torsdag 1 september 2011

TÄVLING - VINN VALFRITT PLAGG FRÅN CHILL NORWAY

.

.
.
Jag älskar verkligen Chill Norways kläder, både till mig själv och till tjejerna. Så mysiga, snygga och användbara! Höstnyheterna 2011 är underbara och den finfina klänningen ovan (som jag så gärna själv vill ha:) kan du nu alltså bla vinna här hos H of P!




Todelooo!




Denna första september har jag det stora nöjet att presentera en superfin tävling för er kära bloggisar!

Priset denna gång är att vinnaren får välja ett valfritt plagg ur Chill Norwayssortiment hos netbutiken Creative Lounge!
Det du ska göra för att vara med och tävla är att kort skriva i kommentarsfältet vad just du tycker är det bästa med hösten! Lätt som en plätt:)

Det går att tävla fram till tisdagen den 6:e september kl 12.00 och sen får bästa Creative Loungegirlsen utse en lycklig vinnare bland bidragen!


 

,
.


LYCKA TILL!  



,
.

436 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 400 av 436   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Det jag gillar mest med hösten är den underbara lukten som tar mig tillbaka till min barndom! Den känns så frisk! Kram Evelina

ewelina.karlzzon@hotmail.com

meaningmoon sa...

ÅÅÅ herlig!!! Det beste med høsten er at det er tid for å pusse opp inne!!!:)) Lage det koselig med levende lys og myke pledd♥

Superduper blogg!
Klem!

Anonym sa...

Den klara höga fina luften som vi får andas,alla vackra färgsprakande färger som naturen bjuder på i all sin prakt DET ÄR KLART DEN BÄSTA ÅRSTIDEN = HÖSTEN inne sprakar brasa och alla ljus som brinner HÄRLIGA HÖST, OCH så har VI bröllopsdag i oktber kan inte vara bättre årstid att gifta sig i LOOOOVE IT!!

Hoppas på tur,vore underbart att ett fint CN plagg skulle få blanda sig med mina kläder :)
Kram fr Tina

Anonym sa...

Det allra allra bästa med hösten är att jag får lägga till ett nytt lyckligt år som fru och fira bröllopsdag den 23:e september med min underbara man, i år firar vi 5 år.LYCKA! Bettan

Unknown sa...

Det allra bästa med hosten är höstmodet, nu far jag äntligen frossa i brunt och grått mina favoritfärger :-)

Anonym sa...

H emmakvällar med god mat, vin & min älskade familj,
Ö ppen spis med en mysig, sprakande eld,
S må gullungar lekandes i lövhögar,
T rattkantareller och skogsutflykter,
E n god äppelpaj med vaniljsås,
N är man får vara med de man älskar :O)

Kram Pernilla i Orsa

Elisabeth H sa...

Høsten er en kjempe fin årstid, har bursdag i september så det er kjekt også : ) Det jeg liker allerbest med høsten er alle finer farger på trærne, det er vakkert og gjør en glad. Noe som også vil gjøre meg glad er om jeg er så heldig å vinne ; )

Ha en fin dag! Klem Elisabeth fra Oslo

Anonym sa...

Hej
Det bästa med att hösten är här är att vi snart äntligen får träffa den lilla fantastiska skatt som ligger i min mage och växer. Denna höst kommer jag att njuta av att vi blir tre i familjen, dagar med härliga promenader, fikastunder och bebisgos! Kram Emma

Anonym sa...

Det finns så mycket som jag gillar med hösten! Inte bara att naturen blir underbart vacker när löven skiftar färg, luften blir kall och klar och jag känner att det är okej att vara inne istället för att slänga sig iväg till stranden (som jag också gillar...) Hösten är min favoritsäsong vad det gäller kläder. Det är inte för varmt eller för kallt, modet är mer klätt än på våren och sommaren vilket jag gillar!! Ja jag bli nog diskvalificerad, för jag har nog skrivit lite för många saker jag gillar med hösten!
P.s vad finns det att inte älska med att mysa i soffan framför en brasa!!
// Kram från hösttjejen

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att man kan få lite av varje årstid... sommardagar... kallt ... regnigt
...blåsigt...det är underbart med höst.
Nina Persson

Anonym sa...

Det bästa med hösten...jo mormors stickade raggsockor! Inomhus när kylan kommer, och i gummistövlarna när man är i svampskogen.

Anonym sa...

Når høsten kommer er det ingen store forventninger til hva man må gjøre.. Man kan kose seg foran peisen med stearin lys og et glass vin, og bare slappe av å nye dagen! Jeg elsker høsten.. Siv

Mari sa...

Att få skutta runt bland höstlöv i mysig tunika från chill norway och mina fina rosa hunter, skulle göra mig så galet munter!
På hösten är den vackra naturen det allra bästa,
Njuta ute i rätta kläder för det mesta!

Anonym sa...

Jag ÄLSKAR hösten!
-Kan det vara för att född i September jag är,
eller för att träden sig i så fina färger klär..
Eller för den höga, friska och klara luft
som ger mig ork att köra ett träningspass som är riktigt tufft!
eller att Tända ljus, mysa framför brasan och bara vara
Ja, det är svårt att på frågan svara..
Det är ju så mycket som med hösten bra är
och just därför är den mig så kär!

/Alexandra

curlingmamman sa...

Det bästa med hösten är att krypa i sin favoritmjukis från Chill Norway och dricka varm choklad med vispgrädde framför brasan med alla mina killar efter en härlig höstpromenad i solskenet:)

Anonym sa...

Niccan, Det bästa med hösten är att få ta på sig mysiga kläder o gå ut i naturen. Det luktar så gott. Sen komma hem o ta på sig sina myskläder o tända några ljus,Och dricka en kopp the,med en god smörgås till,,Mmmm,
Niccan.

Anonym sa...

Att njuta i soffan med en kopp te och nybakad äppelkaka med vaniljsås - av egna äpplen så klart! Att få höstpiffa hem och garderob. / Linda Fridberg Karlstad

Liselott sa...

Förutom att jag ääälskar att handla höstmode ;-) är det bästa med hösten de soliga, härliga dagarna med "hög luft" så man kan andas ända in i själen, ger mig ro...

Kram Liselott i Linköping

Berit landin sa...

Har egentligen aldrig tyckt om hösten men ju äldre jag blir ju mer längtar jag nu efter den. Lugnet som sprider sig och man känner att kroppen varvar ner.Man kryper upp i soffan med en bra bok och tänder en massa ljus.Kraven att man ska hinna så mycket som möjligt dämpas och man får tid att njuta.Det tycker jag är livskvalitet ♥

Me and you sa...

GIllade aldrig hösten tidigare men ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag säsongskiftena. Det bästa med hösten är kläderna. Att man får ta på sig lite mer utan att släpa på hela garderoben. Köpte höstkappan i början av augusti och har i smyg längtat till att få bära den:) Älskar också att färgerna blir mustigare och mysigare, senapsgult, rött, smaragdgrönt, lila, kamel och marint. Färger jag gärna tar in både i klädväg och i inredningen här hemma.

awaremini sa...

Hej hej...

Åh finfina hösten, finns inget annat än fina och mysiga att säga om hösten! Som alla ljuvliga kläder som kommer, både till mig, karln och kidsen,
Ljus, doftljus i mängder, mysig belysning, en kopp te, långa kvällar me familjen, friska promenader, pyssel pyssel och återigen pyssel, allt är sådär mustigt och härligt, allt från färger på saker och ting till smaker!
Lite kort och gott vad HÖST är för mig...
Kram Caroline

Ann-Louise sa...

Färgerna....det måste vara färgerna! I vanliga fall inte alls mina färger men när lönnarna lyser av rött, orange och gult, blandat i en underbar mix, ler även jag. Att gå i trädgården och upptäcka att fröställningar och vissna blommor är små konstverk ger hösten en mening. När sen första frosten lägger sig som en skön filt över allt då glittrar världen som mest!

Kram från Ann-Louise

Anonym sa...

Det beste med høsten er å tenne omtrent 100 stearinlys om kvelden, sette seg foran en knitrende peis, ta seg et varmt bad, planlegge adventskalender til barna, finne frem flanellssengetøyet og kose seg i permisjon med en 3 mnd gammel baby :o) Chill Norway er en favoritt!
Klem fra Kathrine

Carolin sa...

