lördag 22 oktober 2011

FALL IN LOVE


.

.


Till frukost - färskt vackert urgott surdegsbröd från mysiga Kopparlundens bageri i Västerås. Livet är väl för på tok för kort för att bara äta sånt där tråkigt masstillverkat bröd!? Jag ääälskar nybakat doftande bröd från bageri eller från ugnen hemma - enkel lyx som man kan unna sig ofta:)
Heeej lördag!

Åh, vad jag tycker mycket om hösten och vad jag tycker om att vi bor som vi gör när det är höst!

I villakvarteret här blir det aldrig riktigt mörkt utan känns upplyst och mysigt när kvällen kommer med massor av tända lyktor i de stora trädgårdarna. Det är bara ett par minuter hem från centrum och det är så lätt att ta sig vart man vill gåendes vilket är fantastiskt skönt och praktiskt och som jag uppskattar massor! Vi kan ex unna oss ett gott glas nere på stan och sen är det bara att gå en liten promenad den korta biten hem upp till höjden där vi bor:)

 På vägen hem går vi efter den Svarta ån och passerar det vackra slottet på kullerstensgator - mysigt!Hösten är så otroligt fin nu eller hur!? Ovan: min minsta älskling och jag på väg hem igår (ska bara ta den branta backen upp till vår gata:) Min kappa är Chill Norways Dimmy Coat (yes - den som du kan vinna), jeans Circle of Trust Creative Lounge och boots från Primeboots. Bea har jacka Chill Norway, jeans Lindex och stövlar + varma sk wellies från Hunter, Babyshop.
Nu ska vi göra en liten utflykt ut till landet här (och som jag också älskar fast kanske mest på sommaren:)Ha nu en härlig lördag bloggisar!KRAM14 kommentarer:

mammaxtre sa...

Västerås är en stad jag vill besöka igen. Jag tror att jag skullr trivas där.

Ha en fin lördag Petra!

Att vara någons fru sa...

Jag vill kunna baka eget bröd, det hade varit dölyxigt :) får ge mig på det snart.

helen by the westcoast sa...

Wow, vilket hår du fått till! Vacker bild på er båda!

Carre Blanc Maison sa...

Very sweet:)

Madde -Mitt i Livet sa...

Ja men visst är hösten allt bra mysig trots allt?

Älskar din jacka btw!

Ha en superhärlig dag och njuuut ordentligt av livet!

Kramar

Casa of Mia sa...

Underbart med nybakat bröd! Det verkar som att vi bor i precis samma slags villaområde mitt i stan, fast jag i Göteborg! Önskar dig en fin lördag

Linruz sa...

Ja visst är hösten helt saglikt vacker.
Ha en underbar dag och ta hand om vrann
Kram Lina

Helena sa...

Visst är nybakat surdegsbröd en riktig lyx! Det är underbart med lördagsfrukotsar med nybakt bröd, godsaker och en tidning.Och se är det ju supergott att göra vitlöksbröd eller brucetta av det som blir över..

Jättefin bild på dig och Bea!

Ha en härlig dag och njut vidare av helgen!

//Helena

Anonym sa...

Hej! Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!! Måste bara tipsa om ett fantastiskt hus på Hönö som min bror och fru har inrett och renoverat som nu ligger till försäljning! Så härliga bilder att man bara sitter och njuter=)

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.hemnet.se%2Fbeskrivning%2F2853337&h=3AQE8UOB1AQFtIV54jsY26lHxx6tOOzvSkvtLfgKUOyizNg

Kram Viccan

Sofie sa...

Vill bara säga vilken otroligt vacker bild på dig och din dotter en vacker höstdag, det är sådana dagar som kallas Livet eller hur?
Ta hand om varandra.Kram Sofie

Cristiane sa...

Pretty pictures!
I really enjoyed your blog, especially the images from this corner. Here in Brazil we are in the spring but the seasons here are not well defined. We have year-round sunshine and our winters are rarely severe.
Take more pictures of autumn in this city, they are beautiful.
Congratulations!
I will try to follow it daily.
Hugs to all.

Cristiane.

Sofia sa...

Visste inte att Doris hade öppet på lördagar... stans bästa Levain absolut!!!!!

Anonym sa...

Viccan: Åhhhhhhhhhhhh! Vilket hus, inte för och va sån, men där ligger du i lä P ;) Gillar träbordet med y-stolarna till, snyggt att inte allt är vitt. Och att slippa Eamesstolarna, som blivit årets stolplåga!

LöRdaGSkRamIZ!!

Stina

Miszka sa...

I'd like your blog so much. First of all, your family is amazing, especially kids are cute. More, your home and garden and litlle things what you do are lovely. This chocolate- delicious,and I want it today :-) Have a good time from Poland.