onsdag 17 augusti 2011

OH MY VILKET GYM

.
.


Min tokduktiga söta PT  bjuder på lite törstsläckande:)




Tjing!




Här har vi en P som är både slutkörd och bara såå nöjd:)


Idag har jag varit på det fräschaste lyxigaste gym jag någonsin ens varit i närheten av och det bästa av allt - det ligger i Småstaden!(?) Dessutom så var PT:n som jag bokat en jättehärlig tjej som var superduperduktig och verkligen visste vad hon pratade om. Jag är nu så motiverad att träna så det finns inte! Nu ska vi köra ett par ggr i veckan, hon och jag, och jag ska få lära mig massa bra rörelser för tjejer (buk, rygg, rumpa och lår ni vet;) och få kostråd osv och vet ni vad? Jag tänker peppa er också! Vet ju att ni är många i samma sits som jag och har en vilja att må riktigt bra, som har "mammakroppar"  och vill bli fitare. Det kommer alltså bli en del inlägg om "Philiaträningen" framöver men, så klart, inte bara om det:)




Bildbeviset att jag faktiskt börjat gå på gym hihi;) Stället heter Hässlö Care, ligger vackert strax utanför Västerås och är helt amazing med gym, spa och relax i samma hus. Gruppträning, Milon, Bikramyoga(ska testas. Någons som provat?) mm finns där. Såå snyggt, exklusivt och nytt och jag bara måste tipsa alla er som letar gym i Småstaden! Blev verkligen positivt överraskad. (I omklädningsrummet finns det tex glasdörrar till duscharna och en riktigt mysig och fräsch bastu. Bara en sån sak! Det har jag aaaldrig upplevt på ett gym tidigar. Det brukar ju vara trångt, svettigt, blött och "hårigt" och man brukar känna sig som  den "klenaste lilla räkan i fitnesshavet":) Det bästa av allt? Det kostar inte många kronor mer att vara medlem där än hos de andra gymmen...


Jag lär mig utfall - myyycket effektivt på rumpa och lår och tokjobbigt.  Man går liksom långsamt med stor djupa kliv och sätter i hälarna först och trycker ifrån. Gaaah, vad det kändes. Testa själv!



Receptionen på Hässlö Care - kolla bara in träskåpen till höger med nycklar där man kan lägga sina värdesaker precis där man tränar. Perfekt för en bloggerska som måste ha tillgång till både I-phone och kamera typ jämnt, även under träningen;) Detta blir super!


Nu ska jag strax ta och gå ut i det underbara vädret (25 grader + sol) och handla kvällsmat nere på stan. Känner att jag vill ha något nyttigt men riktigt smaskigt ikväll. (är jättehungrig) Hmmm. Söta bloggisar - ni kanske har något bra middagstips som ni vill dela med er av???



Önskar er sweeties en skön kväll!


KRAM


P




Psst, Tusen tack igen för alla era hälsningar. Love u girls!



.

.

25 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Wow vilket ställe!!! Vad kul med lite tips till oss oxå- det kan behövas efter den här sommaren;) Kram Johanna

Anonym sa...

Så flink du er!

Hva med ovnsstekt laks(jeg bruker salma, men det finnes kanskje ikke i sverige?, brokkoli, spinat, ristede sesamfrø, teriakisaus og litt fullkornsris?

Anonym sa...

Hej! Vad kul att du har kommit igång med träningen...gymmet ser jättefräscht ut. Själv ska jag snart iväg och träna Zumba!!! Önskar dig en trevlig kväll. Kramiz Nina R

VivanDivanGoesFashion sa...

Ser superfint ut. Kul att du kommit igång och det ska bli spännande att följa hur det går. Vill du ha en god sallad så gå till CoffeHouse by George i Skrapan. (fast det vet du säkert). Älskar deras sallader :-)

Kram
/Vivvi

Magasinet By Alexandra sa...

Det vore riktigt intressant om du ville prata mer om träning här på din blogg! Jag är tycker själv det är roligt att träna och gillar god nyttig mat! Det skulle vara roligt om du vill lära vidare det du lär dig av din PT och de tips hon ger om mat och träning! Själv är jag student och det finns inte utrymme för en PT, men träning och tips som förbättrar träningen och maten älskar jag att lära mig mer av!
kram!

Anonym sa...

Ser ut som du hittat ett inspirerande ställe att träna på ! Härligt ! Du får gärna peppa mig också :)
Tyvärr inget middagstips från mig, har precis vandrat planlöst mellan hyllorna på ICA och hoppats på inspiration...men den uteblev och det blev vanligt vardagsmat istället...vilket iofs barnen iallafall uppskattar :)
Kram
Kicki i Åre

Johanna sa...

Gud vad härligt! Ser ut som ett underbart ställe.

Sandra sa...

Vad roligt att du kommit igång. Bikramyoga är helt fantastiskt och på samma gång en näradödenupplevelse för en del. Vad roligt att det nu kommit utanför de största städerna och blir tillgängligt för fler. Tycker absolut att du ska prova! Glöm inte att fylla på med vätska före och efter bara, det är nästan 40 grader och man svettas rejält !
Tack för inspirerande blogg!

Anonym sa...

Men var är Bea när du tränar?
Går hon på dagis?

Vad jobbar du med till vardags?

