torsdag 1 september 2011

DAGENS LILLA TWO-SOMETHING

.
.



Det är ju inte klokt vad de små lär sig teknik snabbt!? Liten Bea klarar redan att själv bläddra fram olika barnprogram, filma sig själv och ringa på mammas I-phone...




Bon Soir!


Jag måste bara skriva att det är så himla härligt att läsa allt positivt ni skriver om hösten tävlingsinlägget!!!:) Man blir ju både så glad och inspirerad - ja hösten är verkligen så skööön. Jag tipsar er alla om att läsa dessa så får ni en riktigt underbar höstboost:)

En jättevacker septemberkväll har vi nu också här i Småstaden och det blir nog en liten prommis genom staden efter midagen.





Dagens lilla skatt i ny stickad klänning från Lindex. Idag var det förresten fotografering på dagis - ska bli så kul att se korten sen!:) (Och Bea har inte gjort illa sig - hon har bara "en liten thing" där hon använder Hello Kittyplåster som accessoarer just nu:)


Hoppas att ni njuter kvällen alla!


KRAM





Psst, Var det förresten någon som såg Robinson igår? Vad var grejjen med att låta de stackars killarna vara helt nakna hela programmet? Tänk om det hade varit tjejer...Inte kul eller chockerande alls utan bara obehagligt att de skulle känna sig så utlämnade. Fyyy Robinson. (Trulle Och Lo Lo gav också dubbeltumme ned för att titta på detta "spektakel")



.

20 kommentarer:

K A T A R I N A sa...

Håller med, spektakel är det! Tjejerna springa nakna?
Inte troligt...

Tack för en inspirerande blogg

/Katarina

Fru Reija sa...

åååh va roligt och se fler 2-ingar som använder Hello Kitty plåster som accessoarer. Julia e helt fixerad i dessa plåster.
Härligt att läsa din blogg får lixom energy boost av den =).
Ha en trevlig höstkväll !

VivanDivanGoesFashion sa...

Sötaste tjejen :-) Mina barn har också nån sorts plåstermani. Går åt hur mycket plåster som helst här hemma. Hello Kitty och Starwars är visst favvosarna just nu :-)

Nä, Robinson bojkottar jag sen de gjorde det till ett varje-kväll-program. Vill inte binda upp mig varje kväll utan det kändes mer exklusivt när det var varje fredag klockan 20.00 t ex...

Kram
/Vivvi

Att vara någons fru sa...

Hon är såååååå söt, helt underbar. Tror jag ska haka på Hello Kitty-Pyntandet ;)

Anonym sa...

Trevlig middag ikväll på vår 4 åriga bröllopsdag. Men trött, kom hem 18:30 från jobbet, denna speciella dag, lite synd...

Har inte tittat på Robinson på många år. Tycker det är så dålig TV, och skulle faktiskt aldrig låta mina barn titta på sånt, de är 6 o 10.

Nu ska vi se Halvåtta hos mig, det är mysigt familjeprogram iaf och sen tårta och kaffe!

KrAm denna septemberkväll!

Anonym sa...

Jo håller helt med!, blev nästan pinsamt att titta..Kanske dom får kläder på sej idag! trevlig kväll!

IngerJohanna sa...

Vad roligt med plåstren! Det är precis likadant här hemma med 2,5 åriga Elle. Full av dessa tjusiga accessoarer varje dag :)
Allt gott!

Anonym sa...

Håller med angående Robison, vad var vitsen liksom?! Söt hon är, Bea!
Imorgon är det fredag!
/Jenny

Dr Molly sa...

Ha ha ha mina barn går runt med samma plåster!

Håller med om Robinson. Det var bara dåligt omdöme att låta dom gå nakna. Slut på idéer? Trist också att alla är så unga. Roligare förr när det var olika åldrar och inte bara unga tjejer med sillisar som vägrar göra nåt arbete.

Kul med Chill-tävling!

Johanna Stålros sa...

Vilken liten solstråle din dotter är!!! Kram

Anonym sa...

Så söt hon är =) Mina små kottar brukar oxå ha plåster som accessoarer....
Håller med om Robinson....tyckte det verkligen var osmakligt att se dessa snoppar & rumpor fladdra runt...hahaha nej tack!!! Tack för en super fin blogg! Stor kram Sofia

Hanna sa...

Haha:) samma plåster-mani här hemma också! Och det bästa av allt (förutom storkonsumtionen av plåster då) är ju att "det onda" försvinner i samma sekund som plåstret kommer på;)

kristina - ingen vanlig dag sa...

Så söt hon är din lilla skatt och väldigt fin klänning. En liknande hade jag kunnat tänka till mig själv.

Håller även med om Robinson - det hade ju blivit värsta upproret om det gällde tjejerna.

mammaxtre sa...

Jag förstod inte heller grejen med att springa runt utan byxor.

Ha det gott i småstaden

Erika sa...

Håller fullständigt med om Robinson spektaklet och tänker precis som du, tänk om det varit tjejerna som var nakna. Vilket ramaskri. Söt bra är i sina plåster. Min Alice har även hon någon liten hang up på plåster. Rosa, blommiga, hello Kitty och mumin. Allt funkar :-)

Kram

Erika

Www.alfridashem.blogspot.com
Erika

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Håller med gällande Robinson, förstod inte visten..hrmff..
Ja vi hade också kanonväder nu ikväll, vi hade lite after work på ett uteställe och satt ute och hade det mysigt hela kvällen...härligt med lite sensommarvärme! Kramizz

Maria - Wikers liv sa...

Så söt hon är, lilltjejen! Min yngsta dotter har en liknande klänning från HM, som gillas. Även jag köpte en liknande från Bondelid i vintras (såg att det var någon som nämnde att den kunde tänka sig liknande ;) )som jag älskar. Gillar rundstickningen på dem.
Trevlig fredag!
/ Maria

Rövarmamman sa...

Å vilken sötnos:) klänningen var super fik, den måste jag spana in har en prinsessa hör hemma som älskar klänningar:) å vill också ha plåser på sig just nu, de kanske e inne?!... bara vi som inte hänger med ;) hihi

Trevlig helg fina du! Varm höstkram :)

Anna-Lena sa...

Hi hi... nu är iofs Nora 4 men jag hade ett inlägg för några dagar sen med precis samma ursäkt: "nej, Nora har inte slått sig hon har bara fina plåster.." Måtte bara skratta när du skriver nåastan identiskt... de är ju sååå söta de små sessorna! ;D Ha en fin helg!

Anonym sa...

Hur gammal är Bea? Är hon bara 2 något? Hon har ju så låååångt, tjockt och fint hår! Kul för mamma att sätta upp och göra fint :O))

Ja visst är Robinson konstigt i år..... tyckte med att det var obehagligt med näckandet. Varför göra så mot dem?? Precis soma att deras tidigare prövning inte var jobbig nog. Börja med fängelse, sen näcka i tv och de två stackna som satt fastkedjade... så skulle de aldrig göra mot tjejer! Snacka om att bli ner psykade på en gång. O tummen ner för alla de som redan hoppat av. Vad trodde de när när de ansökte liksom??? Nog om det :O)

Ha en fin helg!
Kram (Katarina)