tisdag 18 oktober 2011

LAMPTIPS

.

.


I skymningen just nu: min favvolampa (från Tine K) i vardagsrummet lyser så lagom mycket tycker jag. (Skärmen är ju svart och när den är tänd så ser prismorna ut som om de är självlysande - fint!)
Bon Soir!

.

Här pågår just nu pyssel i mitt kök i Småstaden och marängbak!

Lo Lo och hennes vänner klipper och klistrar girlanger från ett set jag shoppade på Panduro tidigare idag och Bea klipper i ungefär allt hon hittar;) (Dock tänker jag inte visa er marängerna som jag bakar eftersom det måste blivit fel när jag gjorde smeten och mina chokladrippade maränger ser inte alls ut som Leilas fluffiga där i ugnen utan mer som plättar:)

Vill även påminna er om att Blackballoon har lamprea just nu för H of P:s besökare! De vackrasteTine K-lampor ni kan tänka er finns i netbutiken och ni får 15% rabatt på alla dessa om ni ger koden PHILIA i kassan! Rabatten gäller tom i morgon.

Nej nu börjar det bli dags att ta tag i kaoset i köket!Vi ses snart!KRAM.


11 kommentarer:

some kind of wonderful sa...

Vilken fin rabatt!

♥ Mia

Me sa...

Hur fint som helst!!!!
Älskar bordet =)

Kram Fia

Att vara någons fru sa...

Sweet! Var precis på jakt efter en snygg bordslampa!

Helena sa...

Så fin lampa! Kan tänka mig att den är ännu finare i verkligheten nu när mörkret faller på. Tine K är för övrigt helt fantastiskt! Ha en fin kväll! / Helena

seventeendoors sa...

Å jag har alltid velat ha den där lampan, fast med vit skärm, men aldrig kommit till skott..
Tur att den finns kvar säsong efter säsong..
Ha en fin kväll!

Anna sa...

Mysigt med marängbak! Verkligen finfin lampa!

Sommaren är räddad här på ön! Rute stenugnsbageri är sålt och det blir nya ägare som kommer baka bullar nästa sommar! Tur för oss!

Linda sa...

Har ju den lampan i vitt och I love it!! Jätte snygg i svart med :)

Ha en mysig kväll!

Kram Linda

Life by Tess sa...

Love it, Tine K har ju såå fina lampor tycker jag! Måste beställa den stora vita pendeln innan imorn till min dotters rum:)

FruSofie - Vinn produkter ifrån Beach House sa...

Superfint, lampan passar perfekt in på det bordet!!

LOPPISLIV sa...

Supersnygg lampa, den skulle sitta som smäck i min dotters rum...vill ha :-)) Kanske man skulle passa på nu när man får lite rabatt :-) Fin onsdag. Kram Paula

Anonym sa...

Äsch våga bjud på dig själv och visa marängerna :-) det skulle liva upp din blogg mycket. Känner att det endast har blivit en reklamblogg nu.