lördag 15 oktober 2011

PYSSLIG LÖRDAG

.
.Vår trädgård idag! Speglarna på ett snöre har jag köpt på ett ställe som heter Åsby och det finaste med dem är att de kastar fina solkatter över hela gräsmattan när solen skiner:)
Bon soir mes amis!Ligger just nu och sippar på ett glas iskallt Chardonnay framför den sprakande brasan i öppna spisen medans jag läser lite nya magasin och skatterna lägger pussel tillsammans på matsalsbordet - så mysigt så:)

Jag har dock inte legat här hela dagen, no no no, idag har det minsann pysslats och jag har bakat en kaka till eftermiddagsfikat med svärföräldrarna och gjort en fiskgratäng (supergod med eget recept som jag måste ge er någon dag) och städat hela det nu skinande köket och höstfixat i trädgården!
Visst är den fin rosen som faktiskt fortfarande blommar i rabatten mot gatan. Den doftar helt ljuvligt också men tyvärr kan jag inte namnet på dena sort. Kanske någon av er bloggisar som vet?Gräsmattan är klippt för sista gången och flera utemöbler har fått flytta in idag - det är ju faktiskt i mitten av oktober och vi kommer nog knappast sitta ute och mysa något mer detta år..Silveraxen (den kunde jag åtminstone;) växer också i rabatten mot gatan och denna växt är verkligen superfin tycker jag! Dessutom trivs den nog bra i den rabatten för min lilla planta har blivit jättestor:)Dagens älskade Lo Lo på verandan till lekstugan:) Om ni tycker att det ser ut som om min lilla skatt har kajal så, ja, det kan man kanske säga... Lilla sessan fick för sig att sminka sig runt ögonen igår - och det med en svart tuchpenna!!!:S
Önskar dig en riktigt skön lördagskväll - här blir det chips och dip framför tv:n snart:)KRAM
.

7 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Hehe..ja..de är påhittiga de små!
Men ändå, all heder åt Lo Lo som lyckas få det att se så proffsigt ut! Ser ju ut som kajal på rätt plats och allt:)

Kram Susanne

Dr Molly sa...

Så fina bilder! Här har det också städats undan i trädgården idag. Redo för vintern!!

Fiskgratäng - mums!

Hoppas du får en fin kväll!

Kramar

SOFIE sa...

Åh låter som en riktigt mysig kväll!! Fina Lo-lo, vad de hittar på de små ;)!! Underbara speglar på tråd och super vackra bilder som alltid =)
Massa kramar!!

@my casa sa...

Låter som du haft en riktigt skön dag,
ha nu en riktigt skön kväll!

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

Så vakre bilder og en skjønn jente og :)

Anonym sa...

Hej, jag undrar alltid vilket vin du dricker när du skriver iskallt chardonney. Det låter så gott! Tack för en underbar blogg!

mammaxtre sa...

Så fint ni har det.

Ha en toppenfin söndag