Det bästa med hösten tycker jag är all energi man får. Man vill liksom göra en nystart gällande nästan allt som exempel att ta tag i träningen igen, köpa nya höst kläder och göra något åt de solblekta och torra året efter alla havsbad och så klart göra det lite mysigt hemma med ny inredning.
De är höst för mig!

Kram Carolin À

Anonym sa...

Alla härliga skogsprommisar med alla vackra färger på löven,klarblå himmel och friska vindar..och sen är det såklart hur mysigt som helst att få krypa upp i soffan bredvid sin M med massa tända ljus och mysa i höstmörkret... MEN, det bästa är ändå att jag fyller år. Jag vet att jag skulle ääälska att mysa i "chilliga" kläder.. men som student så är det inte såå passande för kassan. Så jag håller tummarna och hoppas på att det här blir en panghöst innehållande mitt första chill norway-plagg!! :D

Emmeli, Piteå

Inredningsfrun sa...

Höstlöv och klar luft i all ära. Men det bästa med hösten för mig är att vi byter ut alla tunna sommartäcken mot stora härliga fluffiga duntäcken som kan gosa ner sig och nästan försvinna i. Å på morgonen när vår soon-to-be-treåring tassar in till oss så är det bara sååå mysigt att krypa ner under dess fluffiga duntäcken och leka koja, alla fyra i familjen DET är höstmys för mig :).

KRAM

// Inredningsfrun

Lina T sa...

Ha ha, detta kommer bli svårt för dig att dra en vinnare ifrån. Har inte sett detta märket innan förrän jag började läsa din blogg och har längtat efter en tävling som denna :) Det bästa med hösten är att det är mysigt att tända levande ljus och lukten i skogen en härlig och solig höstdag. Dessutom kan jag faktiskt längta efter att få frysa lite och få värma mig med en tjock tröja.

Din blus i ditt förra inlägg är grymt snygg, får nog klicka hem en sådan :) / Lina T Malmö

Ann-Louise sa...

Färgerna....det måste vara färgerna. Inte min färger egentligen men när träden lyser av orange, rött och gult, allt i en perfekt mix, ler även jag!
Att gå i trädgården och se fröställningar och vissna blommor som små konstverk invirad i en skön kofta med kameran i handen är underbart. När sen första frosten lägger sig glittrar hela min värld!

Kram från Ann-Louise

Anonym sa...

Hösten innebär för mig förutom härligt hög luft och vacker natur, möjlighet att kasta sig in i en helt ny värld av studier. Tänk att jag vid snart 40 års ålder får chansen att studera på nytt. Med skolväska över axeln och pennorna vässade är det ren och sann nostalgi att ge sig av i höstvinden mot nya lärdomar och bekantskaper.Min dotter gav mig en uppmuntrande puff i ryggen nu på morgonen och talade om att det enda jag behövde tänka på att inte bråka och lyssna på vad fröken säger. Då skulle allt gå bara bra:-)!/ Eva

Hanne Mette sa...

Det beste med høsten er levende lys, mørke kvelder, støvletter, varme klær, soppturer, fine farger i naturen og friske morgener.♥

Anonym sa...

Det bästa med hösten är alla nya höstkläder som kommer in i butikerna. Mysiga koftor, halsdukar och höstskor. Tyvärr räcker inte alltid plånboken till alla underbara kläder( Odd Molly, Chill Norways, Hunky Doory) Skulle bli galet glad om jag fick vinna en klänning från Chill Norways.

MVH
Alexandra
stjarna_93@hotmail.com

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att kratta upp alla färgglada löv i en hög och sedan ta upp dem med händerna och kasta upp dem i luften och andas in den friska luften för att sedan gå och sätta sig i en mysig chillnorway tröja framför sprakande brasa.

Kram kram Jesisica J

mariasvitabo sa...

Det bästa med hösten är bär, färgrika löv, mysiga kvällar med mys och tända ljus! Sedan att njuta av att sitta i en soffa i ett nybyggt vardagsrum, med härligaste lyxiga myskläderna från CN, efter en lång vistelse på madrass på golvet i ett byggkaos, så kan jag inte annat än älska hösten! Skulle känna mig som en prinsessa med nya kläder;)

Kram

Blogger sa...

Det bästa med hösten är mörkret som gör att man äntligen kan tända alla lampor och ljuslyktor. Det är som att få ett nytt hem och det känns som om huset får ett nytt liv. Maria Åkersberga

Lina i Halmstad sa...

En perfekt höstdag, med hög luft och vackra färger på löven. Sol men för varmt, tjocktröja och stövlar. Ta med väninnan i skogen och plocka kantareller, björnbär eller bara njuta och umgås. På kvällen tänder jag ljus och fixar hemma och sen kryper jag gärna ihop med kärleken. Dricker varmt te och sitter skavföttes och läser en varsin god bok.

ia sa...

Det bästa med hösten är..att få vara med om ännu en...

Anonym sa...

Det bästa med hösten är den klara luften, lukten av äppen ifrån trädgården och att få sparka omkring i prassliga gula löv under sina höstpromenader (älskar detta trots att jag är 42).... Men bäst av allt är att jag fyller år 3:e september! Gissa vad glad jag skulle bli över en ChillN-present...Anna H Trollhättan

Anonym sa...

Det beste med høsten er de flotte fargene i naturen. Plukke bær og grønnsaker, forberede seg til vinteren og ikke minst; kose seg inne uten noe stress.

Kari G :-)

Anonym sa...

Hej!
Det bästa med hösten är den underbara friska luften, de underbara färgerna på löven, se de underbar löven ligga som en matta på marken man får en stor lust att bara kasta sig raklång mot marken :-) Hoppa i gummistövlarn och ta en promenad med sin älskade familj och när man sedan kommer in, äta en helt underbar god äppelpaj.För att sedan mysa i soffan med tändaljus,varmfilt, en tändbrasa och en komidi film på tvn.
Hösten är så underbar!!!
En varnm höstkram från mig Ulle

Synve sa...

Det bästa med hösten:
- Kvällspromenader hand i hand med den jag älskar.
- På senhösten; Fina, färgrika löv med frost i kanterna.

Anonym sa...

HÖSTEN....är lång. Kvällarna kyliga, mörka & sena. Dagarna mörknar minut för minut. Tänder mycket ljus, nära till natten. Det blåser storm där ute & vi stänger sommarens dörr. Nu vankas kalla, regniga & grå dagar men detta är det som gör HÖSTEN så charmig!!!! TACK för en mycket fin & inspirerande blogg. Love Chill Norway. Ha en mysig höst!!!! K
K Linda Boviksmarinan

Anonym sa...

På hösten är det bästa att på dagen gå på gräsmattan och höra höstlöven krispa under skorna. På kvällen att tända lite ljus, mysa i något velourplagg, krypa upp i soffan med familjen och läsa något bra! Hoppas på tur!! Hälsningar Ellenor

Mrs L sa...

Det bästa med hösten är mer tid för blogglivet och att slippa klippa gräset! ; )

Louise sa...

Åh, en tävling vad roligt!! Det bästa med hösten måste vara känslan av "nystart"!! Mycket bättre än vid nyåret, då man redan är trött efter alltför många veckor av vintermörker och så däst av all julmat. När hösten kommer är man fortfarande pigg efter sommarledighet, hyfsat bra väder och mysiga sensommarkvällar och kan kan man mycket lättare ta sig an nya utmaingar! /Louise

Anonym sa...

Hej hopp!
Eftersom jag är rädd för fjärilar(!)är jag glad att hösten kommer och de försvinner. Sen slipper man ju klippa gräset också förstås.
Kram Lena Arvidsson/Södertälje

Anonym sa...

Hej Petra!

Älskar Sverige med våra fyra årstider och då speciellt hösten.
På hösten är det mysigt att krypa in och boa til sig och tända ljus.
Dricka Prins Wladimir the från Kusmi, införskaffa filtar och kuddar i lite varma mysiga färger och bara njuta. När det gäller mode så tycker jag bäst om när höstkläderna kommer, de snygga bootsen och stövlarna.Sen när hösten är till ända ser jag fram mot jul.

Hösthälsningar från Christel i Bunkeflostrand

Sofia sa...

Som fotograf älskar jag hösten med dess färger, dimma, krispiga och klara luft, regn, gatlampors sken... Som fru och mamma älskar jag hösten som för med sig hemmamys, stearinljus, god mat, bakning, pyssel, filmer och yllesockor. Hösten ger harmoni i själen!
Sofia i Olars

Malin sa...

