fredag 9 september 2011

ON MY MIND THIS FRIDAY

.

.

Wow, en så skön bild eller hur!? Jag är också ute efter rosa paket idag (Bild: vi.sualize.us)



Tjingeling fredag!


Mår ni bra snyggingar!?

Fick nu precis samtal från el doctore no 4:a att de hittat anledningen till att jag mår som jag gör och att medicin nu finns att hämta på närmsta apotek. Jippe - nu kan jag bli frisk och kry igen!!!:)

Denna fredagsmorgon så är det en del som snurrar i skallen. Jag ska först göra klart en jobbgrej med deadline idag och sen måste fixa en dopgåva till en liten söt kusin som ska döpas i helgen och jag ska åka och titta på en tomt (ja vi funderar på att bygga nytt ute på landet men det är iiinget bestämt alls jag lovar:)

Tyvärr får träningen som var inplanerad gå bort idag också :( men nästa vecka köör jag järnet igen! 




Precis en sån här tomt drömmer jag om (detta är dock inte den vi ska kolla på). Den ska ligga högt, den ska ha vacker utsikt, den ska vara stor, landskapet ska var öppet runt om, den ska ligga nära Mälaren och det ska vara stora pampiga lövträd. Det är väl inte såå stora krav?;) (Om nu någon bloggis i Småstaden mot all förmodan sitter och håller på min drömtomt så maila bums!:) Vi älskar vårt casa mitt i staden men det vore så underbart med landet också ...

Sen lyssnar jag på den här sprillans nya soulstänkaren denna fredag. Jag har en thing för låtar där det visslas tror jag:)


Nej, nu fångar vi fredagen!!!!


Vi ses senare girls!


KRAM




.

23 kommentarer:

Anonym sa...

You are on my mind,krya på dig kram Åse från förr;)

Myke minutter sa...

For et nydelig landskap, forstår godt at du vil bo på et slikt sted! Fortsatt god bedring :) Ha en fabelaktig fredag og herlig helg!

HAGAB Hus och hem sa...

Oj vad spännande, alltid kul att bygga upp nåt eget från grunden!
Hälsn
Anna-Maria
HAGAB Hus & Hem

kristina - ingen vanlig dag sa...

Wow, det låter spännande. Inte mig emot för det vore otroligt roligt att få följa dig på vägen mot ett nytt hus. Tänk så mycket inspiration det hade blivit!!
Trevlig helg.

Therése S sa...

Spännande med nytt =)
Ha en trevlig helg.

Anonym sa...

Hallå!!
Kan det vara på underbara TidöLinö möjligen?

Anonym sa...

Kul med planer på husbygge ! :)

Ha en underbar helg !

Kram Kicki i Åre

Att vara någons fru sa...

Gud vad skönt; hoppas att medicinen tar så att du snart är ditt vanliga jag igen :)

Fin fredag snyggo.

Kram

Johanna Stålros sa...

Äntligen rätt medicin;) underbar bild! Kram Johanna

pillan sa...

Hej P! Har precis flyttat till en liknande tomt fast i en annan del av Sverige. Huset var mina farföräldrars och nu har vi renoverat det i över ett års tid...:) Fantastiskt att vakna på morgonen och titta ut över vattnet, det är så lugnt och fridfullt. / km har vi till huvudorten.
Fin fredag fina du//PIllan

Hemma hos Katta sa...

Vad spännande det låter med tomten!! Det skulle vara såå spännande att få följa ett eventuellt husbygge här inne och jag kan tänka mig att huset skulle bli någonting extra!

Happy friday!

Kraam Katta

Anonym sa...

Härligt att bo på landet men ändå skönt att ha nära till stan. Var har din länklista tagit vägen saknar den.

kram Kristina

Magasinet By Alexandra sa...

Landet är fint! Fantastiskt sätt att växa upp på också!

Elina sa...

Det låter som en helt underbar tomt, precis vad jag skulle vilja ha. Underbar bild med paketen också! :-) Vore kul att veta vad det är för jobb du pysslar med, har för mig att du skrev nån gång att du vill hålla det för dig själv, men man är ju ändå lite nyfiken :-)

Ha en fin helg!
Kram Elina

Anonym sa...

Följ er dröm o ni kommer inte ångra er! :) Dessa ord kommer från en fd inbiten stadstjej som numera bor en bit utanför stan, alldeles fritt vid havet o med utsikt över åkrarna.. Naturen ger mig kraft & energi, I LOVE IT!

Ha en superskön helg & krya på dig!
Linda

Åsa Nyman sa...

Spännande! Jag är mycket intresserad vad det blir för dop gåva. Är snart ute efter en också till mina barns kusin....tänkte jag kanske kunde få lite inspiration från dig...=)

På vår gata sa...

Vad spännande! Det skulle vara en dröm för mig också - just att bo på landet.

Hoppas du kryar på dig snart!

Kram D

MammaK sa...

Tjohooooo och TACK för en Webshop med mycket roliga Killkläder!!! Toppen!!!

Håller tummarna att du känner dig pigg o kry snart igen nu när du får rätt medicin!! Trevlig helg o hoppas tomten var bra, annars kommer den tids nog!

Anonym sa...

Hei
Hvor har favorit blog rollen din blitt av?

Elin sa...

Låter helt lovely med sjöutsikt och frisk lantluft, skulle man inte tacka nej till :) Hoppas hoppas det blir av med tomt och bygge för det vore så kul och föja här på bloggen ;)

Johanna sa...

Fråga: Hos vilken frisör satte du i dina extensions? Det ser verkligen bra ut :-) vill själv ha lite extra längd och tjocklek...

Maria - Wikers liv sa...

Så kul med husbygge! Vi bygger ju nytt, för andra gången, nu. Tänkte oss oxå ut på landet med hästhagar och vattnet inpå, i Sigtunatrakten... Men våra barn, som alla är i tonåren tyckte lite annorlunda. De två yngsta "hästtjejerna" sa: YES! Men de två äldsta sa no... ;) Så det blev ny tomt några hundra meter bort ;) Men kul är det att bygga, precis som man vill ha det, eftersom vi ritat själva denna gång ;) Lycka till med planerna!
Trevlig helg!
/ Maria

Anonym sa...

Det finns massor man kan köpa mot myggen. Mygga till att börja med ; ) annars så ska det finnas vassare saker, som håller de borta på flera kvm håll. Jag lovar, känner de som testat. Kostar en slant, men helt klart värt det!

Jag hoppas ni hittar ngn trevlig tomt!