lördag 27 augusti 2011

STOCKHOLM TUR & RETUR

.

.

Ovan: Jag njuter av allt fiiint på butiken Bazaar i Barkarby Stockholm! (som också har en netbutik där jag beställde mitt kinesiska vitrinskåp till vardagsrummet). Vore inte den knallblå stolen riktigt cool i ex ett pojkrum? (Något på denna bild fick faktiskt följa med hem, gissa vad?:)



Bon soir tjejer!




Nu har vi  kommit hem efter vår lilla Stockholmstripp idag! Ja, den blev faktiskt väldigt liten för morgonen hemma var såå skön och vi kom inte iväg förrän efter lunch. Så vad vi hann med var...




Först gjorde vi ett stopp i Barkarby och kikade på uurläckra kinesiska skåp och möbler. Kolla bara kistorna ovan!



Liten skatt busar med tungan rätt i mun vid nästa stopp Ulriksdals Slottträdgård:) (Det är den trädgård som trädgårdsmästaren Rappne i programmet Äntligen hemma driver!)


En helt fantastisk handelsträdgård där jag skulle kunnat stanna hur länge som helst!:) Så otroligt mycket olika sorters krukor och rosor och pioner och perenner och ja typ alllt som man kan önska... 



Ett hav av olika sorters snygga krukor från Kew Graden i härliga glasyrer..


Eftermiddagsfikat som vi åt på Trädgårdscafeét var mums:) (Räksmörgås på rågbröd och efter det lime och citronpaj med marängtäcke)



Vad som mer fick följa med hem från Slottsträdgården ser ni ovan! En stor mysig kruka i färgen Duck Egg och en krispig orkidé:)



Nu blir det lördagsmys och lördagsfilm och ostkrokar här! (Har ni testat Amerikansk Cheddar från OLW? Miums!) Altandörrarna står på vid gavel fortfarande och jag har tänt massor med ljus i den otroligt varma mörka augustikvällen - mysigt!:)



Önskar er fina en härlig kväll!



KRAM




11 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Vilken härlig utflyktsdag och fina bilder! Älskar järnstolarna på bilden med Kew-krukorna, vi har exakt sådana i vårt hus på Mallorca! Kram

@my casa sa...

Superdag förstår jag, Ulriksdal är ju fantastiskt!

Fina, fina bilder:)

Anonym sa...

Låter som en underbar dag : ) kram Sofia

Maria - Wikers liv sa...

Ser ut som en underbar lördag!
ostbågarna... ja, de har vi testat. Mmmm.... så goda! Å så är de faktiskt inte lika kladdiga, som de vanliga, tycker jag ;)
Kram / Maria

Living by S sa...

Ser ut som ni haft en toppendag i storstan =)
Superfin kruka i egg duck kulören =)
Undrar vad det var som fick följa med dig hem?

Kram Fia

Emma från Kastberga sa...

Så fin kruka du köpte! En sådan hade inte varit fel hemma hos mig:)

Johanna Stålros sa...

Jättefin kruka, den hade gärna fått följa med mig hem oxå;) Kram Johanna

Att vara någons fru sa...

Men vilken underbar dag ni har haft! Blev den en ljusstake, månne? :)

Anonym sa...

gissar oxå på ljusstake eller kanske det söta lilla vita skåpet bakom dig. till LO LO´s rum kanske.

Anna-Panna sa...

Jag tror det lilla skåpet med glasdörrar, till höger på bilden fick följa med ;)

Jag var o lunchade på Ulriksdals handelsträdgård i tisdags, med några kollegor. De har underbar vegetarisk lunchbuffe som du bara måste prova - dock tror jag de bara serverar den på vardagar!

Ljuvliga bilder. Och Bazaar i Barkarby har jag oxå tänkt åka till men de har väl bara öppet på just lördagar? Bor ju inte sååå långt ifrån Barkarby egentligen (en kvart på E18 mot ditt håll faktiskt :) )

Ha en skön slapparsöndag, vädret idag skiljer sig en hel del från igår. Men du har rätt, det är kvavt...

Kramen.

Mrs G-mammasegen.com sa...

Åh vilka fina krukor och skåpen!!! Har så svårt att hitta liknande här i England..måste försöka åka till Sverige med bil och släp nån gång istället för att flyga tror jag..;)