Det bästa med hösten; Alla färgerna man ser på löven, du får komma hem och bara kan mysa ner dig i soffan med en bra bok och en massa tända ljus. Men det bästa av allt denna hösten? Är att jag ska gifta mig, kan säga att jag är en av de få som kanske längtar till hösten ;)

Kramar

Anonym sa...

Varma färger, mys i soffan med rödvin och choklad

Kram maarit/kokkola

Jessica sa...

Tycker hösten alltid känns som en nystart. Jag vill göra om och fixa hemma, organisera almanackan men också mysa.
Min älskade Julia 11 år, föddes i början av September och jag själv fyller år, det är väl skäl så gott som något att gilla hösten!
Håller tummarna att jag vinner, skulle vara en perfekt 40-års present!

Anonym sa...

Hösten kommer som en härlig frisk fläkt, som sveper med sig en nystart och viljan att ta tag i allt - familj, arbete och fritid!
Karin
(stormfageln@hotmail.com)

Sara sa...

det absolut bästa med hösten är friheten!
att känna sig vild och vacker i höstsolen!
att man kan klä sig i kläder igen och mysa framför kakelugnens underbara värme med lite choklad. att man kan sätta sig framför dumburken utan skuldkänslor =) och att man kan leka i lövhögarna med sina bebbar.
och gå på romantiska promenader med kärleken på jakt efter kantareller.
=)

Anonym sa...

hej

glömde skriva mitt namn, Charlotte från göteborg. Skrev inlägget som publicerades 16.36.... oopps, klantigt med tanke på hur gärna jag vill ha ett plagg från chill norway.
kram

Anonym sa...

Ljumma, stilla dagar när solen lyser mellan träden och stigen leder oss ned till båten får min kropp att andas. Lugnet sänker sig och när vi tar vår lilla träbåt ut i fjärden, de stickade koftorna är på och kaffetermosen är nedpackad, då är hösten som bäst! Kram Josse K Karlskrona

Anonym sa...

Hösten för mig är: klar kall luft i skogen, mysiga hemmakvällar med tända ljus, omstart med träning och frosseri i nya kläder. Tack för en inspirerande blogg! / Veronica Edström, Östersund

Anonym sa...

Hej

Det bästa med hösten för mig är att göra varm choklad, bre smörgåsar och packa ryggsäcken. Ta med barnen och kameran på en promenad i skogen vid en sjö och ta fina kort på barnen och naturen. Massor av vackra färger och barnen har rosiga kinder. Jättemysigt och uppfriskande.

Tack för en fin blogg.

//Heidi mamma till 2 prinsessor

Anonym sa...

Hösten är underbar för då kan det fortfarande finnas fantastiska dagar med sol och kvardröjande värme vid havet. På hösten är man oftast ensam på stranden,utan att behöva dela den med hundratals andra solhungriga.

Stina N

Petra Homer sa...

Ahhh det basta med hysten ar den friska svala luften och de fargsprakande, fuktiga hostbladen som ligger pa marken. Att ga omkring och sparka bland loven i en Chill Norway klanningen med en korg full med nyplockade applen som ska bakas till en appelpaj - ahhh vad jag langtar efter dessa hoststunder!

Anonym sa...

Jag njuter av svampen som tynger min korg och glädjen som vi ropade vid varje svampställe. Att sedan cykla hem tillsammans och ta på sig någt varmt och mysigt för att sedan njuta av en god svampsmögås framför öppna spisen- det är det bästa med hösten.
Yvonne i Nyköping

Anonym sa...

Hösten är definitivt den mysigaste tiden på året. Älskar att gå sköna promenader i härlig varm kofta för att sedan äterväna hem, tända en brasa, göra varm choklad med marshmellows och spela sällskapsspel med nära och kära! Helt underbart!

Tack Petra för att du inpirerar mig varje dag!

Hälningar från Bohuslän,
Claudia M.

Sofi sa...

Hösten för mig är underbar, vacker och spännande. Just denna höst är väldigt spännande med nytt arbete och med en son som är helt till sig av lycka över att ha börjat på dagis:) Hösten är för mig rogivande då man äntligen efter sommaren får krypa upp i soffan med sina älskade och bara mysa...

Anonym sa...

Det bästa med hösten..
är att det är förändringarnas tid. Vi skakar av oss sommarens solblekta lätthet och går in i en ny tid. Vi har blivit ett år klokare och använder vårt nya jag till förändring; ett nytt jobb, börja plugga; en nyfikenhet väcks till liv. Vi läser, kurar och skriver. För min del kommer denna höst med en önskan om en ny stil. Vad önskar ni er?

Anonym sa...

Blader som faller,
jeg synger og traller.
Jeg blir så glad,
hipp hurra!
Fargene stråler,
temperaturen måler.
Høsten er her,
og huff for et vær.

Klem fra Lina

Helena sa...

Det bästa med hösten..
är att det är förändringarnas tid. Vi skakar av oss sommarens solblekta lätthet och går in i en ny tid. Vi har blivit ett år klokare och använder vårt nya jag till förändring; ett nytt jobb, börja plugga; en nyfikenhet väcks till liv. Vi läser, kurar och skriver. För min del kommer denna höst med en önskan om en ny stil. Vad önskar ni er?

Anonym sa...

JAG ÄLSKAR HÖSTEN! Kvällsmys, tända ljus, tända ljuslyktan utanför ytterdörren, färgerna, luften, dofterna, äppelpaj med vaniljsås, höstkrans, murriga färger, stövlar,skolstart, nystart, lässtund i sängen med barnen, spela bordsspel, jullängtan i oktober, pumpor, ja, ni förstår ju! / Jenny i Bjärred

Anonym sa...

Hej alla höstälskare! Hösten ger tid till återhämtning, rätt till mys och bjuder på vacker färgprakt! Älskade koftor, jobbflärd blandat med fritids-chill och icke att förglömmas: mustiga grytor till skön musik. Återhämtning och Mys! //Anna Bergman

AnnaCarin sa...

Det bästa med hösten är att gå upp tidigt en lördags morgon, snöra på sig walking skorna och gå ut medans det är helt lugnt. Se solen sippra genom lövverken som sprakar av olika färger. Ta ett så djupt andetag så det känns som lungorna sprängs. Finns inget bättre än riktigt hög, skön höstluft. Sedan gå en riktigt lång och härlig promenad för att sedan komma hem och dricka en kopp gott te och äta en lysig frukost framför nyhetsmorgon. Detta är livskvalitet :)

Johanna sa...

Hej!
Vilken underbar tävling. Har aldrig testat chill Norway så det vore riktigt roligt att vinna:)Vem vet, kanske blir man hooked...

Gillar egentligen allt med hösten - löven som faller, den klara luften,de mustiga färgerna i naturen och att tända brasa i kakelugnarna om kvällen. Men mest av allt är det nog höstkläderna jag tycker om. Att få gosa in sig i en mysig kofta eller anda sköna mysplagg. Älskar det!

/Johanna Ronneby

Anonym sa...

Katta

De bästa är att krypa upp i soffan med familjen för fredagsmys med tända ljus, lite gott i en skål mysandes under en mjuk filt och höra höstvindar och gärna lite regnstänk mot fönstret. Kan livet då bli bättre?! Kände man sig sen lite snyggt klädd också så vore de ju inte så tokigt;)

Frost home sa...

Blader som ligger i store hauger på bakken og tegner en vakker fargepaljett i oransje, brunt, rødt og gult. Lange turer i skogen med støvler på beina og ullgenser på, mens den særegne og friske høstluften fyller lungene og renser hodet. Å kunne krølle seg sammen i sofaen under et deilig ullpledd, med dusinvis av lys tent, mens regnet fosser ned utenfor og det knitrer i peisen. Jeg elsker årstidene, og høsten må nok kunne sies å være min absolutte favoritt : )

Gunilla sa...

Hej!

Hösten är ganska befriande... Från ängslan på sommaren över att visa upp sig på badstranden eller ha tunna klänningar där det mesta syns, så går vi nu mot tiden där det är helt okej att svepa en stor härlig kofta runt sig.

Kram/Gunilla G.

Anonym sa...

Hej!
Vilken fantastisk tävling ;)
Det bästa med hösten tycker jag är alla fina färger ute i naturen...att ta en mysig höstpromenad eller en kopp te ihopkurad i soffan med massor av tända ljus!


Hälsningar Jessica

Anonym sa...

