måndag 12 september 2011

KVÄLLENS MIDDAG

.
.



I matsalen ikväll:)



Bon soir mes amis!


Ikväll har jag bjudit mina svärföräldrar på lite middag. Det blev inget avancerat direkt utan hemgjord lasagne, sallad caprese och ett glas gott rött till det:) Till efterrätt bjöd svärmor på medhavd jättesmaskig kladdkaka. (Dock så visar jag inga bilder på lasagnen för den var typ inte så där jättesnygg att fota och kladdkakan, ja den råkade råkade ut för en liten "incident" i köket och gjorde en volt och blev minst sagt inte heller så fotovänlig:)

Sen har jag så klart kikat på Hollywoodfruarna ikväll och det programmet är ju bara såå knäppt ibland och såå kul eller vad tycker ni bloggisar?!




Salad Caprese dvs buffelmozzarella, goda tomater, olivolja, flingsalt, svartpeppar och här ruccola (det brukar vara basilika) + lite scharlottenlök.


Nu ska jag minsann krypa ner i sköna sängen och läsa lite innan jag somnar, gääsp.


Vi ses imorgon tjejer!


KRAM & SUSSA SÅ GOTT



27 kommentarer:

Johanna sa...

Härligt! Alltid kul med gäster så att man anstränger sig lite extra med middagen. och ofta är det enkla godast :) Ha en fin kväll!
/Johanna

Tidsmästarinnan sa...

Hej! Det såg gott ut med tomat och mozzarellasallad.
Men jag gillar danska "Lykke" mycket bättre än Hollywoodfruarna :-)
Kram
Susanne

Anonym sa...

Vad läser du för bok nu? Har du några bra tips?? Jag har ingen bok nu och vet inte vad jag ska läsa.Du kanske läser en bra nu som du kan tipsa om.
/Ann-Sophie

Anonym sa...

Ja, herreguud. Den där Gunilla alltså. Man tror ju inte att det är sant. Skäms för att vara svensk när jag ser henne och hur hon beter sig. Men visst är programet kul att se :)

@my casa sa...

Mysigt med lite "extra" en vanlig måndagskväll.

Kram Åsa

mammaxtre sa...

Jag tycker att det finns för mycket pinsamma stunder i det programmet. Kvinnor som bara är för mycket. Finns hon på riktigt tänkte jag för en stund igår efter att ha sett en av dem. Såg en snutt och stängde av. Det programmet är inte min kopp of te.

Ha en fin tisdag Petra

Anonym sa...

Ja du milde..vi kan gnälla över allt som är lagom o tråkigt- men att leva som Hollywoodfru verkar vara oerhört dramatiskt..Man blir matt!

Att vara någons fru sa...

Ooo Pellegrino - jag lever för det just nu. Litervis. Nom nom.

Malin sa...

Låter som en smaskens middag - med eller utan bildbevis. :-)

Anonym sa...

Åh så gott det låter, härligt med lite extra på en vardag! Det gillar jag! Hollywoodfruar ja, man kan ju inte låta bli att se på det...och en del gör bort sig totalt, stackars den arbetande kvinnan som tog hand om en viss mamma och sen inte fick betalt, pinsamt, nej tror inte hissen går ända upp där.....jättefin blogg du har och otroligt vackra bilder! Ha en bra dag! Vivi soltorp

Rövarmamman sa...

Så mysigt med middag tillsammans med familjen :) ser jättefint ut med dukning så kan verkligen tänka mig att de blev en lyckad middag:)

Happy tisdag sötis! KrammM

Sabina sa...

Vilken söt liten bricka du har på bordet! Tänk vilka snygga foton du jämt lyckas ta!!
Hej så länge :-)

Fia sa...

Låter gott, lasagne är ju nåt som alltid passar;) Salladen ser god o fräsch ut också! Får lite dåligt samvete, har inte bjudit svärföräldrarna på middag på jättelänge (bortsett från på födelsedagar o annat). Kanske dags att ta tag i det nu...!
Ha en härlig dag!
Kram fia ♥

Åsa Nyman sa...

Snygg bricka på bordet. Och fina matbilder på salladen. Bra inspiration!

Anonym sa...

Vill bara rekommendera en sida med barn kläder jag tror du skulle gilla. Du kanske redan har koll på den men här är den iaf:
Pompdelux.se, verkligen jättefina grejer tycker jag.
//Martina

Unknown sa...

Å vilken fin dukning! Jag gillar ljusen där på den bruna träbrickan!

Å du har det så fint!

HAGAB Hus och Hem sa...

Tycker att Hollywoodfruarna har blivit för galet, är ju egentligen bara fru Montazami som verkar ha fötterna på jorden...
Hälsn
Anna-Maria

Casa of Mia sa...

Så gott och trevligt!

Inredningsfrun sa...

Låter som det var ljuvligt gott!

Ni bakar ju en del där i småstaden. Så här kommer ett bak-tips till dig och dina små skatter. Lättaste äpple-/hasselnötskakan med kardemummagrädde bakade vi igår. Lööööjligt gott. Receptet hittar du här (http://ljuvligt-hemochinredning.blogspot.com/2011/09/3-x-hitte-pa-kaka.html).

KRAM

Humlamamman sa...

Så vackert du har dukat!!

Här åt vi också lasagne igår - jag gjorde en vegetarisk variant eftersom jag har så mycket squash i mitt trädgårdsland

Anonym sa...

Hittade din fina blogg för ett tag sedan. Tack för all inspiration du ger! Blir nog en caprese på vårt middagsbord ikväll...
Vill du få inspiration för köket kolla in på bakingnewstoyou.blogspot.com

Anonym sa...

Vad mysigt att träffas så där en vardagkväll för att äta o dricka gott i all enkelhet! Men, Hollywoodfruarna! :( Det programmet blir alltmer pinsamt. Får nog skippa det framöver för att slippa skämmas över dem.

Ha det gott i höstmyset!
Ann-Britt

Mariette sa...

Hollywoodfruarna är väldigt underhållande!
Vissa mer än andra...

Lät väldigt gott med maten!

Må så gott!

Kram Mariette

Sussi Ö sa...

Ja den där Gunilla... Herre jösses! Hon är bara för mycket!!

Anonym sa...

Hej här kommer en hälsning från Dalarna, och en fråga var kommer den svarta rotting fåtöljen ifrån? den är så snygg jag leter och letar men har ej hittat någon.
Ha en toppen dag/ Linda

Anonym sa...

Hei. Følger din blogg som er så fantastisk. Du er en flott jente som åpent og ærlig deler litt om dine dagligdagse ting og tang. Og det skal du vite, at du gjør et menneske i godt humør med dine herlige bilder av dine søte små barn og ikke minst flotte bilder av ditt vakre hjem og dagens outfit,med deg. Flott er du, og ærlig. Får masse inpirasjon av og følge bloggen din. Jeg blogger ikke, men har stor glede av å lese, spesiellt din blogg. Og er veldig opptatt av interiør og mote. Bor i Drøbak,nær Oslo.

Mary sa...

Varför är vinet frånvänt? Var det inte gott?