tisdag 4 oktober 2011

OCH VINNAREN ÄR....

..

Du har vunnit keramik från Mateus för 10 000 kr!!!Motivering löd:


1. Min absoluta drömgäst vid ett vackert dukat bord är Mark Levengood. Jag tycker att han verkar vara en otroligt intressant och sympatisk människa som kämpar för barnens rättigheter. Jag tror att vi skulle ha mycket trevliga diskussioner och givande samtalsämnen att beta av vid den middagen!
 
2. Det som gör Länna möbler till den absoult bästa inredningsbutiken på nätet är helheten. De har ett brett sortiment som ändå känns unikt och handplockat, samt en bredd som sträcker sig från möbelklassiker till moderniteter. Jag letar ofta inredning på nätet och oftast hamnar jag snabbt hos Länna möbler - de har vad jag söker!


Maila dina uppgifter och vad du önskar från Mateus till info@lannamobler.se så kommer snart dina nya underbara Mateusprodukter på posten!

KRAM
 
 
 
 
Psst, Tusen tack för era tävlingsbidrag - det har varit så roligt att läsa dem alla! (även de jag fått via mail:) Tack också till bästa Länna & Mateus som sponsrar med en sån fantastisk vinst!
 
 
 
.

6 kommentarer:

Vita Hemligheter sa...

Supergrattis till den lyckliga vinnaren:)
Kram Emma

Petra sa...

Ser att du har en Mulberry Alexa och undrar om den du har i den vanliga storleken eller over-sized? Ar sugen pa en sjalv men inte helt saker pa om den vanliga storleken ar tillrackligt stor.

Lilla Majken sa...

Grattis Heidi!! Vilken lycka att vinna ett sådant fint pris!

Kram Therese

Coolaannna sa...

Grattis Heidi!!!!

Vilken vinst. Duka och njut :)

Madeleine sa...

Grattis Heidi! Fantastiskt!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Stort grattis till Lyckliga, lyckliga Heidi!!
En sådan vinst är ju en dröm:)

Kram Susanne