Hei! Det beste med høsten er klar, ren luft. Blå himmel mot løv i høstfarger. Tenne stearinlys og fyre opp i peisen. Invitere familie og venner på middag og hyggelig prat. Stenge sommerhytta og drømme om våren og neste sommer!

Tusen takk for en kjempefin blogg.

Hilsener fra Ellen

Mikaela E sa...

Det bästa med hösten är naturens skiftande färger,den svala friska luften och mys inne med tända ljus.

Tack för möjligheten att kika in i din så inspirerande blogg!

Maria i Tyresö sa...

Härlig höst för mig är:
friska skogspromenader o sedan mys i soffan med min älskling, tända ljus o varm choklad o bara vara.

Anonym sa...

Hösten är en tid av minnen och förväntan. Man framkallar sommarens foton och sitter med ett leende och minns den mysiga sommarvärmen och semestern...samtidigt som man ser fram emot höstens nystart och kommande advent och jul. Hösten är en tid att njuta och se förvandligen på allt från trädens löv till hur det iskalla vattenglaset byts mot en rykande kopp te...

Kram Madde

Anonym sa...

Skogens guld, kantareller, är det allra bästa med hösten! Det och att sitta inne o mysa med massor av tända ljus.

Thomasine sa...

Jag som egentligen är lite mörkrädd tycker ändå om hösten för att det blir en annan sorts mörker, ett mysigt mörker. Det finns inget mysigare än en varmdusch, krypa upp i soffan med en kopp te, tända ljus och mysa ner sig en en riktigt skön tröja. Om man dessutom kan se snygg ut medan man gör detta så är det grädden på moset och därför vill jag gärna vinna tröjan :) Stor kram

Mrs. b sa...

Det bästa med hösten...
Det känns som man får andas ny luft. Frisk och fräsch luft. Och med det kommer lugnet. Och energin. Att man liksom sträcker lite extra på sig, och njuter av att bara vara.

Maria Elf sa...

Gaah va svårt! Tänkte svara den sköna syrerika luften, som gjord för löpning, eller de fantastiska färgerna, eller den sköna "nystartskänslan". Men jag tror de får bli dagdrömmarna/förväntningarna kring just detta; hur jag ser mig själv strosa nere i vår lilla by, i sol å klar luft, med nya snygga boots, ribbade strumpbyxor, kjol å tweedkavaj med skinnlappar på armbågarna, på väg till en fika med fina vänner å lite shopping för att fira att jag minskat några kilon! På kvällen mysig middag i raggsockar å med rödvin å brasa ;-)
Detta händer mest varje höst i min fantasi och jag älskar det!

LIVSGLITTER sa...

Tidningen Lanliv, riktigt mjuk och go fåtölj, brasa i kakelugnen, smattrande regn & en kopp mynta te på det. Ljus också..vi får inte glömma tända ljus! Lovely ♥

Anonym sa...

Hei.
Det beste med høsten er "innekos"; dekorere med mørkere tekstiler og interiør, levende lys, handle masse god te, og kjøpe ny høst/vinter-garderobe til meg selv og mine små.

Marie Elise
hvitlykke@gmail.com

Rachel sa...

Det bästa med hösten är att man kan sitta inne under en filt med en kopp the & ha en massa tända ljus runt om sig & titta på en film =)

Katarinas hjem sa...

Det beste med høsten er høstklær. Jeg elsker denne årstiden. Skjerf, tykke gensere, velur tunika, nye boots, vinterjakke, lue og hansker. Hærlig "sukk"
Klem fra Katarina

Anonym sa...

En perfekt höstdag: Hela familjen i trädgården barnen leker i lövhögarna som vi vuxna försöker få ihop. En nöjd känsla av att fått ordning i trädgården efter säsongen Sedan en god middag med familj och vänner där vi njuter av mörkret ute genom att tända massor av ljus inne. Då somnar man så gott, varm i kropp och hjärta!

Therese Bandhagen

Anonym sa...

Hösten är härlig då får man komma till ro från sommarens alla måsten, mysa framför brasan med tända ljus, kanske dricka ett glas rött med goda ostar till. Är man sen klädd i ett fint plagg från Chill Norway kan det inte bli bättre.

Ida sa...

Det bästa med hösten är alla härliga höstfärger, mys framför varma brasan, en massa tända ljus, den friska luften men framförallt alla fina stunder med fina familjen!

Anonym sa...

Ta en lunch med ett glas vin i bästa trädgårdsstolarna med lammskinn en vacker höstdag med min kära man, känna lugnet med en brasa i kakelugnen på kvällen med en smaskig kantarellsoppa. Att tända lyktor i trädgården för våran egen skull en vardagkväll, då njuter jag verkligen av hösten. Susanne/Gotland

Anonym sa...

det bästa med hösten är naturligtvis att inse att mina fina barn vuxit så jag blir "tvungen" att gotta mig bland hyllorna i barnbutikerna:) mvh Petra F

p.frealdsson@gmail.com

Tova sa...

*Mysiga kvällar med familjen, uppkrupna i soffan. MASSA ljus och en mysig film. K Ä R L E K & M Y S*
/Tova

Anonym sa...

Tyvärr, är hösten som en enda stor depression för mig. Allt det varma och ljusa försvinner, allt blir mörkt och kallt. Men det som får mig varm om hjärtat trots allt, är mina fantastiska barn och min underbara sambo. De betyder så mycket, och om möjligt ännu mera på hösten <3

Morris mamma

Unknown sa...

Bästa med hösten är att mörket kommer man får mysa mer hemma med tända ljus och att snart kommer den härliga julen.

Malin S sa...

Jag blir på riktigt tårögd av lycka bara jag tänker på hösten. Och när jag läser alla underbara kommentarer med ord om denna årstid är det nästan gråt. Ja, jag är känslig =)

Med mina ord är nog det bästa med hösten följande: cykla i ösregn i vattentät mundering, kisa upp mot strimman av sol som letar sig mellan löven i eldiga nyanser, äta björnbär direkt från busken och bli alldeles blå om händerna, springa i skogen över stenar och mossa och känna doften av svampar och höstlöv, gå på Winnerbäckkonsert och efter timmar av musikaliskupprymdhet möts man av klar luft, gatljus som sprider sitt sken över regnvåta kullerstenar och så får man krypa ner under ett fluffigt duntäcke (som äntligen inte är för varmt) och sova till ljudet av vinden som viner utanför. Jag är helt klart höstfrälst, i år igen.

Carin sa...

Att kolla in alla fina nya höstkläder såklart... och njuta av en solig brittsommardag på en uteservering. På sommaren tar man det för givet, på hösten är det en ren bonus!

Unknown sa...

Hej P!
Å, vilken fin tävling, så klart måste jag vara med! Jag har fastnat för ChillN jag med, och speciellt deras Lisbon Dress
http://shop.creativelounge.se/se/art/chillnorway-lisbon-dress-pearl.php

Det bästa med hösten.. Hmm, svårt! Det finns så mycket som är bra och härligt! Men om jag måste välja något, så är det att få krypa ner under duntäcket, med en bok, kura skymning lite och bara lyssna på höststormarna utanför med en kopp te vid sidan om sig.

Nu gäller det bara att hålla tummarna! :)
Ta hand om dig och familjen!
Kram Maria

Fröken K och livet på landet sa...

Hej P!

Tycker det bästa med hösten är att strosa i skogen med ungarna och en svampkorg under armen! Ro och frid i sinnet!

TACK för den vassaste bloggen ever!!!

Katarina sa...

Det bästa med hösten är när man får krypa upp i soffan med en kopp the o tända ljus o se en massa myspysfilmer med familjen!! /Katarina

Anonym sa...

Det bästa med hösten är när man får krypa upp i soffan med en kopp the o tända ljus o se en massa myspysfilmer med familjen!! Katarina

Anonym sa...

Hösten

Det är årets bästa tid.
Sval och ljuvlig, med en massa frid.
Jag tänder ljus och vi tar hand om varann
och tänker tillbaka på sommaren som så fort försvann
En massa mys med familjen som jag håller så kär
goda pajer av lillflickans plockade bär
Hösten är lika skön varje år
den bästa tiden - när jag som bäst mår

Ulrika - längst upp i Norrbotten

Marianne@th-k.no sa...

