söndag 18 september 2011

VARM & GO I HÖST & VINTER

.





Tjingeling vänner!


Nedan kommer lite tips på snygga vinterjackor!


.

Nu har jag kikat runt lite och hittat en hel del varma godsaker! Ovan har ni från vänster: Täckjacka från Hunky Dory, parkas från ChillN, klassisk Parajumper (några av er tycker säkert att den är för sönderhypad men snygg som bara den är den ju fortfarande;), sååå fin skinncape/jacka från Jofama ( kär i denna själv), kortare och tuffare Jofama (själva modellen är ju också så grymt snygg i håret på denna bild) och till sist en snygg enkel varm dunjacka från Lexington.



Sötaste kapporna i höst: vänster Chill Norway och höger Odd Molly (finns hos Tintinstyle).



Hahaha, denna från Odd Molly är däremot är inget tips utan ett stort frågetecken istället!? (Kostar 22 000 och gör dina höfter & bakdel gigantiska på köpet;) Säkert jättefin på er modellamazoner med smala höfter och som är ca 1.80 (finns hos bla Sid & Sally och Ajabaja) men för oss andra - big no no no eller vad tror ni



Japp detta var ett litet gäng gosiga jackor & fina kappor. Om du har ett tips på någon annan som du hittat och som du tokgillar så blir vi glada om du delar med dig!:)




Ha en fortsatt fin söndag!



KRAM



.


22 kommentarer:

Brunkullan sa...

Snygga!!
Själv hänger bästa parkasen från Polarn o Pyret i garderoben.
Har ca 6-7 år på nacken men snygg som en dag!
Tyvärr är jag för tjock för att passa i den längre. Synd då det är supermoderna nyansen Kamel!! Förhoppningen var att komma i den igen i vinter, men jag får nog satsa på senvinter eller nästa höst, då jag fortfarande har ca 10 kg kvar att gå ner innan den går att stänga;)

Kram Susanne

Kram Susanne

Anonym sa...

Jag gillar inte korsen i ChillNorways parkas, annars hade den varit snygg! Istället blev det en parkas fr PEAK Performance för min del.

// Fröken M

Michelle sa...

Snygga jackor. Minns din mörkblåa från Chill Norway (om jag inte minns fel)från förra vintern som var så snygg! Det var dom outfit-bilderna som fick mig att klicka hem ett par Hunter! :)

Har precis köpt mig en supermysig, stor och go vinterjacka från Boomerang, perfekt till en kylig vinter.

Hoppas du får en bra dag, kramar!

Living by S sa...

Snygga!!! Är sugen på skinnjackan med vitt ludd. Annars har jag precis köpt mig en Odd Molly jacka i mörkt marinblå, KÄRLEK!!!

Ha en fin söndag!

Kram Fia

VivanDivanGoesFashion sa...

Mycket fint hade du hittat. Själv är jag lite sugen på en Woolrich eller Maison & Scotch som jag sett eller den andra lite "paddade" varianten från ChillNorway. Vad gäller Odd Molly-pälsen fattar jag inte riktigt hur de tänkte där. Som du skriver, säkert supersnygg på en trådsmal modell men vad sjutton. Får dessutom get-associationer när jag ser den av nån anledning :-)

Ska bli spännande att se vad du väljer...

Kram
/Vivvi

Malin på ön sa...

Fina tips, själv är jag sugen på en utility, helsvart från Barbour, känns både klassisk och lite tuffare, på promenad el till stan kanske, må så gott,
Malin

Casa of Mia sa...

Fint! Tycker mycket om parkasen från Chill Norway och Parajumper. Själv har jag två Odd Molly jackor som får hänga med denna vinter också, är däremot på gång att köpa en fodrad militär grön Babour-rock/kappa.

@my casa sa...

Superfina jackor allihop!


P.S Odd-molly för 22000:- kommer från sidandsally.
min dotter är modellen:)))

Anonym sa...

Jag tycker allt att din CN parkas från förra året, och din tillika CN kappa är finare än dessa! Så du har ju dina snygga höst och vinterjackor redan!

En Parajumper vore inte fel, för jag antar de är supervarma. Är de sönderhypade? hyperdyra är de ju iaf!

Håller med OM pälsen, helkonstig och galet dyyyyr!

/Tine

marysia sa...

Hello,
My name is Marysia and I leave in Warsaw (in Poland). I do not speak Swedish, but thanks god we have Google :-).I read your blog since one month and really admire your home decoration and your beautyfull family.
Today I tried also your recent recipt for diner - Ravioli with mushroom and pancetta. mniam!! I whish you all the best!! Marysia

Att vara någons fru sa...

22 tusen?! Jag dööör! För att se ut som om man fällt en vattenbuffel?

Unknown sa...

Jisses! 22 000:- vilket pris! Och precis som du skrev, det går ju inte direkt för sig om man ser ut som jag tex, nååågot mer päronformad än vad jag skulle vilja vara *fniss*

Min absolut favvojacka är min Oddis Parka i creamfärg. Jag var på väg att göra mig av med den, men jag vet inte om jag kan - jag älskar den faktiskt!

Ha en fortsatt härlig söndagskväll!
Kram!

Anonym sa...

Mitt tips: Aboslutt en Woolrich (vail) : ) De er klassiske og ikke noen "skjemmende" merker....og varme ;)

Josefin sa...

Har köpt en praktisk, svart "leka i snön jacka" från Didriksson. Med 2 små barn och hund får den inte vara ljus och den måste vara tålig eftersom jag går närmre milen varje dag med barnvagn... Men om några år - då ska jag vara fin ;)

Men 22.000 för en jacka!!! Är det guld och diamanter någonstans? Aaaaaaldrig i livet att jag skulle köpa en sån även om pengarna finns. Skulle ju inte våga använda den.

Matrummet sa...

Oj, vad mycket fint du har hittat!=) Min favorit är nog parkasen från Chill Norway.

Kram!

Anonym sa...

Jag kom hem med en jacka från Maison & Scotch idag. Supernöjd! Kanon modell med bl a löstagbart foder. OM i all ära med ibland undrar man ju hur de tänker......

Anonym sa...

Jag har ett tips!

http://houseofemelia.blogspot.com/2011/09/hett-hosttips-fran-provrummet.html

Sååå fin och finns snart i nätbutiken :)

Kram Kram!

Victoria (matplatsen) sa...

haha jag tvärt om ÄÄÄÄÄÄLSKAR odd molly 22 000kr-jackan!! och drömmer om att den ska trilla ner från himlen och landa i min brevlåda. Men med det prsiet får det tyvärr stanna så.. Men jag tror den skulle vara grymt snygg!!

Har du provat den? Eller bara gissar du det där om breddande höfter.. :) Om det verkligen är så att man ser bred ut i den kanske jag äntligen kan släppa drömmen ;)

kram

tessan sa...

Jag har en Parajumper från förra året, den kör jag på i år med. Jag var så varm och nöjd i fjol. Mycket fint du hittat annars!

Kram

Anonym sa...

Men hjääälp, 22.000:- för en jacka?! Dom pengarna skulle mätta många hungriga munnar, hoppas verkligen ingen är så dum att de köper den! Dessutom var den ju galet ful :)

De andra var däremot väldigt tjusiga! :)

/Angie

Anonym sa...

Det är säkert fel på mig men jag gillade verkligen ingen av jackorna/kapporna. Har köpt en esprit kappa i vintras som jag tokgillar!
/Jenny

Norah och flocken sa...

Skincepen är ju helt uuuuuunderbar!!
Fast en gosig parkas är ju naturligtvis mer lättburen :-) Men vem vill vara praktisk?

/P