onsdag 3 augusti 2011

NI ÄR BÄST







Bea och jag njuter av den underbara sommaren och gör en spontandans nere i hamnen!:) Vi var där igår kväll och åt gott på en restaurang och njöt ett glas vitt innan vi promenerade den korta biten hem igen. Vilken fantastiskt varm och fin kväll de var. (Blus är en förra årets Odd Molly och  jeanshortsen är gamla avklippta favvojeans. Bea hade klänning från Esprit och Converse på fötterna)




Todelooooo!



Tokgillar er alla ni vackra tjejer där ute i cyber! Ni är såå goa och fina och jag har absolut bloggvärldens snällaste besökare. Man blir ju bara så glad!:) Kanske kanske dyker det upp något mer videoinlägg här på H of P (när det var så uppskattat)  Fast det är ju bara för jobbigt att höra sig själv prata, tycker ni inte?:)



Var tog Beabus vägen? (Hon gömde sig bakom en genomskinligt vindskydd...:)



I Småstaden byggs det massor med bostäder nere i hamnen och bakom Bea syns stadsdelen Lillåudden.


Här i Småstaden har vi fått Medelhavstempuraturer och strax tar vi en tur till Småstaden utomhuspooler som ligger bara ett par minuter härifrån för att svalka oss!



Vi ses senare raringar!


KRAM


.


25 kommentarer:

Camilla sa...

Hej Petra, skulle behöva lite Västeråstips av dig.Vi firar vår ettåriga bröllopsdag på söndag och tyärr krockar den med att vår tioåring skall skjutsats och skrivas in på konståkningsläger under söndagseftermiddagen/kvällen. Därför funderar vi på att stanna i V-ås över kvällen/natten för att slippa stressa hem till Eskilstuna för att fixa lit mys. Våra planer var att äta på Limone som jag tycker är ett trevligt ställe. Tyvärr har dom inte öppet på söndag. Var skall man äta och var bor man bäst i Västerås?
Kram från Camilla i grannstaden!

Anonym sa...

Gårdagen var ju riktigt skojig, först såg vi Dig live här, kul initiativ!

Sedan såg vi dina barn på tvärsnytt i reportaget om Monstertrucks :-)

Nu får Du ett tips av oss!

Nyaste Bo Bedre nr 8 Augusti är ute! Reportage med Day Home-parets sommarhus . You gonna LOVE IT!!

Ha en fin dag i Västerås!

Anonym sa...

Förstår att du "tokgillar" alla dina underbara bloggläsare, det är ju oss du tjänar pengar på! ;-)) ja ja det är både bra och helt otroligt att bloggande har blivit ett "arbete" !?! Bea är hur söt som helst, och visst tycker man inte om att höra sin egen röst. Fy!;-) Men du gjorde det galant och jag tror som med många andra att det är väldigt uppskattat och en rolig grej. Jag tyckte iallafall att det var kul att få höra hur du låter... Njut av den härliga dagen, sj jobbar man men skulle vilja vara leeedig jag med. Tur att man har ett bra jobb att gå till.

Anonym sa...

Hei du.
Veldig koselig by du bor i:) Har nettopp vært i Stockholm forrige uke og stoppet i Vesterås ved Tullhuset for en liten pause. Kjempefin butikk med mangen små og store skatter. Veldig kjekt å høre stemmen din i forrige innlegg. Elsker bloggen din og alle fine tips. Hagen din er virkelig et syn ser det ut som. Skal lage en stor rabatt på plenen med mange fine blomster og prydgress her hjemme. Klem til deg.

Att vara någons fru sa...

Mer videoinlägg till folket säger jag! Och du är ju så vacker att det inte direkt gör ont att se på dig :)

Kram

Anonym sa...

Hej fina P!
Vill bara säga att du är en riktig role model för mig. Du är söt som socker men det viktigaste av allt är att du verkar så himla snäll och vänlig, ja en riktigt mysig person. Det måste vara underbart för dina barn att ha en så fin mamma!
Ser gärna fler videoinlägg med dig!!

Kram från Anna i Skåne

@my casa sa...

Videoinlägget var ett jättekul inslag!
Det lät väldigt bra.

Ha en ljuvlig dag i värmen:)

Anonym sa...

Søte piker! :-)
Nydelig topp fra Odd Molly! Hva heter den? Kos dere -og ha en fiiiin sommer!

Randi

fiffi sa...

vilka sötnosar ni är. Det är härligt med värmen ,vi får passa på att njuta.
Västerås verkar vara en super fin småstad, blir ju lite sugen att titta närmare på den.

ha en super duper dag. Tjing

Naimiez sa...

