torsdag 1 september 2011

TÄVLING - VINN VALFRITT PLAGG FRÅN CHILL NORWAY

.

.
.
Jag älskar verkligen Chill Norways kläder, både till mig själv och till tjejerna. Så mysiga, snygga och användbara! Höstnyheterna 2011 är underbara och den finfina klänningen ovan (som jag så gärna själv vill ha:) kan du nu alltså bla vinna här hos H of P!




Todelooo!




Denna första september har jag det stora nöjet att presentera en superfin tävling för er kära bloggisar!

Priset denna gång är att vinnaren får välja ett valfritt plagg ur Chill Norwayssortiment hos netbutiken Creative Lounge!
Det du ska göra för att vara med och tävla är att kort skriva i kommentarsfältet vad just du tycker är det bästa med hösten! Lätt som en plätt:)

Det går att tävla fram till tisdagen den 6:e september kl 12.00 och sen får bästa Creative Loungegirlsen utse en lycklig vinnare bland bidragen!


 

,
.


LYCKA TILL!  



,
.

436 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   401 – 436 av 436
helen by the westcoast sa...

Hösten har så mkt! Vädret, färgerna och nyladdad med energi efter sommaren. Denna årstid är allra roligast att förnya garderoben.Alla fina färger,kombinationer med scarfs, stövlar,koftor m.m.Så myset med levande ljus,varm chocklad,te eller kaffe,underbart!

Anonym sa...

Alla fina färger ute i naturen inspirerar mig till att börja fixa och dona i hemmet, jag blir allmänt kreativ på hösten :-)/Kram Lottie,Helsingborg

Helena Broberg sa...

Hösten är min favoritårstid! Jag firar både min födelsedag och min och älsklingens årsdag i september. Jag njuter av den högra, krispiga luften och alla vackra höstfärger och botaniserar självklart bland alla fina höstkläder - jag tycker om att klä mig mer dressat efter sommaren. Men framför allt kan jag ta fram och ta på mina älskade stövlar! :)

Fia sa...

Det är svårt att välja en sak som den bästa med hösten. Hösten är min favoritårstid. Luften blir så hög och klar och frisk. Daggen i gräset som små pärlor de soliga höstmornarna. De fantastiska soluppgångarna som man faktiskt hinner uppleva eftersom solen går upp senare på hösten. Och alla underbara färger i träden. Så vackert!

/Fia

Anonym sa...

Jag älskar när hösten är på ingång och allting blir lite mer stilla och rofyllt. Färger i naturen sprakar loss och man får boa och mysa in sig hur mycket man vill!
Men det bästa av allt är nog att denna hösten kommer föra med sig en liten ny filur in i mitt och min mans liv.. Ett hösttecken för alltid!
/annanorberg86@gmail.com

Anonym sa...

Raggsockar inomhus, doften av nyintagen ved, koka äppelmos, baka äppelpaj, vackra höstfärger, mysiga och mörka mornar, tända ljus, längtan till jul, regniga dagar att vara inomhus men kanske det bästa är att man får njuta av mysiga kvällar under en filt med den man älskar!

Kram Frida i Fristad

emelie- mamma till en busunge o en liten prinsessa sa...

Det bästa med hösten är definitivt att man på nåt sätt får en chans att varva ner.
Man stressar lite smått på våren för att hitta den perfekta semester trippen och för att allt ska vara klart till semestern.
På sommaren stressar man för man vill hinna med så mkt som möjligt under semesterveckorna.
Och på vintern stressar man för man vill att allt ska bli perfekt till jul (typ julklappar o sånt, sen har vi ju 3 födelsedagar i början av dec att fira här i huet med.)

Sedan är det såå mysigt när de väl börjar bli mörkt på kvällen o man kan kura ihop sig under en filt o kika på tv med gott samvete istället för att va ute i solskenet fram till sena klockslaget som man gör på sommaren.
Avkoppling eller vad?

emelie-mamma till en busunge o en liten prinsessa sa...

glömde min mail- emjo_83@hotmail.com

Nicole sa...