Hei på deg:-)
Først vil jeg gjerne få lov til å si at jeg synes du har en sjarmerende og flott blogg som jeg er innom hver dag. Bloggen din har en varme over seg!
Så over til høsten..... Jeg liker veldig godt at det blir litt friskere luft, høstnyheter i butikker, rutiner kommer på plass etter sommerferie, stearinlys, sitte i sofaen sammen med jentene mine og bare kose:-)
Ønsker deg og dine en strålende høst!

Hilsen Marianne

Vibeke sa...

Det herlige med høsten er: blå himmel og fargesprakende løv på trærne. Høstmotene. Nybakte boller, kakao med krem og innekos med familien,mens regnet og vinden herjer utenfor. At jeg har bursdag . At en et ladet med energi etter sommeren.
Vibeke

Anonym sa...

Det bästa med hösten är den friska höga luften som man bara vill stanna upp i och ta djupa andetag! Och dom mörka mysiga kvällarna som man vill lysa upp med ljus och brasa i huset, en god kopp te och en mjuk filt i soffan. För mig finns inget som heter höstdepression, Jag blir lycklig av hösten!!
Tack för en inspirerande blogg!
Kramar från Malin i skåne

Anonym sa...

Att lufsa runt och hoppa i alla lövhögar som bildas under senhösten, samtidigt som man njuter av den friska luften och lyssnar på lövens 'sång' när de sprätts runt!

Kram Camilla

Anonym sa...

Det bästa med hösten är den höga klara luften,alla sprakande färger i naturen, ösregnet som smattrar mot fönsterblecken och stormen som viner runt knuten. Att få tända en brasa i öppna spisen och bara mysa med nybakad äppelpaj och doftande te,att få mysa i soffan med tända ljus och njuta av en bra film. Äta en mustig köttgryta tillsamman med ett gott rött vin i vänners lag. Detta är höst mys för mig, hösten känns kravlös och avstressande en tid då jag passar på att bara mysa och varva ned./Anna på västkusten.

Anonym sa...

Hello from the USA! Best things about Fall: flickering candlelight, cozy evenings by the fire, crisp sunny days, long walks through fallen leaves, fresh apples, pumpkin farms, Thanksgiving and more. Love your site! Would love to own a Chill Norway garment! My Best! TS.

Anonym sa...

Ölands skördefest är det bästa med hösten! Alla pumpor som lyser upp i mörkret och mycket goda nyskördade grönsaker. Verkligen värt ett besök!

Hälsningar Charlotta

Marresmamma sa...

Det bästa med hösten är när det är riktigt ruggiga dagar och vi stannar inne och tänder ljus, dricker varm choklad och spelar spel! Det uppskattas av hela familjen!

Anna sa...

Det bästa med just denna hösten, är att jag gifter mig med min älskade sambo. Helt underbart :)

Det bästa med hösten i övrigt är att man nu får tillfälle att bara sitta inne, att kunna mysa under en filt i soffan, läsa en bok, dricka något varmt, tända i kaminen, leka bland alla löven som faller ner, njuta av de vackra färgerna naturen visar upp, tända levande ljus, laga mat av det som skördas, ta på sig den där vackra koftan som hänger i garderoben, krypa nära sin kära när det åskar, plocka svamp i skogen, dra in ett djupt andetag av frisk höstluft. Och att man uppskattar alla de andra årstiderna just för att dom är så olika.

Anonym sa...

Mörkret som faller på. Alla ljus man tänder. Gummistövlar. Varma mjuka koftor. Velour. Svenska äpplen. Långkok och mustiga grytor. Krysantemum och höstanemoner. Jag älskar hösten!

AnnaB

Evelina sa...

Hej!

Hösten för mig innebär att fotbollssäsongen går mot sitt slut, det börjar bli kallt på kvällarna och hoodträjan åker på under träningen. Efter fotbollsträningen kliver jag in i duchen, har redan satt igång vattenkokaren och tekoppen väntar sedan på mig. Rostar ett par mackor som dekoreras med diverse pålägg, sätter mig i soffan och slappnar av tillsammans med te, mat och massor med ljus, medan det blir allt mörkare ute. Sedan sover jag gott och kan möta nästa dag med ett stort leende på läpparna och ny energi i kroppen.

Tack för en trevlig blogg!

Martes atelie` sa...

Det beste med høsten er å ikle seg myke mys plagg,tenne lys og fyre i peisen, innta en deilig høstgryte servert med et glass rødt sammen med gode venner, etter å ha gått en tur for å trekke inn den gode høstluften og beskue alle de vakre fargene.

Suella sa...

Hej H&P, nu vågar även jag med en liten kommenter ända från Finland. Har smygläst ditt blogg ett tag nu och du får mig alltid på gott humör:)
Här på jobbet suckar alla, när det ösregnar och allt är grått o trist. Men jag, däremot, strålar. Älskar den här årstiden. Så när alla deppar så ger jag de ett stort leende och försöker få de se det fina i hösten:)Tycker det är mysigt att ta fram tjocka tröjor, snygga jeans och stövlar. Tända ljus på kvällarna och mysa med en kopp varm te (de smakar mycket godare när det är kallt ute). Ja-a. Jag helt enkelt älskar när det är höst...

Ceciliaba sa...

Vetskapen om att hösten har kommit dyker upp på samma sätt varje år...luften...vinden...diset som lägger sig över havet på morgonen... Då är det dags att skynda! Jag, min man och våra två små döttrar rafsar ihop våra badkläder och springer ner till vattnet! De sista doppen innan västkustvattnet kyls ner av höstvindarna är nästan de bästa. Vi njuter...vi skrattar...och vi lovar att göra om alltsammans...nästa år.

Anonym sa...

Det bästa med hösten är den höga, klara luften. Att en tidig, tidig morgon kliva upp innan det ljusnat, packa en ryggsäck, hänga sin bössa på axeln och gå ut i skogen och sätta sig på pass. Sedan sitta där när dagen gryr, se allt vakna till liv och följa med i hundens skall. Att vara en del av naturen och den historiska aktiviteten som jakten faktiskt är..... / Överkalixtösen

Elin sa...

Hösten är, och har alltid varit, min absoluta favoritårstid!
Många tycker att jag är galen. Men vad finns det att inte älska med hösten?!
Dofterna, färgerna, solsken på dagarna och härligt mörker och kyla på kvällarna. Tända ljus, varma koppar kaffe på bron. Gå i skogen och plocka svamp och lingon.
Kläderna är så underbara på hösten. Mysiga koftor och bruna kängor. Jag är en riktigt Höstälskare. Vill ha mitt bröllop på hösten med varma färger och oranga rönnbär i dukningen!

Håller tummarna för vinst!
Elin

Johanna blåbär och smultron sa...

Boeuf bourgignon, äppelpaj, vackra färger,skogen, mysiga koftor och sjalar att gosa in sig i och det bästa av allt ett steg närmre julen! :)
Hösthälsningar från Johanna i skåne

Att ha det gott sa...

Det bästa med hösten är alla underbara färger
Den höga luften och värmen från ljus och varandra när vi kryper ihop i sofforna

Anonym sa...

Det bästa med just den här hösten är att jag får njuta alla fina färger och den härligt klara luften med en växande mage, för tredje gången:)
Att ta in mina två tjejer, med kalla små händer, efter lek ute och krypa upp i soffan under filtar och bara mysa framför Bolibompa! /Maria i Linköping

Att ha det gott sa...

Det bästa med hösten är alla vackra färger
den höga klara luften
Värmen från ljus och varandra när vi kryper ihop i sofforna

Jenny sa...

Oh boy. Jag testar får vi se hur turen väljer.

Hösten, för det första så är det att vistas i skogen. Plocka bär och svamp eller bara vara där. Det andas ett annat lugn där under denna tid än på sommar och våren. Sedan så är det för mig ett nytt kapitel som skall börja. Ett år med nya möjligheter och upplevelser. Alla fantastiska sprängfyllda löven med dessa färger som sakta dalar ner och landar på en. Koftan, stövlarna och väskan. Trippa efter gatan i stan och kunna klä sig utan att svettas. Mörkret på ett tag, här i Norrland har vi haft ljust hela sommaren och nu kan man tända en massa ljus och dricka ett glas rött uppkrupen i soffan. Och så den där kylan, som man vaknar till av.

Mvh
Jenny Inglén, Luleå

Anonym sa...

Det bästa med hösten; gummistövlar, tjocka koftor, långa hundpromenader i skogen, varmt te på kvällen i soffan, doftljus och sonens (3 år) favorit just nu älvornas dans i dimman om kvällar och morgnar!

Tack för en alltid lika inspirerande blogg!

