torsdag 29 september 2011

GÅRDAGEN I HUFVUDSTADEN

.





Tjingeling vänner!



Hoppas ni mår bra denna septembertorsdag!?

Jag själv är lite "halvkrasslig" känns det som idag och har nog åkt på den förkylning som Beabus hade tidigare i veckan. Så nu dricker jag maaassor med vatten och tar Echinagard och c-vitamin för jag har verkligen inte tid att bli sjuk igen!

Igår var jag ju en sväng i Stockholm och visar lite pics från det jag bla gjorde där...



Jag var i en fotostudio i Märsta och försöker bli "hyfsat okej" på kort! (gaaah så svårt det var och ovant och jag kände mig sååå svettig....)



Vackra Evelina från CL i Umeå, vackra Sibel (som ni säkert känner igen från Idol:) och så jag (med konstig min - jag vet;) + alla våra extensions i fotostudion! (Jag tycker att mitt hår känns  långt men om ni ser så på tjejerna så har ju de helt otroligt vackra jääättelånga hår. Jag har alltså låtit klippa av mina hårförlängningar lite mer:) 



Lagom långt på mig! Här ser ni mina nya fina extensions från Rapunzel of Sweden bakifrån som sattes i igår på en salong och som ju faktiskt blev så himla rätt i färg:)



Åkte sen in till Östermalm och besökte lite mysiga butiker! Bla Tintinstyle och den butiken är verkligen preciiis i min stil i preciiis allt. Tycker om alla deras kläder och den fina inredningen från Day - allt är absolut Philiastyle!:) (Några av er önskar Stockholmstips och mitt två tips idag är att först äta smaskiga Smörrebröd på Östermalmshallen och sen trippa iväg till Linnegatan 32 och shoppa på Tinstinstyle - det räcker nästan så;) 



Med söta Johanna som jobbar på Tintinstyle. (Nej, jag har inte tagit Evelinas tunika från Ester Elenora utan har en likadan;)



Mer Tintinstyle


Sen mötte jag upp mina två bröder + min ena svägerska + lilla söta Harry på ett fik vid Humlegården innan det var dags att åka tillbaka till Småstaden!


Nu ska jag snabbt äta kyckling (gårdagens) med lite grekisk sallad innan jag hämtar mina skatter!




Önskar dig en fin torsdag så ses vi snart!




KRAM



.



18 kommentarer:

Maria - Wikers Liv sa...

Låter som en fantastisk dag i vårt underbara Stockholm! Ska nog ta och besöka Tintinstyle, nästa gång jag åker dit! Fina bilder!
Hoppas du slipper hot-och hatmail/brev/kommentarer i fortsättningen, som du råkat ut för :( Förstår mig inte på folk som beter sig så!
/ Maria

Amanda sa...

Vilken tid presenteras de två lyckliga vinnarna i Odd molly tävlingen? Har verkligen längtat tills idag, håller tummarna :-) Kram

Att vara någons fru sa...

Oj vilket besök! Så roligt att det händer så mycket runt dig, tjejen. Jag hoppas verkligen att du kan njuta av det också trots det där tråkiga.

Katarina sa...

Älskar verkligen Stockholm...Ska själv besöka TinTinStyle nästa gång vi är uppe. Vilka fina jeans ni hade på er, vad är det för några och var får man tag i dom?

Sophie sa...

Hej!
Här är det också krassligt...
Jättesnygga extensions, ser verkligen naturliga ut! Likaså hårfärgen, hoppas min frisör kan åstadkomma något liknande nästa onsdag. Lite slingor eller ny färg på hösten känns alltid som ett måste.

Jag ska absolut göra ett besök på TinTinStyle när jag kommer till huvudstaden nästa gång - min stora dotter bor ju och studerar där numera, så jag ska unna mig lite egentid (med dottern förstås) framöver och shoppa loss lite...Tack för inspirationen!

Krya på dig och ha det gott!
//Sophie

the super ordinary sa...

Tänkte ta mig en sväng till Tintin i helgen..

Krya på dig!

Malenami sa...

Sitter och hostar på datorn *Snörvel* :) Men åååå, vad glad jag blev över att få se dig och underbara Johanna! Finast i världen är ni! Och ditt hår sen! WoW! Tack för att du piggade upp mig!

Kramar från Karleby!

Anonym sa...

Gud vad kul! Jättefina bilder och Sibel verkar vara en urhärlig tjej :)

Anonym sa...

Åh tunikan från Ester Elenora är hur fin som helst! Gillar den massor och så fin på dig! Den kanske kommer på din bloppiis någongång ;)

Kramizar kattis

Thelma Louise sa...

Så gøy å se.:-) flotte bilder....Tintin har jeg handlet en del på nett.så det var morro så butikken.:-) stå på , sommeren har kommet til Oslo..-))

Casa of Mia sa...

Det ser ut som en härlig dag, Tintin måste jag besöka nästa gång jag är i STockholm.

Malin sa...

Jätte fin hårfärg!
Vilket nummer heter färgen på håret på rapunzel, jag skulle vilja ha likadan och undrar precis vilken färg det var.
tack sam för svar:)
kram

Anonym sa...

Du är supersnygg i håret ! Jag vill också prova att förlänga håret, har pratat med min frisör om det och efter nästa besök ska jag nog slå till ! :)
Nån gång måste man väl få uppleva långt och svallande hår :))

Kram Kicki i Åre

Anonym sa...

Fina pics o snygg outfit du har på dej, häftiga jeans!! Trevlig kväll! mvh jejja

@my casa sa...

Lät som en riktig superdag! Kul, Kul...

Anonym sa...

Alltid lika fin! Vilken storlek har du på dina jeans? Är osäker vilken storlek jag ska ta. Är 167 och väger 58.

Rövarmamman♥ sa...

Du ser ut att ha haft en underbar dag o håret ditt ser jättefint ut :)

Ett tips om du känner dig lite krasslig är att göra detta hemmagjorda te:
Koka upp vatten tillsammans med några skivor Ingefära. I tekoppen lägger du någon skivor citron, häll sedan i de kokande vattnet och avsluta med lite honung =klart :)

Detta brukar mildra min symptom iaf :) då ingefära sägs vara antiinflammatorisk. Krya på dig söta! KRAMAR

Anonym sa...

TACK snälla du för att jag fick lite idéer till Sthlm besök. Trodde inte du skulle svara men så kom det helt plötsligt och gjorde mig så glad. Ha en underbar kväll. Marie