ÄLSKAR verkligen hösten, och bäst av allt är väl just september!? När vi fortfarande har solen och ljuset dagtid, men kan krypa upp i soffan och njuta av tända ljus.. Man kommer tillbaka i sina rutiner, skola/jobb, ny kalender att fylla, får shoppa höstkläder, för mig är hösten mer en nystart än nyår. Därför känns det extra sorgligt i år, inte nog med att jag varit sängliggande hela sommar pga en skada som uppkom vid en "lätt" operation, nu kommer hösten- jag kommer inte att kunna fortsätta min utbildning som planerat och vet dessutom inte när jag ska bli frisk. Allt som jag älskar med hösten blev plötsligt något jag inte får
uppleva iår, återstår bara att hoppas på nästa år.
Nicole

Åsa sa...

Denna tävling vill jag vara med i, drömmer om ett ChillNorway-plagg att värma mig i i höst:-) Det BÄSTA med hösten enligt mig:

*familjeutflykter till lantstället under HÖSTIGA HELGER
* att min yngste GULLUNGE ska få börja på gympa med bästa kompisen
* drinkkvällar med ROLIGASTE tjejgänget
* POWERWALKS med världens bästa granne som också är en trött mamma i behov av motion:-)
* Alla FÖDELSEDAGAR i familjen: min egen 35-årsdag, sonens, mannens, svärfars, pappas, svägerskans och bästa vännens, gudsonens och lillkusinens!
* Familjens FREDAGSMYS i soffan, under filtar, framför ljus och tänd brasa, massor av gott och Johnny Cash i bakgrunden (varvat med Saades Popular;-))
* TÅGRESOR till mamma och pappa i Småland
* TV-serier som har premiär!
* KRÄFTSKIVOR

Tack för en mysig blogg (som jag precis har hittat till!)
KRAM från Åsa

HANNAH sa...

Färgerna o mörkret!
Älskar att kura ihop mej i soffan m en varm kopp te tända ljus i höstmörkret o bara njuta av lugnet efter en stressig sommar där man ska passa på att va ute och göra en massa saker eftersom d e så fint väder o aldrig blir mörkt! Nej, tacka vet ja höst lugnet med mörker ute o massa levande ljus inne!
Tack för en fin blogg
Kram

Anonym sa...

Hej vackra du:)

Det fina med hösten är den höga och klara luften, gatorna tvättas rena av regnet och rutinerna efter slapp sommar kommer igång igen. Men det finns en sak som är absolut bäst! Det är KASTANJERNA:) De gör sig så fint både inomhus (utan skal)i en skål på bordet med ljus i, eller i en stor genomskinlig vas på verandran blandat med och utan skal. Kastanj är även färgen jag älskar och till det går att mixa många fina färger med. Hoppas på att vinna och förnya garderoben med ett märka jag aldrig ägt.
Hälsning/ @lin@

Stephanie sa...

Hej goa Petra!!
Vilken grym tävling, den vill jag inte missa :)
Det bästa med hösten enligt mig är en kombination av att få njuta av härligt soliga/svala promenader och titta på naturens vackra färgskiftningar och att kunna andas "frisk" luft igen!
Jag har ett naturreservat i närheten av där jag bor som heter Rövarkulan, låter kanske lite farligt men det är det inte ;) och nu när hösten börjar närma sig så är där helt underbart att ströva omkring, man kan gå i timmar och titta på trädens löv som skiftar i röd, orange, gult o lite grönt också, och känslan man får är frihet och att ingenting är omöjligt, ja det är så himla underbart där. Ett litet tips om ni besöker Skåne någongång :)
Tack för en riktigt härlig blogg!!
Massor med kramar
Stephanie

Maria sa...

