söndag 9 oktober 2011

ÅH SÅ GOTT

.
.



Ikväll åt vi på Restaurang J, en jättemysigt brasserie nere vid vattnet här i Nacka. Vad jag åt? Hummer med pommes och Aioli - mmmm. Kombon flottiga frites och skaldjur är ju bland det bästa som finns och till det ett glas iskall Chardonney:)




Bon Soir vänner!



Hoppas ni har haft en riktigt mysig lördagskväll med familj eller vänner kanske med både och eller helt själva:) Här har vi haft det hur skönt som helst ikväll, på vår lilla romantiska "get away", och nu har vi landat uppe i vårt fina rum. Känner mig rejält pömsig och ska strax krypa ner i sköna sängen men först en liten kvällshälsning till er finingar:)





Det var här vi åt middag, på bästa Restaurang J. Varför kan vi inte ha ett sånt här bra ställe i Småstaden förresten? Nere vid Mälaren...Man kanske skulle börja driva ett precis likadant brasserie hemma??:)



Kvällens rockiga jag:) (jacka från Munderingskompaniet och boots Marlene Birger (båda klickade från Tintinstyle och sådana jättesköna ankelboots med ludd är visst "riktigt heta i höst" har jag sett:), topp Odd Molly och jeans Circle of Trust.)



Ha nu en riktigt God Natt så ses vi imorgon!



KRAM




.

11 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Åååå så gott! Och du är så sjukt snygg, kvinna!

Anna-Malin sa...

å,
precis den jackan provade
jag igår. så fin!

Rövarmanman sa...

Ursnygga du!! Älskar bootsen! Många kramar:)

helen by the westcoast sa...

Underbara bilder som vanligt! Vad duktig du är. Förstår hur mkt arbete som ligger bakom bloggen. Flitig till tusen, du måste gjort senaste inläggen sent i natt eller?

Anonym sa...

Åhhh my gosh va du var snygg!! De skorna hade jag gärna haft :O)
Kram från Katarina

Jenny sa...

Så myyyysigt det ser ut! Jag har så fina minnen från restaurang J, jag och min man var där mycket en sommar för 10 år sedan...blir aldelles varm i hjärtat bara jag tänker på det - så otroligt förälskade vi var!! Nu är vi gifta och har två underbara barn och lika lyckliga ;-)

Kram från Jenny ( ny bloggläsare)

Lenita från Bohuslän sa...

Förstår att du haft en underbar helg :-) Du är otroligt läcker,det skiner om dig!Vilket hotell,vilka bilder...nåt man måste testas på framöver. Kram Lenita

Suz sa...

Jag gillar verkligen toppen från Odd Molly, otroligt fin : )

Anonym sa...

Läser bloggen dagligen - vilken inspiratör du är!
Och nu har jag precis bokat in födelsedagsöverraskningen till maken; weekend på Hotell J. Tack vare dina fina bilder!
Hälsningar Cecilia i Göteborg

Anonym sa...

Håller med alla tidigare inlägg.
Du inspirerar verkligen!

Får man fråga var du fått dag i Odd Molly toppen? Eller vad heter den?

Tack / Åsa

Lise-Lott sa...

Det här inlägget skulle jag kommentera för länge sen, läste det förmodligen i mobilen och tänkte att jag ska kommentera "sen", och det är nu.

SKITSNYGG bild! Verkligen! Precis som hon, den snygga danska modellen!