fredag 14 oktober 2011

OOOOH MY

.
,'


Wow vilken girlpower denna donna har! Supersnygg, superduktig och inte minst full med humor och självdistans:) Jag ger showen som går på Circus PPPPP!





Tjingeling alla rara söta bloggläsare!




Förlåååt att jag varit borta från er så himla länge (och ni förlåter mig va?)!!! Har nu kommit hem igen till Småstaden och vi har haft det såå himla kul:) Jag är helt slut av massa skratt (och alldeles för lite sömn;) Har en hel drös med pics i lapen från när vi mammor gjorde Stockholm men nu är det bästa fredagsmyset med älskade skatterna som gäller (Hemmagjord pizza och chokladkaka + Idol står på menyn ikväll) Borta bra men hemma absolut bäst eller hur!?:)




Ha nu en alldeles fantastiskt mysig fredagskväll så ses vi senare!



KRAM




14 kommentarer:

Annika sa...

Låter superskoj!

Här börjar snart fredagsmyset då pappan i huset kommer hem från kontoret! Jag & lilla prinsessan Alexis (3mån) har redan börjat ladda med goo mat!

Ha en fin kväll =)

Unknown sa...

Låter som att du har haft det riktigt nice;) kul att få se och höra om din lilla tjejtripp :) önskar er en mysig kväll kram Fia

Det ljuva livet i stan sa...

Kan tänka mig att Lenas show på Circus är kanon, såg Lena & Orups show på Rondo här i Göteborg för några år sedan - verkligen kanonbra!

Hoppas du haft kanondagar i huvudstaden, det är inte utan att man längtar dit! Ha en underbar helg hemma i Småstaden nu!

Kram Frida

Isa sa...

På väg i taxi in till Cirkus, nu blev jag ännu mer taggad.

Brunkullan sa...

Välkommen hem! Bra att ni haft det så trevligt. Förstår att Lena var häftig att se. Gillar henne.

Kram Susanne

the super ordinary sa...

Ja, hon är något extra!! Kan tro hon var underhållande.. : )

♥ Mia

Inspirerande sa...

Visst var Lena GRYM!! Var själv där igår och jag blir så inspirerad och dansarna var ju såå bra. Hon blir verkligen bara snyggare och snyggare med åren. Skål och trevlig fredag från oss i storstaden.
Frida

Anonym sa...

Hej Philia! Är också precis hemkommen från Stockholm. Såg också Lenas fantastiska show igår. Som en "extra bonus" fick jag också en glimt av min favoritbloggerska, kul :-) Jag o min kompis satt till vänster om dig, bakom en rad festglada tjejer, var det månne ditt tjejgäng? Vi blev rätt exalterade och klappade, visslade o stod upp, det gick liksom inte att låta bli, sånt drag det var! Lena är verkligen en toppenartist! Ser fram emot lite bilder eftersom vi hade ungefär samma vy. Fredagshälsningar Ulrika i Örebro.

@my casa sa...

Låter som ni haft en super trevlig kväll:)

Anonym sa...

Wow låter som en riktig toppenkväll, underbart !!

Hoppas du och familjen får en fortsatt fin kväll.

Nu ska jag lägga mig bredvid min lille skatt i soffan (som just nu har feber) och pyssla om honom.

Må så gott
Kram Julia

Enkel stil sa...

Det låter som ett besök i Stockholm ska bokas. Lena är grym!

Fröken Luisa sa...

Vad roligt ni verkar ha haft det, kanske dags att boka biljetter! Ser fram emot bilderna!

Inredning/bakblogg
Kram
Fröken Luisa

Anonym sa...

Härligt!! Måste tipsa dej om Ernst ljusstakar, skulle passa fin fint hemma hos dej speciellt ljuskronan för tak! Så fiiina! Får bli en svart väggstake för min del!=) Ha det gott! Linda

mammaxtre sa...

Jga håller med dig om Lena. Har inte sett hennes senaste show men finner henne som väldigt driven, och snygg :-)

Ha en bra lördag