Min räddning för fyra år sedan när jag "gick in i väggen" var höstens underbara skiftningar. Jag njöt av mina långa ensamma promenader längs havet där vågorna piskade och håret stod åt alla håll i den friska vinden. Måsarna skrek och tallarna svajade, men jag njöt! Att sitta i dynorna och dricka en kopp och se ut över havet, att andas in den klara luften och dra en tjock stickad filt över axlarna, det är livskvalitet! Jag älskar hösten och all dess färgprakt både ute i naturen och på de härliga kläder som behövs nu när dagarna är svalare. Nu mår jag bra! Kram Maria

Anonym sa...

Att det är legitimt att bara vara inne och mysa med en god bok, en kopp te och oändligt många levande ljus. Utan sommarens "måste vara ute"-stress hängandes över sig. Och sen uppskattar jag att man börjar ha "riktiga" kläder igen!! ;) //Hanna

Angelica sa...

Jag älskar hösten, den bästa årstiden tycker jag!

Tända ljus, vacker natur.. älskar när löven blir gula, ligga inne och läsa en bra bok när regnet smattrar utanför, en stor kopp te i soffan, vara ute och sparka löv med min son i trädgården, ett glas rött till en god middag och framför allt så älskar jag när det är dags att stoppa in sommarkläderna och fram med höstens alla kläder, sjalar & skor!!

Nu hoppas jag på turen med dessa fantastiskt fina kläder från Chill Norway!

Tack för en kanonblogg och kram på dig!

pralinen sa...

att familj och vänner återvänt till närområdet -> det finns många tillfällen att träffas för höstmys i alla dess former.

Anonym sa...

Vågor som slår emot klippan, fallande löv, den rena luften och en sprakande kakelugn, men framför allt barnens rosiga kinder efter lek i trädgården. Det är Höst för mig:) Linda H

Anonym sa...

Å jag verkligen älskar hösten! Det bästa är den friska luften, att bara var ute, gå långpromenader och att vara i skogen! Tänk sedan att få krypa upp i soffan med en kopp te och gärna i fina kläder som chill norway!!

Anonym sa...

Åhh den friska höga luften såklart!! En promenad bland knastrande gula löv i skogen i jakt på kantareller... Luften är ju helt underbart så här års!

/Kattis

Carin sa...

När sommaren mot sitt slut lider
jag längtar efter mörkare & mysigare tider

Tända ljus, en kopp the och ett varmt bad
mer behövs inte för att göra mig glad

Tänk att i ett plagg från Creative Lounge
få chilla
det skulle verkligen inte sitta illa

Marion sa...

att hösten är fräscht och friskt och andas nystart och omstart.
Förhoppningar, energi och glädje.
Vackra färger, krispig luft.
Hösten är min favoritårstid av alla.
Kravlöst på något vis.

Anonym sa...

Hej! Har försökt lämna kommentar några ggr, men inte lyckats, testar igen...

Tack för en inspirerande blogg m fina bilder! Här är mitt lilla höstbidrag;)

Regnet smattrar, vinden viner
på höstgula löv solen skiner
Hösten är kommen, luften är klar
det är ett omväxlande väder vi har
Ena dagen koftor och värmeljus
nätsa dag höstpromenad i skogens sus
Hösten för mig är mustig o härlig,
inte som många andra tycker, ruskig och besvärlig.

Mvh Marie i Skåneland

Anonym sa...

Hej... I min iver i och frustration över att få min lilla höstbeskrivning publicerad har jag skickat mitt tävlingsbidrag lite föör många ggr. Ber om ursäkt över mitt "tilltag" och ber er ha överseende med detta. Mvh Marie i Skåneland

Anonym sa...

Vilken supervinst!
Det bästa med hösten är den tidiga morgonen med klar luft och dimröken stigande upp över sjön.Sedan bryter solen fram.Så vackert!

Hälsningar Gunilla

Anonym sa...