Johanna i Örebro

Camilla Löwengrip sa...

Hej!
Det bästa med hösten är att den är "kravlös" på så sätt att det inte förväntas en massa måsten. Istället ger hösten tid för eftertanke och att få lov att "bara vara". Gärna i mjuka, sköna kläder nedsjunken i bästa fåtöljen..

Anonym sa...

Hej!
Det bästa med hösten tycker jag är när jag kan sitta ute på vår inglasade altan men massor av tända ljus, inlindad i en mysig pläd och en brasa sprakande i kaminen.

Anonym sa...

Hösten får oss alla till att mysa mer,luften gör så man tänker klarare och färgerna påminner en om den härliga sommmar man haft, det är njutningens stund som ger ro och kraft till nya mål!
kram

Anonym sa...

Det fina med hösten är att njuta av tiden ute och inne. Det finns inget härligare än att spendera en mulen höstdag ute i stövlar och varma kläder, gå en promenad i skogen, plocka bär och svamp och att sen komma in i värmen sätta sig vid en brasa med en myssugen katt på magen. Så vill jag spendera mina lediga höstdagar.

Varma kramar från ett kyligt norrland

/Suzanne

Jessica W sa...

Det bästa med hösten är att gå ut i skogen själv en krispig höstmorgon. Solens strålar är bleknande men värmer fortfarande. Sätter mig vid en glänta med ryggen mot ett gammalt träd. Känner mossan och lukten av mörknande löv. Tittar upp bland grenarna och det glesnande gyllenröda lövverket. Här och nu. Känner energin och friden genom kroppen. Ler. Sitter ett tag och njuter. Av livet, hösten. Sedan reser jag mig ochlägger pannan mot trädets fuktiga bark innan går jag hem till min vackra familj. Lycklig och full av liv. /Jessica Williams

Louise T sa...

Den svala luften, daggen i gräset, lite dimma och alla dessa vackra färger i naturen. Det är det absolut bästa med hösten för mig.

Maria sa...

Det bästa med hösten är att känna hur luften förändras, den där härliga höstluften, visst är den underbar? Den riktigt känns i kroppen. Att packa ner sommarkläderna och plocka fram höstkläderna, de med lite "ruffigare" färger. Leta fram kängorna och matcha med söta strumpor. Bara att ha strumpor på mig, gör mig lycklig. Att tända mysbelysning på kvällarna med en stor kopp tea. Ja, det finns mycket positivt med våra fina höstmånader.

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att jag tar mig tid med fredagsmyset med bara vår familj efter hektiska dagar med skjuts till träningar, läxläsning, få igång rutinerna igen, höststädning ute och inne. / Anna H

paulina sa...

Hej!=)

Det bästa med Hösten för mig är att fjällvandra i något härligt fjäll här uppe i Norrland.Plocka bär,njuta av vackra utsikter,se hur barnen leker & se dess nyfikenhet på allt & sist men inte minst att få avnjuta med en varma kopp med kalkstensdrömmar(te)och goda mackor med ett gott pålägg som är gjord av kärlek av maken;))

Glada höst hälsningar//P

Anonym sa...

HÖSTEN...
Den klara och kalla luften, fåglarnas vackra flygformationer på väg någon helt annan stans, hundpromenaden bland alla vackra löv i braskande färger, att dekorera med dova färger både inne och ute, laga en god höstsoppa med kantareller, baka en äppelkaka på söndagseftermiddagen, dricka en stor kopp varm choklad, tända massor av levande ljus en helt vanlig tisdagskväll...
Visst är hösten härlig på sitt sätt och snart är det advent...
Kram Catrin

Anonym sa...

Jag älskar hösten, precis som jag älskar alla andra årstider. Det är lika härligt varje år med den kyliga men friska luften som fyller lungorna på mornarna. Strukturen i vardagen som infunnit sig. Ljuset som sprakar i underbara färger. Regnrusket som gör mig vansinnig men som tillåter att man får mysa inne. Mörkret som låter oss lysa upp med levande ljus.
Men det mest speciella och bekräftande att hösten har anlänt är ljudet av flaxande och kraxande kajorna som flyger över himlen och fyller mig med en lite konstig men samtidigt ganska härlig och återkommande känsla varje år. Det påminner mig om barndom och vikten av att leva i nuet. Ett år till har passerat...

Vad vore inte bättre än att få njuta den här hösten i nåt mysigt från Chill Norway.

Man blir så positiv av att läsa din blogg

/Ludmilla B

Anonym sa...

Hösten är underbar i år i alla fall då nytt hus och renovering står för dörren. Men det som annars är höstens +:
ljus, filt, böcker, härliga färger, löv, brasa och massor av mys

/Malin Tuvesson (småstaden)

CamillaP sa...

Åh lika mycket som jag ÄLSKAR sommar bara ÄLSKAR jag när hösten kommer...då får man krypa in och mysa till det lite hemma, tända massa ljus, alla "braiga" TV-program och serier som börjar, den höga härliga luften, och för att inte tala om alla härligt murriga höstfärger i naturen och på kläder...JUST LOVE IT =)

Anonym sa...

Det absolut bästa med hösten är att jag, som ung studerande, får koma tillbaka å träffa alla härliga vänner på universitet..och åter igen få återuppta de mysiga té-kvällarna där vi alla sitter och myser med en varm filt och tända ljus! :)

vänliga hälsningar,
Sandra

Hem och Lycka sa...

Ser fram emot denna höst att mysa med min lilla dotter som blir större och större, få se henne börja krypa, resa sig och kanske ta de första stegen. Den mest minnersvärda hösten hittills helt klart då alla stora framsteg sker här och nu!

Mio sa...

Det bästa med hösten är nog den friska luften och den höga himlen och att man igen får ta på sig mysiga koftor i mustiga färger och grova kängor och riktigt rusta sig för kallare tider.

Anonym sa...

I vanliga fall hade jag sagt goda middagar med vänner och tända ljus, härliga promenader i frisk höstluft. Men denna höst kommer fokus hamna på något helt annat, vi väntar vårt fösta barn om någon vecka eller vilken dag som helst! Det bästa med denna höst kommer alltså att bli vår nya familjemedlem:) kram karolina

Anonym sa...

Nystart med hög härligt krispig luft som ger en massa energi! Och efter den där långa skogsturen kryper man upp i soffan och bra gosar ned sig med tänd brasa och en varm kopp te.

Erika i Bestorp

Anonym sa...

Det bästa med hösten är just det att vi har HÖST. Det är skillnaden mot våren, sommaren och vintern. Skillnad i färger,lukten och ljuset. Ombyte förnöjer, eller hur!?

Kramisar från Siggan

Coolaannna sa...

För mig är hösten en tid för mys med familjen. Med tända ljus och varma filtar.
Lite varm choklad och sprak från kaminen
En bra bok, en bra film och mycket skratt med goa vänner! En och annan hotellvistelse på tu man hand med mannnen med stort M

Kram Anna

Emelie sa...

Jag vill ju så klart vara med! En sak som jag älskar med hösten är lugnet. Att åka till "min" ö i Bohuslänsskärgård. Sommargästerna har åkt och allt är lugnt och fridfullt. Det luktar så gott höstmylledoften blandad med skärgårdens salt och tång. Och höststormarna - att gå längs stranden när det stormar och havet bara vräker salt och skumm som yr ... Det bland annat älskr jag med hösten!
//Emelie

Anonym sa...

Hösten - en varierande årstid liksom alla andra... Satt ett tag och funderade på vad just jag gillar med hösten och kom fram till att det är känslan som infinner sig, snarare än "vädret" och vad man gör, som jag tycker så mycket om. Känslan av att få komma ut i skogen, tända ljus och mysa i soffan eller ta en promenad en klar höstdag när färgerna på träden speglar sig i solen. Ett sorts frid infinner sig. Det är hösten för mig.

Varma hälsningar Karolina Sparrman

Helena sa...

Det bästa med hösten är att då kan man klä PÅ sig och dölja semester/sommarkilorna som bara kom i rasande fart (förstååår inte, drack ju bara lite öl, åt grillat med pommes, lite chips osv). Ha ha :)
Med andra ord- en toppen och passande tävling!

Petra sa...

Det bästa med hösten är att jag äntligen skall få en bebis!

Mvh. Petra i Finland

Anonym sa...

