måndag 17 oktober 2011

LE DÉJEUNER

.


.

Hemma hos mamma och kör leken "sten sax påse"!? (nej jag vet faktiskt inte vad jag gör på bilden:) Min dagens är en total kopia av snygga Evelinas här (och tuttifrutti finns i hennes butik CL)
Tjingeling!Är just nu en snabbis hos mamma och pappa och äter lite lunch (mamsens kycklinggryta med curry, ris + mango chutney - smaskens:) Är också här för att logga ut mig från deras lap (som jag glömde sist...) och spana i deras nya Superellips-soffbord som ju blev jättebra framför soffan en trappa upp.

Nu ska jag kasta mig iväg och fixa jätteviktiga papper + ha utvecklingssamtal i skolan med största skatten så hurry hurry!


See you later sweeties!


KRAM9 kommentarer:

@my casa sa...

Snyggt, Snyggt med det nya soffbordet:)

Anonym sa...

Fin palm! Har du solat solarium, du ser så brun ut på sistone!? Eller är det BUS?

KrAm
Stina

MrsSunshine sa...

Fantastiskt fint dina föräldrar har! Många tjusiga klassiker:-)

Att vara någons fru sa...

Snygg som tusan <3

Me sa...

Galet fin som alltid =)
Ha en fin kväll!

Kram Fia

Anonym sa...

Måste bara få veta vad det är för matta dina föräldrar har? Är den ljust turkos som det ser ut som på bilden? Är ute efter just något sådant till min dotters rum...håller tummarna för att det inte är någon jättedyr specialbeställd sak!

Kram
Susann

Camilla-mammasegen.com sa...

Superfint!!! Ville också passa på att fråga om din hårfärg, håller det sig lite mörkare när du har blont under? Jag gjorde precis lite lite mörkare också ungefär samma nyans (2 olika färger och sen blonda slingor), men det börjar redan gå ur (efter drygt en vecka..) och det var färg och inte toning..Förstår om du inte har tid att svara..men ifall..;) Ha en bra dag! KRAM

Lilla Majken sa...

Ja, de har verkligen bra smak dina föräldrar.

Kram Therese

Jimmy Schönning HEM sa...

Eames stolen är hemskt snygg! Bra smak där. Hoppas utvecklingssamtalet gick bra.