fredag 14 oktober 2011

MED TJEJGÄNGET I STOCKHOLM

.

.


Mysig tjejmiddag på Riche!




Hello sweeties!


Hoppas ni mår bra allihopa!:)

Här är det bara tipptopp (förutom att jag är trött så att jag snublar;) En riktigt sen helkväll är man ju inte som småbarnsmamma så där "jättevan" med  nu förtiden:)

Vi var alltså 11 stycken mammor/vänner som for upp till Stockholm igår och vi mötte upp varandra för lite lunch på Grodan (Åt btw en ursmaskig skaldjurssoppa med Aioli där, mmmm) Efter det gick vi runt på stan innan vi begav oss till hotel Diplomat för att i iiilfart göra iordning oss för kvällen! (är alltid obotlig tidsoptimist och umgås man med likasinnade så tja, då blir det lätt lite för bråttom hihi;)




Grrrr, vad mycket fint det alltid finns i Mulberrybutiken och skyltfönstret var fantastiskt fint - vi var så klart tvugna att gå in och klämma och känna på höstnyheterna...



...och bli kära i varsin undebar liten godsak (tomten snääälla;)


Middag på Riche med finaste tjejerna! (Tusen tack för att ni fixat allt så himla bra bästa Reiseleiters:) Charmiga radioprataren Anders Timell kom fram och var trevlig (han jobbar på Riche) och jag åt (så klart) Moules Frites - mums igen. Alltså en heelt perfekt middag:)

Ute på Circus på Djurgården bjöd sen bästa Lena PH på en jättebra show!!! Vi sjöng med (hm försökte;) och hade superkul:) Dansarna från Bounce som var med i showen var också helt fantastiskt duktiga!


Efter showen gick vi bla till baren på Nobis (ovan med snyggingen Nella) och drack supergoda drinkar hela natten och sen gick vi till Max och åt supergoda hamburgare (puh vad mätt jag blev) innan vi slocknade vid 4-tiden i våra sköna bäddar på Diplomat... !:)(Klänningen som jag hade på mig är en by Marlene Birger från Tintinstyle och jag är så himla glad i den! Superfin och superskön:)



I solskenet utanför Kung Karls bakficka där vi åt mysig lunch idag. (Alltså samma mamas som bilden ovan fast nu "dagen efter";) Lika glada som kvällen innan och vet ni förresten vad bästa tipset är för att känna sig fräsch efter en sk helkväll? Drick maaassor med vatten och ta cocktailen Berocca + Resorb + Treo innan du kryper ner i lilla bädden (funkar alltid på mig i alla fall;) Min dagens var: tröja + kappa från Chill Norway (ni ska få se bättre pics på den en annan dag:) jeans Circle of Trust, Creative Loung (nya favvisar som jag har typ hela tiden), solisar Marc Jacobs och boots från by Marlene Birger, Tintinstyle. 


Nej blir det hopp bums i sköna sängen för mig här!



Sussa så jättegott så ses vi imorgon!


KRAM






10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, vad heter tröjan från Chill Norway,som du har på sista bilden sååå snygg du var i detta .Ha det gott Lena

Linruz sa...

Låter som ni hade kanondagar i storstaden. Och det syns på bilderna med :)
Kram kram
Lina

Anonym sa...

Så snygg trots dagen efte ;-) vad är det för snygg topp fr chill du har? Kram A

Anonym sa...

Snygga boots Din kompis har på sista bilden, vad är det för märke var kan man köpa dem?

/ Pinglan pinglan

Anonym sa...

Jaa, du är verkligen vacker och tjusig som vanligt:)Jag blir alltid så inspirerad. Måste bara fråga vad du hade för skor till den ursnygga Marlene klänningen?
Hoppas du får en fin lördag med din fina familj/ Kram N

Casa of Mia sa...

Så härlig med en tjejtripp, jättefin klänning.

Petra H sa...

Ser att du har en Mulberry Alexa och undrar om den du har i den vanliga storleken eller over-sized? Ar sugen pa en sjalv men inte helt saker pa om den vanliga storleken ar tillrackligt stor.

Philia sa...

Tack för era goa hälsningar tjejer!!!:)

Tröjan från Chill Norway heter Gardner Blouse och både jag och vännerna tycker att det är den finaste CN-tröjan någonsin! Jag har klickat hem min från Creative Lounge.

Nellas boots tror jag är ett par låga Primeboots i färgen Linen - ska kolla:)

Till klänningen hade jag också Marlene Birgerbootsen med höga klackarna. De är förresten supersköna att gå i trots att de är så pass höga!

Min Alexa är oversized och jag tycker nog att den är mest lagom i storleken.


Ha en hälig kväll alla!

KRAM


P

Anonym sa...

tintinstyle har 15 prcent rabatt denna helg på chill norwey tröjan Mvh Lena

Käthe sa...

Provat Dimmy Coat från Chillnorway, är det den? Lite svårt att se i motljuset. Har inte hittat rätt stl än men jag är verkligen förtjust i den, förutom kanske broderiet på luvan. Ha det gött!