fredag 23 september 2011

I SAMARBETE MED BUTIKEN KIDSBRANDSTORE

..


.

How to kiss a frog Autumn 2011 - jag tycker nog att de gör de finaste små barnkläderna ever! Så naturliga och användbara men ändå så fina. Du finner dem hos Kids Brand Store
Hello!
Jag har just nu ett samarbete med nya netbutiken Kids Brand Store som säljer barnkläder online. I butiken finner ni många exklusiva märken, 35 stycken, för barn och ungdommar mellan 0-16 år. Butiken öppnade första september och har nu massor med fina öppningserbjudanden!
Ralph Lauren Kids (bilden ovan är från Fall 2011 kollektionen), Calivin Klein, Tommmy Hilfiger och Burberry är några av alla de exklusiva märken du finner hos Kids Brand Store.


På Kids Brand Store kan man också signa sig för nyhetsbrev, bli VIP-kund och få ännu mer erbjudanden!

.

7 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Så mycket fint, älskar också How to kiss a frog. där ska jag gå in och kika. trevlig lördag

BohoChic.se blir FrokenFjaril.se sa...

Nu vill jag ha barn =P

Att vara någons fru sa...

Åh Raffe gör helt förtjusande barnkläder!

purple area sa...

Håller med de är jättesöta!

Anonym sa...

Hej, jag har följt din blogg ett bra tag och tycker att den är så fin och inspirerande på all sätt och vis. Men, på sista tiden har det blivit lite för mycket anonnser/reklam och då tappar i alla fall jag intresset för att besöka bloggen. Ingen kritk utan bara en liten synpunkt från en trogen besökare.

Camilla sa...

Hej i lördagen! Tänkte be dig om en tjänst...kan du prova Odd Molly jackorna o se om dragkedjorna krånglar? Fick hem en i veckan o det är hur krångligt som helst att få den i rätt läge längst ner....KRAM

Anonym sa...

Hej söta du vi lever verkligen i olika vekligheter. Har haft en helmysig dag med shopping. Mina butiker heter Din Sko, HM, GIna Tricot och Indiska. Men är nog lika lycklig ändå, med min B och min skatt.
Kramar från mig, läser din blogg varje dag
Anna