Det bästa med hösten är en promenad i höstens vackra färger och sedan ta på sig något mysigt när man kommer hem. Sedan en brasa i spisen och en kopp varm dryck och mys med familjen. Det är en härlig höstdag för mig!

Linda T

Anonym sa...

Äntligen höst!
Underbara klänningar, härliga koftor, mysiga tunikor, lager på lager och lugna färger som toppas med fina sjalar och smycken.
Min höstfavorit är helt klart modet som bara andas ChillNorway ♥ och passar in i alla sammanhang.

Kram!

/ Sofi

Anonym sa...

Att få umgås med nära och kära i hemmet, det ger mig den inspiration som får mig att fullkomligt bubbla på hösten. Mer höst.

Hanna Janson

Eddan sa...

Lingon, kantareller, innemys, stearinljus, älgjakt, kräftor, surströmming, mysbrasor, raggsockor, plädar, TV-seriefavoriter, brittsommar, höstlöv

Det är höstens höjdpunkter för mig!

Anette

Anonym sa...

Hösttävlingen vill jag gärna vara med i :-)

Det bästa med att det är höst
är att själens energidepå är fylld med kraft att göra det möjligt
att börja om, förnya eller förändra saker i ditt liv.

Lotta S. /Ekerö

Anonym sa...

Bästa med hösten är:

En härlig stickad olle, en generös sjal, den underbart fräscha krispiga luften, mina coola Roberto Cavalli solbrillor, de sprillans nya Prime Bootsen, doften från nytt läppglans,the på saluhallen, tända ljus, mys i soffan samt mustiga grytor ... Längtar!!!!!

Tusen kramar från Jenna i Götet.

Anonym sa...

För mig är hösten en mysig tid. Underbara färger, frisk luft, mysiga höstkläder, tända ljus. En väntan på den första snöflingan och sen advent...

Jennie

Anonym sa...

Det bästa med hösten är alla naturens färger som övergår i en underbar orange/brun ton, alla härliga höstkläder, massa tända ljus inomhus och sköna tv-kvällar i soffan med familjen, en lätt kyla ute och mindre insekter :)).
Ja, hösten är underbar helt enkelt i sin prakt!
//Bella

Anonym sa...

Hösten är för mej: Det allt tidigare mörkret, levande ljus, brasan som brinner, höga krispiga luften i den bleka solen, löven som prasslar på marken efter de brunnit på träden, svamparna som blir till god soppa, tjocka tröjor och plädar, boots och skinnjacka. Och bara några månader kvar till jul..../Carina L

Anonym sa...

Beautiful colours, candles, fresh air... and of course getting to wear many beautiful clothes like knitted dresses, cardigans etc. :)

-HW från Helsingfors-

VivanDivanGoesFashion sa...

Tack för superfin tävling. Tänk om man kunde vinna...

Eftersom jag älskar i stort sett allt med hösten som för mig är den absolut mysigaste och finaste årstiden frågade jag min dotter på 5 år vad hon tyckte var bäst med hösten: "Att kratta löv till en stor hög och sen hoppa i den". Och visst stämmer det. Tänk att få vara 5 år och kunna hoppa i löven. Ska jag baske mig göra iår :-)

Tack igen och lycka till alla andra
Kram
/Vivvi

Anonym sa...

Hej.
Det bästa med hösten är den härligt friska luften. Alla härliga höstkläder och att äntligen "få" vara inne igen.
/ Jenny B

Anonym sa...

När min yngste son var 11 år fick de i uppgift en höstterminsstart att skriva en dikt om just hösten och han riktade den då till sin storebror som precis skulle fylla 15 år och få en efterlängtad moped. Jag känner mig än idag rörd över hur väl han lyckades fånga de känslor som säkert många av oss känner när sommaren är slut och höstmörkret smyger sig på. Vemodiga men ändå hoppfulla!

Till min käre bror

Hösten är här
Men vill vi vara där
Sitta inne
Klämma finne
Dator gäller
Föräldrar som skäller
Du där
Moppen här
Inga bråk
Dags att ta ett åk
Du för oss
Vi inte slåss
Du för mig
Jag för dig
Jag menar faktiskt
GRATTIS!

Din lillebror

Själv älskar jag hösten för alla dess varma färger och är oerhört lycklig över att vara just en Höst som ”lyfts” i denna årstids färger.

Mysiga hösthälsningar
Ann-Britt i Halmstad

Nettskie sa...

Höst för mig:

Höstkläder, brittsommarväder,
Kantarell, myskväll,
Tända ljus, vindens sus,
Löv blöta, äpplen söta,
gräsmattan så, sockor på!

Kram från Nettan

Karin sa...

Det bästa med hösten är utan tvekan färgerna och den friska luften. Och att man slipper klippa gräsmattan längre! ;-)
Det är så himla mysigt med promenader i höstsolen. :-)

Anna sa...

Jag tycker det bästa med hösten är när man kan gå i skogen och plocka svamp med medhavd matsäck. Det får mig att känna ett lugn som jag behöver eftersom jag är cancersjuk.

Det är inte heller fel att bjuda hem vänner till en god middag och ha mycket tända ljus. Underbart!

Bästa hälsingar
Anna

The bitch from down under sa...

Det bästa med hösten är alla lekar ute med underbara barnet, de härliga regniga kvällarna med mys i soffan med en bra bok eller film, de tända ljusen, behovet av värme och närhet och den ljuvliga doften av nybakat bröd och nykokt chutney.

Bodil sa...

Att vardagen är tillbaka... Att barnen börjat skolan... Nya utmaningar på jobbet... Att nystarta efter sommarens dekadens... Att...

Sofia - Mode,foto & personligt sa...

Det bästa med hösten är lukten, känslan och alla färgerna som bladen blir till. Det är den där stunden då allt känns perfekt.

Anonym sa...

Det bästa med hösten är den friska luften. Att ta med sig barnen ut i skogen och strosa runt, plocka lite svamp och upptäcka alla småkryp. Sedan hem ta ett värmande bad och göra goda kantarellmackor, som äts framför tvn och en massa levande ljus i höstmörkret. Det är höst det!
Jag hade gärna startat hösten i något av alla fina plagg från Chill Norway och mina nyiköpta höstfavoriter: gummistövel från Hunter.

Frida Jensen

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att min själ precis lärt sig att finna ro i den. Jag har äntligen hittat förmågan att vila i mörkret och att ta in färger och värdesätta stunderna när solen skiner och värmer mina kinder. Jag laddar kroppen inför den kommande vintern... och mår så bra.

/Lilla My

Unknown sa...

Att få dra på sina gummistävlar/kängor o gå ut i närmsta skog o njuta av löven som faller i sina färger runtom en och sonen (o mannen) det är med glädje man lyssnar o ser sonens glädje över löven som trillar i hans knä och han med frenesi försöker få bort. Det är det bästa med hösten.

Anonym sa...

Det bästa med hösten är ett mysigt klädesplagg, tänd brasa en bra bok och avkoppling med familjen.

Kram Linda T

Mi21 sa...

Hej!

Jag bara älskar CN´s kläder <3
Så mjuka o sköna OCH praktiska !

Det bästa med hösten är lugnet !
Efter sommarens alla måsten är det helt plötsligt okey att krypa upp i soffhörnet och bara vara .

Anonym sa...

Det bästa med just denna höst är INTE höstlöv & sköna cardigans..nej höstlycka för MIG är att jag och min sambo precis förlovat oss och snart ska bli herr o fru söderlund,min sjukdom håller sig i schakt, bipolär sjukdom,så bra som jag är nu har jag inte varit på många år,summan av detta är LYCKA,lust att leva och någon att leva för,det är HÖST för mig.
Kram Helene
englan1975@passagen.se

Annelie sa...

Värmeljus, mys under filten i soffan, rödkindade barn och ro i sinnet.

Pernilla sa...

Vad finns det inte att med hösten gilla?
Man kan sitta under filt och chilla,
Omgivningen är lugn och stilla
och man slipper en svettig frilla.

Promenader och picknick är min tröst. Det vackra färgerna och svala luften är det underbara med höst.

Skimrande löv, en kaffe i solen.
Jag har gärna ett par tjocka strumpbyxor under kjolen.

Cecilia sa...

Det bästa med hösten är att efter långa promenader med klar luft i färgsprakande omgivningar, komma in å gosa upp sig i soffan iklädd mysiga kläder med en kopp choklad.

Anonym sa...

