söndag 7 augusti 2011

SÖNDAGSHÄLSNING

.

.


En "något trött" bloggerska idag med typ tredje latten för dagen i handen! Måste bara tipsa er igen om mina Rapunzelextensions som jag själv är jättenöjd med! (Jag har ca 80 keratinslingor med svenskt hår). Idag och imorgon har ni fortfarande 10% rabatt på dessa om ni skriver rabattkoden houseofphilia vid beställningen!:)




Hallå Söndagseftermiddag!




Japp, det blev både en jättekul och riktigt seeen partykväll igår (igen!):) 

Nu är jag så där superduperhungrig som bara kan bli efter en rolig kväll med ett gäng fab tjejer, bubbel (och "Rosa Pantrar";) och Pizza Hutpizza är det jag är mest sugen på,mmm.

 Så nu måste jag hoppa ur mysbyxorna och ner i jeansen pronto  och sticka iväg och handla mat, nya magasin, smågodis och hyra film! Det regnar ute så det blir en perfekt kväll att vara riktigt soft inne och ligga i soffan och kramas med familjen och ha altandörrana öppna så man hör det mysiga ljudet av regn utanför!



Ha en skön eftermiddag så ses vi senare raringar!


KRAM



.

21 kommentarer:

annasaramaria sa...

Låter som ni har en mysig kväll framför er! Mys på!!

@my casa sa...

Kul kväll i går, mysig soft dag inne i dag, exakt samma sak här i storstan!

Kram Åsa

Casa of Mia sa...

Söndagsmys med godis och film är super! Känns nästan lite som höststämning. Trevlig kväll

Linda sa...

Du ser inte alls trött ut. En jätte fin bild. Nu ska vi snart också ha lite myskväll...

//Linda från Bellahome.se

Anonym sa...

Måste fråga vad det är för nagellack och läppglans du har på dig! Så himla fint!!! Snälla låt mig få veta:) kram Viccan <3

Emmie sa...

Hur trött och sliten du än må vara så ser du i alla fall precis hur FAB ut som helst, som vanligt! ♥ :)

Att vara någons fru sa...

Du är verkligen den perfekta reklampelaren för det där håret. Så jädrans snygg är du. Hade inte jag haft galet mycket hår redan hade jag handlat på mig.

Johanna sa...

tycker också du är lika fin som vanligt:) var kommer tröjan ifrån?

Anonym sa...

Har för mig du häromdagen skrev att du möblerade om och skulle tvätta fönster mm mm...är sååå nyfiken på ommöbleringen - eller blev det inget av med det? Hoppas på lite nya tips och idéer!
Kram Sjöjungfrun

Charlotte sa...

Härligt med en sån kväll och mys i soffan en regning dag som denna:).

Linruz sa...

Låter som en kväll som min ungefär.
Visst är det mysigt att höra regnet smattra utanför.
Här vankas det te och scones till kvällsmat- riktigt höstigt.
Ha en mysig kväll
Kram Lina

Johanna Stålros sa...

Njut av innemys- det gör jag. I kväll blir det nybakt körsbärspaj och portvin;) Kram Johanna

Anonym sa...

Håret ser fint ut, absolut! Men är du säker på att det är just svenskt? Detta finns att läsa på So Caps hemsida, ett av de bättre löshåren på marknaden:

De använder ej europeiskt löshår därför att:
"Det är oetiskt. Det mesta europeiska löshår som finns på marknaden tvångsklipps på unga flickor av ligor som sedan säljer håret mycket dyrt. I Europa finns det helt enkelt ingen tradition att klippa av sig håret, och tillgången är därför mycket liten. Det lilla utbud som finns och som frivilligt skänks eller klipps av hos frisörer, används endast till peruker."

Ville bara du skulle veta detta, för jag tyckte det lät mycket obehagligt, och tänker inte välja det håret. PÅ Rapunzels sida står det inte heller att det är just svenskt, det kan lika gärna komma från Norra Europa skriver dom! Finns nog ingen garanti.

Extensions bör dessutom alltid tas ut efter 3-4 månader för att det egna håret inte ska ta för stor skada (vilket det tyvärr ofta gör). Även om man har starkt hår, känns det inte fräscht att ha fästena 6 cm längre ner efter ett halvår...

Så att betala så mycket dessutom, för hår man har så kort tid känns inte heller som ett alternativ för mig iaf. Det bästa löshår jag haft var Great Lenghts, indiskt remyhår, som är det att välja först o främst, tycker jag!

Även So Cap är jättebra, och lägre i pris än Great Lenghts.

Har haft extensions i några omgångar, så jag har lärt mig en del!

KrAm
Elisabeth

Anonym sa...

Hallo!!
Visst du är snygg men gillar dig i lte kortare sportigare frisyr,
Kanske man inte ska sträva efter för långt hår i mogen ålder kan bli lite billigt, hur snyggt hår det än är??
Men de,e vad jag tycker! Kram

Välkommen Hem! sa...

Hoppsan hejsan! Du ser lika fräsch ut som vanligt! Skulle jag lägga ut en "dagen-efter"-bild på mig själv på bloggen skulle jag skrämma iväg alla som läser den (inte för att jag har så många som du men de närmast sörjande typ...) haha!
Ha en härlig myskväll! Kram på dej

Anonym sa...

Hejsan. Tycker du är super i ditt hår, själv har jag kort mörkt. Och jag kan inte håll med om att det är billigt med långt hår i mogen ålder. Så blir man 30 så måste man klippa sig? Det är hur man klär sig och hur man är som gör en människa billig, oavsätt om man är 15-55. Snälla kvinnor ha håret som ni själva vill långt eller kort. kramar från en 27 åring med kort mörkt hår (kanske är billigt då jag "försöker" se "mogen" ut)

kristina - ingen vanlig dag sa...

Du är så sjukt snygg människa! Det var nog det hela idag :)
kram / kristina

Anonym sa...

Har också shoppat Hunky Dory tröjan fast den ljusblå, beställde även denna nyans som du har på bilden men färgen passade mig inte alls. :)

KRAM M
pojkmamman0405@hotmail.com

A House With A View sa...

Häftigt med löshår men jag har hår så det räcker och blir över, haha. Skulle kunna donera till behövande ;) Jättefint på dig dock! Och bra till alla dem som har tunt hår och som har svårt att få till ett snyggt långt hår!

kramkram aka

Anonym sa...

1. Exakt vilket hår är det du har? (jag försökte hitta via hemsidan men fattade inte riktigt)

2. Hur sätter du fast det?

3. Hur vet du att du får "rätt" färg om du beställer via nätet?

mammaxtre sa...

Ljudet av regn kan vara oerhört rogivande att lyssna till. Men idag är Solen tillbaka, i Trosa, och den skall det njutas av :-)

Ha det toppenbra Petra