onsdag 21 september 2011

GOOOOD MORGON LILLA LÖRDAG

.
.


I mitt kök denna morgon - liten skatt leker med muffinsformar (och nu har jag muffinsformar i typ hela huset hihi;)



Tjing!




Förlåååt för lite bloggande igår!!! Bara Bloppisinlägget som jag nu också tagit bort (många av er finingar har fortsatt maila ändå och hoppats på att köpa kläder men de är tyvärr bokade. Därför är inlägget borta.) Tack alla för visat intresse!

Sen var det ju flera som tycker jag ska "hinta om" att en bloppis var på gång och det ska jag absolut göra nästa gång (då vi kör jag en "interiörvariant":)

Här i Småstaden har vi en lite grå dag idag och jag ska verkligen försöka få en frissatid a.s.a.p denna morgon för oj vad man kan bli missnöjd med sitt hår helt plötsligt! Känner ni igen det? Att man tycker ungefär att "håret behöver kanske fixas lite snart" till typ enorm "hair disaster" från en dag till en annan! (Så är det i alla fall ofta för moi:)

Bara att tag i detta pronto




Dagens Bea har tights och jeansklänning från Lindex och kofta från Chill Norway (från i våras)





(Denna morgon lyssnar jag förresten på denna - wow så bra den är!:)



Ha en fab onsdagsmorgon så ses vi senare!



KRAM



.

23 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Oja, hårkatastrofer kan komma över en natt och behöver åtgärdas OMGÅENDE :)

24 sa...

Nydelige bilder du legger ut!
Og ja, eg kjenner meg igjen i hårkatastrofe som plutselig kan komme frå ein dag til ein annan ;)

Ha ein super dag!!
Klem Helene

@my casa sa...

Håller med håret kan vara väldigt jobbigt och det kan gå utför
väldigt fort..
Hoppas du får en ledig tid!

Helena sa...

När man som jag, inte gjort nått alls med håret på ett år ja DÅ är det katastrof!! :)
Har bara problem att hitta en bra frisörsalong här i småstaden :)
Ha en fin dag!

Norah och flocken sa...

Har du kvar dina förlängningar? De brukar ju bli lite trasslga eftr ett tag och då är det verkligen dålig hårdag.

/P

Maria i Lilla villa vita sa...

Jag önskar dig en underbar dag och vet precis hur du känner dig med frisyren! Då är det bra att ha en toppenfrisör, som kan agera lite trollkarl och göra underverk ibland!
Goa hälsningar från Maria

Anonym sa...

Trevliga bilder som alltid!

Sofia

Living by S sa...

Har min bästa vän som är frisör, det är ren lyx!! Hon pysslar om mitt trötta hår och har fria händer.
Spännande med en prylbloppis, det ser jag fram emot =)

Kram Fia

Jessica E sa...

Hej fina Petra,

Jag håller med dig, det brukar vara precis likadant för mig. Helt plötsligt känns håret bara så i behov av ett frisörbesök - från en dag till en annan.

Måste bara säga att söta lilla Bea, hon har så otroligt mycket hår! Har hon inte en helt fantastisk "man" för sin ålder?

KRAM Jessica E

Anonym sa...

Japp, så är det med hår! :-) Råkar alltid ut för att en dag är det plötsligt katastrof och frisörtid måste bokas OMGÅENDE! Men då är alla duktiga frisörer fullbokade och jag hamnar på någon medioker drop in. Någon gång ska jag väl lära mig och boka in i tid.

För övrigt; jag ÄLSKAR din blogg och ju mer du skriver och visar desto bättre. Så fort det blir lite för mycket att göra på jobbet unnar jag mig att gå in och kolla om du lagt upp något nytt! Kram Maria N

Malin på ön sa...

Fina bilder du bjuder på! Och visst vill man alltid fixa håret helt plötsligt o då meddetsamma, och så 2 mån väntetid hos frisören...Ja jag vet, boka när jag klipper mig, men då känns det såå avlägset ; )
Malin

annashusidingtuna sa...

Hej!
Nu blir jag nyfiken, vilken frisör går du till här i småstaden?
Kram Anna

Elina sa...

Samma här, kände i morse att hjälp jag måste klippa mig NU! :-)

Ha en fin Onsdag!
Kram Elina

Brunkullan sa...

Samma här! Jag har en bokad tid till på måndag. Har hår till midjan och luggen går ung till bröstet.
Funderar på att ta av ca 1-1,5 dm och klippa lugg...Undrar om jag vågar:0

Kram Susanne

Home of m sa...

Känner helt klart igen mig, man vaknar upp en dag & måste fixa håret pronto! =)Kan knappt vänta en dag på frisören. För ngr årsedan skulle jag ha färgat håret själv bara för att man är så otålig, men som tur är får man lite mer tålamod/ förstånd att man väntar på sin frisörtid numer. =)
Ha en fin fin dag!
Kram

Anonym sa...

Vad lustigt, även jag "bloggade om" att jag behöver gå till frissan pronto!! (inte bara jag som vakande och kände mig som en risbuske i håret med andra ord) Håller med dig helt och hållet, helt plötsligt kan håret bara kännas förfärligt, usch !

Jag hade dock super tur idag när jag ringde min frisör för att boka en tid, hon hade nämligen ett återbud så nu är jag nyklipp och fräsch i håret igen!! :)

Hoppas du får en fortsatt fin dag med familjen.
Kram J

Anonym sa...

Hei!!! Jeg kjenner meg igjen!! Når man først tenker at noe må gjøres med håret, må det gjøres med en gang!! :-)Hva skags merke er det på radioen du har på bordet i kjøkkenet?? Ha en fin kveld!! Fantastisk fin blogg du har!!!! Klem Siv

Sommerjenten sa...

Hei hei! For et vakkert hjem dere har! Nydelige bilder! Følger deg klart videre!

Ha en fin dag.

Klem Lene :)

Johanna Stålros sa...

Ditt hem är ju så magiskt fint!!!! Du gav mig just inspiration till vad jag ska ha över mitt månbord;) tackar. Kram Johanna

Anna-Malin sa...

jodå, känner igen mig.
jag är också där precis just nu :)
men min frissa är på semester
så det är bara att snällt vänta.
och försöka stå ut undertiden...

kram på dig.

Anonym sa...

vilken härlig blogg du har & vackra bilder:-) undrar var du hittat änglavingarna till din lilltjej som du hade ett foto på längre bak. vill ju oxå ha till min lilla tös (som fortfarande masar sej runt) ha en underbar onsdagskväll /sofie

Emschen sa...

Åh vad jag känner igen mig på det där med håret. Jag och en väninna gick idag och pratade om hur missnöjda vi var med våra frisyrer/håret. Jag fixade upp väninna med en ny frisör och en tid om två veckor. Ställer upp och tar barnen gör jag också. :) Själv får jag vänta tills början av november, har ju precis varit och putsat topparna. Så nu har jag alltså lite mer än en månad på mig att fundera ut vilken färg jag ska ha på mitt hår. Hasselnötsbrunt eller fortsätta vara blond?

Vilka ljuvliga kläder Bea hade på sig! Ibland är det nästan så att jag önskar mig ett barn till och då en flicka bara för klädernas skull. *s*

Kram

Anna . P sa...

Blev väldigt nyfiken på vad det är för korg/grej du har på hyllan längst upp på vä sida? Den där vita saken... Vad är det & var kan man hitta en sån tro? Är ute efter något liknande, fast inte alls till köket... :-)