta bildsamlingen bestod av bedrövliga OM-plagg, tyvärr inte min smak. Tur att det finns andra märken och att smaken är som baken dvs delad=)

pralinen sa...

tackar för OMtipsen, ett par av modellerna skall jag bestämt prova...

Anonym sa...

Dock är det nog lite så att det är något av en utmattningstrend på OM kläder. Dessa ser dessutom ut ganska precis som tidigare modell. Det är inget nytt längre. Har en känsla av att ganska många OM fantaster börjat tröttna. Jag hör nog till dom. Än så länge ser jag inget jag vill ha, kanske dyker det upp ett verkligen vill ha plagg. Får väl se. Men jag är iaf allmänt trött på det "frilliga, volangiga modet"!

Stina

Mama K :-) sa...

Kul med lite höstnytt!!! Du har så härlig smak och därför har jag ett önskemål... Får man ha det :-)??
Jag har två grabbar... Har du roliga höstnyheter för tuffa fina killar också??? Vore jättekul med lite av din inspiration för dem nu inför stundande skols- o förskole start o när hösten är på intågande!

Tack för en superbra blogg, beroendeframkallande!!