torsdag 27 oktober 2011

EN DAGENS VARSÅGOD

.
.


.

På dagens glada bloggerska: ny kofta från Odd Molly (den heter St Moritz, låg i Country Dreamspaketet igår och är jättemysig) under koftan en topp från Odd Molly, mina absoluta favvojeans från Circle of Trust (jag behöver ett par till för dessa sitter på jämnt men vet ni - de är slutsålda och jeansen har blivit så megapoppis så företaget kan inte leverera fler!) och boots; Primeboots.




God Kväll vänner!


Nu har jag och skatterna varit och shoppat bla discomaskeradkläder, Halloweenutklädnad och spöklampor!

Men att gå själv med 3 skatter i olika åldrar i ett köpcentrum som är enormt är inte alltid helt enkelt... Alla vill gå in i olika affärer hela tiden, liten Beabus är verkligen BeaBUS och sticker iväg åt alla möjliga håll när man vänder ryggen till! Inte så lätt att stå och hjälpa Lo Lo att välja rätt storlek på glittertop då - puh;) Trulle är nu i den åldern att jo jag kan absolut be honom att titta till lillasyster men så ooops, där började han att tänka på något spännande typ tvprogram och hur det ska gå i Robinsson ikväll och glömmer vad som händer i resten av världen och definitivt vad som händer på köpcentret...Puh!

Nej gigantiska köpcentrum är inte min grej alls. Jag gillar mycket mer att gå in i små trevliga mysiga butiker nere på stan där man har stenkoll på alla sina skatter!:)




Tycker koftan är så söt med sin lilla spetskant och folkloremönster:)



Nu ska vi äta kvällsmat här. Vad det blir? Maxburgare med massa goda tillbehör - mums:)


Ha nu en riktigt skön onsdagskväll vänner!


KRAM








10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!! Fantastisk blogg du har!! Skitsnygg mamma är du!! Söta barn så jag dör hi hi!!!

Ville höra om jag fick låna en bild av dig till min blogg? På lillans säng med prinsessa skylten o säng himlen ?

Kram kram 

ÅsaS sa...

Är frun dagvill efter gårdagens mingel kanske? Hos mig är det torsdag idag i alla fall. Men vad gör väl det - en go', glad och positiv blogg har du i alla fall. Precis i min smak!

/Åsa - en trebarnsmamma i samma småstad som du

Att vara någons fru sa...

De där jeansen är verkligen skitsnygga! Fasiken också att de inte går att få tag på, har varit sugen på ett par sen jag såg dig i dom första gången (det där lät lite creepy men du fattar).

Malin och Prinsessan sa...

Älskar jeansen! De är vekligen såå snygga :)

@my casa sa...

Koftan var väldigt fin och jeansen lika så:)

Jannike sa...

Förstår precis vad du menar. Har själv 3 barn i åldrarna 7,5 år, 3,5 år och 11 månader och att vara på ett köpcentrum med dem är en MARDRÖM. Tyvärr glömmer jag bort det ibland och tar alla och åker dit, brukar ångra det rätt snabbt!

Trevlig kväll till dig också!

Anonym sa...

Fin blogg du har... Men usch vad tråkigt och "uttjatat" det blir med alla Odd Molly!! Och annat samma samma...
Helt otroligt vilka modeslavar/ märkesfixering det blir då folk läser bl.a. Bloggar och fler och fler tar efter varandra.
Inte konstigt att alla snart ser likadana ut!?!
Men du inspirerar på många sætt, mest din feelgood och positiva attityd. Var dig själv och håll dig till din egen stil och smak..

Anonym sa...

De jeansen hade varit fina utan det trasiga/lappade. Jag har verkligen gillat lappade jeans ett tag, men börjar känna mig trashig i dom. Tror aldrig mer jag återkommer till trasiga jeansfasen igen. Lite lätt sliten tvätt kan vara snyggt!

Ha en fin dag
Stina

Rövarmamman♥ sa...

Älskar koftan och är själv sugen på en :) Kramis

Anonym sa...

Hej! Undrar hur jeansen är i midjan, är de väldigt låga? Vill du tala om vilken stl du har, är de normala?
Vänliga hälsningar Maritha