måndag 24 oktober 2011

DAGENS GIRLS

,
.




Jag och mina små tjejer idag:)




Bon Soir!





Ikväll har Lo Lo och jag haft tjejkväll på stan bara vi två! Jättemysigt har vi haft och bla shoppat sånt som en liten 7-årig dam gillar (typ läppstift, smycken, parfym och skor:) Vi skulle också ha varit på discobowling (men jag hade inte koll på att det tydligen var stängt på måndagar, hmmm) så vi gick till en italiensk restaurang och åt middag tillsammans istället! Så kul att göra något på tu man hand med  skatterna ibland:)



Tjejerna ute på vår gård (ja alla vi hade gosiga jackorna från ChillN på idag:)



Nu ska jag göra både hårinpackning och ansiktsmask här (från Redken och Nimue - jättebra produkter)


Imorgon avslutas Chill Norwaytävlingen så missa inte sista chansen att vinna en jacka!




KRAM





.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så mysigt det låter !
Hoppas min Hugo också vill "göra stan" med mamma när han är 7 år hihi :)

Kram Julia

Hilde i Norge sa...

Hei Philia!

Så vakre dere er! ;) Har lest bloggen din i et par måneder nå, og jeg liker den så godt! Hovedgrunnen til det er at jeg synes du virker som en herlig mamma ;) Og dette innlegget bekrefter jo mitt inntrykk av deg: sååå koselig for jenta di på 7 år å få en kosedag med mammaen sin!

Nå som jeg er i permisjon med datteren min, er det så koselig å lese bloggen din om med en kopp kaffe ved siden av :)

Maria - Wikers Liv sa...

Åh vilken fin bild på er alla tre!
Ja, det är mysigt och viktigt att ta sig tid för barnen var och en, ibland, när man har flera barn! Kvalitetstid :)
/ Maria

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar sa...

Vad fina ni är! Jag hoppas verkligen att någon av mina tre grabbar kommer vilja gå på stan och shoppa med mamma när de blir lite större, men jag är tveksam.... :) Hoppas du får en skön kväll!

Anonym sa...

Å det låter så härligt när du kallar dina barn för skatterna. Våra små kallar vi för kids from hell - den ena är värre än den andra och vi står knappt ut...

kram kram

Anonym sa...

Snälla, har frågat några ggr men inte fått ngt svar..Var har du hittat tjejernas ChillNorway-jackor?? Har inte kunnat hittat dem i ngn butik i Sverige:(
Kram Maria

lottasworld.blogg.se sa...

Åh så mysigt med en date på stan. Jag tackar verkligen för det tipset och ska nog ta och göra det med min egen lilla stora 7-åring. Hoppas ni haft en fin kväll. Kram

Anonym sa...

I'm glad you enjoyed a dinner with your children away from home! Always welcome for a day not to cook it? Your gorgeous girls!
a kiss

Josefin sa...

Vad mysigt med kvalitetstid med dottern. Jag ser fram emot den dagen man kan göra stan och äta gott men min lilltjej är lite för liten än (2,5 år). Vi går på dans tillsammans (utan lillebror) så då har vi så kul tillsammans.

Men usch vad jag känner mig gammal nu. När JAG var 7 år hade inte jag läppstift eller parfym. Inte ens läppglans. Har det krupit så långt ner i åldrarna nu? Detta är absolut ingen kritik utan en undran vad jag har att vänta...

Ellinor sa...

Låter trevligt med mor och dotter tid! Men är det bara jag som tycker det är tragiskt att DU tycker det är ok att den 7-åriga dotter använder parfym och läppstift???? För det är väl ändå du som bestämmer vad hon får köpa...Hemskt tragiskt tycker jag, och läskigt. Hon kan ju knappast behöva det!

Philia sa...

Tack för era hälsningar tjejer!!!

Ellinor - Jag förstår faktiskt inte hur kan du tycka att det är h e m s k t tragiskt och läskigt att en tjej som går i ettan tycker om parfym. Det finns väl så mycket otroligt olyckligt och verkligen tragiska saker i vårt samhälle när det gäller små barn men att tjejer på 7-år gillar att dofta på parfymer och prova läppglans på HM är väl knappast det?


Kram

P

Elin sa...

Åh så söta ni är! Och vad mysigt det låter med egentidsmys med ena barnet, det är ju viktigt att få in lite då och då tycker jag :)

cruella sa...

I mina öron mer sånt som en 37-åring gillar;-)

Anonym sa...

Er enig med Ellinor. For liten til sånn fjas.............

Det blir roligare så sa...

Dina barn gillar det du vill att de ska gilla. Det är min gissning.