söndag 23 oktober 2011

FILMTIPS & ETT SKOLFOTO

.

.


PPPP ger jag filmen jag såg igår! (Tack för alla filmtips snälla ni) Heartbreaker är en romantisk komedi med bla Vanessa Paradis i underbara Franska Rivieran-miljöer. Lagom fånig/rolig och bara såå romantisk på slutet:) Sen bara älskar jag det här soundtracket...





Todelooo sunny Sunday!



Men vilket härligt väder det är just nu! Hela 10 grader varmt och sol har vi denna söndag i Småstaden och det är ju faktiskt slutet av oktober! (det kan väl inte vara normalt?)

Nu ska jag minsann passa på och åka iväg och shoppa lökar och sätta i rabatterna:) Jag vill ha massor med fransiga vita tulpaner och liljetulpaner och vita krokusar till våren och om jag inte får i dem nu så kommer jag ångra mig maassor sen i april när rabatterna står halvfulla (om det förresten är någon sötis som har tips på fina lökar som förökar sig själva - hit me!:)





På hyllan i köket just nu: Lo Lo:s söta skolfoto i en klämma:) (Gillar verkligen när skolfotona finns att välja i svart/vitt.)


Nu ska jag klä på liten Beabus (hon står och drar i mig just nu och vill ut och leka:).



Ha en skön söndag mes ami!




KRAM






.

13 kommentarer:

seventeendoors sa...

Vi fick precis våra allra första "skolfoton" från förskolan, o de var superfina. Måste dock kolla om de finns att få i svart/vitt, det tänkte jag ej på.. Tack för tips om det o film :)
Ha en underbar söndag!

Mitt skabbiga chica hus sa...

Yey, kul att mitt filmtips gick hem, för den var ju verkligen riktigt bra!

Själv är jag en riktigt fuling när det gäller skolfoton, köper minsta kitet man måste och scannar/ändrar till svartvitt/ljussättning och bakgrund tills jag e nöjd. Fy skäms på mig;o)

Kram!

Anonym sa...

Alla lökar förökar sig fint själva om man är snabb att klippa bort den vissnande blomman innan den börjar bilda frön... Då kommer löken lägga energin på att bilda sidolökar istället för att bilda frön ;D

Så "lurar" man den!

Lycka till!

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Ha en underbar dag ute i solen!! :))

@my casa sa...

Kul med filmtips:)

Visst är det en underbar dag idag - det är bara
att tacka & buga!

Hemma hos Katta sa...

Här var det fotografering på min Philips förskola så sent som i tisdags så nu hoppas jag på att det går att välja i svart/vitt även här i stan. Såå mycket finare eftersom bakgrunden oftast brukar vara i någon grå eller blå nyans...

Hoppas ni får en solig söndag!

Kram /Katta

Anonym sa...

Have a nice Sunday!!

Elscooter sa...

Tack för en fin blogg :)

Att vara någons fru sa...

Tack för tipset! Jag gör inte mycket annat nu än att sitta i soffan och amma och glo på film :)

Anonym sa...

Åååh tack för filmtipset !! är ju såå mysigt att krypa upp i soffan under en filt och se på film, nästan det bästa med hösten/vintern hihi :)

Kraam till dig

Camilla-mammasegen.com sa...

Åh!!! Heartbreaker är verkligen en av mina favoritfilmer!!! Verkligen sevärd!! Här har vi också en underbar varm höstdag med 18 grader varmt (England). Verkligen toppen! Ha en härlig dag!

Lilleani sa...

Veldig fin blogg du har:-)
Jeg likte de bokstøttene dine veldig godt. Hvor kan man få kjøpt slike?

Ha en finfin dag!
Love, ani

Bella Alén sa...

Tack för filmtipset. Kollade den igår och kanske lite digga den.
Ha det gott. Hälsningar från Bella i Finland