Det bästa med hösten är den krispiga klara luften, löven i alla vackra färger. Att ta med hunden och barnen och gå ut i skogen och plocka svamp, sedan när man kommer hem göra en brasa och sitta tillsammans i soffan, tända ljus och dricka varm choklad med vispgrädde och förhoppningsvis äta en svampsmörgås :-)

Även att få shoppa lite mysiga höstkläder, vilket det blir lite av i år då jag är föräldraledig så det är mest barnen som får höstfina kläder :-)

Kram från Fia i Vaxholm

Anonym sa...

För en som jämt fryser är det bästa när man får köpa sig en ny riktigt lyxig, skön och snygg halsduk! En fantastisk accessoar är det också som funkar utmärkt från första höstdagen tills vårsolen kikar fram och tinar upp mig ordentligt igen :)
/Maria

veera sa...

Jag älskar hösten. Det är så mycket som är bra.
Den friska luften. Att jag kan ta på sig mysiga koftor, sjalar, fina jackor och dra på mig fina stövlar. Hemma tar jag fram fina fällar, filtar och tänder massor med ljus. Man tar sig tid till saker inne som matlagning, baka, film, en tidning eller en bok med en kopp kaffe eller te i handen. Så mysigt med hösten tycker jag.

Det absolut bästa med hösten tycker jag är att man gör allt det mysiga när man med familjen.
Eftersom att alla helst är inne tillsammans när det blir kallare ute.


/Veera

Ida sa...

Den klara luften och solen. Och att man börjar vara lite mer innomhus- jag älskar mitt hem och gärna där! Kram Ida

Anonym sa...

Frisk luft och ruggigt väder,
innebär varma och mysiga kläder.

Tänd en brasa och njut av att vädret blivit kallt,
man måste inte längre göra ”allt”.

Stanna upp, känn efter, unna dig att njuta ett tag,
hösten är verkligen magiskt på sitt sätt, tycker jag.

Mvh Jenny W

Anonym sa...

Det bästa är att luften är sval och klar så att man kan ha en mysig tjockare tröja men fortfarande ha kjol till! Har man tur och temperaturen tillåter så kan man även ha en liten huvudbonad. Den bästa blandningen mellan skirt och bohem. Lovet it!

Hej mig /ulrika

Anonym sa...

Det bästa är att ta en lååång ridtur bland nyfallna röda och gula löv, och sedan komma hem till sina älsklingar, tända i brasan och krypa upp i soffan med en kopp choklad! (givetvis med raggsockar och en skön outfit från Chill Norway på..) //Martina Värnamo

Therése sa...

Phuuuu...jag hann precis...1 minuter kvar av tävlingen:)
Solens sista värmande strålar, löven o den underbara doften från skog o mull!
Therese i Jönköping

Anonym sa...

Hösten är den bästa av alla årstider då man äntligen får börja ta fram älskade myssockorna och tända ljus runt om kring sej. Hösten kunde vara ännu bättre om just jag fick gå omkring i en snygg mysig klänning från Chill Norway ;-).

H. Viktoria i Finland

Anonym sa...

Jeg elsker høsten med alle flotte farger. Det er også på denne tiden vi begynner å reise til vår hytte på fjellet, så ofte vi kan. Innekos med levende lys, peis og varme deilige drikker hører årstiden til, både hjemme og på hytta. Og turer med hunden i all slags vær :-). Ønsker deg en flott høstdag:-). Anita/Lier /Norge

Boviksmarinan sa...

Det bästa med hösten är att efter att ha tillbringat nästan alla dygnets timmar utomhus äntligen får tillåtelse att vistas inomhus. Få tända kaminen, grilla marsmallow, krypa upp i soffan tillsammans med hela familjen, spela spel & bara njuta av att umgås & få vara friska!!! Tack för en underbar blogg!!! Kramis Linda Berglund Skellefteå

«Äldst ‹Äldre   401 – 436 av 436   Nyare› Senaste»