Lotta sa...

vad snyggt gym! och bikramyoga ska du absolut testa, har själv hållit på i ett par år (dock inte de senaste månaderna) och det är verkligen bra toning och man blir mycket vigare i värmen.
Ett tips till de som inte har tid/råd/ork att gå till gymet för att träna: kolla in bodyrock.tv och deras supersnabba interval trainings - sajten fungerar även som motivering.
Ha en bra kväll P :)

Therese sa...

Ska bli kanonspännande att följa dig och din träning. Jag behöver lite bra träningstips. Just nu är det mest PW's som gäller för mig. Kan vara kul att alternera sig lite:)
Kram

Cathrine sa...

Åh en egen PT det hade verkligen varit något!
Ett tips på jättegod lunch
riv morötter och finhacka lök. Stek i lite olja. Vispa ihop 1 ägg och en äggvita samt lite vatten. Krydda. Häll äggen över morot/löksteket. Stek till en omelett. Blanda keso strimlad kalkon lite färska hackade kryddor och lite paprika och purjo. Lägg i den stekta omeletten och servera med grönsallad! Jättematig och god när du har i morötterna och löken i själva omeletten!
Lycka till med träningen!
Kram C

Anonym sa...

Hej på dej! Nu blir man verklien sugen på att komma igång med träning men för min del blir det att ta de i lugn takt nu till en början då jag blivit mamma till en gullunge för 6 v sedan!! Så vill jag tacka dej för att du ger en liten guldkant på vardagen, alltid lika ql o intressant att kolla din blogg! Du klär dej alltid så fint, man blir riktit shoppas sugen! Ha det gott! mvh. tjej fr. Finland

Anonym sa...

Hei
JA, DET BLIR GØY Å FØLGE LITT TRENINGSOPPLEGG.HÅPER PÅ MASSE GODE FORSLAG PÅ SUND FROKOST, LUNSJ OG MIDDAG!!!ET DESSERT FORSLAG FRA MEG ER: VANILJE KESAM OG FROSNE JORDGUBBAR KJØRES I BLENDER! NAM NAM OG SUNDT!
HEIDI

Lise-Lotte sa...

Hej hej
Bikramyoga ska du absolut prova härligt både fysiskt & psykiskt!
Lycka till.
Lise-Lotte

mammaxtre sa...

Var du ensamen på gymmet :-)

Jag skulle också behöva besöka ett gym.....

Ha det fint

Anonym sa...

Va roligt! Det ser jättefint ut!

Elin sa...

Åh va härligt det låter med träning och käka nyttigt pepp! Ser jag verkligen fram emot! =)

Gymmet ser ju tokfräscht ut!

Camilla sa...

Kul med ett så härligt ställe och att du är tokmotiverad! Ser fram emot peptalk ifrån dig :-) Själv är jag helnöjd med att ha klarat tredje dagen med aftonbladets viktklubb och även en timmes motion varje dag. Tyvärr har jag börjat min viktresa alldeles för många gånger och för varje gång startar jag på en allt högre vikt. Men kanske.....kanske kan jag disciplinera mig den här gången.
Lycka till!
Kram Camilla

Mrs Moet sa...

Hej

Gymmet ser verkligen fräscht ut.
Jag testade Hot yoga idag för första gången och det var riktigt skönt.
Gott att komma igång igen!

Åsa

Rebecca sa...

Superfin blogg! Hittade hit för ett par dagar sedan och kommer garanterat att stanna :) Ser fram emot träningstipsen också. Kram :)

Anonym sa...

Gymmet ser ju skit läckert ut! Mycket fint! Själv har jag också satt igång med träningen på "riktigt" igen efter mina tvillingar kom. Kör numera 5-6 pass på min crosstrainer, powerwalks och hemma-styrketräning i veckan. Nu ska både sommarkilon och tvillinggraviditets-kilon boooort! Ser fram emot lite tränings snack på din blogg!

Ha det gott!
kram,
Linda B

Anonym sa...

Härlig blogg, läser ofta!! Lycka till med träningen! Undrar oxå när du tränar, är Bea på dagis? Jag har 3 barn och jobbar mycket, min man jobbar ännu mer. Skulle vilja träna mer på dagen men man får ju inte ha barnen på dagis annat än när man jobbar. På kvällen skall allt annat fixas, jag hinner springa 2-3 ggr/v (tar 35 min dörr-dörr) men att vara på ett gym hinns inte med. Hur löser ni det?tacksam för tips om det...

Jessica sa...

Woooow vilket fräscht gym, där passar du in klockrent ; ) perfekt att de har lite av varje och det gör ju det inte sämre när bastu och dusch är fräscht också. Bikramyoga har jag själv inte provat, men en väninna till mig tränar det och tycker det är superskön träning- jag tror det passar dig?! Det låter toppen att du ska tipsa om lite kost/träning = )

Nu ska jag ut på prommis med barnen,
kram Jessica

Anonym sa...

Till er som är själva med barn när du vill träna (och då inte kan lämna på dagis) eller vill träna när maken inte är hemma tex. Många gym har barnpassning! Min min son var bebis tränade jag på ett gym (i Örebro) där barnpassning fanns. Oftast sov han, men när han blev lite större hade han kul i en dryg timme med "barnvakten" på gymet. Händer det något är man ju i närheten och kan komma direkt!
Ser fram emot att få läsa om träning i din blogg. Har också funderat på PT men vill ju hitta en riktigt bra sådan!