Det bästa med hösten är att få gosa och mysa med vår älskade lilla unge som jag för snart fem år sedan fick bli mamma till! Vår lilla vackra unge fick vi vänta och längta i vårt hjärta tills vi en höstdag fick resa till andra sidan jorden för att få henne i vår famn! En liten Saga som blev sann för oss!

annika sa...

Det är skönt med hösten. Det luktar gott av fukten och förmultningsprocessen i markerna och skogen står i lågor. Så vackert det är!
Annika i kungsölr

Maria sa...

Bästa med hösten...Myset, mörkret, tända ljus, en god bok, soffa, filt, att sommarens måsten är över och att det är tillåtet att "bara vara" igen :)

Anja Håkanson sa...

Det bästa med hösten är mysigheten! Att man kan krypa ner i en stor varm kofta under en filt, med tända ljus på bordet och dricka varm choklad i mörkret, med regnet smattrandes mot fönstret. Är väl optimal mysighet det? :)

anjahakanson@hotmail.com

Anonym sa...

Det bästa med hösten är alla vackra färger :)
/Maria

Anne Lene sa...

Hej,
Det bästa med hösten är att den kommer efter ett långt och skönt sommarlov och får hela familjen på fötter igen. Färgerna ute gör mej glad och glädjen över att ta på sig en tjock tröja igen är stor men det allra bästa är att jag kan ägna de allt mer kyligare och mörka kvällarna innomhus med min hobby, kortmakeri :)

höstliga hälsningar Anne Lene

Fröken Hallon sa...

Bästa med hösten:
Är faktiskt att kunna sätta på mig mössa, fluffig halsduk och varma tummvantar för att gå ut en promenad ner på stan och handla till helgens middag. Att med rotfrukter i min korg andas in den friska härliga luften, titta på alla vackra höstlöv och med den fortfarande lite värmande eftermiddagssolen i ryggen är en fantastisk känsla där på stadens gata...Älskar denna årstid.

Johanna sa...

Underbar tävling, den vill jag för mitt liv inte missa!
Det jag gillar bäst med hösten är dom sprakande färgerna och myset på kvällarna som inkluderar raggsockor, filt, brasa i kakelugnen och stearinljusens mjuka sken... Det är höstmys för mig det!

Malin och Prinsessan sa...

Vilken härlig hösttävling! Det bästa med hösten enligt mig är de kalla, klara, friska höstdagarna när man kan vara ute och fotografera i timmar. Verkligen ALLT blir så bra på kort med höstens alla färger som bakgrund!

Kram Malin

Anonym sa...

Det allra bästa med hösten är allt mys, man tänder ljus och sitter framför brasan. Sen har denna årstiden många härliga långpromenader att erbjuda i den friska luften. Det är nog det som jag gillar allra mest.
/ Stina i Ulricehamn

Emma sa...

Det bästa med hösten är att det är lov att
-vara inomhus utan dårligt samvete
-gömma sig i varma tröjor och mjuka sjalar
-gå på bio utan att vara rädd att man mister en soldag
-tända massa ljus (för varmt för det innan)
-Njuta den kalla,rena och klara luften i höstens senaste plagg, gärna chill Norway :)

Kram Emma

Evelina sa...

Hemmamys, Ömhet, Sol och Tillsammans. HÖST helt enkelt, underbart! Kram Evelina

Amanda Sverre sa...

Det jag tycker är bäst med hösten är alla värmeljus som jag börjar tända om kvällarna. Det blir så mysigt.

Kram Amanda

Ulrika sa...

Hösten är intensiv på jobbet. Då tar min vän (häst) och jag härliga turer i skogen. Den friska luften och de klara färgerna ger kraften åter. Det känns som att jag har förtjänat att efter ridturen sitta framför den sprakande brasan med en kopp varm choklad i handen. Ett både fint och bekvämt plagg från ChillNorway förhöjer säkert upplevelsen ytterligare!

Ida.R sa...

Trevlig tävling! Absolut lugnet som lägger sig! Inte för att det är jobbigt på sommaren:-) men finns inget mer rogivande än att promenera på vår grusväg med en varm kofta och se att hösten kommit smygande i naruren, kram

Anonym sa...

Jag gillar inte alls hösten. Så är det bara. Det ENDA som som gör mig glad pm hösten är höstmodet. Jag älskar att äntligen få svepa in mig i varma, mjuka och mysiga kläder, dra på ett par snygga boots och känna mig klädd. Sedan kan jag stå ut med höststormar, mörker och rusk. Ja, till o med känna lite mys med tända ljus och varmt te. Tack chill för att ni gör hösten uthärdbar! :))) Sanna P

Anonym sa...

Det bästa med Hösten är härligt kryddiga theer i goda vänners lag, hemgjorda ljuslyktor med färgglada löv ikring. Att mysa i fina mjuka, stora svepande sjalar.Väldoftande ljus. Det vackra röda lingonriset...

ellyedlund@hotmail.com

Anonym sa...

Jag tycker att det bästa med hösten är att den för mig alltid känns som en nystart. Det är som att det nya året startar på hösten efter en ledig och skön sommar och inte vid nyår.

Sen älskar jag alla goa koftor som man nästan kan försvinna i samtidigt som man tar en härlig promenad, sparkar bland löven och njuter av det guldskimrande ljuset som bara finns en solig höstdag.

Hoppas du får en härlig höst.

Kram Lotta i Göteborg

Anonym sa...

Det bästa med hösten för mig är kvällsmys m familjen framför brasan i kaminen m ett glas vin el en kopp te m lite gott tilltugg!

Sara KW

Anonym sa...

Hösten är här,svår och grå sol i norden är svårt att få.Ingen ide att spilla tårar efter snö kommer alltid vårar så i väntan på nästa vår hoppas jag äran få att shoppa lite till min kvinna på creative lounge och därmed få vinna.
Mathias s min mail är följande............
englan1975@gmail.com

Anonym sa...

Det bästa med hösten är det härliga magpirret jag får. Spelar ingen roll om det är regn och rusk eller soliga dagar med frisk luft. Jag träffade min sambo en höst för 7 år sedan och då jobbade han i Kalix ett år. Jag pendlade till honom varje helg under hösten för vi åkte ut till hans stuga i skärgården. Jag får fortfarande samma känsla i magen när hösten kommer som jag hade den hösten. Glad, förväntansfull och lycklig. //Katarina fr Luleå

Anonym sa...

Mysfärger, mysväder, mysfärger, mys-i-soffa, myskläder, mysbelysning, mysfilt jag allt blir mys med höst och chill så en mys-chil-kväll i chillofnorway vore ju som pricken över hösten!!

AnnSo af@gotanet.com

Anonym sa...

Det bästa med hösten, är nystarten av allt, förväntningar över vad som kommer att hända, köpa nya kläder och nytt till hemmet. Mysa och tända ljus inne, färgerna ute och den klara krispiga luften. Regnet som smattrar på fönsterna. Min absoluta favoritårstid är hästen.
Lotta w

Anonym sa...

Förutom den underbara luften,skogspromenaderna,mörkret med tända ljus och alla underbara höstkläder så är det att få fara till de underbara på CL och få frossa sig i allt det nya,det är som att vara barn på julafton...Det är det bästa med hösten// Höst på er alla...Elisabeth@umemail.se

Camilla sa...

**Hösten är som allra bäst då kylan bitit en i kinderna under en kvällspromenad och när man sedan går in och värmer sig i en mysig varm kofta och med en god kopp thé** CHILL

Anonym sa...

Det bästa med hösten är alla vackra färger och frukt,svamp som finns att plocka. Att klä sig i stövlar och fina sjalar och ta promenader för att sen komma hem och tända ljus och ta en god fika.
Koka en god soppa på säsongens grönsaker och baka en äppelpaj till efterrätt.

Kram Kristina

Anonym sa...

Hej HoP, det bästa med hösten tycker jag är att luften ute bli hög och nyper sådär härligt i kinderna när man är ute, färgerna på träden & i naturen är åxå helt fantastiskt, och att sedan få gå in och krypa upp i soffan med massor av tända ljus som doftar så att själen få ro.
En annan fin sak med hösten är att jag brukar boka en resa och se fram emot i okt/nov och det gör ju hösten extra bra :-)
Hoppas att jag blir en lycklig vinnare av ett CN-plagg det skulle vara så roligt att få vinna ett vackert plagg som kommer fånga min höst på ett bra sätt :) stor kram!
Stina i Jönköping

«Äldst ‹Äldre   201 – 400 av 436   Nyare› Senaste»