Vilka underbara bilder!!!!

Therése S sa...

Härligt fina bilder på er två.
Ha en fortsatt underbar sommar.

Arcturasidyll sa...

Ja visst är det jobbigt att höra sig själv!!? Men du o din röst är helt ljuvlig=) Jag jobbar ju på en förskola o förra terminens "tema" var KROPPEN. Då lärde jag och barnen oss varför man upplever sin röst på olika sätt. Jag hör ju hur jag låter när jag pratar men så låter jag ju inte på riktigt. Alla andra hör ju min röst på ett annat sätt.... man får ju ett "annat" eko i huvudet och då hör man sig själv på ett sätt, medans andra hör utan "ekot"... jag har ett så otroligt roligt jobb o lär mig massor av nytt hela tiden.... Ha en skön kväll!!

Johanna Stålros sa...

Jo det är verkligen skumt att höra sig själv prata, inte alls samma röst som jag hör när jag pratar med andra.....Kram j

DREAMS of JOSEFIN sa...

Det var härligt att höra dig. Man blir ju nyfiken på hur personen i fråga hörs när man bara ser massa bilder. Du lät iallafall hur mysig och trevlig som helst, och du verkar vara en lugn och harmonisk mamma. En sådan som jag önskar att jag blir när jag själv får barn. Jag håller med dig om att det är jobbigt att höra sig själv prata, men det tycker nog alla ;). Jag tycker att du är en fantastisk person, du är en förebild för mig. Du ger mig inspiration och motivation. Jag mår bra och blir glad av att läsa din blogg. Du är bäst! Stor kram från mig

Annelie sa...

Vad fina ni är! Och jag kan bara instämma i att dessa varma sommarkvällar är ljuvliga - man vill aldrig gå och lägga sig!! Och jag som matar bebis på natten.. hahaha. Tack igen för din fina, glada blogg! Kramar annelie

Anonym sa...

Hej Petra!

Kändes superkul att få veta mer om tjejen som skriver bloggen jag kikar in på minst en gång om dagen, jag syftar på videon! Du låter snäll och verkar mysig! Nu hoppas jag du vågar släppa en annan "spärr" - visa oss dina badrum! Jag hoppas du märker att du får mer uppskattning ju mer du är "dig själv", vi gillar dig bara meeer när vi ser att du också är mer än bara perfekta stylade bilder.

Tack för mycket härlig inspiration!

Kram Mia, en sjuksköterska i Stockholm

Rövarmamman♥ sa...

Hej fina Petra! Å tack för videoinlägg blir ju så himla kul o får se lite live :) e sugen själv på att slänga upp ett ;)

Vilka underbara bilder o här har vi också de varmt o härligt!
Hoppas ni får en fin kväll, toppen din var ju sååå fin på! Me like! KRAM SÖT!!

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Kul med en inspelning!
Vi spelade in samtal på jobbet en gång. När jag sen lyssnade insåg jag att jag låter som en 9-åring, haha! Ingen hit och jag får väl lägga till lite mera bas i stämman!
Ha det gott!

Mia sa...

Ha ha, vad roligt du snurrar på håret precis som jag gör då jag blir nervös. Är alltid lika galet hemskt att höra sig själv. Tack för att du bjuder på det.

Mrs Sessan för Lifestyleblogs.se sa...

Underbara action bilder Petra.
Njut sommardagarna vidare.

Kramar från ett super HOT Norge

Två systrar sa...

Tur att du hittade henne bakom glaset ;-) Håller med om att det är märkligt...mycket märkligt, rent av obehagligt att höra sin egen röst, det kommer jag få göra i tio veckor framöver på Svt dessutom, varje torsdag där jag är med i en ny tv serie....hjääälp!! Kram C

Annika sa...

Vilka fina bilder!

idag ska vi fira här hemma för vår lilla dotter är en månad, blir lite nya kläder till henne =)
En underbar första månad har det varit!

HA en mysig dag!

Malin och Prinsessan sa...

Vilka härliga sommarbilder! Har sagt det förr men din blogg är verkligen så mysig :)

Kram!

Michelle sa...

Åh vilka fina bilder! Älskar den fina Odd Molly tunikan du har! :)

Måste bara säga att det var så kul med din videoblogg, du verkar så himla trevlig och rar!

Kramar/Michelle

Anonym sa...

Du har ju den sötaste rösten Petra!... men visst håller jag med om att det är svårt att uppskatta sin egen rösts när man först hör den men jag tror att man vänjer sig.

Vore jättetrevligt att se fler videosnuttar från dig för du har absolut inget att skämmas för så tveka inte om andan faller på ;) Ha en skön dag!

Kram Linda