fredag 9 september 2011

TIDIGARE IDAG

.
.
Hej hej:) Foto taget tidigare idag då Bea och jag shoppade lite på en Galleria i Småstaden (och tog också svängen förbi apoteket för att hämta min medicin som ni kan se;). Beas dagens: Jacka från Noa Noa, klänning + byxor Lindex. Min dagens: Odd Molly Poncho (fast jag ar tagit bort de där banden som hängde framtill och den är både funnen & köpt hos "Tullen":), gamla jeans från Denim Demon, tunika/klänning Lexington, höstnya "killerheels" från Marlene Birger och väska Mulberry.



Bon soir mes amis!


Här ligger jag i soffan med ett glas bubbel och toksoftar efter att bjudit på en riktigt god middag ikväll! Det blev Blini med kalixrom till förrätt och Kalventrecote med salviasmör och kantarellrisotto varmrätt. Efter det cheesecake med björnbär - mums:)

Nu ska jag bara bara vila och titta på nya dvd:n  Water for Elephants!

(Hur tomten var - riktigt fin men såå myggig!? Usch, jag är överkänslig mot myggbett så de var inte det bästa säljarna direkt...:)


Ha en riktigt mysig kväll så ses vi imorgon!


KRAM


.

8 kommentarer:

@my casa sa...

Fina ni var bägge två på shoppingrundan tidigare idag!

Hoppas nu att medicinen hjälper och du blir bättre.
Ha en skön kväll/Åsa

Johanna Stålros sa...

Vilken god middag!!! Hoppas filmen är bar för vi ska oxå se den i helgen;) Kram Johanna

Anonym sa...

Tänkte se den filmen imorgon! Har du tagit ur dina extensions nu??

trevlig kväll! =)
Sandra

Anonym sa...

Vet du vad? Nästa gång som söker människor till "Halv åtta hos mig" så borde du vara med! Lagar supersmaskig mat och har ett fantastiskt hem. :-)

Anna @ Amerikana sa...

Här var det kanarellrisotto mé till middag;) Och en härlig "Lifetime" film (cheesey amerikansk tv-kanal´s film;) Jag älskar dessa filmer då de flesta är inspelade i Canada, just där vi bodde bra länge. Hursomhelst, trevlig helg! KRAM!!

Dr Molly sa...

Superfint med OM ponchon! Och vilken toppenmiddag. Risotto och kalventreocote är ju magiskt gott. (Får dock för dåligt samvete när jag äter kalvkött för att äta det ofta men när det är fest är det favoriten) Hoppas du mår bättre nu! Kramar

Anonym sa...

Om du inte vill ha mygg och en massa spindelnät runt hela huset ska du inte bosätta dig vid Mälaren! Får välja vatten och insekter eller stan utan vatten.

Emelie sa...

Blini är verkligen gott ska bli ett måste nu i höst!